Dodaj do ulubionych

KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LPR

• gosc.z.korony oszołom się chyba NABIJA z Nas wszystkich! 30.06.05, 12:03
      ALBO KOMPLETNIE MU ODBIŁO i wszędzie widzi jakichś lewaków.
      to żenujace.
      • pewien_student Re: oszołom się chyba NABIJA z Nas wszystkich! 30.06.05, 12:14
        juz od dluzszego czasu podejrzewam ze forumowi lprowcy to prowokanci, ale poki
        co zaden sie nie przyznal... a w sumie mi to i tak wisi. tak przynajmniej jest
        troche smiechu :P
        • gosc.z.korony robią z Nas osłów 30.06.05, 12:38
          lecz przede wszystkim niszczą jakość społecznej debaty.
          To przykre.
          pozdr
          • pewien_student Re: robią z Nas osłów 30.06.05, 21:46
            spodziewales sie wysokiej jakosci spolecznej debaty w internecie, gdzie gros
            uzytkownikow to dzieciaki (na przyklad ja :P ), albo jeszcze wieksze dzieciaki
            (ja minus 2-5 lat)? internet nie jest platforma do spolecznych dyskusji, o ile w
            ogole u nas taka platforma istnieje (czyt. o ile ktos u nas w ogole chce
            dyskutowac, a nie tylko wyglaszac swoje prawdy oswiecone).

powazna dyskusja z konserwatystami mozliwa by byla tylko na ichniejszym forum
            rodzimym, gdzie nikt by sie nie tykal tresci wypowiedzi z czystej uczciwosci
            dyskusji (kiedys dokopalem sie jakiegos forum MW, ale nie puszczali moich
            wypowiedzi, dodam tylko ze byly dosc merytoryczne zeby je chociaz umiescic, wiec
            ich olalem)

poza tym - dla nas powinna to byc nauczka, co by nie podciagac innych pod czyjes
            zachowania, nie generalizowac itd. bo moze sie okazac ze wyjdziemy na wiekszych
            durniow niz ci z ktorych sie smiejemy :). [to taka dygresja mnie wlasnie naszla]

amen, alleluja pozdrawiam i do przodu :)
            • gosc.z.korony miałem i mam szczerą nadzieję na poprawę 01.07.05, 08:58
              My - Obywatele Rzeczypospolitej, musimy się nauczyć dyskutować. A nie ma innego
              sposobu, jak praktyka. Zabory, wojny, komunizm - to epoki w których usilnie
              starano się abyśmy nie wymieniali myśli, więcej: abyśmy nie myśleli. Dlatego
              trzeba, w kwestii wymiany myśli, - dyskusji nadrobić wiele straconych lat.
              Oczywiście na tym forum jest wielu ,,wygłaszaczy swoich oświeconych prawd''.
              Więcej: czasem sam się na tym łapię. Ale, mimo to, traktuję to jak naukę. Naukę
              wymiany myśli właśnie.
              Myślę, że będzie lepiej i cieszę się, że to forum istnieje.
              Przesyłam ukłony!
          • oszolom.z.radia.maryja z ciebie robić osła nie trzeba, zawsze nim byłes! 30.06.05, 23:26
            • gosc.z.korony dorośnij smarkaczu, a później bierz się za wyzwisk 01.07.05, 08:47
              wyzwiska.
              Pajac
    • pewien_student pfffff 30.06.05, 12:12
      widze pewna niekonsekwencje... jak mozecie oskarzac lewactwo skoro sami do niego
      nalezycie? :))) wprawdzie to lewactwo nacjonalistyczne, ale to po prostu inny
      odcien...
    • jestemzewsi Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 30.06.05, 12:47
      Szanowny Panie, reasumując nieco, mam następujące pytania: Pan i Pańska Rodzina
      i reszta pociotków popiera LPR. A dlaczego nie kanapę z panem J. Olszewskim, A.
      Macierewiczem i J. Łopuszańskim, których Ojciec Dyrektor pobłogosławił w Radiu
      MaRyja? I dlaczego Pan, Szanowny Panie, jeździ samochodem o francuskiej
      prowiniencji? Przecież, choć kiedyś była nazywana "Pierwszą Córą Kościoła",
      obecnie Francja jest obrzydliwie laicka, żeby nie rzec nic więcej. I Pan
      popiera przemysł takiego kraju? A gdzie Patriotyzm przez duże P?
      • oszolom.z.radia.maryja Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 30.06.05, 20:14
        bo Frkcja Macierewicza nie ma szans w wyborach zresztą o Rydzyk zmiennym jest w
        ostatewczności popiera tych którzy maja realnie największe szanse. Moja rodzina
        ma trzy auta toyotę renault i Hondę (ojciec ma firmę instalacyjną _(co tu duzo
        mówić słynni polscy hydraulicy jesteśmy
        • jestemzewsi Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 30.06.05, 23:37
          oszolom.z.radia.maryja napisał:

... Moja rodzina ma trzy auta toyotę renault i Hondę...

No, właśnie. Ale nie ukrywam, że dziwi mnie zwłaszca ten Renault, auto
          francuskie. Czy to nie wstyd jeździć samochodem z tak zdeprawowanego kraju? Bo
          o Japonii to szkoda w ogóle gadać.
    • nelsonek Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 30.06.05, 12:55
      a ile z tych podpisow zostalo sfalszowanych? pytam powaznie.
      • jestemzewsi Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 30.06.05, 13:02
        Wszystkie... jeden.
      • oszolom.z.radia.maryja Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 30.06.05, 20:16
        tym razem sprawę podpisów bierzemy priorytetowo i na odwrocie listy wpisujemy
        dane osoby zbierającej..jeśli będzie coś nie tak to beknie za to ta konkretna
        osoba zbierająca podpisy a nie cała partia
        • nelsonek Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 30.06.05, 20:51
          choc nie popieram taj partii to powiem tak: jesli okaze sie ze niektore listy zostaly sfalszowane to i tak beknie cala partia. a to czy partia bedzie wiedziala wobec kogo wyciagnac konsekwencje to zupelnie inna bajka
          • oszolom.z.radia.maryja Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 30.06.05, 20:55
            robimy wszystko by się to nie powtórzyło...ale uwaga podpis moze być odrzucony
            jesli skrótami napiszemy patrona ulicy np J.Sobieskiego a powinno byc Jana III
            Sobieskiego jeśli jest tak jak w pierwszym przypadku juz podpis jest niewazny.
            dwa wystarczy ze PESEL na mniej niż 11 cyfr
            • nelsonek Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 01.07.05, 08:33
              nie wiem jakie metody stosujecie by sie zabezpieczyc przed oszustwami. malo mnie to zreszta obchodzi. chodzi o to, ze jesli dojdzie do nieprawidlowosci to i tak beknie partia.
    • jestemzewsi Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 30.06.05, 18:02
      Oszołom, do dzieła!
      • oszolom.z.radia.maryja Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 30.06.05, 20:18
        dzieło jest kontynuowane dziś kolejne 30 podpisów uzbierałem....jeżdżę od wsi
        do wsi bo na wsi łatwiej o popisy pod naszą listę niż w takim dużym mieście jak
        Poznań opanowanym przez aferałów z PO i UW obecnie PD
        • tojajurek Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 30.06.05, 21:17
          A kto za to jeżdżenie płaci? LPR czy tata hydraulik?
          A ponadto - jak się zdaje - jeździsz w godzinach pracy Urzędu, w którym ponoć
          pracujesz (chyba, że cię wypieprzyli już?).
          To nie wygląda cacy!
          • oszolom.z.radia.maryja Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 30.06.05, 21:42
            LPR!
            • oszolom.z.radia.maryja Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 30.06.05, 21:43
              możesz sobie tylko o tym pomarzyc
            • neceser KTOŚ CHCIAł UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA Nazi 30.06.05, 21:43

> LPR!
        • neceser rydzyk cie Maybachem nie wozil po podpisy na nazi? 30.06.05, 21:24

> dzieło jest kontynuowane dziś kolejne 30 podpisów uzbierałem....jeżdżę od wsi
          > do wsi bo na wsi łatwiej o popisy pod naszą listę niż w takim dużym mieście
          jak
          >
          > Poznań opanowanym przez aferałów z PO i UW obecnie PD
          • oszolom.z.radia.maryja Re a ten znowu swoje nudny jesteś! 30.06.05, 21:43
            • neceser nazizm cie podnieca, mnie nie. anttysemityzm twoj 30.06.05, 21:48
              jest wiecej niz nudny- obrzydliwy i nielegalny. Niedlugo bedziecie za to
              siedziec w Polsce, jak na calym cywilizowanym swiecie.
              • oszolom.z.radia.maryja to ciebie ten nazim podnieca 30.06.05, 21:52
                w kólko onim tylko peplasz
                • neceser twoj nazizm mnie przeraza. czas go skonczyc,. 30.06.05, 21:55

> w kólko onim tylko peplasz
                  • oszolom.z.radia.maryja a w czym on się ma niby przejawiać 30.06.05, 21:56
                    nie głoszę niczego co mogłoby być uznane za nazizm
                    • neceser nie u wszypolskich nazistow. Tak w demokracji 30.06.05, 21:59
                      Przyklad antysemityzmu oszoloma z radyja co ma Ryja:
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=25883712&a=25883851

> nie głoszę niczego co mogłoby być uznane za nazizm
                      • oszolom.z.radia.maryja Re: nie u wszypolskich nazistow. Tak w demokracji 30.06.05, 22:01
                        ja nie widzę w tym nic nazistowskiego..czy każda krytyka Zydów jest wg ciebie
                        nazizmem?
                        • neceser POKAZ gdzie Zydzi ci kazali gejow tolerowac 30.06.05, 22:04
                          ton twoj oskarzajacy, bez podstwa, rasistowski, jak przystalo na
                          wszepolska.POKAZ, smieciu nazistowski rydzyka palanta co siedziec niedlugo
                          bedzie w kiciu.

> ja nie widzę w tym nic nazistowskiego..czy każda krytyka Zydów jest wg ciebie
                          > nazizmem?
                          • oszolom.z.radia.maryja a Gazeta Wyborcza piórem swoich redaktorów? 30.06.05, 22:10
                            pod tym wszystkim podpisuje się Adam Michnik który przyznaje się do swoich
                            zydowskich korzeni.
                            • neceser przyznawanie sie do korzeni jest zdrowe, wysmiewan 30.06.05, 22:15
                              ie tych ludzi i imputowanie im wszystkiego co zle w Polsce to cecha nazoli z
                              radyja i LPRakow jak ty, szmato antysemicka. Nawet to co piszesz tutaj to
                              swinstwo wskazujace na twoj rasizm.

> pod tym wszystkim podpisuje się Adam Michnik który przyznaje się do swoich
                              > zydowskich korzeni.
                              • oszolom.z.radia.maryja Re: przyznawanie sie do korzeni jest zdrowe, wysm 30.06.05, 22:41
                                ano widzisz teraz już wiesz jak się czuję kiedy ty mi imputujesz nazizm
                                antysemityzm itd
    • oszolom.z.radia.maryja nie tylko LPRowi kradną podpisy!!! 30.06.05, 22:11
      serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,2797304.html
      -tak wiec to nie jest mój wymysł..takie rzeczy naprawdę się dzieją!
      • nabukko oszolomie - proponuję zmień nick... 30.06.05, 22:21
        na "blondynka.z.radia.maryja. Będzie adekwatny - nie wiem czy rozumiesz to
        słowo.
      • henryk.log Re: nie tylko LPRowi kradną podpisy!!! 30.06.05, 22:30
        "Działacze SdPl bagatelizują to zdarzenie."!!

A ty ośle ryczysz jak muł, za parę "g"-wartych elperackich cyrografów. :)))))
        • oszolom.z.radia.maryja Re: nie tylko LPRowi kradną podpisy!!! 30.06.05, 22:43
          niech sobie olewają to ich sprawa..my te wybory traktujemy poważnie..jeśli
          jakaś partia oleje wybory tzn olewa swoich wyborców a więc wyborcy mogą olać
          taką partię
          • felinecaline Re: nie tylko LPRowi kradną podpisy!!! 01.07.05, 09:34
            Zadna partia nie moze sobie pozwolic na "olewanie swoich wyborcow", inaczej
            staje sie towarzystwem wzajemnej adoracji albo swiecka sekta. Partia dziala w
            imieniu wyborcow i na rzecz wyborcow i wyborcy maja ja prawo z jej dzialania
            rozliczac - partaia bez wyborcow nie ma racji bytu, jak sie chcesz brac za
            polityke to najpierw wbij sobie to do glowy. Ale narazie lepiej lec szukac
            roboty - na "polskiego hydraulika" sie nie nadajesz - za tlusty, nie moglbys
            nawet wlezc pod zlew.
    • wiewiorzasta oszol, a tak poza tym, to wszyscy zdrowi? 30.06.05, 23:52
      • tojajurek Rety! Znowu dałem się wciągnąć w głupoty Oszoła! 01.07.05, 00:11
      • oszolom.z.radia.maryja Re: oszol, a tak poza tym, to wszyscy zdrowi? 01.07.05, 00:17
        poza babcią owszem...babcia cierpi na nadciśnienie oraz na nogi (niedowład)
        • neceser a wszyscy na nazizm jak ty? 01.07.05, 00:19
          ponoc wszyscy w domu wierza w radyjo co ma Ryja, wiec nie za bardzo ani
          umyslowo ani moralnie. Sekciarze malwersanta.

> poza babcią owszem...babcia cierpi na nadciśnienie oraz na nogi (niedowład)
          • oszolom.z.radia.maryja Re: a wszyscy na nazizm jak ty? 01.07.05, 00:26
            my wierzymy w Boga w Jezusa Chrystusa!
            • gosc.z.korony taaak? 01.07.05, 09:48
              Skoro tak, to dlaczego w Twoich postach nie czuje się chrystusowej miłości
              bliźniego, tylko butę i pogardę dla wszyskich i wszystkiego co nieradiomaryjne
              i giertychowe? Przecież Pan Jezus wyraźnie powiedział: kochajcie także wrogów
              swoich, albo: wybaczaj nie 7 a 77 razy?
              Człowieku co z tobą?
              • nelsonek Re: taaak? 01.07.05, 10:45
                przeciez to oszolom. sam sie do tego przyznaje.
            • nelsonek Re: a wszyscy na nazizm jak ty? 01.07.05, 10:48
              to w koncu w boga czy w Jezusa Chrystusa? niby to to samo, ale jednak.. zreszta ten Twoj bog to jakis sado - maso musi byc. a Ty ze zboczeniami walczysz.
              • oszolom.z.radia.maryja Re: a wszyscy na nazizm jak ty? 05.07.05, 00:23
                walka ze zboczeniami to walka o przetrwanie gatunku ludzkiego!
                • henryk.log Won z FK brudny wszypolski ośle!!! 05.07.05, 00:31
                  zostałem radnym
                  oszolom.z.radia.maryja 02.07.2005 22:55 + odpowiedz

gość po prostu wykitował a ja wszedłem na jego miejsce bo sposród przegranych
                  miałem największe poparcie
                • neceser zakazac celibat - gatunek ludzki ma przetrwac 05.07.05, 00:36
                  jak zwykle, belkoczesz tepy nazisto. czemu to rydzyka nie srazc na bardziej
                  rozgarnietego pismaka? Moze boi sie inteligentnych ten szmatlawy tepy naziol?

> walka ze zboczeniami to walka o przetrwanie gatunku ludzkiego!
                • nelsonek Re: a wszyscy na nazizm jak ty? 06.07.05, 00:14
                  walka z KATOlandem to walka o przetrwanie gatunku ludzkiego!
    • oborovy Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 04.07.05, 16:35

> I..WIDZĘ DRZWI OWTARTE!! DOBRZE WIEM ŻE AUTO ZAMYKAłEM PO WYJŚCIU Z
      > NIEGO...PIKAł ALARM A ZARAZ PO MOIM POWROCIE ZACZĄł WYĆ...WYłĄCZYLEM
      > ALARM ..NATSEPNIE ROZEJRZAłEM SIĘ I WIDZĘ FRUWAJĄCE LISTY Z PODPISAMI POD
      > KANDYDATEM LPR NA PREZYDENTA MIAłEM ICH ZE TRZYDZIEŚCI PARE... OCALAłY DWIE Z
      > TRZECH LIST. NA KAZDEJ TAKIEJ LIŚCIE JEST 10 WPISÓW. NA SZCZĘŚCIE Z TEGO CO
      > WIEM PODPISÓW NA PROF GIERTYCHA UDALO NAM SIĘ ZEBRAĆ DUŻO PONAD WYMAGANE
      > MINIMUM...TERAZ ZBIERAM NA LISTĘ OKRĘGOWĄ LPR (MINIMUM JUŻ MAMY ALE TRZEBA
      > ZEBRAĆ WIĘCEJ BO LEWACTWO MOŻE ZAKWESTIONOWAC NIEKTÓRE WPISY KTÓRE SĄ MALO
      > CZYTELNE)
      > ...JESLI MYSLICIE LEWACY ZE NAS W TEN SPOSÓB WYELIMINUJECIE Z GRY TO SIĘ
      > GRUBO MYLICIE! NIE UDA WAM SIĘ TO!!
    • kartofel79 Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 04.07.05, 17:27
      rzadko zaglądam do tego cyrku dlatego niech mi ktoś powie: ten oszołom to sobie
      jaja robi czy jest poje..y?
    • ponury.zniwiarz Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 05.07.05, 07:37

> CZYTELNE)

odstaw klej.
      • oszolom.z.radia.maryja Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 05.07.05, 15:42
        a co ty masz z tym klejem wspólnego?
    • noweobserwatorium Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 05.07.05, 16:32
      precz z oszolomskim jadem, glupota i spiskowa teoria dziejow...
    • oborovy Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 05.07.05, 16:36

> CZYTELNE)

Czemu piszesz kretynie takimi wolami?
      • oszolom.z.radia.maryja Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 05.07.05, 16:47
        a żebyś zrozumiał , byś dojrzał ślepcze
        • oborovy Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 05.07.05, 17:07
          Tylko ksiazeczki do nabozenstwa sa drukowane takim wolami, ale to dla starszych
          ludzi ... moze na forum ND tez tak piszecie?
        • henryk.log !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.07.05, 18:00
          zostałem radnym

• super_maruda Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.07.05, 18:23
            To jakis zbieg okolicznosci?
            • henryk.log Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.07.05, 21:34
              Zbieg okoliczności!, że został radnym? - na pewno!!
              Forma jego osła ogłoszenia "zbiegu.."!!!!! ;-((((((((((

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=67&w=25960580&a=25960580
              • oszolom.z.radia.maryja Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.07.05, 21:41
                czy ty musisz się za mną zszwendać po wszystkich forach jak ciele za krową?
                • henryk.log Ośle za: !!! 05.07.05, 21:51
                  -----------------------------------------------
                  zostałem radnym

----------------------------------------
                  masz u mnie ciężko przechlapane!!!

Obiecuję ci ośle zmulony !- nie zaznasz wszypolsko na FK spokoju!!!
                  Gdybyś wiedział co ci szykujemy???, byś się "osrał" mule po same uszy!!!!
    • chyba_normalny Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 05.07.05, 19:11
      ale ty jesteś super komandos , super James Bond( w polskim wydaniu ) i por.
      borewicz ( przepraszam wspomnianego - nie chcę go urazić)w jednym .
      Kolego "sympatyczny" - jakby ci chcieli ukraść listy to już dawno byś pływał w
      Wiśle a papier został przerobiony na papier toaletowy ( i nie mówię a raczej
      piszę , że byliby to zwolennicy innej opcji politycznej ). Tak więc jak
      następnym razem jakiś "pijak" nadepnie ci na rękę gdy będziesz wracał w nocy z
      wtorku na piątek to nie rób z tego sensacji tylko idź na odwyk bo już czas
      • oszolom.z.radia.maryja Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 05.07.05, 20:29
        następnym rzem pewnie tak zrobią...fachowcy od brudnej roboty kostzują więc
        posłużyli się amatorami i jak się okazuje kompletnymi partaczami
        • oborovy Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 05.07.05, 21:08
          Kiedy pomscimy ofiary przekretu w WBR?
          • oszolom.z.radia.maryja Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 05.07.05, 21:10
            wpierw trzeba dopaść Holdnedrów oraz tych którzy podstępnie przejęli kontrolę
            nad WBRem a potem tym Holdenrom sprzedali za frico ten bank..poseł Hatka
            występuje w tym procesie jako poszkodowany
            • oborovy Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 05.07.05, 21:47
              To on tez poszkodowany, hehe ... to jaks epidemia w LPR-ze!
              • oszolom.z.radia.maryja Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 05.07.05, 21:53
                w Solidarności i w KORze to to dopeiro jest epidemia poszkodowanych..swego
                czasu Jacek Taylor z UW przyznał sobie status kombatanta wojennego(on urodził
                się w lutym 1945 roku!
            • tojajurek Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 05.07.05, 21:48

> wpierw trzeba dopaść Holdnedrów oraz tych którzy podstępnie przejęli kontrolę
              > nad WBRem a potem tym Holdenrom sprzedali za frico ten bank..poseł Hatka
              > występuje w tym procesie jako poszkodowany

Nie pieprz głupot, Oszoł, jak nie znasz faktów. Ten Twój "poszkodowany" Hatka
              najpierw doprowadził Bank WBR do bankructwa, a na 2 godziny przed wyrzuceniem
              ze stanowiska, jeszcze orżnął swój bank - do spółki z niejakim Giertychem i
              Kotlinowskim - na 2,6 mln zł, których Prokuratura (dziwnie niemrawie) szuka do
              dziś.
              Musisz lepiej dobierać sobie "towarzystwo".
              • oszolom.z.radia.maryja Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 05.07.05, 21:56
                to ty nie ppeirz głupot skoro sprawę znasz wył z GW! Bank zostal sprzedany
                podstępnie (bo mniejszosciwo akcjonariusze zostali podburzeni przez rząd (SLD
                PSL w 1994 roku) ci przeforsowali wbrew władzom sprzedaż banku
                Holendrom..Holendrzy cwani zostawili jakos czas Hatkę ..by na jego konto
                zrzucać całe zło ze wszelkie ich niepowodzenia!
                • tojajurek Głupiś, Oszoł! 05.07.05, 22:24

> to ty nie ppeirz głupot skoro sprawę znasz wył z GW! Bank zostal sprzedany
                  > podstępnie (bo mniejszosciwo akcjonariusze zostali podburzeni przez rząd (SLD
                  > PSL w 1994 roku) ci przeforsowali wbrew władzom sprzedaż banku
                  > Holendrom..Holendrzy cwani zostawili jakos czas Hatkę ..by na jego konto
                  > zrzucać całe zło ze wszelkie ich niepowodzenia!

"Pilnuj, szewcze, kopyta" - tak mawiano dawniej, nie bez racji. Więc nie pchaj
                  się Oszołku - jak głupi - do tematów, o których słyszałeś jakieś strzępki
                  bzdur. Tak się akurat składa, że sprawę WBR SA znam bezpośrednio z dokumentacji.
                  Więc nie zaprzeczaj starszym i mądrzejszym od siebie, bo wyjdziesz na jeszcze
                  większego durnia, niż jesteś. A ja Ci tego wcale nie życzę (mam dzisiaj dzień
                  ewangelicznej dobroci dla ubogich duchem).
                  • oszolom.z.radia.maryja Re: Głupiś, Oszoł! 05.07.05, 22:27
                    w gębie jesteś mocny ale nie myśl że dam się na twe łgarstwa nabrać
                    • tojajurek Re: Głupiś, Oszoł! 05.07.05, 22:57
                      Doprawdy wstydziłbyś się, Oszołku. Chyba obracasz się ostatnio wśród samej
                      hołoty, że używasz takiego języka. Czy swoim Rodzicom też tak odpyskujesz?
                      Wyobraź sobie, że jeszcze istnieją ludzie, którzy mówią i piszą prawdę.
                      I Ty się chwalisz, że chodzisz do kościoła i masz wujka księdza!
                      Co z Ciebie wyrośnie? Staczasz się w szambo.
                      • nabukko [...] 05.07.05, 23:29
                        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                      • nabukko A coś ty Giwi taka gorliwa? 05.07.05, 23:35
                        może nie napisalem prawdy? Spać ci sie nie chce?
                      • oszolom.z.radia.maryja Re: Głupiś, Oszoł! 07.07.05, 21:34
                        fakt, obracam sie wśrod hołoty ..forumowej...malo gdzie mozna spotkac takie
                        nagromadzenie takiej ilośći łagrstw plugastw oszcerstw i wulgaryzmów jak na
                        niniejszym forum
    • oszolom.z.radia.maryja ku przestrodze dlam fanów Cimoszewicza 05.07.05, 21:23
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=26069176
      • malaszaramysz A co??? Też " wykitują " ???? 05.07.05, 21:53
        zostałem radnym
        Autor: oszolom.z.radia.maryja
        Data: 02.07.2005 22:55 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------

• henryk.log ku przestrodze -ośle!!- będzi ci źle na FK!!! za: 05.07.05, 21:54
        -----------------------------
        zostałem radnym

--------------------------------------------
    • oszolom.z.radia.maryja Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 05.07.05, 21:57
      niezłe....
      • jestemzewsi Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 05.07.05, 22:35
        A jak się udał bankiecik urodzinowy? Goście dopisali? Prezenty były? A momenty?
        • oszolom.z.radia.maryja Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 05.07.05, 22:36
          udał się wyśmienicie a w najbliższą sobotę - poprawiny!
          • jestemzewsi Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 05.07.05, 22:38
            A kłonice już naszykowane?
            • nabukko Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 05.07.05, 22:53
              oni napieprzaja sie krucyfiksami - po bożemu
            • oszolom.z.radia.maryja Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 06.07.05, 19:54
              Kłonicę to mają w TVNie..Mikołaj mu na imię
    • oszolom.z.radia.maryja Popdisy pod kandydaturą prof Giertycha uzbierane! 06.07.05, 22:48
      • nelsonek zycze Ci by M. Giertych przepadl z kretesem 07.07.05, 20:54

• oszolom.z.radia.maryja tego samego życzę twojemu idolowi Cimoszewiczowi 07.07.05, 20:59
          • nabukko Re: tego samego życzę twojemu idolowi Cimoszewicz 07.07.05, 21:08
            tyle że ojciec końskiego łba na 100% dostanie po jajach - zdaj sobie z tego
            sprawę nieuku.
            • oszolom.z.radia.maryja Re: tego samego życzę twojemu idolowi Cimoszewicz 07.07.05, 21:32
              to się okaże...po zamachach w Londynie akcje tych co gardłowali za wojną w
              Iraku poleca gwałtownie na dół..wsród nich są Kaczyński Tusk i Cimoszewicz
              własnie
              • porannakawa Re: tego samego życzę twojemu idolowi Cimoszewicz 07.07.05, 21:37

> to się okaże...po zamachach w Londynie akcje tych co gardłowali za wojną w
                > Iraku poleca gwałtownie na dół..wsród nich są Kaczyński Tusk i Cimoszewicz
                > własnie

Wampirze - przyciąga ciebie zapach krwi? Chcesz osinowym kołkiem?
                Jesteś już TRAFIONY-ZATOPIONY.
                Jeszcze wampirze z grobu się zwłóczyłeś?
          • nelsonek nie zaglosuje na Cimoszewicza chory czlowieku 08.07.05, 12:26
            skad w ogole ta mysl? chyba piszesz cos po to by pisac. faszysta M. Giertych nie zostanie prezydentem.
    • adam_west Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 08.07.05, 12:41
      przyznaję się... to ja :D
      • kum.z.antalowki Gdzie oszoł ostatnio widział te swoje listy? 08.07.05, 13:01
        Tam gdzie ich miejsce!

www.uglypeople.com/uploaded/18609/fat2.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka