gosc.z.korony oszołom się chyba NABIJA z Nas wszystkich! 30.06.05, 12:03 ALBO KOMPLETNIE MU ODBIŁO i wszędzie widzi jakichś lewaków. to żenujace. Odpowiedz Link Zgłoś
pewien_student Re: oszołom się chyba NABIJA z Nas wszystkich! 30.06.05, 12:14 juz od dluzszego czasu podejrzewam ze forumowi lprowcy to prowokanci, ale poki co zaden sie nie przyznal... a w sumie mi to i tak wisi. tak przynajmniej jest troche smiechu :P Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony robią z Nas osłów 30.06.05, 12:38 lecz przede wszystkim niszczą jakość społecznej debaty. To przykre. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
pewien_student Re: robią z Nas osłów 30.06.05, 21:46 spodziewales sie wysokiej jakosci spolecznej debaty w internecie, gdzie gros uzytkownikow to dzieciaki (na przyklad ja :P ), albo jeszcze wieksze dzieciaki (ja minus 2-5 lat)? internet nie jest platforma do spolecznych dyskusji, o ile w ogole u nas taka platforma istnieje (czyt. o ile ktos u nas w ogole chce dyskutowac, a nie tylko wyglaszac swoje prawdy oswiecone). powazna dyskusja z konserwatystami mozliwa by byla tylko na ichniejszym forum rodzimym, gdzie nikt by sie nie tykal tresci wypowiedzi z czystej uczciwosci dyskusji (kiedys dokopalem sie jakiegos forum MW, ale nie puszczali moich wypowiedzi, dodam tylko ze byly dosc merytoryczne zeby je chociaz umiescic, wiec ich olalem) poza tym - dla nas powinna to byc nauczka, co by nie podciagac innych pod czyjes zachowania, nie generalizowac itd. bo moze sie okazac ze wyjdziemy na wiekszych durniow niz ci z ktorych sie smiejemy :). [to taka dygresja mnie wlasnie naszla] amen, alleluja pozdrawiam i do przodu :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony miałem i mam szczerą nadzieję na poprawę 01.07.05, 08:58 My - Obywatele Rzeczypospolitej, musimy się nauczyć dyskutować. A nie ma innego sposobu, jak praktyka. Zabory, wojny, komunizm - to epoki w których usilnie starano się abyśmy nie wymieniali myśli, więcej: abyśmy nie myśleli. Dlatego trzeba, w kwestii wymiany myśli, - dyskusji nadrobić wiele straconych lat. Oczywiście na tym forum jest wielu ,,wygłaszaczy swoich oświeconych prawd''. Więcej: czasem sam się na tym łapię. Ale, mimo to, traktuję to jak naukę. Naukę wymiany myśli właśnie. Myślę, że będzie lepiej i cieszę się, że to forum istnieje. Przesyłam ukłony! Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja z ciebie robić osła nie trzeba, zawsze nim byłes! 30.06.05, 23:26 Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony dorośnij smarkaczu, a później bierz się za wyzwisk 01.07.05, 08:47 wyzwiska. Pajac Odpowiedz Link Zgłoś
pewien_student pfffff 30.06.05, 12:12 widze pewna niekonsekwencje... jak mozecie oskarzac lewactwo skoro sami do niego nalezycie? :))) wprawdzie to lewactwo nacjonalistyczne, ale to po prostu inny odcien... Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 30.06.05, 12:47 Szanowny Panie, reasumując nieco, mam następujące pytania: Pan i Pańska Rodzina i reszta pociotków popiera LPR. A dlaczego nie kanapę z panem J. Olszewskim, A. Macierewiczem i J. Łopuszańskim, których Ojciec Dyrektor pobłogosławił w Radiu MaRyja? I dlaczego Pan, Szanowny Panie, jeździ samochodem o francuskiej prowiniencji? Przecież, choć kiedyś była nazywana "Pierwszą Córą Kościoła", obecnie Francja jest obrzydliwie laicka, żeby nie rzec nic więcej. I Pan popiera przemysł takiego kraju? A gdzie Patriotyzm przez duże P? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 30.06.05, 20:14 bo Frkcja Macierewicza nie ma szans w wyborach zresztą o Rydzyk zmiennym jest w ostatewczności popiera tych którzy maja realnie największe szanse. Moja rodzina ma trzy auta toyotę renault i Hondę (ojciec ma firmę instalacyjną _(co tu duzo mówić słynni polscy hydraulicy jesteśmy Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 30.06.05, 23:37 oszolom.z.radia.maryja napisał: ... Moja rodzina ma trzy auta toyotę renault i Hondę... No, właśnie. Ale nie ukrywam, że dziwi mnie zwłaszca ten Renault, auto francuskie. Czy to nie wstyd jeździć samochodem z tak zdeprawowanego kraju? Bo o Japonii to szkoda w ogóle gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 30.06.05, 12:55 a ile z tych podpisow zostalo sfalszowanych? pytam powaznie. Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 30.06.05, 13:02 Wszystkie... jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 30.06.05, 20:16 tym razem sprawę podpisów bierzemy priorytetowo i na odwrocie listy wpisujemy dane osoby zbierającej..jeśli będzie coś nie tak to beknie za to ta konkretna osoba zbierająca podpisy a nie cała partia Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 30.06.05, 20:51 choc nie popieram taj partii to powiem tak: jesli okaze sie ze niektore listy zostaly sfalszowane to i tak beknie cala partia. a to czy partia bedzie wiedziala wobec kogo wyciagnac konsekwencje to zupelnie inna bajka Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 30.06.05, 20:55 robimy wszystko by się to nie powtórzyło...ale uwaga podpis moze być odrzucony jesli skrótami napiszemy patrona ulicy np J.Sobieskiego a powinno byc Jana III Sobieskiego jeśli jest tak jak w pierwszym przypadku juz podpis jest niewazny. dwa wystarczy ze PESEL na mniej niż 11 cyfr Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 01.07.05, 08:33 nie wiem jakie metody stosujecie by sie zabezpieczyc przed oszustwami. malo mnie to zreszta obchodzi. chodzi o to, ze jesli dojdzie do nieprawidlowosci to i tak beknie partia. Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 30.06.05, 18:02 Oszołom, do dzieła! Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 30.06.05, 20:18 dzieło jest kontynuowane dziś kolejne 30 podpisów uzbierałem....jeżdżę od wsi do wsi bo na wsi łatwiej o popisy pod naszą listę niż w takim dużym mieście jak Poznań opanowanym przez aferałów z PO i UW obecnie PD Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 30.06.05, 21:17 A kto za to jeżdżenie płaci? LPR czy tata hydraulik? A ponadto - jak się zdaje - jeździsz w godzinach pracy Urzędu, w którym ponoć pracujesz (chyba, że cię wypieprzyli już?). To nie wygląda cacy! Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 30.06.05, 21:42 LPR! Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 30.06.05, 21:43 możesz sobie tylko o tym pomarzyc Odpowiedz Link Zgłoś
neceser KTOŚ CHCIAł UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA Nazi 30.06.05, 21:43 oszolom.z.radia.maryja napisał: > LPR! Odpowiedz Link Zgłoś
neceser rydzyk cie Maybachem nie wozil po podpisy na nazi? 30.06.05, 21:24 oszolom.z.radia.maryja napisał: > dzieło jest kontynuowane dziś kolejne 30 podpisów uzbierałem....jeżdżę od wsi > do wsi bo na wsi łatwiej o popisy pod naszą listę niż w takim dużym mieście jak > > Poznań opanowanym przez aferałów z PO i UW obecnie PD Odpowiedz Link Zgłoś
neceser nazizm cie podnieca, mnie nie. anttysemityzm twoj 30.06.05, 21:48 jest wiecej niz nudny- obrzydliwy i nielegalny. Niedlugo bedziecie za to siedziec w Polsce, jak na calym cywilizowanym swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja to ciebie ten nazim podnieca 30.06.05, 21:52 w kólko onim tylko peplasz Odpowiedz Link Zgłoś
neceser twoj nazizm mnie przeraza. czas go skonczyc,. 30.06.05, 21:55 oszolom.z.radia.maryja napisał: > w kólko onim tylko peplasz Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja a w czym on się ma niby przejawiać 30.06.05, 21:56 nie głoszę niczego co mogłoby być uznane za nazizm Odpowiedz Link Zgłoś
neceser nie u wszypolskich nazistow. Tak w demokracji 30.06.05, 21:59 Przyklad antysemityzmu oszoloma z radyja co ma Ryja: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=25883712&a=25883851 oszolom.z.radia.maryja napisał: > nie głoszę niczego co mogłoby być uznane za nazizm Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: nie u wszypolskich nazistow. Tak w demokracji 30.06.05, 22:01 ja nie widzę w tym nic nazistowskiego..czy każda krytyka Zydów jest wg ciebie nazizmem? Odpowiedz Link Zgłoś
neceser POKAZ gdzie Zydzi ci kazali gejow tolerowac 30.06.05, 22:04 ton twoj oskarzajacy, bez podstwa, rasistowski, jak przystalo na wszepolska.POKAZ, smieciu nazistowski rydzyka palanta co siedziec niedlugo bedzie w kiciu. oszolom.z.radia.maryja napisał: > ja nie widzę w tym nic nazistowskiego..czy każda krytyka Zydów jest wg ciebie > nazizmem? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja a Gazeta Wyborcza piórem swoich redaktorów? 30.06.05, 22:10 pod tym wszystkim podpisuje się Adam Michnik który przyznaje się do swoich zydowskich korzeni. Odpowiedz Link Zgłoś
neceser przyznawanie sie do korzeni jest zdrowe, wysmiewan 30.06.05, 22:15 ie tych ludzi i imputowanie im wszystkiego co zle w Polsce to cecha nazoli z radyja i LPRakow jak ty, szmato antysemicka. Nawet to co piszesz tutaj to swinstwo wskazujace na twoj rasizm. oszolom.z.radia.maryja napisał: > pod tym wszystkim podpisuje się Adam Michnik który przyznaje się do swoich > zydowskich korzeni. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: przyznawanie sie do korzeni jest zdrowe, wysm 30.06.05, 22:41 ano widzisz teraz już wiesz jak się czuję kiedy ty mi imputujesz nazizm antysemityzm itd Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja nie tylko LPRowi kradną podpisy!!! 30.06.05, 22:11 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,2797304.html -tak wiec to nie jest mój wymysł..takie rzeczy naprawdę się dzieją! Odpowiedz Link Zgłoś
nabukko oszolomie - proponuję zmień nick... 30.06.05, 22:21 na "blondynka.z.radia.maryja. Będzie adekwatny - nie wiem czy rozumiesz to słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: nie tylko LPRowi kradną podpisy!!! 30.06.05, 22:30 "Działacze SdPl bagatelizują to zdarzenie."!! A ty ośle ryczysz jak muł, za parę "g"-wartych elperackich cyrografów. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: nie tylko LPRowi kradną podpisy!!! 30.06.05, 22:43 niech sobie olewają to ich sprawa..my te wybory traktujemy poważnie..jeśli jakaś partia oleje wybory tzn olewa swoich wyborców a więc wyborcy mogą olać taką partię Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: nie tylko LPRowi kradną podpisy!!! 01.07.05, 09:34 Zadna partia nie moze sobie pozwolic na "olewanie swoich wyborcow", inaczej staje sie towarzystwem wzajemnej adoracji albo swiecka sekta. Partia dziala w imieniu wyborcow i na rzecz wyborcow i wyborcy maja ja prawo z jej dzialania rozliczac - partaia bez wyborcow nie ma racji bytu, jak sie chcesz brac za polityke to najpierw wbij sobie to do glowy. Ale narazie lepiej lec szukac roboty - na "polskiego hydraulika" sie nie nadajesz - za tlusty, nie moglbys nawet wlezc pod zlew. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: oszol, a tak poza tym, to wszyscy zdrowi? 01.07.05, 00:17 poza babcią owszem...babcia cierpi na nadciśnienie oraz na nogi (niedowład) Odpowiedz Link Zgłoś
neceser a wszyscy na nazizm jak ty? 01.07.05, 00:19 ponoc wszyscy w domu wierza w radyjo co ma Ryja, wiec nie za bardzo ani umyslowo ani moralnie. Sekciarze malwersanta. oszolom.z.radia.maryja napisał: > poza babcią owszem...babcia cierpi na nadciśnienie oraz na nogi (niedowład) Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: a wszyscy na nazizm jak ty? 01.07.05, 00:26 my wierzymy w Boga w Jezusa Chrystusa! Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony taaak? 01.07.05, 09:48 Skoro tak, to dlaczego w Twoich postach nie czuje się chrystusowej miłości bliźniego, tylko butę i pogardę dla wszyskich i wszystkiego co nieradiomaryjne i giertychowe? Przecież Pan Jezus wyraźnie powiedział: kochajcie także wrogów swoich, albo: wybaczaj nie 7 a 77 razy? Człowieku co z tobą? Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Re: taaak? 01.07.05, 10:45 przeciez to oszolom. sam sie do tego przyznaje. Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Re: a wszyscy na nazizm jak ty? 01.07.05, 10:48 to w koncu w boga czy w Jezusa Chrystusa? niby to to samo, ale jednak.. zreszta ten Twoj bog to jakis sado - maso musi byc. a Ty ze zboczeniami walczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: a wszyscy na nazizm jak ty? 05.07.05, 00:23 walka ze zboczeniami to walka o przetrwanie gatunku ludzkiego! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Won z FK brudny wszypolski ośle!!! 05.07.05, 00:31 zostałem radnym oszolom.z.radia.maryja 02.07.2005 22:55 + odpowiedz gość po prostu wykitował a ja wszedłem na jego miejsce bo sposród przegranych miałem największe poparcie Odpowiedz Link Zgłoś
neceser zakazac celibat - gatunek ludzki ma przetrwac 05.07.05, 00:36 jak zwykle, belkoczesz tepy nazisto. czemu to rydzyka nie srazc na bardziej rozgarnietego pismaka? Moze boi sie inteligentnych ten szmatlawy tepy naziol? oszolom.z.radia.maryja napisał: > walka ze zboczeniami to walka o przetrwanie gatunku ludzkiego! Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Re: a wszyscy na nazizm jak ty? 06.07.05, 00:14 walka z KATOlandem to walka o przetrwanie gatunku ludzkiego! Odpowiedz Link Zgłoś
oborovy Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 04.07.05, 16:35 oszolom.z.radia.maryja napisał: > I..WIDZĘ DRZWI OWTARTE!! DOBRZE WIEM ŻE AUTO ZAMYKAłEM PO WYJŚCIU Z > NIEGO...PIKAł ALARM A ZARAZ PO MOIM POWROCIE ZACZĄł WYĆ...WYłĄCZYLEM > ALARM ..NATSEPNIE ROZEJRZAłEM SIĘ I WIDZĘ FRUWAJĄCE LISTY Z PODPISAMI POD > KANDYDATEM LPR NA PREZYDENTA MIAłEM ICH ZE TRZYDZIEŚCI PARE... OCALAłY DWIE Z > TRZECH LIST. NA KAZDEJ TAKIEJ LIŚCIE JEST 10 WPISÓW. NA SZCZĘŚCIE Z TEGO CO > WIEM PODPISÓW NA PROF GIERTYCHA UDALO NAM SIĘ ZEBRAĆ DUŻO PONAD WYMAGANE > MINIMUM...TERAZ ZBIERAM NA LISTĘ OKRĘGOWĄ LPR (MINIMUM JUŻ MAMY ALE TRZEBA > ZEBRAĆ WIĘCEJ BO LEWACTWO MOŻE ZAKWESTIONOWAC NIEKTÓRE WPISY KTÓRE SĄ MALO > CZYTELNE) > ...JESLI MYSLICIE LEWACY ZE NAS W TEN SPOSÓB WYELIMINUJECIE Z GRY TO SIĘ > GRUBO MYLICIE! NIE UDA WAM SIĘ TO!! Odpowiedz Link Zgłoś
kartofel79 Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 04.07.05, 17:27 rzadko zaglądam do tego cyrku dlatego niech mi ktoś powie: ten oszołom to sobie jaja robi czy jest poje..y? Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 05.07.05, 07:37 oszolom.z.radia.maryja napisał: > I..WIDZĘ DRZWI OWTARTE!! DOBRZE WIEM ŻE AUTO ZAMYKAłEM PO WYJŚCIU Z > NIEGO...PIKAł ALARM A ZARAZ PO MOIM POWROCIE ZACZĄł WYĆ...WYłĄCZYLEM > ALARM ..NATSEPNIE ROZEJRZAłEM SIĘ I WIDZĘ FRUWAJĄCE LISTY Z PODPISAMI POD > KANDYDATEM LPR NA PREZYDENTA MIAłEM ICH ZE TRZYDZIEŚCI PARE... OCALAłY DWIE Z > TRZECH LIST. NA KAZDEJ TAKIEJ LIŚCIE JEST 10 WPISÓW. NA SZCZĘŚCIE Z TEGO CO > WIEM PODPISÓW NA PROF GIERTYCHA UDALO NAM SIĘ ZEBRAĆ DUŻO PONAD WYMAGANE > MINIMUM...TERAZ ZBIERAM NA LISTĘ OKRĘGOWĄ LPR (MINIMUM JUŻ MAMY ALE TRZEBA > ZEBRAĆ WIĘCEJ BO LEWACTWO MOŻE ZAKWESTIONOWAC NIEKTÓRE WPISY KTÓRE SĄ MALO > CZYTELNE) > ...JESLI MYSLICIE LEWACY ZE NAS W TEN SPOSÓB WYELIMINUJECIE Z GRY TO SIĘ > GRUBO MYLICIE! NIE UDA WAM SIĘ TO!! odstaw klej. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 05.07.05, 15:42 a co ty masz z tym klejem wspólnego? Odpowiedz Link Zgłoś
noweobserwatorium Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 05.07.05, 16:32 precz z oszolomskim jadem, glupota i spiskowa teoria dziejow... Odpowiedz Link Zgłoś
oborovy Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 05.07.05, 16:36 oszolom.z.radia.maryja napisał: > I..WIDZĘ DRZWI OWTARTE!! DOBRZE WIEM ŻE AUTO ZAMYKAłEM PO WYJŚCIU Z > NIEGO...PIKAł ALARM A ZARAZ PO MOIM POWROCIE ZACZĄł WYĆ...WYłĄCZYLEM > ALARM ..NATSEPNIE ROZEJRZAłEM SIĘ I WIDZĘ FRUWAJĄCE LISTY Z PODPISAMI POD > KANDYDATEM LPR NA PREZYDENTA MIAłEM ICH ZE TRZYDZIEŚCI PARE... OCALAłY DWIE Z > TRZECH LIST. NA KAZDEJ TAKIEJ LIŚCIE JEST 10 WPISÓW. NA SZCZĘŚCIE Z TEGO CO > WIEM PODPISÓW NA PROF GIERTYCHA UDALO NAM SIĘ ZEBRAĆ DUŻO PONAD WYMAGANE > MINIMUM...TERAZ ZBIERAM NA LISTĘ OKRĘGOWĄ LPR (MINIMUM JUŻ MAMY ALE TRZEBA > ZEBRAĆ WIĘCEJ BO LEWACTWO MOŻE ZAKWESTIONOWAC NIEKTÓRE WPISY KTÓRE SĄ MALO > CZYTELNE) > ...JESLI MYSLICIE LEWACY ZE NAS W TEN SPOSÓB WYELIMINUJECIE Z GRY TO SIĘ > GRUBO MYLICIE! NIE UDA WAM SIĘ TO!! Czemu piszesz kretynie takimi wolami? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 05.07.05, 16:47 a żebyś zrozumiał , byś dojrzał ślepcze Odpowiedz Link Zgłoś
oborovy Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 05.07.05, 17:07 Tylko ksiazeczki do nabozenstwa sa drukowane takim wolami, ale to dla starszych ludzi ... moze na forum ND tez tak piszecie? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.07.05, 18:00 zostałem radnym oszolom.z.radia.maryja 02.07.2005 22:55 + odpowiedz gość po prostu wykitował a ja wszedłem na jego miejsce bo sposród przegranych miałem największe poparcie Odpowiedz Link Zgłoś
super_maruda Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.07.05, 18:23 To jakis zbieg okolicznosci? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.07.05, 21:34 Zbieg okoliczności!, że został radnym? - na pewno!! Forma jego osła ogłoszenia "zbiegu.."!!!!! ;-(((((((((( forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=67&w=25960580&a=25960580 Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.07.05, 21:41 czy ty musisz się za mną zszwendać po wszystkich forach jak ciele za krową? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Ośle za: !!! 05.07.05, 21:51 ----------------------------------------------- zostałem radnym oszolom.z.radia.maryja 02.07.2005 22:55 + odpowiedz gość po prostu wykitował a ja wszedłem na jego miejsce bo sposród przegranych miałem największe poparcie ---------------------------------------- masz u mnie ciężko przechlapane!!! Obiecuję ci ośle zmulony !- nie zaznasz wszypolsko na FK spokoju!!! Gdybyś wiedział co ci szykujemy???, byś się "osrał" mule po same uszy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chyba_normalny Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 05.07.05, 19:11 ale ty jesteś super komandos , super James Bond( w polskim wydaniu ) i por. borewicz ( przepraszam wspomnianego - nie chcę go urazić)w jednym . Kolego "sympatyczny" - jakby ci chcieli ukraść listy to już dawno byś pływał w Wiśle a papier został przerobiony na papier toaletowy ( i nie mówię a raczej piszę , że byliby to zwolennicy innej opcji politycznej ). Tak więc jak następnym razem jakiś "pijak" nadepnie ci na rękę gdy będziesz wracał w nocy z wtorku na piątek to nie rób z tego sensacji tylko idź na odwyk bo już czas Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 05.07.05, 20:29 następnym rzem pewnie tak zrobią...fachowcy od brudnej roboty kostzują więc posłużyli się amatorami i jak się okazuje kompletnymi partaczami Odpowiedz Link Zgłoś
oborovy Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 05.07.05, 21:08 Kiedy pomscimy ofiary przekretu w WBR? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 05.07.05, 21:10 wpierw trzeba dopaść Holdnedrów oraz tych którzy podstępnie przejęli kontrolę nad WBRem a potem tym Holdenrom sprzedali za frico ten bank..poseł Hatka występuje w tym procesie jako poszkodowany Odpowiedz Link Zgłoś
oborovy Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 05.07.05, 21:47 To on tez poszkodowany, hehe ... to jaks epidemia w LPR-ze! Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 05.07.05, 21:53 w Solidarności i w KORze to to dopeiro jest epidemia poszkodowanych..swego czasu Jacek Taylor z UW przyznał sobie status kombatanta wojennego(on urodził się w lutym 1945 roku! Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 05.07.05, 21:48 oszolom.z.radia.maryja napisał: > wpierw trzeba dopaść Holdnedrów oraz tych którzy podstępnie przejęli kontrolę > nad WBRem a potem tym Holdenrom sprzedali za frico ten bank..poseł Hatka > występuje w tym procesie jako poszkodowany Nie pieprz głupot, Oszoł, jak nie znasz faktów. Ten Twój "poszkodowany" Hatka najpierw doprowadził Bank WBR do bankructwa, a na 2 godziny przed wyrzuceniem ze stanowiska, jeszcze orżnął swój bank - do spółki z niejakim Giertychem i Kotlinowskim - na 2,6 mln zł, których Prokuratura (dziwnie niemrawie) szuka do dziś. Musisz lepiej dobierać sobie "towarzystwo". Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 05.07.05, 21:56 to ty nie ppeirz głupot skoro sprawę znasz wył z GW! Bank zostal sprzedany podstępnie (bo mniejszosciwo akcjonariusze zostali podburzeni przez rząd (SLD PSL w 1994 roku) ci przeforsowali wbrew władzom sprzedaż banku Holendrom..Holendrzy cwani zostawili jakos czas Hatkę ..by na jego konto zrzucać całe zło ze wszelkie ich niepowodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Głupiś, Oszoł! 05.07.05, 22:24 oszolom.z.radia.maryja napisał: > to ty nie ppeirz głupot skoro sprawę znasz wył z GW! Bank zostal sprzedany > podstępnie (bo mniejszosciwo akcjonariusze zostali podburzeni przez rząd (SLD > PSL w 1994 roku) ci przeforsowali wbrew władzom sprzedaż banku > Holendrom..Holendrzy cwani zostawili jakos czas Hatkę ..by na jego konto > zrzucać całe zło ze wszelkie ich niepowodzenia! "Pilnuj, szewcze, kopyta" - tak mawiano dawniej, nie bez racji. Więc nie pchaj się Oszołku - jak głupi - do tematów, o których słyszałeś jakieś strzępki bzdur. Tak się akurat składa, że sprawę WBR SA znam bezpośrednio z dokumentacji. Więc nie zaprzeczaj starszym i mądrzejszym od siebie, bo wyjdziesz na jeszcze większego durnia, niż jesteś. A ja Ci tego wcale nie życzę (mam dzisiaj dzień ewangelicznej dobroci dla ubogich duchem). Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Głupiś, Oszoł! 05.07.05, 22:27 w gębie jesteś mocny ale nie myśl że dam się na twe łgarstwa nabrać Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Głupiś, Oszoł! 05.07.05, 22:57 Doprawdy wstydziłbyś się, Oszołku. Chyba obracasz się ostatnio wśród samej hołoty, że używasz takiego języka. Czy swoim Rodzicom też tak odpyskujesz? Wyobraź sobie, że jeszcze istnieją ludzie, którzy mówią i piszą prawdę. I Ty się chwalisz, że chodzisz do kościoła i masz wujka księdza! Co z Ciebie wyrośnie? Staczasz się w szambo. Odpowiedz Link Zgłoś
nabukko [...] 05.07.05, 23:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nabukko A coś ty Giwi taka gorliwa? 05.07.05, 23:35 może nie napisalem prawdy? Spać ci sie nie chce? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Głupiś, Oszoł! 07.07.05, 21:34 fakt, obracam sie wśrod hołoty ..forumowej...malo gdzie mozna spotkac takie nagromadzenie takiej ilośći łagrstw plugastw oszcerstw i wulgaryzmów jak na niniejszym forum Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja ku przestrodze dlam fanów Cimoszewicza 05.07.05, 21:23 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=26069176 Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz A co??? Też " wykitują " ???? 05.07.05, 21:53 zostałem radnym Autor: oszolom.z.radia.maryja Data: 02.07.2005 22:55 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- gość po prostu wykitował a ja wszedłem na jego miejsce bo sposród przegranych miałem największe poparcie Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log ku przestrodze -ośle!!- będzi ci źle na FK!!! za: 05.07.05, 21:54 ----------------------------- zostałem radnym oszolom.z.radia.maryja 02.07.2005 22:55 + odpowiedz gość po prostu wykitował a ja wszedłem na jego miejsce bo sposród przegranych miałem największe poparcie -------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 05.07.05, 21:57 niezłe.... Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 05.07.05, 22:35 A jak się udał bankiecik urodzinowy? Goście dopisali? Prezenty były? A momenty? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 05.07.05, 22:36 udał się wyśmienicie a w najbliższą sobotę - poprawiny! Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 05.07.05, 22:38 A kłonice już naszykowane? Odpowiedz Link Zgłoś
nabukko Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 05.07.05, 22:53 oni napieprzaja sie krucyfiksami - po bożemu Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 06.07.05, 19:54 Kłonicę to mają w TVNie..Mikołaj mu na imię Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Popdisy pod kandydaturą prof Giertycha uzbierane! 06.07.05, 22:48 Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja tego samego życzę twojemu idolowi Cimoszewiczowi 07.07.05, 20:59 Odpowiedz Link Zgłoś
nabukko Re: tego samego życzę twojemu idolowi Cimoszewicz 07.07.05, 21:08 tyle że ojciec końskiego łba na 100% dostanie po jajach - zdaj sobie z tego sprawę nieuku. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: tego samego życzę twojemu idolowi Cimoszewicz 07.07.05, 21:32 to się okaże...po zamachach w Londynie akcje tych co gardłowali za wojną w Iraku poleca gwałtownie na dół..wsród nich są Kaczyński Tusk i Cimoszewicz własnie Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Re: tego samego życzę twojemu idolowi Cimoszewicz 07.07.05, 21:37 oszolom.z.radia.maryja napisał: > to się okaże...po zamachach w Londynie akcje tych co gardłowali za wojną w > Iraku poleca gwałtownie na dół..wsród nich są Kaczyński Tusk i Cimoszewicz > własnie Wampirze - przyciąga ciebie zapach krwi? Chcesz osinowym kołkiem? Jesteś już TRAFIONY-ZATOPIONY. Jeszcze wampirze z grobu się zwłóczyłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek nie zaglosuje na Cimoszewicza chory czlowieku 08.07.05, 12:26 skad w ogole ta mysl? chyba piszesz cos po to by pisac. faszysta M. Giertych nie zostanie prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: KTOŚ CHCIAł MI UKRAŚĆ LISTY Z PODPISAMI NA LP 08.07.05, 12:41 przyznaję się... to ja :D Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Gdzie oszoł ostatnio widział te swoje listy? 08.07.05, 13:01 Tam gdzie ich miejsce! www.uglypeople.com/uploaded/18609/fat2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś