neospec 13.03.21, 00:38 może wydawać pieniądze na co chce! www.wirtualnemedia.pl/artykul/5-5-mln-zl-na-antyaborcyjna-kampanie-billboardowa-z-plodami-i-napisem-kochajcie-sie-mamo-i-tato-opinie-fundacja-nasze-dzieci-edukacja-zdrowie-wiara Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoma Re: Kapitalista 13.03.21, 12:42 Po prawej billboard hospicjum dziecięcego, jakby kto pytał. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Kapitalista 14.03.21, 02:13 neospec napisał: > może wydawać pieniądze na co chce! > > www.wirtualnemedia.pl/artykul/5-5-mln-zl-na-antyaborcyjna-kampanie-billboardowa-z-plodami-i-napisem-kochajcie-sie-mamo-i-tato-opinie-fundacja-nasze-dzieci-edukacja-zdrowie-wiara Tak. To są pieniądze przedsiębiorcy i może je wydać na co tylko chce. Sponsor, majętny przedsiębiorca pan Mateusz, wydaje swoje pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy niby tak. 14.03.21, 06:23 neospec napisał: > może wydawać pieniądze na co chce! ale podatek od tego i tak Panstwu (chocby posrednio) - zaplaci. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: niby tak. 14.03.21, 12:24 Wydawać pieniądze może, ale umieszczać dowolne rzeczy w przestrzeni publicznej - nie. Przestrzeń publiczna nie jest własnością jednej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k nadal niby tak. :) 14.03.21, 19:28 horpyna4 napisała: > Wydawać pieniądze może, ale umieszczać dowolne rzeczy w przestrzeni publicznej nie. Przestrzeń publiczna nie jest własnością jednej osoby. niby nie jest. ale kto wiecej zaplaci - ten wiecej tej przestrzeni wykupi. madra kobieta jestes - a takie bajki mi tu teraz opowiadasz. (J.K., ekonomista) Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: Kapitalista 14.03.21, 07:03 Znalezione w sieci. Kiedy staniesz tyłem do takiego bilbordu i nie widzisz podobnego, znaczy jesteś na granicy Polski z dowolnie wybranym krajem. Odpowiedz Link Zgłoś
kod_matrixa Re: Kapitalista 14.03.21, 16:54 Skąd te wzorce małpowanie przez polskie środowiska liberalno-lewicowe (cokolwiek to znaczy)? Chyba stąd: Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Kapitalista 14.03.21, 17:09 Pis na rode fotomontaż. Nie tak zostaje się milionerem. Milionerzy to są ludzie, którzy zarabiają, a nie wydają, podobnie jak kościół katolicki. Moje podejrzenia graniczące z pewnością podpowiadają mi, ze ten Kłosek jest jedynie słupem firmującym swoim nazwiskiem tajne przedsięwzięcie psiego nierządu. Fundacja Nasze Dzieci - Edukacja, Zdrowie, Wiara to organizacja pozarządowa założona w grudniu 2018 roku. Jednym z trzech członków jej zarządu jest Mateusz Kłosek (97 miejsce na liście 100 najbogatszych Polaków wg Forbes), prezes firmy Eko-Okna, która figurowała w 2020 roku na liście magazynu Forbes - 100 największych firm prywatnych w Polsce. Czytaj więcej na: www.wirtualnemedia.pl/artykul/5-5-mln-zl-na-antyaborcyjna-kampanie-billboardowa-z-plodami-i-napisem-kochajcie-sie-mamo-i-tato-opinie-fundacja-nasze-dzieci-edukacja-zdrowie-wiara Odpowiedz Link Zgłoś
zdybex Re: Kapitalista 14.03.21, 17:21 kup okno kłoska a zobaczysz jezuska lub idż do okulisty bo masz zaćmę. Odpowiedz Link Zgłoś