Dodaj do ulubionych

Do Antysemickiej Krolowej belgijskiej Ani

IP: *.acn.pl / 10.131.129.* 28.07.02, 00:20
Idz lepiej spac, specjalistko od oswiadczen :))))
Ale zachecam do rzetelnej lektury na temat odpowiedzialnosci za slowo pisane,
szczegolnie na forum publicznym :)))))))
Dobranoc
Wanda
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomasz Pani Wando IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.02, 00:27
      Proszę dać sobie spokój z tym damskim baranem. Czy ona aż tak bardzo zasługuje
      na naszą uwagę? Prowadzi Paniza nią polemikę na kulturalnym poziomie. Nie uważa
      Pani, że to zbyteczne?
      Ja takie osoby traktuję tak, jak powinno się traktować ignorantów, czyli
      brutalnie. Ona się wówczas obraża jak przystało na pokojówkę, a ja mam święty
      spokój.
      • Gość: Osełka Re: "Tomasz, skąd ty to masz?" IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.07.02, 00:45
        Gość portalu: Tomasz napisał(a):

> Proszę dać sobie spokój z tym damskim baranem....
        > Ja takie osoby traktuję tak, jak powinno się traktować ignorantów, czyli
        > brutalnie. Ona się wówczas obraża jak przystało na pokojówkę, a ja mam święty
        > spokój.

Słowa:A.Orlan, Muzyka:Z.Wiehler - "Tomasz, skąd ty to masz?".... Śpiewamy?
        • Gość: Tomasz Re: 'Tomasz, skąd ty to masz?' IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.02, 10:19
          Z przyczyn oczywistych ciężko nam będzie wysłuchać naszego dwugłosu. Ale czym
          jest wyobraźnia...
      • Gość: Pytak Re: Pani Wando IP: *.ipt.aol.com 29.07.02, 01:38
        Brawo za odpowiedz. Ona chyba rzeczywiscie pracowala w belgii jako pokojowka u
        Zydow, jak wiele Polek i stad jej frustracja. Poza tym bez przerwy klepie to
        samo. Lepiej ja ignorowac.
    • Gość: diabeł Re: Do Antysemickiej Krolowej belgijskiej Ani IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.02, 00:39
      Nieudane łowy na antysemitow... Co za pech !!!!
      • Gość: Wanda Re: Do Antysemickiej Krolowej belgijskiej Ani IP: *.acn.pl / 10.131.129.* 28.07.02, 00:42
        Jak to nieudane??? Toz przeciez sie przyznali :))))))))))
        Wanda
        • Gość: Ania Re: Do Pani Wandy IP: *.upc.chello.be 28.07.02, 00:49
          Gość portalu: Wanda napisał(a):

> Jak to nieudane??? Toz przeciez sie przyznali :))))))))))
          > Wanda

Dzis juz jest pozno.Jutro jest niedziela.Pani Wando.W poniedzialek poniewaz
          bede luzniejsza.To starannie skopiuje wszystkie swoje "antysemickie posty"
          • Gość: Wanda Re: Do Pani Wandy IP: *.acn.pl / 10.131.129.* 28.07.02, 01:00
            Nie zapomnij Aniu skopiowac rowniez tych ateistycznych, jako, ze oswiadczylas
            rowniez, ze jestes ateistka (oswiadczeniem bez dowodow) :)))))))))
            • Gość: Ania Re: Do Pani Wandy IP: *.upc.chello.be 28.07.02, 01:17

> Nie zapomnij Aniu skopiowac rowniez tych ateistycznych, jako, ze
              oswiadczylas
              > rowniez, ze jestes ateistka (oswiadczeniem bez dowodow) :)))))))))

Te antyrydzykowe tez mam kopiowac?Tyle tego jest ...
        • Gość: diabeł antysemicki CYRK IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.02, 01:06

> Jak to nieudane??? Toz przeciez sie przyznali :))))))))))
          > Wanda

przyznali sie tez, ze sa ludozercami, ze nie wspomne o innch
          winach : PROSZE PRZECZYTAC WIECEJ POSTOW, PRZEKONA SIE PANI DO CZEGO TU SIE
          LUDZIE PRZYZNAJA !!!!
          • Gość: Wanda A przyznal sie ktos, ze mnie kocha?Ciekawa jestem? IP: *.acn.pl / 10.131.129.* 28.07.02, 01:17
            • Gość: diabeł GRATULUJE TELEPATII IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.02, 01:22
              wlasnie napisalem w innym watku, (nawet w liczbie mnogiej, chociaz jestem
              jednostkowy) "KOCHAMY ZYDOW ALE NIE BEZWARUNKOWO !!!!!!!!"
              • Gość: Wanda Zydow? A co ze mna? Mnie rowniez kochasz? IP: *.acn.pl / 10.131.129.* 28.07.02, 01:26
                • Gość: Diabeł Re: Zydow? A co ze mna? Mnie rowniez kochasz? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.02, 01:35
                  W zwiazku z tym, że wszyscy ludzie sa braćmi i mamy wspólnego przodka ( czyli
                  wspólna MATKE), nie widze powodu, zeby Ciebie nie kochaC.
                  NAleży znac sie na paleontologii, a nie tylko na antysemityzmie.
                  Diabeł.
            • Gość: Anioł Re: A przyznal sie ktos, ze mnie kocha?Ciekawa je IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.02, 01:25
              Gdyby Pani była prawdziwa Zydowka, a nie przyszywaną to móglbym sie odrazu
              oświadczyc. Anioł.
              • Gość: Wanda O nie, Qrna, polskosci swej nie sprzedam!To cnota! IP: *.acn.pl / 10.131.129.* 28.07.02, 01:29
                • Gość: anioł znowu antysemityzm ! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.02, 01:37
                  To bardzo nieładnie niechciec sie przyznać, ze sie jest Zydowka....
                  Jak sie dowiedza odpowiednie wladze bedzie krucho...
                  Poza tym, przeciez nie zna PAni nawet swoich przedkow sprzed 200 lat, wiec po
                  co zaprzeczac ?
                  • Gość: Wanda Sorry, ale znam swoich przodkow, nawet sprzed 200 IP: *.acn.pl / 10.131.129.* 28.07.02, 01:40
                    • Gość: diabeł Re: Sorry, ale znam swoich przodkow, nawet sprzed IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.02, 01:45
                      Wiec jest duże prawdopodobieństwo, ze jakis procent zydowskiej krwii
                      plynie w Twoich zylach ! Mozesz wiec spokojnie uwazac sie za Zydowke !

PS. JA nie znam swoich przodkow nawet sprzed 100
                      lat. Diabeł
                      • Gość: Wanda No dobra, skoro tak prosisz ladnie, niech bedzie:) IP: *.acn.pl / 10.131.129.* 28.07.02, 01:48
                        • Gość: Ania Przyklady mojego antysemityzmu IP: *.upc.chello.be 29.07.02, 01:18
                          Czy admin moze zajrzec na forum kraj? adres: *.upc.chello.be
                          Gość: Ania 21-05-2002 11:11 odpowiedz na list odpowiedz cytując

To forum nie ma szczescia przypaletal sie nastepny paranoik pisal z popsite
                          jako Rysy i nie tylko teraz zminil adres.Dodac Kagana,ktory pisze teraz jako
                          Historyk i student to naprawde katastrofa.Pozdrawiam.
                          Czy admin moze zajrzec na forum kraj? adres: *.upc.chello.be
                          Gość: Ania 21-05-2002 11:11 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Bede kopiowac na raty zeby nie urywalo.Zaraz skopiuje cos co pisal pan Rysy.
                          Nie bede uzasadniac dlaczego polecialam do admina .Mysle ,ze kazdy myslacy
                          logicznie sam wyciagnie wnioski.
                          • Gość: Ania Re: Przyklady mojego antysemityzmu IP: *.upc.chello.be 29.07.02, 01:54

Ani elska Cierpliwosc
                            Autor: Gość: Rysy IP: *.104.popsite.net
                            Data: 19-05-2002 15:20 + odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

--------------------------------------------------------------------------------
                            Alez ty masz cierpliwosc agitatorki w namawianiu ludzi do czytania gdzinowki.
                            Popatrz szezej czy nie widzisz olbrzymigo procesu jakiego malym ogniwem jest ta
                            makulatura.

Chron lasy nie kupuj obzydzjacej prasy.
                            Tak obZydzaja zycie te pasoZydy.

Jest tego wiecej ale duzo wiecej powedrowalo na osla lawke
                            • Gość: Ania Re: Przyklady mojego antysemityzmu IP: *.upc.chello.be 29.07.02, 02:00
                              • Uwazajcie na czuba,ktory pisze z Bradley adres: *.upc.chello.be
                              Gość: Ania 14-05-2002 23:56 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Zjawil sie juz nie pierwszy raz pisze antyzydowskie teksty kaze kopiowac i
                              podawac dalej.Zmienia nicki .Wiesiek,Natan,Ela Jagoda,XXX szkoda czasu i
                              klawiatury na dyskusje z czubem.Pozdrawiam Ania

Jak ktos chce przyklad jego tworczosci to moge skopiowac

• Gość: Ania Re: Przyklady mojego antysemityzmu IP: *.upc.chello.be 29.07.02, 02:50

Re: Jak rozpoznać antysemitę?
                                Autor: Gość: Ania IP: *.upc.chello.be
                                Data: 23-06-2002 22:25 + odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

--------------------------------------------------------------------------------
                                Gość portalu: Kagan napisał(a):

> Bardzo prosto: antysemita to kazdy, kto atakuje prawdziwych semitow,
                                > czyli Arabow i Etiopczykow. Wynika z tego, ze najgorsi antysemici
                                > to potomkowie Chazarow (plemiona tureckie), czyli tzw. Zydzi, ktorzy
                                > masowo morduja semickie (tzn. palestynskie) dzieci na terenach
                                > bezprawnie okupowanych przez tychze Chazarow, udajacych Zydow...
                                > Kagan

No to ja jestem antysemitka bo nie lubie Arabow.Ale mam problem bo nie lubie
                                tez
                                Turkow jak a to Wg.Kagana Zydzi to dla mnie by trzeba bylo jakas nowa kategorie
                                wymyslic.Kagan a Ty czasem jak ogladasz telewizje to nie widzisz palestynczykow
                                wysadzajacych autobus gdzie sa dzieci zydowskie?U was w Australii to pokazuja
                                tylko jeden program?

Mam szukac dalej czy wystarczy pani Wandziu.?
                                • Gość: Wanda Oj, Aniu, Aniu... IP: *.acn.pl / 10.131.129.* 29.07.02, 03:00
                                  Oswiadczylas sama, ze jestes antysemitka. Teraz cytujesz jakies wypowiedzi,
                                  ktore niby co maja udowodnic?
                                  1. albo jestes antysemitka, bo tak sama oswiadczasz
                                  2. albo nie jestes, bo tak uwazasz
                                  Nie wystarczylo wiec napisac:" Nie jestem antysemitka, w tamtym oswiadczeniu
                                  zartowalam" ?
                                  Sama komplikujesz swoje zycie, malenka :))))))))

Wanda
                                  • Gość: Ania Re: Oj, Aniu, Aniu... IP: *.upc.chello.be 29.07.02, 03:09

> Oswiadczylas sama, ze jestes antysemitka. Teraz cytujesz jakies wypowiedzi,
                                    > ktore niby co maja udowodnic?
                                    > 1. albo jestes antysemitka, bo tak sama oswiadczasz
                                    > 2. albo nie jestes, bo tak uwazasz
                                    > Nie wystarczylo wiec napisac:" Nie jestem antysemitka, w tamtym oswiadczeniu
                                    > zartowalam" ?
                                    > Sama komplikujesz swoje zycie, malenka :))))))))
                                    >
                                    > Wanda

Co do oswiadczenia to chyba wyjasnialam to ja i Vline.Po za tym pani dopiero
                                    zaczela u nas pisac i od razu zaczela pani od ataku na mnie.
                                    Ci co znaja moje posty wiedza dobrze,ze jestem ateistka nie naleze do LPR i nie
                                    lubie tej partii.A czym ja sobie tak komplikuje to zycie znowu?
                                    Czy w tamtym watku,w ktorym ironicznie napisalam ,ze jestem antysemitka
                                    znalazla pani jakas inna wypowiedz ,ktora by to potwierdzala?
                                    Napzwno nie.Strzelila pani gafe i wstyd sie teraz przyznac.
                                    • Gość: Wanda Re: Niczego nie udowodnilas Aniu, sorry :))))) IP: *.acn.pl / 10.131.129.* 29.07.02, 03:39
                                      A poza tym, to czy zaczelam Cie atakowac zaraz po przyjsciu na forum, czy
                                      zaczelabym pozniej pokazywac Twoje nonsensowne wypowiedzi, nie ma tu zadnego
                                      znaczenia. Napisalam, zaraz po wejsciu na forum, bo NATYCHMIAST rzucaja sie w
                                      oczy Twoje liczne wypowiedzi. A , ze niewiele w nich logiki, to az prosza
                                      sie, aby sobie pozartowac :))))))) Szkoda, ze sama tego nie widzialas
                                      wczesniej :))))))
                                      Wanda

• Gość: Ania Re: Niczego nie udowodnilas Aniu, sorry :))))) IP: *.upc.chello.be 29.07.02, 03:44

> A poza tym, to czy zaczelam Cie atakowac zaraz po przyjsciu na forum, czy
                                        > zaczelabym pozniej pokazywac Twoje nonsensowne wypowiedzi, nie ma tu zadnego
                                        > znaczenia. Napisalam, zaraz po wejsciu na forum, bo NATYCHMIAST rzucaja sie
                                        w
                                        > oczy Twoje liczne wypowiedzi. A , ze niewiele w nich logiki, to az prosza
                                        > sie, aby sobie pozartowac :))))))) Szkoda, ze sama tego nie widzialas
                                        > wczesniej :))))))
                                        > Wanda
                                        >
                                        Skoro nie udowodnilam to bardzo dobrze .
                                        Jestem dla pani antysemitka ,tez dobrze.
                                        Dobrze,ze pani rozumuje logicznie.
                                        A teraz zegnam
                                        • Gość: Wanda Dziekuje, ze zauwazylas :))))))) IP: *.acn.pl / 10.131.129.* 29.07.02, 03:59

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka