Dodaj do ulubionych

Sejm obraduje nad odwołaniem Belki

• ebenezum Słuszne słowa - do roboty nieroby albo won! 03.03.05, 11:52
    • arkadiuszlaskowski [...] 03.03.05, 11:53
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • bladatwarz Re: Sejm obraduje nad odwołaniem Belki 03.03.05, 11:55
        Kaczory i Platfusy, to nie jest czarna mafia!
      • dem0kryt Wycinane cytaty z naszych polityków... 03.03.05, 12:27
        Z tego co pamiętam, autor wyciętego postu zacytował tylko jednego z naszych
        kochanych polityków rodem z SLD... Cytatów z klasyków się nie cenzuruje...
        obojętnie czy się z nimi zgadzamy czy nie...
    • cham_i_prostak Re: Sejm obraduje nad odwołaniem Belki 03.03.05, 12:13
      Nie lubie Żydów.

Ps. chyba jakaś menda mi to wytnie, bo ja nie na temat pisze.
      • syphon Re: Sejm obraduje nad odwołaniem Belki 03.03.05, 12:15
        Proponuję powyższy wpis pozostawić ku przestrodze. Każde słowo w nim zawarte
        doskonale oddaje istotę ciemniaka.
        • cham_i_prostak Re: Sejm obraduje nad odwołaniem Belki 03.03.05, 12:23
          Dziękuje za miłe slowa.
          • syphon Re: Sejm obraduje nad odwołaniem Belki 03.03.05, 12:32
            Ależ proszę, do usług. Zarazem chciałbym wyrazić pewną dozę podziwu i
            pogratulować absolutnej szczerości w Pana wypowiedzi oraz bezkompromisowej
            oceny własnej osoby.
      • vitriolic Re: Sejm obraduje nad odwołaniem Belki 03.03.05, 12:40
        Nie lubię Zimmermana, bo jest złodziejem, nie lubię Kowalskiego, bo bije żonę
        jak wypije, nie lubię......zrozumiałeś? Wątpię.
        • cham_i_prostak Re: Sejm obraduje nad odwołaniem Belki 03.03.05, 12:43
          Fioletowego pojęcia nie mam o czym ty do mnie dyskutujesz. Jaki Kowalski?
        • syphon Re: Sejm obraduje nad odwołaniem Belki 03.03.05, 12:45
          A nie lubię Zydów bo...?
          A co ten post tu w ogóle robi?

Nawet nie chce mi się tłumaczyć, czego ty nie rozumiesz.
          • cham_i_prostak Re: Sejm obraduje nad odwołaniem Belki 03.03.05, 12:50
            Wytłumacz, może bede dzięki temu lepszym czlowiekiem. Może nawet zaczne stawiac
            żydów na równi ze zwierzętami.
            • syphon Re: Sejm obraduje nad odwołaniem Belki 03.03.05, 12:52
              Nie będziesz.
    • krzysw73 MAM JUZ DOSC TEGO LEPPERA! 03.03.05, 12:20
      Ile mozna słuchac jego irytujących wypowiedzi? Mam juz dość! Ludzie, ile to będzie jeszcze trwało? Zawsze lubiłem czytać, słuchać róznych opini, ale juz nie moge, ten Lepper powoli przelewa szale. Przy nim albo trzeba byc radykałem, i mieć swój "jedynie poprawny " pogląd na świat, albo wogóle przestać interesować sie polityką. Bo przy takim bełkocie jaki płynie z jego ust to mozna chyba dostać BSE, nawet nie jedząc ani kotlecika, ani szaszłyka - wystarczy sam przewodniczący ;-) pozdrawiam wszystkich!
      • desspo34 Re: nie martw sie priony potrzebuja bialka 03.03.05, 18:21
        twojej bance napelnionej woda gazowana
        gdzie babelki udaja komorki
        BSE nie grozi
    • robal_pl Re: Sejm obraduje nad odwołaniem Belki 03.03.05, 12:35
      Moim zdaniem to najlepszy rząd od czasu Mazowieckiego. Robią swoje i nie
      wywołują żadnych sensacji w prasie. Tak trzymać !
      • desspo34 Re: jeszcze wziasc przyklad z busha i czytac o koz 03.03.05, 18:23
        i czytac o kozce dzieciom
        w czasie konferencji prasowej
        hehe sila spokoju marionetki gdy sznureczki przerwane
    • sluczyn Co to za kwik posła LPR o obrażaniu Polaków i wypr 03.03.05, 13:14
      Co to za kwik posła(ów) LPR o obrażaniu Polaków przez rząd i wyprzedaży majątku
      oraz naturalne chlewniane wtórowanie Samoobrony. Gdzie się takie debile lęgną,
      skoro są posłami, to mają bardziej debilny elektorat czy Wałęsa ma rację , że
      im psychole rozum zabierają? Tak wygląda debata ludzi, którzy mają się szczycić
      inteligencją i przynosić zaszczyt wyborcom?

Choćbym padał z głodu, nie przyjmę chleba od oszołoma, któremu chleb żytni
      kojarzy się z żydnim.
    • patman [...] 03.03.05, 13:41
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • joannabarska Banda pyta... 03.03.05, 14:06
        Takich idiotyzmów, jakie dzis w Sejmie padają z buż lepperowców i
        giertychowców w trakcie pytań, które i tak nie maja zadnego znaczenia, juz
        dawno nie slyszałam. I tych nieudaczników naród znow wybierze? Przerażajace!
    • venus99 Re: Sejm obraduje nad odwołaniem Belki 03.03.05, 14:02
      Giertych - prawdziwa kreatura.
      PO,PiS,Samoobrona - zniszczymy ten kraj!
      no i dobrze, tak trzymać chłopaki.
    • szerszen039 Re: Sejm obraduje nad odwołaniem Belki 03.03.05, 14:05
      Tak zaciemnili polityke,ich intencje
      przecietny polak,zniechecony,nie rozumie konsekwencji
      nie mozna za lisim ogonem latac
      i tak nie wiadomo, kto ma wszystko zalatac?
      trzeba dobrze ten likier musowac
      aby wiedziec na kogo glosowac
      moze jakas rade mamy,
      w wyborach,na kogo glos damy
      jezeli nie bedziemy pic wodki,
      ani dac sie kupic
      z pewnoscia nie damy sie zlupic
      sami pomyslimy,nie co mowi lawa
      zeby w czas zmienic
      wazne dla nas prawa
      nikt nie uleczy tak predko finansow
      duzo czeka,osobistych awansow
      zycie jest jak rtec,jak potok bystry
      zmiana zdania politykow,wniosek oczewisty
      nie wiem co robi mennica?
      przyszlosc Polski, wielka tajemnica.
      Pod lampa najciemniej,
      moze nie zacmione,jak o zmierzchu
      podobno prawda jest zawsze na wierzchu
      • syphon Re: Sejm obraduje nad odwołaniem Belki 03.03.05, 14:45
        Hmm...

Piosenka punkowa?

Ze śpiewnika Samoobrony?

No nie wiem co autor miał na myśli.
    • bolekzaja Re: Sejm obraduje nad odwołaniem Belki 03.03.05, 14:41
      To nie sejm obraduję, to giertych wymiotuje.
      To wielkie cielsko zajmuje tam w sejmie za duzo miejsca.
      Szkoda, że system wyborów spowoduje ,że znowu ten befergor tam będzie spuł
      powietrze.
      Oby następny rzad był conajmnie taki jak ten i taki sam PREMIER.
      Panie premierze Belka-współczuję Panu obcowania z tą nieokrzesaną bydlęcą
      gębą - ( czytaj mordą)
      Oszczędź pan sobie zdrowia - pan nie ma w sejmie ani jednego partnera do
      rozmów.
      Namawiam rodaków a szczególnie "SLĄZOKÓW" by oddali swe głosy na jedyne
      ugrupowanie gdzie nie ma szwindli, łapówkarstwa, afer, i co najważniejsze
      fałszywych katolików - to jest partia UNIA PRACY
      • syphon Re: Sejm obraduje nad odwołaniem Belki 03.03.05, 14:47
        Za to pełne jest nieudaczników
        • syphon Re: Sejm obraduje nad odwołaniem Belki 03.03.05, 14:48
          Przepraszam nie mogłem się oprzeć
        • milo_1 G I E R T M I S J A.......................... 03.03.05, 14:56
          L I G A RZĄDZI , L I G A RADZI , L I G A NIGDY CIĘ NIE ZDRADZI - CIEMNOŚC,
          WIDZĘ CIEMNOŚĆ , CIEMNOŚĆ WIDZĘ ~!!!!!!!!!~
    • stefandonfiutachio Re: Sejm obraduje nad odwołaniem Belki 03.03.05, 14:48
      Zauważyliście że LPR jest anagramem skrótu PRL? To chyba nie przypadek.......
    • qazaqq DO ROBOTY GIERTYCHY I INNI !!! DZIĘKI BELKA ; ) 03.03.05, 14:50
      • qazaqq PROFESOR EMINENCJA LEPPER POUCZA PREMIERA ;) 03.03.05, 14:53
    • wojten Faszystowski bobas z patologicznej rodzinki chce 03.03.05, 15:19
      władzy; aż się pali.
    • syphon Coś nie halo z tym sondażem 03.03.05, 15:28
      na stronie artykułu. Jak sprawdzałem jeszcze z godzinę temu to było jakieś 60-30
      na korzyść tego żeby wstąpił do PD. Teraz jest prawie dokładnie odwrotnie. Jakiś
      tysiąc przeciwników jego wstąpienia do PD musiał zagłosować jak nikt nie patrzył :)
    • dzia_dek Re: Sejm obraduje nad odwołaniem Belki 03.03.05, 15:32
      W obecnych czasach partia czy to "lewicowa" czy to "prawicowa" działa według jedynych możliwych zasad. Zasady te wynikają z celów jakie te partie sobie wytyczają i które są oczywiste: zdobycie stołków i dobre urządzenie się. Głównym i prawie że jedynym motywem powstawania partii jest wielka chęć dotarcia do koryta. Taką motywacją kierowałą się PZPR jak i obecnie LPR. W walce o koryto partie obrzucają się inwektywami, które mogą być wymienne gdyż pasują do jednej jak i do drugiej strony. Zwróćcie uwagę jak podobne są losy przeciwstawnych sobie partii, gdy dochodzą do władzy. Zarówno AWS jak i SLD kończą sromotnie i rozpadają się gdy ich członkowie "napchali" już sobie kieszenie. Każda z obecnych partii stawia sobie za zadanie dojście do władzy. Personalnie rozpatrując każdy członek ma nadzieję wtedy,że będzie miał większą kasę i większe możliwości. Przypuszczam, że pobudkami ideologicznymi nie kieruje się prawie żaden członek partii. Pokuszę się o stwierdzenie, że w PZPR można było znaleźć więcej "ideowców" aniżeli w jakiejkolwiek obecnie partii. Nie wyklucza to faktu, że do PZPR wstępowali dla kariery. Dokładnie tak samo jak obecnie. Na zakończenie mego wywodu chcę zwrócić uwagę, że wszelkie nowe ruchy ideologiczne są na początku czyste i zdrowe. Dotyczy to ruchu komunistycznego jak i ruchu solidarnościowego oraz innych ruchów politycznych a nawet ruchów religijnych. Uprawiana przez wszystkie partie demagogia jest normalnym środkiem napędzającym zwolenników. Nie dajcie się jej zwieść bo ma postać nęcąco-obiecującą. Jak w reklamie. TYLKO TEN SZAMPON JEST NAJLEPSZY!
      DECYZJA NALEŻY DO CIEBIE. Czy to prawda ? Ale jakiś szampon musisz użyć. Chyba,ze wystarczy Ci mydełko. Ewentualnie - TOALETOWE !
    • qazaqq RYZYK NA PREZYDENTA! : ))) 03.03.05, 15:33
      Nonsens jak widać rządzi się własnymi prawami

Samoobrona sczyci się 38% poparcia ;))))

Na dole stronki www.lepper.com.pl/pages/10.Biura/ stoi jak byk, że w lutym
      2005 Samoobrona miała 38 % (TRZYDZIEŚCI OSIEM) procent poparcia społecznego
      źródło CEBOS (rzekomo:)

Eminencjo Lepper, dlaczego tam nie widnieje wynik 95% poparcia społecznego ?

Lepper na prezydenta !
      Giertych na prezydenta !
      Ryzyk na prezydenta!
      • qazaqq LEPPER MĘŻEM STANU – STAN WNOSI O ROZWÓD :)) 03.03.05, 15:38
    • bziak Re: Sejm obraduje nad odwołaniem Belki 03.03.05, 15:34
      Co to za kraj?

Stały temat kolejnych obrad Sejmu to odwołanie premiera, wotum nieufności,
      wezwania do odwołania, dymisji, niikomu nie potrzebne uchwały, walka o kolejny
      stołek, o każde ujęcie kamery... Dramat.

W kolejce czekają ważne ustawy...

- o aplikacjach prawniczych autorstwa PiS - duży krok w dobrym kierunki;
      - o zatrudnianiu w urzędach autorstwa Belki - przeciwko prywacie i nepotyzmowi
      - o alimentach
      - na prawdę wiele innych

Ale nasze partie nie mają na to czasu. Oni musza walczyć między sobą stołkami.
      ---------------
      www.palm.org.pl
      • desspo34 Re: haha sld za poprawa prawa :-pppppppppp 03.03.05, 18:29
    • rafnal Re: Sejm obraduje nad odwołaniem Belki 03.03.05, 15:46
      Brawo Belka - po raz kolejny posłowie pokazali swoje puste głowy i nienawiść
      dla społeczeństwa. Wybory? - po tym spektaklu lewica pewnie wygra!
    • silesius.monachijski Lepsze zdzblo w oku niz BELKA w rzadzie! 03.03.05, 15:51
      Herr Bermann-Borowski: moze i Giertych przebiera rekami, ale nie zongluje
      legitymacjami partyjnymi jak wy, towarzyszu: najpierw nieboszczka pzpr, potem
      sdrp, potem sld, teraz ten wasz nowy klub nieudacznikow. ja jakos tam sie
      specjalnie ani retoryki ani rzadow Giertycha nie boje: napewno beda bardziej
      humanitarne niz rzady wyszego wujka towarzysza jakuba bermana, no wiecie, tego,
      co to Stalinowi tylek lizal. A rzad Belki naprawde jest smieszny, i to mu
      Giertych dobrze wypomnial. co do was, tow. Berman-Borowski, to mi sie wydaje,
      ze wy przed wyborami tez do PD "hycniecie": to zbierze sie przeciez ta cala
      szumowina kolesiow kwacha, nobilitowana przez zolwia mazowieckiego i polskiego
      zyrynowskiego: frasyniuka (przeciwnikow politycznych nie tylko opluwa, ale i
      bije).
    • as31 Dali koncert bełkotu prawie taki jak na tym forum. 03.03.05, 16:11
      Nawet biedny Tusk uznał, że jest to jego partyjny obowiązek, ale miał minę,
      jakby go zęby bolały, albo jakby konsumował exkrementy. Za to Giertych i ten
      smutny pajac z PSL (nie pomnę już nazwiska) bardzo w swoim sosie...Wyją, bo
      widzą, że układanka nie wychodzi i ich wpływ na to, co się dzieje, spada. I po
      co ten w miarę normalny człowiek miałby wysłuchiwać tego koncertu bzdur?
    • zaneta53 Brawo Belka - nie twoja wina że sejm jest 03.03.05, 16:24
      taki a nie inny.Powinieneś wiedzieć ,że żadne argumenty merytoryczne tam nie
      mają przebicia .Tylko jedno się liczy - odwołać Belkę - nie słuchaj ich , rób
      swoje.Kiedyś historia ich rozliczy a na dzisiaj to po objęciu przez nich władzy
      rozliczy ich naród jeżeli nie spełnią tych wszystkich obiecanek.Już wtedy nie
      będzie zmiłuj.Pamięć ludzi jest długa.Komuniści nie wierzyli w ludzką pamięć i
      polegli. Teraz czas na oszołomów.Grupa demagogów, popiera tylko swoje pomysły
      chociaż ciągle obraca się w sferze pobożnych życzeń .Namaszczeni jedni przez
      rydzyka, inni niby przez naród szykują się do wielkiego skoku.Zeby tylko sobie
      nóg nie połamali.
    • oszrany Rece opadaja !!! 03.03.05, 16:31
      Trzeba zrobic jak Piłsudski wprowadzic policje i wypalowac posłow bo to cholota
      !!! Tylko sie kluca i maja w glowie teczki IPN a to nikogo nie obchodzi poza
      nimi !!!
    • sclavus Re: Sejm obraduje nad odwołaniem Belki 03.03.05, 16:37
      GIER TYCH SKUTEK BĘDZIE DLA POLSKI OPŁAKANY!!!
      To co wyprawia Giertych to ni jest schizofrenia, to nie jest debilizm to nie
      jest nawet kretyństwo ani paranoja ani zidiocenie... To jest to WSZYSTKO DO
      KUPY!
      Jak to machnąłem w pierwszym wersie: GIER TYCH SKUTEK BĘDZIE DLA POLSKI OPŁAKANY
      Tu dodam jeszcze tylko motto do postępowań imć panów Giertychów a Romusia
      szczególnie:
      Ty się nie pytaj kto ja
      Bo sam to dobrze wiem
      Najważniejsza jest moja
      Jest moja paranoja
      JEST!!!
    • kato28 Re: Sejm obraduje nad odwołaniem Belki 03.03.05, 16:45
      Właśnie słucham Giertycha w telewizorni. Jezderkusie! Ale to jest walnięty
      gościu! Prymityw jakich mało.
    • jastrzab27 Pomóżcie w walce z monopolem 03.03.05, 17:25
      Niedawno, bo 21 lutego podpisałem umowę z Tele2 na korzystanie z ich usług.
      Jednocześnie 8 lutego zgłosiłem do Telekomunikacji Polskiej S.A. chęć
      rezygnacji z planu darmowe weekendy i wieczory i przejście na plan standardowy.
      To zostało załatwione pomyślnie. Przyszedł 1 marca. Nie mam już darmowych
      weekendów i wieczorów w TP S.A. i powinienem mieć możliwość korzystania, przez
      wybranie prefiksu z, z usług Tele 2. TP S.A. tymczasem zupełnie bezprawnie
      założyła mi twardą preselekcję zupełnie mnie o tym nie informując. Na moje
      monity odpowiadają tylko, że mam cierpliwie czekać. Nawet do 2 tygodni. Ja na
      tym ewidentnie tracę, gdyż w umowie z Tele2 przyjąłem ich ofertę „Dobry wieczór
      i weekend” za którą już od 1 marca płacę 29 zł, nie mogę się zupełnie połączyć
      przez tego operatora, gdyż Telekomunikacja zmusza mnie do korzystania z ich
      drogich usług.
      • desspo34 Re:hehe idz do sadu :-PPPPP 03.03.05, 18:32

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka