Gość: Maciej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 13:36 Panie Wajda bierz Pan honory i doktoraty ,ale temat o Katyniu odpuść to może wreszcie film powstanie bo Pan już 12lat odwlekasz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fronda CZYTAJ O WAJDZIE WE FRONDZIE nr 32 IP: 212.160.123.* 27.01.05, 13:53 KOLABORNAT, LIZUS, KARIEROWICZ, OSZUST Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Voldemort A co to takiego ta Fronda? IP: *.bas1.chf.cork.eircom.net 27.01.05, 14:22 Co to była fronda w historii Francji to dobrze wiem, ale o co tu chodzi, to nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bang ! Re: oszust, etc.? IP: 129.81.192.* 27.01.05, 16:33 A do tego - rzeczywiscie dobry rezyser panie (pani) "Fronda"! P.S. Osobiscie nie zywie do pana Wajdy zadnych uczuc, ani cieplych, ani chlodnych... Wyczuwam natomiast stechlizne i smrodek bijacy od postow "internautow" wszelkiej masci, ktorzy na internetowych forach pod oslona anonimowosci uzywaja sobie do woli, pluja, czy wrecz - wymiotuja jadem i zolcia... Brzydze sie tymi ludzmi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Re: CZYTAJ O WAJDZIE WE FRONDZIE nr 32 IP: *.sudbury.dyn.personainc.net 28.01.05, 02:08 Fronda napisał(a): > KOLABORNAT, LIZUS, KARIEROWICZ, OSZUST To nie o tego Wajde chodzi, musisz miec kogos innego na mysli.Mowa o znakomitym rezyserze,ktory popelnil tyle dziel, ze kino polskie to Wajda i pozostali( niektorzy z pozostalych nie mniej wniesli bo krotko zyli jak np. Munk).Gdyby nie Wajda nie byloby Wesela, Kanalu,Brzeziny,Popiolu i diamentu,Czlowieka z marmuru,i..... Ktos z dyskutantow wspomnial o Katyniu, ze film nie powstal.To swiadczy o tym ze Wajda nadal jest artysta a nie rzemieslnikiem. Widocznie z jakichs powodow nie jest to dla niego odpowiedni czas na taki film. Ale powaznie, smiesza mnie twoje zarzuty. Smieszy mnie nasze widzenie bohatera.To symptomy polskiego kotla. Jezeli ktos sie wychyla przed czolo, to znajdujemy , a jak nie ma, to tworzymy negatywna strone tego kogos. Bohater musi byc absolutnie idealny. Ale idealny jest tylko Bog, no i oczywiscie papiez. Wszyscy inni maja wady, straszne wady. Czy mozesz udowodnic ze Wajda byl:KOLABORNAT, LIZUS, KARIEROWICZ, OSZUST ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fronda WE FRONDZIE 33 a nie 32 IP: 212.160.123.* 27.01.05, 13:57 reszta opinii bez zmian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biopan Re: Honoris causa dla Wajdy IP: *.onlink.net 27.01.05, 16:31 Honorisa :)))) dla Wajdy rozumiem i popieram ale dla Kwasniewskiej zadna miara pojac nie moge. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawcio Re: Honoris causa dla Wajdy IP: *.aster.pl 28.01.05, 11:25 A to jest ten Uniwersytet, gdzie po znajomości dają? Odpowiedz Link Zgłoś