maaax 27.02.05, 13:57 w watku obok gauche podal link do tolerowanego przez adminow GW "forum antypolskiego" (tak sie ono nazywa!!!) piszmy protesty na adres: forum.abuse@gazeta.pl i naglasniajmy wszedzie sprawę!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ed_ Re: ZAREAGUJMY !!!!!!! 27.02.05, 15:45 maaax napisał: > w watku obok gauche podal link do tolerowanego przez adminow GW > "forum antypolskiego" (tak sie ono nazywa!!!) > piszmy protesty na adres: > forum.abuse@gazeta.pl > i naglasniajmy wszedzie sprawę!!! > A co cię tak maaax oburzyło w tym forum? Bo w zasadzie jedynie do tytułu możnaby się przyczepić. A poza tym jak jednym wolno nie lubić Żydów, masonów, demoliberałów (cokolwiek to miałoby znaczyć), samej demokracji, Kościoła posoborowego itp. to innym powinno być wolno nie lubić Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
maaax Re: ZAREAGUJMY !!!!!!! 27.02.05, 16:57 skoro to ciebie niezrozumiałe jest oburzenie na antypolonizmy- to szukaj sobie innego forum; masz tu zaiste obfity wybór wszelkiej lewizny i kosmopolityzmu Odpowiedz Link Zgłoś
mr_pope Re: ZAREAGUJMY !!!!!!! 27.02.05, 17:55 Przepraszam, że też nie zachowam się jak konserwatysta, ale nie widzę nic złego w założeniach tego forum. Ot dyskusja o tym co jest w tym kraju nie tak, etc. Czy to grzech albo przestępstwo rozmawiać o wadach? Wszak my tutaj też krytykujemy rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
allumeuse_21 Re: ZAREAGUJMY !!!!!!! 28.02.05, 14:22 moze jak by ten biedny chlopaczek nazwal swoje forum "ponarzekajmy" to reakcja bylaby inna, bo malkontentow ci u nas dostatek. uwazam natomiast ze z premedytacja uzyl zwrotu drazniacego inteligentne, patriotyczne ucho. i tak sie dziwie ze GW pozwolila istniec FK co juz musi byc dla nich wrzodem na d****.. zaraz wysylam maila z protestem! Odpowiedz Link Zgłoś
mr_pope Re: ZAREAGUJMY !!!!!!! 28.02.05, 15:52 I zaraz się dowiem, że nie jestem patriotą, bo nie drażni mnie nazwa forum antypolskie? Przepraszam, ale nie irytują mnie teksty oszołomów. Bo to oszołomy i to co oni twierdzą nie bardzo mnie wzrusza. Odpowiedz Link Zgłoś
maaax Bo nie jestes!!! Jak w ogole mozna w Polsce zaklad 28.02.05, 22:29 dac watek o nazwie "antypolski/e"????????? Nie dosc antypolskich dzialan rzoncyh mediow polityków, itp? Nie wolno tolerowac czegos takiego. A jak ktos ma stepiona wrazliwosc na takie rzeczy- to..zob. mój post adresowany do eda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mr_pope Re: Bo nie jestes!!! Jak w ogole mozna w Polsce z 28.02.05, 23:19 Widzę post adresowany do eda. Zaiste, zarzucanie mi zainteresowania lewizną jest z gruntu śmieszne. Zdania jednakże nie zmienię, możesz mnie za to maaxie zbanować, że dla mnie oszołomskie hasła pozostają oszołomskie i mnie nie wzruszają. Nie przejmuję się tym, że jacyś populiści obrażają Polskę. To zbyt piękna nazwa by mogło ją zbrukać hasło jakiegoś lewaka. Odpowiedz Link Zgłoś
allumeuse_21 Re: Bo nie jestes!!! Jak w ogole mozna w Polsce z 01.03.05, 10:20 mr_pope napisał: > Nie przejmuję się tym, że jacyś populiści obrażają Polskę. To zbyt > piękna nazwa by mogło ją zbrukać hasło jakiegoś lewaka. A powiedz mi, gdyby ktos, nawet jakas szmata, patologia czy wyrzutek obrazal twoja matke i ja lżył? to puscilbys plazem? Odpowiedz Link Zgłoś
mr_pope Re: Bo nie jestes!!! Jak w ogole mozna w Polsce z 02.03.05, 03:14 A gdyby było tutaj przedszkole? W sam raz cytat filmowy adekwatny do pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
maaax Nazwa ! NAzwa cie nic a nic nie razi???? 28.02.05, 22:30 No skandal! Gdzie jak gdzie, ale tu na tym forum nie spodziewalem sie takich reakcji- co innego na tym smieciowym FK... Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: Nazwa ! NAzwa cie nic a nic nie razi???? 01.03.05, 11:59 Pytanie: Czy byłoby możliwe stworzenie antyforów wobec innych narodów na forum GW? Czy byłoby to tolerowane? Odpowiedz Link Zgłoś
allumeuse_21 Re: Nazwa ! NAzwa cie nic a nic nie razi???? 02.03.05, 12:44 IMHO: nie. chyba dlatego ze wlasciciel forum glosi haslo: nie ma tolerancji dla wrogow tolerancji. i tak nie moge dosc czemu pozwala FK egzystowac, albo "nie dla legalizacji zboczen".. przeciez to zupelnie nie po jego mysli. (głos z przedszkola ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Wrocławska LPR już zareagowała 02.03.05, 13:17 www.lpr.pl/?sr=!czytaj&id=1973&dz=kraj&x=9&pocz=0&gr= Odpowiedz Link Zgłoś