weteran-czasu 10.10.21, 22:24 Jakie ma wykształcenie ten człowiek? W necie skrzętnie ten temat jest omijany. Niektórzy piszą, że chyba ma maturę, ale zachowuje się jak niedorozwój po pięciu klasach szkoły specjalnej, stąd moje pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
motocyklista175 Re: Robert Bąkiewicz - wykształcenie? 10.10.21, 22:51 Ma odpowiednie wykształcenie katolickie. I potrafi liczyć pieniądze z pisiej dotacji. Odpowiedz Link Zgłoś
met_ol Re: Robert Bąkiewicz - wykształcenie? 10.10.21, 22:53 Podstawowego na pewno nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Robert Bąkiewicz - wykształcenie? 10.10.21, 22:53 Matura Giertycha czy dyplom KUL albo zawodowka kolejarstwa nie ma roznicy...duren zostanie durniem Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Robert Bąkiewicz - wykształcenie? 11.10.21, 03:05 Wystarczy, że jest pożyteczny dls PiS. Powołana przed rokiem nacjonalistyczna Straż Narodowa dostała od państwa pieniądze na samochody, środki łączności, sprzęt taktyczny i siedzibę do szkoleń. Fundusze przyznali eksperci powiązani z prawicą, Kościołem i prorządowymi mediami. Robert Bąkiewicz podczas manifestacji skrajnej prawicy (podczas 'VI Marszu Powstania Warszawskiego'). Warszawa, 1 sierpnia 2018 (Fot. Maciek Jaźwiecki / Agencja Gazeta) wyborcza.pl/7,75398,27666668,bakiewicz-grozi-uczestnikom-niedzielnej-manifestacji-zostaje.html Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Robert Bąkiewicz - wykształcenie? 11.10.21, 07:52 Wyjątkowo sympatyczna twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Robert Bąkiewicz - wykształcenie? 11.10.21, 12:40 SĄ - Sturmabteilung tez dobrze zaczynał. Jak skończyli wszyscy wiemy i Brunatnym Koszulom PiS tego samego życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Robert Bąkiewicz - wykształcenie? 11.10.21, 12:41 SA - Sturmabteilung Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Robert Bąkiewicz - wykształcenie? 11.10.21, 07:59 jak się patrzy na ten intelekt bijący z facjaty to bez dwu zdań musi by fizyk kwantowy. Odpowiedz Link Zgłoś
a.jej.rkoniak Re: Robert Bąkiewicz - wykształcenie? 11.11.21, 23:21 powiadasz, kwant intelektu? Przeszacowałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
adamqba Re: Robert Bąkiewicz - wykształcenie? 13.11.21, 23:57 Chyba fizyk kwadratowy. Odpowiedz Link Zgłoś
topiramax Re: Robert Bąkiewicz - wykształcenie? 11.10.21, 08:46 Zdjęcie wskazuje na aktora dramatycznego;) Samouka w dodatku. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Robert Bąkiewicz - wykształcenie? 11.10.21, 09:14 Gość ma wyraźnie semickie rysy i prawdopodobnie kompleks na tym tle. Myśli, że przez te naziolskie awantury doda sobie aryjskości. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Robert Bąkiewicz - wykształcenie? 11.10.21, 09:15 Poprawka: nie "myśli", tylko "uważa". Myślenie raczej nie jest jego cechą osobniczą. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Robert Bąkiewicz - wykształcenie? 11.10.21, 10:41 Chyba trochę za daleko posuniety komentarz.Bąkiewicz to troglodyta z naziolskimi poglądami i na tym chyba można skończyć. Proponuję milczeniem pomijać wpisy jego popleczników bo polemika z nimi dodaje tylko im splendoru. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Robert Bąkiewicz - wykształcenie? 11.10.21, 10:15 ,,"Sponsorowani przez rząd milionowymi dotacjami narodowcy, zagłuszający uczestniczki Powstania Warszawskiego, wystawiają polityce rozdawania publicznych pieniędzy, najgorsze z możliwych świadectwo" - komentował Konrad Piasecki" Akurat kaczafi jest pewny że to dobrze wydane pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Robert Bąkiewicz - wykształcenie? 11.10.21, 12:30 stasi1 napisał: > ,,"Sponsorowani przez rząd milionowymi dotacjami narodowcy, zagłuszający uczest > niczki Powstania Warszawskiego, wystawiają polityce rozdawania publicznych pien > iędzy, najgorsze z możliwych świadectwo" - komentował Konrad Piasecki" > Akurat kaczafi jest pewny że to dobrze wydane pieniądze O ile mogą interesować mnie odeskie katakumby, to jedynie ze względów historycznych a nie ideologicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
adria231 Re: Robert Bąkiewicz - wykształcenie? 12.11.21, 05:44 Oglądałam fragmenty jego wystąpienia. Bez składu, bez ładu, stek bzdur. Nie wiem, co z tego miało wyniknąć.... Przypomniałam sobie, że lata temu, na studiach mieliśmy przez dwa lata psychologię. Mieliśmy nawet zajęcia z mierzenia poziomu inteligencji. Dowiedzieliśmy się, że jeżeli iloraz człowieka wynosi poniżej 100, może to być kretyn, debil, lub imbecyl... Jest to nazwa medyczna i nie ma nic wspólnego z obrazą ,to diagnoza. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodeek Re: Robert Bąkiewicz - wykształcenie? 11.10.21, 12:32 Prawdopodobnie był pomocnikiem murarza, podobnie jak pewien niedoszły malarz z Austrii. Odpowiedz Link Zgłoś
zojan152 Re: Robert Bąkiewicz - wykształcenie? 12.11.21, 10:43 Niezależnie, ile klas SP ukończył, ile ta edukacja kosztowała, były to pieniądze wyrzucone w błoto. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Robert Bąkiewicz - wykształcenie? 11.10.21, 14:11 Bąkiewicz o sobie i swoich córkach: www.onet.pl/styl-zycia/onetkobieta/to-do-niego-zwrocila-sie-wanda-traczyk-stawska-tak-bakiewicz-wychowuje-corki/8lfrv2s,2b83378a Córkom współczuję,mieć ojca psychopatę to wyjatkowy dyskomfort. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Ja mam do niego (Roberta) tylko jedno pytanie: 11.10.21, 14:19 Czy rzeczony (przez Roberta) Donek zostal "rzucony na front polski", czy tylko "zrzucony" ? Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Robert Bąkiewicz - wykształcenie? 11.10.21, 14:29 Pani Wanda Traczyk-Stawska nazwała go chamem. To w ustach pani tego pokolenia jest bardzo, bardzo mocnym i wymownym określeniem tego osobnika. Obawiam się, że pani Powstance Warszawskiej ten cham wytoczy proces o obrazę. Tyle cham zrozumiał i więcej nie pojmie. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Robert Bąkiewicz - wykształcenie? 11.10.21, 14:35 W takim przypadku trzeba będzie powołać biegłych,którzy zapewne przyznają rację pani Traczyk-Stawskiej. ps coś ucichła sprawa Żulczyka,biegli jeszcze pracują? Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Re: Robert Bąkiewicz - wykształcenie? 12.11.21, 11:18 99venus napisał: > coś ucichła sprawa Żulczyka,biegli jeszcze pracują? Ekspertyza jest utrudniona z powodu braku właściwości obiektu. Odpowiedz Link Zgłoś
allijja Re: Robert Bąkiewicz - wykształcenie? 11.10.21, 18:27 "Bąkiewicz w 2018 roku kandydował na urząd prezydenta Pruszkowa." Pruszków- siedziba jednej z dwu podwarszawskich rodzin mafijnych. I wszystko jasne. Szczegolnie przy PISuarze - toz to mafia! ma struktury mafijne, działanie mafijne i mafina bezwzglednosc. A przede wwszystkim mafijne cele, czyli kasiora za darmola od wyrobnikow. Tu polskich. Odpowiedz Link Zgłoś
runfree Re: Robert Bąkiewicz - wykształcenie? 11.11.21, 12:30 Ukończył Szkołę Podstawową nr 10 i Liceum Zana w Pruszkowie, studiował na PWSHiP. Ale nie wiadomo, czy skonczył i czy studiował dłużej niż 1 dzień :) Odpowiedz Link Zgłoś
osowiecki.g Re: Robert Bąkiewicz - wykształcenie? 11.11.21, 18:17 ale gdzie sie urodził ? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Robert Bąkiewicz - wykształcenie? 11.11.21, 21:59 runfree napisała: > Ukończył Szkołę Podstawową nr 10 i Liceum Zana w Pruszkowie, studiował na PWSHi > P. Ale nie wiadomo, czy skonczył i czy studiował dłużej niż 1 dzień :) Nie wierzę że skończył jakiekolwiek liceum. Przypomnijmy jego słowa: "B - Nam chodzi o militaryzację polskiego narodu, o system hierarchiczny. Pyt. - O zniszczenie demokracji. B. - Jesteśmy przeciwnikami demoliberalizmu. Pyt. - Demokracji też. B. ; Przecież to jest jeden z najgłupszych systemów, jakie stworzył człowiek." Więcej: www.gazetaprawna.pl/wiadomosci/artykuly/1016579,robert-bakiewicz-onr-homoseksualizm-demokracja-rigamonti.html S. Odpowiedz Link Zgłoś
takabylawolaboska Re: Robert Bąkiewicz - wykształcenie? 11.11.21, 12:55 to jest były ochroniarz dyskoteki w Pruszkowie = " Zakończyły się rekrutacje do wyższych seminariów duchownych w całej Polsce. W roku akademickim 2021/2022 w seminariach w całej Polsce studia rozpoczęło 356 kandydatów. Rok temu - 441. To spadek o 19,2 proc. " Na przestrzeni około 15-17 lat wygląda to tak : " Przykładowo , w 2004 roku kleryków diecezjalnych i kleryków zakonnych przygotowujących się do zawodu księdza było na wszystkich latach studiów 7465 . W 2021 roku jest ich 2491 , czyli trzykrotnie mniej. " Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Ewidentnie 11.11.21, 16:27 Spokojnie ty też będziesz wiedział kiedy. Odpowiedz Link Zgłoś
teen69 Re: Robert Bąkiewicz - wykształcenie? 11.11.21, 17:09 chyba grubiej katolu pijebie nie można! Odpowiedz Link Zgłoś
adria231 Re: Robert Bąkiewicz - wykształcenie? 11.11.21, 18:35 Chciałam zasięgnąć informacji o wykształceniu Roberta B. To jakaś tajemnica państwowa, nie dotarłam do niej .Natomiast znalazłam wiele zdjęć i przyjrzałam się jego wyrazowi twarzy. Wciąż taka sama tępa mina.... Wskazuje to na IQ w granicach 60.Poszukajcie dalej, może znajdziecie, jak fachowo nazywa się człowieka o takim ilorazie inteligencji..... Stąd ten krużganek zamiast kaganka....... Odpowiedz Link Zgłoś
kornel-1 Re: Robert Bąkiewicz - wykształcenie? 11.11.21, 18:49 weteran-czasu napisał: > Jakie ma wykształcenie ten człowiek? Nie wiem. Ale krużganek oświaty niesie. Kornel Odpowiedz Link Zgłoś
met_ol Re: Robert Bąkiewicz - wykształcenie? 11.11.21, 19:32 Czyli zdaje się jakieś wykżtaucenie (to z wolskiego) budowlane. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Robert Bąkiewicz - wykształcenie? 11.11.21, 19:51 w Polsce każdy jkieś ma , cztery klasy religii niektóry wystarczy, a jeszcze jak ksiądz posunie z klasy do klasy to szczęść buku Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Robert Bąkiewicz - wykształcenie? 11.11.21, 20:36 Jeszcze jeden po zaliczeniu czterech klas religii i korków u księdza proboszcza Odpowiedz Link Zgłoś
takabylawolaboska Re: Robert Bąkiewicz - wykształcenie? 12.11.21, 08:48 eee tam - korków czy "korków" , wiadomo o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Robert Bąkiewicz - wykształcenie? 12.11.21, 09:25 Bo PIS Polskę uzbroił. Policja z bezsilnym posterunkiem jest mniej warta niż sąsiad. A z granicą można było sobie poradzić. Ale się nie chciało, bo pasiło. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Robert Bąkiewicz - wykształcenie? 12.11.21, 09:46 yadaxad napisał(a): > A z granicą można było sobie poradzić. Ale się nie chciało, bo pasiło. wręcz modliło się o ten kryzys, a wcale bym się nie zdziwił gdyby się okazało , że po cichu dogadano się z ciepłym człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
atatrex Re: Robert Bąkiewicz - wykształcenie? 12.11.21, 17:12 Bąkiewicz z pewnością nie ma wykształcenia wyższego a wykształcenie średnie jest również bardzo mało prawdopodobnie. W przeciwnym wypadku, jego poziom edukacji "wypłynął" by gdzieś. Ludzie pokroju Bąkiewicza, wygadane miernoty, z gębą pełną np. faszystowsko-katolickich "prawd" upatrują swojej szansy w polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Robert Bąkiewicz - wykształcenie? 12.11.21, 17:44 Ciekawostka, skąd w tym wątku pełno wcześniej nie widzianych nicków. Odpowiedz Link Zgłoś
adria231 Re: Robert Bąkiewicz - wykształcenie? 13.11.21, 05:08 To już wiemy, skąd biorą się pisie kadry: z dyskotek, tam zdobywają pierwsze szlify. Potem są prezesami jakiegoś stowarzyszenia( kiedyś takie stanowisko nazywało się szef gangu), potem dostają wielomilionowe dotacje na rozruch( petardy, nagłośnienia) .A potem przychodzi czas, gdy "organizuje" największe święto państwowe. Władze pańństwa schodzą mu z drogi,( uciekają do Krakowa) Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Robert Bąkiewicz - wykształcenie? 13.11.21, 07:25 A pan Adzio to miał jakieś ciężkie wykształcenie? Przecież widać, że na gadane się stawia. Jednemu to bym nawet powiedziała, że przez to wykształcenie, to gadane jakoś mało ma nośne, choć się stara. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Robert Bąkiewicz - wykształcenie? 13.11.21, 07:29 A jakie wykształcenie mają pismacy z portalu Gazeta.pl, który nabija się z Bąkiewicza? Nie ma dnia, żeby nie znaleźć rozmaitych językowych "kwiatków". Np. dzisiaj Polska wykonała cel! informuje niejaka/niejaki jsew... Odpowiedz Link Zgłoś
adria231 Re: Robert Bąkiewicz - wykształcenie? 13.11.21, 14:49 Jeżeli umiesz posługiwać się internetem znajdziesz wiadomości o wykształceniu dziennikarzy z Gazeta.pl Nie tylko dziennikarze z niego nabijają się. Wystarczy posłuchać tego, co wywrzeszczał na marszu i popatrzeć na tę wykrzywioną facjatę....... Jakoś w tej chwili przypomniała mi się fotka z "Kariera....Ui" Na niej była mina wodza III rzeszy....Pobobna .... Ale nie będę już znęcać się nad tym nieszczęśnikiem....... Pamiętajcie Andrzeja Leppera? SojusznikPISu. Podobne maniery, tupet i wykształcenie.... Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Robert Bąkiewicz - wykształcenie? 13.11.21, 15:57 Jeżeli umiesz czytać - przeczytaj łaskawie jeszcze raz mój post. Może wtedy zrozumiesz, o co w nim chodzi. Miłego forumowania. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce "Czyjaś Ty?" 14.11.21, 14:48 Dla mnie Polska to znaczy język Którym mogłem mówić od dziecka To nad Rynkiem krakowskim księżyc To Gałczyński Tuwim Osiecka Dla mnie Polska to bliscy ludzie Zieleń lasu i zagon żyta Widok z okna kiedy się budzę Dotyk żony kiedy zasypiam Więc mnie nie ucz polski łysolu Z ogoloną do skóry głową Twoja muza to disco polo Serce bije ci narodowo Wytatuuj sobie na klacie że Araba tutaj nie trzeba I codziennie odmawiaj pacierz Z białym orłem wzlatuj do nieba Dla mnie Polska to zapach siana Pod obrusem gdy przyjdą święta A nie bitwa pięknie przegrana Obowiązek żeby pamiętać Bo ojczyzna to słowo skromne Które rzadko wymawiam szeptem Niepotrzebny jej żaden pomnik Nie zatwierdzi jej żaden dekret Więc mnie nie ucz… Ja nie wsiądę do twojej łodzi Nie zanucę twojej pieśni Bo o inną Polskę mi chodzi Mój rodaku od siedmiu boleści Andrzej Sikorowski Andrzej Sikorowski - Czyjaś Ty ? [;Official Music Video]; thnx to Tru... :) Odpowiedz Link Zgłoś