Dodaj do ulubionych

Coś o kukizie,

24.03.23, 11:48
Kukiz głosował razem z PiS, potem ogłosił, że przestanie. I dalej głosował z PiS, a to co mówił o PZPR-ze, to wszystko inni mu wsadzili w otwór gębowy, jego wrogiem jest/był/ będzie, Tusk, nie wie dlaczego, ale kaczyński mu kazał, i opój robi to, jak można się zeszmacić, kukiz powinien być w Sèvres jako wzorzec zeszmacenia się, byłby to jego wkład w naukę światową, i tylko w taki sposób zapamiętano by go.
Że też to nie ma wstydu i pysk swój wystawia na pośmiewisko.
Obserwuj wątek
    • adam.eu Re: Coś o kukizie, 24.03.23, 11:59
      Może KukiS, to bardzo pożondny facet, tylko PIS ma na niego haki.
      • czan-dra Re: Coś o kukizie, 24.03.23, 12:06
        Ale jakie, to że chleje, to wszyscy wiedzą. Może to że to kryptotusk jest, albo POfan ukryty.
      • pies.na.czarnych Re: Coś o kukizie, 24.03.23, 12:52
        adam.eu napisał:

> Może KukiS, to bardzo pożondny facet, tylko PIS ma na niego haki.

to bardzo pożondny facet, tylko ma złych kolegów. :(
    • zlamas-kutany To nie jest forum o prostytutkach politycznych 24.03.23, 12:04
      tylko o politykach,
    • czan-dra Re: Coś o kukizie, 24.03.23, 13:00
      Wpisał się nieuk, przygłup wioskowy, Jasiu K. Jestem przekonany iż pisze nie na temat, jak zwykle u matoła, to że nie masz honoru i zwykłej przyzwoitości, to wiem, ale dlaczego nie dotrzymujesz danego słowa pacanie, obiecałeś mnie "wyszarzyć" i to z osiem razy, i jak kukiz, zrobiłeś z mordy odbyt, nazwać cię imbecylem, to obraza dla imbecyli.
    • czan-dra Re: Coś o kukizie, 24.03.23, 14:10
      A se sprawdziłem, kukiz ma 2, słownie DWA, procent poparcia, czyli jedynym ratunkiem dla niego jest lizanie sempiterny zasikanemu dziadowi. Powrót na scenę raczej nie wchodzi w rachubę, bo kto chce posłuchać szmatę, jak drze ryja do mikrofonu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka