henryk.log Domniemywam, nieomal na pewno, że osioł vel GMR 10.07.05, 19:06 to: Gałęski Mariusz Rafał -Radny Osiedla Junikowo, na podstawie posiadanych przeze mnie informacji(dokumentów), których ujawnić niestety nie mogę !! :)) ------------------------------------------------------ Re: czy sa już jakieś wyniki z wyborów do rad osi oszolom.z.radia.maryja 14.03.2005 14:58 + odpowiedz dziękuję wszystkim którzy oddali na mnie głos...przegrałem mandat o włos ale do rady dostał sie taki chorowity pan którego dni na tym świecie są policzone więc najdalej za rok zajmę jego miejsce w radzie osiedla bowiem wśród przegranych osiągnąłem najlepszy rezultat zostałem radnym oszolom.z.radia.maryja 02.07.2005 22:55 + odpowiedz gość po prostu wykitował a ja wszedłem na jego miejsce bo sposród przegranych miałem największe poparcie ----------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Oszołom chrapie! O ku..! Buahahhaha 10.07.05, 19:09 Zaraz się uduszę ze śmiechu;) • Pozdrowienia znad Mielna przesyła GMR i ekipa IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl Gość: GMR 17.07.2002 08:58 zarchiwizowany Pogoda wyśmienita (do wczoraj), woda w morzu zimna, pełno tu pięknych dziewczyn... i niestety "łysoli" również ...dzień w dzień plaża piwo dyskoteki wypad do Kołobrzegu do wujostwa..wypad do Darłowa odwiedzić kumpli..i kanikuła się skończyła... ...musiałem wrócić dzień wcześniej bo mam w Poznaniu kilka spraw do załatwienia (składanie papierów na następną podyplomówkę, stawka do pośredniaka). Wakacje spędziłem w towarzystwie brata jego dziewczyny, kuzynki (ale nie z tą z którą się kochałem, niestety)jej koleżanka (zajęta)..oraz...Oszołom! Było fajnie było miło i...śmiesznie głównie za sprawą Oszołoma forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=2477210&v=2&s=0 • Re: Pozdrowienia znad Mielna przesyła GMR i ekipa IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl Gość: GMR 17.07.2002 10:38 zarchiwizowany Dzięki Haniu..ale ja już wróciłem.Oszołom i reszta ma dotrzeć do Poznania dzisiaj.. tak się nieszcęśliwie złożyło że przydzielono mi pokój razem z Oszołomem...koszmar!! ON CHRAPIE!!!!!!!!!!! Jestem niewyspany przez niego...jako współlokator jest bardzo uciążliwy..żre za trzech rusza się jak mucha w smole..a na dodatek żłopał piwsko pełnymi kuflami no i stale narzekał..a to że nie ma powodzenia u kobiet (zostało mu tylko jedzenie z przyjemności a to znów że oblał ostatni egzamin z teorii państwa i prawa) a to znów nie chciał z nami jeździć na rowerze..bo ponoć nie umie..a już oliwy do ognia dolała duyskusja o sprawach rodzinnych....bronił dobrego imienia wujka który jest zagorzałym fanem NIE oraz Faktów i mitów...w myśl zasady nieważne że to łajdak ważne że to nasz łajdak...i jak tu być potem katolikiem...przez Oszołoma powiększył się u mnie kryzys wiary a on sam...zaczął czytać Harlequiny!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Oszołom chrapie! O ku..! Buahahhaha 10.07.05, 19:12 Yossi, to nie jest śmieszne:-)))))))) On sam o sobie czy są dwa osły?:-))) Moim zdaniem jednak sam o sobie. Ten super styl - bezprzecinkowy:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Oszołom chrapie! O ku..! Buahahhaha 10.07.05, 19:15 Ta charakterystyka pasuje do oszoloma.z.radia.maryja, ponieważ: -je za trzech: Oszołom pisał niedawno, że waży 100 kilogramów przy 166 cm wzrostu -oblał egzamin z prawa: Oszołom studiował prawo Już się powoli q tym gubię;) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Oszołom chrapie! O ku..! Buahahhaha 10.07.05, 19:18 Ma rozdwojenie jaźni? Normalny to on nie jest:-))))))))))))) Albo sam o sobie albo to kuzyni albo bracia.Albo grunt sobie przygotowywał - bo kolega GMR zniknął jak sen złoty. A Krisk twierdzi,że to Oszoł. Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Oszołom chrapie! O ku..! Buahahhaha 10.07.05, 19:23 Re: Ale się obżarłem tymi rgalami...już nie mogę. Autor: oszolom.z.radia.maryja Data: 11.11.2003 23:04 + dodaj do ulubionych wątków zarchiwizowany ________________________________________ the_dzidka napisała: > Oszoł, nie ściemniaj, 35 rogali? Nie wierzę... Ale mam nadzieję, że zjadłeś tgo > > jednego, którego ja nie kupiłam :) > - to nie jest niemożliwe..gdy się waży 105 kilo przy 166 cm wzrostu... Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Oszoł na wakacjach-part2 10.07.05, 19:17 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=6929922&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Po raz 2gi. 10.07.05, 19:22 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=26231118&a=26266985 Odpowiedz Link Zgłoś
obseerwator Re: Po raz 2gi. 10.07.05, 19:28 ja już k.... nic nie rozumiem. on ma jakieś rozdwojenie jaźni? a może ich jest wielu - w końcu wrzucie w wyszukiwarkę haslo autor oz RM i wyskoczy po kilka tysięcy wpisów w jednym roku. przecież to nie możliwe, gość - gdyby był tylko jeden - by musiał nie jeść, nie spać i nie łajdaczyć się, by cały czas siedzieć w sieci i wypisywać głupoty Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Po raz 2gi. 10.07.05, 19:33 Je przy kompie, z roboty go wyrzucili za forum, nie śpi i nie łajdaczy się :-)) Sam pisze jaki z niego cnotliwy gość.:-))))))) P.S. Zobacz sobie opcję : moje forum:-))) Zdziwisz się ile Ci postów wyskoczy:-))) Sama byłam zaskoczona: 2704!!!!!!!!! Kiedy??????? Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Po raz 2gi. 10.07.05, 19:35 Ja mam 8351. Wpisz lepiej w wyszukiwarkę kropekuk: wyskoczy Ci pewnie ponad 10 tys. postów!! Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Wcale nie tak duzo... 10.07.05, 19:49 Przedtem bylem ".", ale tych "." bylo cos ze 4:)))) Kazda z innym IP. Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Wcale nie tak duzo... 10.07.05, 19:52 Pisałeś kiedyś pod innym nickiem jako niezalogowany? Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Tak, jako kropka, ".". Stad znasz IP 10.07.05, 19:54 Dobrze ci sie kojarzylo. Ale kropek bylo wiecej: szwedzka, niemiecka i tepsy Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Well, well - piękny kawałek roboty! 10.07.05, 19:32 Wrociłem z wyjazdu służbowego do Szkocji - nie zaglądałem tam na polskie fora - teraz siadłem i oczom nie wierzę. Oszoł jest jak robak na patyku przygwożdżony - jako RG - znamy jego imię i nazwisko, znamy jego początki gdzie wpisywał się swoimi inicjałami które potem zmienił na oszoł. Nawet te samy błędy robi"wziąść" zamiast wziąć! Mamy jego adres. Właściwie dzięki pomocy zbiorowości mamy tego szybraw....ca na patelni. Dzięki Ci - Myszko, dzięki ci Henryku, dzięki Wam - cała duża grupo normalnych! Nowe ciekawe zjawisko powstało na polskim necie - powstała społeczność z silnymi powiązaniami w celu eliminacji zła. Ono istnieje realnie i przeszkadza w normalnym funkcjonowaniu człowieka - obniża się w ten sposób jakość(quality) naszego życia. To że Gałęski wypisywał głupoty na necie to było do zaakceptowania - większe człowiek głupoty widział. Jednak te jego głupoty(szołowe) przenosiły się na jakość życia w Polsce. Gdy zło ciągnie do złego - i dwóch takich nikczemników się spotka - mają już większą siłę porażania niż ten jeden. W związku z tym nasza akcja miała sens - zło tępić w zarodku - tak, aby rozrastając się nie dotknęło naszej jakości życia. Pisałem kiedyś, że porządkowanie świata należy rozpocząć od porządkowania siebie i własnego otoczenia. Ten gnój trzeba spłukać - po poznańsku mówiąc - szlauchem. I wtedy każdemu z nas będzie się żyło lepiej, a gdy będzie to zbiorowość - to i w Polsce będzie się żyło lepiej. Jedz same dobre rzeczy(w niezbyt dużych ilościach, ale naprawdę dobre)w dobrym towarzystwie, dobrze się wysypiaj(w dobrym towarzystwie) i miej dobrych przyjaciół - życie wtedy popłynie jak życie z marzeń. Nie dajmy sobie go zepsuć działaniem takich jak oszoł. Popatrzcie - pisałem wiele razy - masz oszoł przerąbane! Muszą ciebie dręczyć senne mary, budzisz się niewyspany, rano patrzysz w lustro z przerażeniem myśląc - czy dzień dzisiejszy to już ten dzień? Czy wykryli? Czy zostałem przyłapany? Ano wykryli i został przyłapany. Życie, które dotąd prowadził legło w gruzach - przyszłość jego także. Wiązał się z takimi lub innymi ugrupowaniami - to już też przeszłość - wystarczy pójść potem na zebranie i zapytać - co panie Robercie sądzi pan o etosie pracy, który jako kandytat swojego ugrupowania pan będzie za partia chciał wprowadzać? I facet leży! Zmarnował swoją przyszłość! Wydaje się, że jest to produkt odpadowy naszego systemu kształcenia - ukończył uczelnię, którą i ja kończyłem lecz jakże żałosny to produkt. Od tego czasu i sposób rekrutacji się zmienił i także kadra. Potem widać odrzuty, które dostały się na studia(słynna ku..ki)i studentów tegoż kierunku oszołomowego nie widzących niczego niestosownego w zasiadaniu w jednej sali wykładowej z ludźmi tego pokroju. Tacy ludzie chcą potem i budują nam przyszłość. Ta akcja jest początkiem likwidowania tych złych zwyczajów. Dziękuję Wam za to ale jeszcze dużo przed nami. Wydaje się, że powinniśmy przygotować - poparte linkami- w jednym tekście systematycznie to co wiemy o tym szubrawcu. Zaczynam: Oszoł startował na forum jako GMR - te inicjały to nic innego jak Gałęski Mariusz Rafał!! szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=&index=2001-3&orderby=&forum=28&autor=GMR&A_szukaj=tresc&tag=&ile=15&sort=data&ktory=9 • Re: do Ani IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl Gość: GMR 28.04.2002 20:37 zarchiwizowany Wybacz mi to drobne uchybienie Aniu. Ja te modlitwy napisałem z myślą o biskupach Pieronka , Życińskim i Gocłowskim..w sumie są to niewielkie przeróbki oryginalnych wersji wziętych z mojej pierwszokomunijnej książeczki do nabożeństwa...po tylu latach ją odnalazłem aż mnie zdziwko chapło a książeczkoa zdążyła w miedzyczasie osiągnąć pełnoletność...jak ten czas leci.. Teraz jego adres: "Agbud" Zakład Remontowo-Budowlany. Gałęski Andrzej inż. 60-164 Poznań Wschowska 10 woj. wielkopolskie, powiat: poznański, gmina: Poznań Telefon (61)8685612 Dorzućcie proszę resztę! Piękna robota - PAVULON internetowy działa i poraża! Odpowiedz Link Zgłoś
obseerwator Re: Well, well - piękny kawałek roboty! 10.07.05, 19:35 ja się stęskniłem za Tobą, nawe t się o Ciebie po drodze pytałem. ale nie bezinteresownie, bo Ty znasz całą tejamnicę. dlaczego zwracałaś się do niego per HUBERT Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Well, well - piękny kawałek roboty! 10.07.05, 19:45 obseerwator napisał: > > dlaczego zwracałaś się do niego per HUBERT To fundamentalne pytanie! Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Z wyszukiwarki: 10.07.05, 19:49 Słowo "Hubert": forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=4373304&a=4380642 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=67&w=6968577&a=6970400 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=6837224&a=6841461 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=6837224&a=6841606 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=2196527&a=2196527 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=1430496&a=1430775 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=3992312&a=3992825 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=747317&a=754717 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=976929&a=1049019 Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Tajemnicę wyjaśnił nam sam GMR 10.07.05, 20:07 Jak mogliscie mi zepsuć taką zabawę? Autor: Gość: GMR IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl Data: 21.03.2002 19:17 + dodaj do ulubionych wątków zarchiwizowany -------------------------------------------------------------------------------- uwielbiam wcielać się w różne postacie które się różnią. Własnie miałem zamiar wcielić się w eurofana...zabraliście mi jedyną rozrywkę... całą nadzieja teraz w nowej znajomości ale ona wyjechała aż do świąt z Poznania...ale teraz będą nudy.. Re: Jak mogliscie mi zepsuć taką zabawę? Autor: Gość: GMR IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl Data: 21.03.2002 19:34 + dodaj do ulubionych wątków zarchiwizowany -------------------------------------------------------------------------------- To nie są postacie zupełnie fikcyjne. Oszołom to zbitka kilku osób m.in mojego kuzyna i jego starego!(gość czterdziestokilkuletni-bliżej 50tki) Poza tym pojawił się Oszołom z Krakowa...może on go zastąpi? Skin to też zbitka kilku osób których znałem z dzieciństwa i wczesnej młodości.. mieszkam 2 km od stadionu Lecha i takich elementów i dziś tam nie brakuje...tak więc choć fikcyjne to osoby to jak byście się uważnie przyjrzeli to bez trudu byście ich znaleźli w swoim otoczeniu. Kawiarenka interentowa padła ..miałem włam do chaty sprzęt uszkodzony. Dobrze że chociaż oszczędzili mi ten jeden na którym teraz piszę... Re: Świąteczny wywiad z ks. Dyrektorem o. Rydzykiem Autor: Gość: GMR IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl Data: 28.12.2001 12:42 + dodaj do ulubionych wątków zarchiwizowany -------------------------------------------------------------------------------- Twój pseudonim jest pasuje do ciebie jak ulał Puchatku> misiu o bardzo małym rozumku! Oszołom to Szymon Hubert D.T(nazwisk nie ujawniam) lat 21 a ja jestem Rafał Mariusz G. od tyłu GMR. Oszołom jest w Budapeszcie na zlocie wspólnoty z Taize, pojechał tam ładować swe akumulatory by mieć większą werwę do opdierania ataków takich eurooszołomów jak ty! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Kawa to facet :-)))))))))))) 10.07.05, 19:50 A z tym Hubercikiem to ciekawa sprawa:-))) Ale to któryś z Was Panowie znalazł link do wątku z Hubertem:-))) Tylko już nie pamiętam gdzie to było - czy tu czy na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Re: Well, well - piękny kawałek roboty! 10.07.05, 20:10 obseerwator napisał: > ja się stęskniłem za Tobą, nawe t się o Ciebie po drodze pytałem. ale nie > bezinteresownie, bo Ty znasz całą tejamnicę. > > dlaczego zwracałaś się do niego per HUBERT Kiedyś była dyskusja z Zuzanką - jego byłą dziewczyną i ona go chyba określiła jako Hubercik. Teraz wiemy że był dwojga imion. Te dwa imiona przed nazwiskiem bardzo do jego charakteru pasują. Dobrze, że nie żyjemy w Hiszpanii - mógłby dodać ze dwanaście imion powołując się na szlacheckich przodków. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Well, well - piękny kawałek roboty!, Dzięki!:) 10.07.05, 19:59 za: >Dzięki Ci - Myszko, dzięki ci Henryku, dzięki Wam - cała duża grupo normalnych!< Pan "kawo:)" był łaskaw umieścić mnie(180 cm) tuż za Panią "małąszarąmyszką" :-) Doprawdy, dużego! - wróć, wielkiego formatu musi być "nasza" P. "myszka" ! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Re: Well, well - piękny kawałek roboty!, Dzięki!: 10.07.05, 20:40 henryk.log napisał: > za: > >Dzięki Ci - Myszko, dzięki ci Henryku, dzięki Wam - cała duża grupo normal > nych!< > > Pan "kawo:)" był łaskaw umieścić mnie(180 cm) tuż za Panią "małąszarąmyszką" :- > ) > Doprawdy, dużego! - wróć, wielkiego formatu musi być "nasza" P. "myszka" ! :)) Myszka jest dużego formatu! Umysłowego! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Well, well - piękny kawałek roboty!, Dzięki!: 10.07.05, 20:52 > Myszka jest dużego formatu! > Umysłowego! Duchowego ! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Piszę 100 raz:-))) To była praca zespołowa:-)) 10.07.05, 21:11 Ja robiłam za listonosza:-))))))))) Tak się złożyło,że na moją skrzynkę wszyscy wszystko wysyłali:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Deja vu! 10.07.05, 19:33 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=2505276&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Deja vu! 10.07.05, 19:44 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=1746161&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Oszołom z RM to talib! 10.07.05, 19:51 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=7475706&a=7475706 Jestem mały talibanek Mam granatów pełen dzbanek Atomową walizeczkę I wąglika w probówewczce Raz! Dwa! Trzy! Do Allacha pójdziesz ty! Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Patrz na IP ;) /nt 10.07.05, 19:53 Chyba zmienił potem operatora na TPSA. Styl postów taki sam jak wcześniej;) Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Głupota, czy podłość? O pewnym radnym. 10.07.05, 19:56 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=5107356&a=5107356 Major Fiszer to członek UPR. W sieci jest jego zdjęcie;) Odpowiedz Link Zgłoś
obseerwator Re: Głupota, czy podłość? O pewnym radnym. 10.07.05, 19:59 ale dlaczego pisze o tym GMR? czy GMR i oszołom to jedna osoba, która podkręca dyskusję i obraża sama siebie? i co z tym Hubertem? Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Oszołom nauczycielem;) 10.07.05, 19:58 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=4584974&v=2&s=0 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=4569710&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Oszołom się odchudzał 10.07.05, 20:00 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=4482227&a=4482227 Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 UWAGA!!!!! 10.07.05, 20:01 Już kiedyś widziałem ten post GMR lub o bardzo podobnej treści, teraz mi się przypomniało: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=2659242&v=2&s=0 Re: Kim jest 'Oszołom z RM'? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl Gość: GMR 09.08.2002 22:37 zarchiwizowany Oszołom może i nie istnieje ale za jego pierwowzór służy mi mój kuzyn który w wielu wypadkach poglądy są tożsame z Oszołomem forumowym..ale jest przeciwnikiem UE, jest głęboko religijny choć tak naprawdę RM jest dla niego obojętne..nie jest miłosnikiem LPRu ale jest prawicowcem..jego poglądy leżą gdzieś między PIS a UPR...wiem że nie cierpi Wrzodaka. (ja też!)..jest przeciwnikiem kary śmierci...ja na szcęście jestem za tą karą..mam niezły ubaw nabijania się z kuzyna i przypisywania mu poglądów tóre nie są tak naprawdę do końca jego poglądami...i jeszcze jedno..on od miesiąca zapie.. na budowie u mego starego...a to co piszę jako Oszołom jet tak naprawdę kwintesencją poglądów jego babć jego starego oraz...niestety mojego starego...nasi ojcowie nie kończyli jeszcze 50lat..a poglądy mają jak u prawdziwych emerytów... Tak więc na części składowe Oszołoma skłądają się właściwie 3, 4 osoby w różnym wieku i płci....niezłe co? Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Mam! 10.07.05, 20:03 Teraz mi się przypomniało i zaraz znajdę pewien post sprzed roku. Momencik! Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Yossi - prezent ;). 10.07.05, 20:05 img77.imageshack.us/img77/2243/gargamel5as.jpg Masz tu dowód na, jak to kropek zwie, hate crime ;). Wklejam, bo niedługo będzie wycięte :). Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Yossi - prezent ;). 10.07.05, 20:07 Dzięki! Jesteś fantastyczny! Jak gargamel.z.rm przegnie, to się go poda do sądu i będzie dowód. Widzę, że korzystasz z Mozilli-dobra przeglądarka, ale ja wolę Avant Browser;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: Yossi - prezent ;). 10.07.05, 20:11 > Widzę, że korzystasz z Mozilli-dobra przeglądarka, ale ja wolę Avant Browser;) To tylko nakładka na przeglądarkę służącą do przeglądania internetu z twojego komputera i na odwrót ;). A i nie najszybsza(tu chyba wygrywa Opera). Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Yossi - prezent ;). 10.07.05, 20:38 Z Opery jeszcze nie korzystałem. Muszę ściągnąć;) Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Mam! 10.07.05, 20:05 wszytskiemu winien jestem ja Autor: Gość: GMR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Data: 16.07.2004 23:18 + dodaj do ulubionych wątków zarchiwizowany -------------------------------------------------------------------------------- Który wpierw stowrzył fikcyjną postać oszołoma...pierwowzorem jego jest mój kuzyn..imię i wiek się zgadza tyle tylko że..jest on sympatykiem PiSu...później znudziłop mi się ośmieszanie mojego kuzyna bo nie byłem w stanie wszystkiego dopasować do jego osobowości a poza tym sie to wydało..i nie rozmawialiśmy ze sobą przez rok..niemniej...jak widać ktoś nie chciał się pogodzić z tym że chciałem skasować oszołoma z forum i ..reaktywwował te postać!..miałem swego czasu cafejkę internetową ale po kulku miesiacach musiałem ją zlikwodować..miałem ciągłe problemy z plicją z racji wypisywanych na tym i na wielu innych forach tekstach o wydźwięku rasistowskim czy wręcz czysto kryminalnym!! (kilkakrotnie musiałem się tłumaczyc ze to nie ja wzywałem do morderstw najważniejszych osób w państwie...czarę goryczy przelała sprawa niejakiego Skina który chwalił się swymi chuligańskimi wybrykami (m.in jak trafił kulką sniegową w Svena Hannawalda! myslałem ze to były przechwałki aż do momentu gdy tego gościa zatrzymała policja..znałem go z widzenia namiętny kibol Lecha Poznań typowy zadymiarz który potem wszedł w bardzo nieciekawe towarzystwo..odtetchnąłem z ulgą gdy go aretsztowano bo i mnie zaczął wygrażac..(bałem się bo dwa razy padłem ofiarą kradziezy z włamaniem + wulagrne napisy na murach pod moim adresem kierowane)..więc zlikwidowałem cafejkę ale ludzie pozostali...a przewijały się różne typy..wracajac do Oszołoma ..tamten oszołom to była postać fikcyjna ale była ona konglomeratem kilku autentycznych osób które żyją w mojej okolicy..obyczajowy konserwatyzm to z całą pewnością pierwowzór mojego kuzyna ale miłość do RM to już zostało zerżnięte z babć mego kuzyna i ...mojego starego... kim jest obecny oszołom trudno powiedzieć mozlwie ze to jakiś frustrat albo też postać wymyślona w ..redakcji GW..możliwe też że ta postać naprawdę istnieje...poznałem niedawno gościa z Młodziezy Wszechpolskiej który pod wzgl ideologicznego zacietrzewienia w 100% pasuje do do forumowego oszołoma..nawet tak samo ma na imię....natomiast zupełnie niepasuje jego opis wyglądu zewnętrznego..ten gość jest chudy i bardzo wysoki tymczasem forumowy oszołom jest gruby i niski...wydaje mi się że ten kto teraz udaje oszołoma to osoba która znała pierwotną wersję tegoż czyli mojego kuzyna wiem ze się ostro z nim ten ktoś pokłócił ..ten gość też był jakiś dziwaczny...mozliwe że nieudolnie podszywajac sie dpod mojego kuzyna w istocie nadał toszołomowi..kilka swoich cech...najgorszych oczywiscie...mój kuzyn nie czyta GW i nawet nie wie co sie na tum forum z nim wyprawia..choć raczej ten nowy oszłomo ma z moim kuzynem niewiele wspólnego właściwie z czasem coraz mniej przeistacza sie w zupełnie kogoś zupełnie innego od tego którego ja wymyśl,łem parę lat temu... Odpowiedz Link Zgłoś
montenegra Re: Mam! 10.07.05, 20:12 yossarian18, a nie Ty jesteś przypadkiem Oszołomem i podkręcasz sztucznie tę dyskusję, bo coś mi się zdaje, że to Ty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
montenegra Re: To na 100% nie on. /nt 10.07.05, 20:15 Ciekawe, bo prezentuje ten sam infantylny styl w swoich postach co Oszołom. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: To na 100% nie on. /nt 10.07.05, 20:17 Yossi to może i Oszoł pod jednym warunkiem:-) Ma zdolności do teleportacji :- ))))Może przebywać równocześnie w dwóch bardzo oddalonych od siebie miejscach:- ))) Odpowiedz Link Zgłoś
montenegra Re: To na 100% nie on. /nt 10.07.05, 20:19 Albo łączy się z netem przez komórkę. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: To na 100% nie on. /nt 10.07.05, 20:22 Na taki poziom techniki to Osła nie stać:-))))))))))Yossi to nie Oszoł. Musisz nam uwierzyć na słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
montenegra Re: To na 100% nie on. /nt 10.07.05, 20:25 Mnie martwi coś innego, od momentu w którym wysunęłam te tezę Yossi zamilkł, hmmm... Poza tym Oszoł jest uzależniony od netu - patrz ilość postów na forum, o czym to świadczy? Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: To na 100% nie on. /nt 10.07.05, 20:26 Poczytaj trochę dokładniej. Oszoł wypisuje masę ewidentnych idiotyzmów, których nawet nie zauważa. I to go różni. Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: To na 100% nie on. /nt 10.07.05, 20:31 montenegra napisała: > Mnie martwi coś innego, od momentu w którym wysunęłam te tezę Yossi zamilkł, > hmmm... Gadałem przez telefon w sąsiednim pokoju;) > Poza tym Oszoł jest uzależniony od netu - patrz ilość postów na forum, o czym > to świadczy? Kropekuk pisze ze 3 razy więcej na forum od Oszoła-o czymś to świadczy?? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: To na 100% nie on. /nt 10.07.05, 20:31 Ja wiem,że Yossi to nie Oszoł. To nie jest przypuszczenie.Parę osób tutaj też wie:-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
montenegra Re: To na 100% nie on. /nt 10.07.05, 20:33 Cieszę się, mam nadzieję tylko, ze taki koronkowy idiota jak Oszoł nie robi wszystkich w konia. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: To na 100% nie on. /nt 10.07.05, 20:34 Uwierz wreszcie.Równie dobrze możesz powiedzieć,że ja to gargamel z rm :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
montenegra Re: To na 100% nie on. /nt 10.07.05, 20:37 hehe:))) W gargamela to na bank nie uwierzę.:) Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: To na 100% nie on. /nt 10.07.05, 20:40 Nie wierzę, byś była zdolna do czegoś takiego: img77.imageshack.us/img77/2243/gargamel5as.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: To na 100% nie on. /nt 10.07.05, 20:58 malaszaramysz napisała: > Ja wiem,że Yossi to nie Oszoł. To nie jest przypuszczenie.Parę osób tutaj też > wie:-))))))))))) Ja też wiem!!. Siejąc jak P. "yo" "wątpliwości", mógłbym Pani - "myszko" przypomnieć wallenrodowską wpadkę P. "yo"?? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Mam! 10.07.05, 20:26 Poczytaj sobie to forum uważnie. Czasem uda mi się napisać 2 posty w minutę, Oszołom w tej samej minucie też pisze jakiś post. To po prostu fizycznie niemożlwie. Czasem ludzie myślą, że ja i Oszoł to ta sama osoba, bo mamy podobne (ale nie takie same!!!) poglądy. Odpowiedz Link Zgłoś
montenegra Re: Mam! 10.07.05, 20:30 :))) Odezwał się wywołany do tablicy...:) Inna rzecz, że dualizm(???) osobowościowy u Oszołoma nie jest zdrowy(to rodzaj schizofrenii) generalnie to się leczy. Odpowiedz Link Zgłoś
waldi_333 Re: Mam wątplwości 10.07.05, 20:35 Andrzej 105 i Montenegra maja dobre przeczucie. Yossi niby kumpel Osła( a to on w 1. osobie)tak nagle wyszukuje posty i tak kreci i mataczy,bo czuje że chyba jestescie na dobrej drodze ,by go odkryć realnie. Grunt mu się pali! Odpowiedz Link Zgłoś
montenegra Re: Mam wątplwości 10.07.05, 20:38 Fakt koło sprawy Oszo zrobił się niezły smrodek, jak tak dalej pójdzie emigracja go czeka:) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Mam wątplwości 10.07.05, 20:39 Oszoł już odkryty realnie. Z adresem,numerem telefonu, potwierdzony telefonicznie z ludźmi, którzy go znają. Ja wiem,że się mylisz. Wiem - nie przypuszczam :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Mam wątplwości 10.07.05, 20:41 Macie nawet numer telefonu Oszołka? Napisz mi na priva szczegóły, OK? Ps. Jesteście fantatstycznymi śledczymi, a Oszołom to głupi papla i sam się wpakował w kłopty;) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Mam wątplwości 10.07.05, 20:42 Nie dostałeś ????????????? Przegapiłam i nie wysłałam. Jest w poście Kawy ale zaraz dostaniesz . Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Mam wątplwości 10.07.05, 20:47 Nie. W poście Kawy jest tylko adres do firmy jego ojca;) Odpowiedz Link Zgłoś
montenegra Re: Mam wątplwości 10.07.05, 20:52 Yossi a skąd wiesz, że adres firmy jego ojca nie pokrywa się z jego adresem domowym? Przecież to dzielnica domków willowych. Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Mam wątplwości 10.07.05, 20:54 Nie wiem. Być może się pokrywa. Czekam na wiadomość do Myszy na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Mam wątplwości 10.07.05, 20:58 Pokrywa się :-))))))))))) Masz maila. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Mam wątplwości 10.07.05, 21:18 Wszyscy:-)))))))) Już próbowałam ale sekretarka automatyczna:-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Mam wątplwości 10.07.05, 23:21 Cała rodzina wyruszyła do Częstochowy... Odpowiedz Link Zgłoś
montenegra Re: Mam wątplwości 10.07.05, 20:42 To skąd te wątpliwośći kim jest GMR, Oszołom i Prawdziwy Oszołom??? I nieścisłości? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Już raz wyjaśniałam:-)))))))) 10.07.05, 20:45 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=26231118&a=26272681 Z Osłem nie jest tak prosto:-)))))))))) Ale doszliśmy do tego .tzn. Oszoł sam się przyznał. Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Mam wątplwości 10.07.05, 20:40 Przecież napisałem, że przeszedłem do antyoszołomskiego obozu: mam już dosyć jego krętactw i kłamstewek. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Re: Mam wątplwości 10.07.05, 20:44 yossarian18 napisał: > Przecież napisałem, że przeszedłem do antyoszołomskiego obozu: mam już dosyć > jego krętactw i kłamstewek. Jaki to jest ten antyoszołonski obóz? To jest tak jak z facetem, który wjechał na autostradę pod prąd. Jedzie sobie, włączył radio i nagle słyszy w radio ostrzeżenie - Jakiś szaleniec, oszołom wjechał na autostradę i jedzie pod prąd! Facet rozgląda się i mówi do siebie - Gdzie tam jeden szaleniec - tutaj oni wszyscy oszaleli! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Nie >Mam wątplwości< :-)))))) 10.07.05, 21:06 >tutaj oni(my) wszyscy(śmy) oszaleli!< :-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Re: Nie >Mam wątplwości< :-)))))) 10.07.05, 21:17 henryk.log napisał: > >tutaj oni(my) wszyscy(śmy) oszaleli!< > > :-)))))))))))) Wszyscy razem jedziemy pod prąd! Jedyny oszol jedzie prawidłowo! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Od poniższego się zaczęło-Który to napisał? P"yo"? 10.07.05, 20:43 "gość po prostu wykitował a ja wszedłem na jego miejsce bo sposród przegranych miałem największe poparcie" Doprawdy?, deja vu! ?, P. "yo"?? Wiem, że w przyrodzie na pewno nie ma na pewno!, chwalebnym jest, iż promilowe wątpliwości chcesz Pan rozstrzygac na korzyść "obwinianego", niedawnego kumpla swego! ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Re: Od poniższego się zaczęło-Który to napisał? P 10.07.05, 21:03 henryk.log napisał: > "gość po prostu wykitował a ja wszedłem na jego miejsce bo sposród przegranych > miałem największe poparcie" > > Doprawdy?, deja vu! ?, P. "yo"?? > > Wiem, że w przyrodzie na pewno nie ma na pewno!, chwalebnym jest, iż promilowe > wątpliwości chcesz Pan rozstrzygac na korzyść "obwinianego", niedawnego kumpla > swego! ;-( Dajmy sobie spokój - nie dajmy się zwariować! Mamy ustalone nazwisko, imiona obydwa, adres, telefon, gdzie i co studiował, wzrost, wagę, rodzinę - ilu ich jest, co robią, nazwiska sąsiadów, miejsca pracy. Wszystkie inne dopiski to jakby sól i pieprz - do smaku jedynie dodane. Całe jądro tego tematu - to te dane, które facet osobiście wyklepał, bez przymusu. Popatrzcie - jaki wspaniały materiał dla analityków - wystarczy dać możliwość wygadania się a wszystko, co tylko mogliby sobie zamarzyć o każdym prawie znajdzie się na necie. Nie daj Panie Boże mieć tego dwojga imion jako współpracownika! Wyklepie wszystko - o sobie, o pracy, o układach. CBDO - co było do okazania. Prawdopodobnym jest, że zamilknie porażony PAVULONEM internetowym i za jakiś czas będzie chciał wypłynąć na innym forum, z innym nickiem. Stylistyki wystąpień jednak nie jest w stanie zmienić, także jego błędów ortograficznych(słynne - wziąść!) Porażony PAVULONEM! Odpowiedz Link Zgłoś
ksiundz Nie zdzierżyłem i zajrzałem, choć to pewnie Wasze 10.07.05, 20:54 grupowe porachunki :)))) Ale do jajka, znaczy do rzeczy :)) Pomnę jak z NZS przechodziłem do PC i tam też było kilku takich, podobnych. Podchodzi do mnie jeden z nich i mówi: Wicie rozumicie, bo my tutaj mamy taką bazę danych kadrową... a Wy gdzie pracujecie ? bo Wiecie my możemy pomóc, Wiecie jak zdobędziemy waadze... No to poszedłem do wodza okręgowego i mówie: Wodzu tutaj się kręci taki co mówi do mnie per "Wy" z dziwnym akcentem, albo - mówię - widzi podwójnie co może być efektem zeza lub delirium, albo to zakonspirowany "Towarzysz". Ergo, Mój Wodzu, albo natychmiast "Podwójny" zostanie usunięty z Partyji, albo my wyjeżdżamy do puszczy :))) Summa summarum w tamtych i tych czasach dużo szumowin "podczepiało" się pod politykę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz To nie są nasze grupowe porachunki :-))))))))))))) 10.07.05, 20:57 Kto jak kto ale kaczysta powinien nas wspierać. Oszoł dopóki pisał sobie na forum to mógł pisać sobie brednie dowolne.Jednak postanowił zabrać się za "rządzenie" w realu. A to już inna bajka:-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiundz Toć wspieram przytaczając owa przydługą historię : 10.07.05, 21:02 która miała nawiązywać do pewnej piosenki Młynarskiego o statku i o *** które się do niego przyczepia, wrzeszcząc: PŁYNIEMY ! :)))))))) > Kto jak kto ale kaczysta powinien nas wspierać. Oszoł dopóki pisał sobie na > forum to mógł pisać sobie brednie dowolne.Jednak postanowił zabrać się > za "rządzenie" w realu. A to już inna bajka:-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Toć wspieram przytaczając owa przydługą histo 10.07.05, 21:04 My tu społeczeństwo obywatelskie budujemy ( chwilowo w necie) :-))) A co do g.. i czepiania to czasem odwrotnie bywa:-))))))) Patrz partyje radyje. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiundz Niezbadane są wyroki natury :))) 10.07.05, 21:28 > A co do g.. i czepiania to czasem odwrotnie bywa:-))))))) Patrz partyje radyje. Odpowiedz Link Zgłoś
waldi_333 Re: To nie są nasze grupowe porachunki :-)))))))) 10.07.05, 21:02 Tak jest Myszko- ale co zrobicie w realu? To jest taki bezwzględny typ - śmieje się w kułak z naszych postów Mało to takich na świeczniku! Link Zgłoś
malaszaramysz Re: To nie są nasze grupowe porachunki :-)))))))) 10.07.05, 21:06 Tym już się zajęto :-)))))))) Koleżanka dziennikarka trzyma łapkę. Link Zgłoś
waldi_333 Re: To nie są nasze grupowe porachunki :-)))))))) 10.07.05, 21:09 Ło Matko, zacznie się. Trzeba bałamutowi utrzeć nochala! Link Zgłoś
montenegra Re: To nie są nasze grupowe porachunki :-)))))))) 10.07.05, 21:10 Oby nie wypuściła za szybko, temacik jak marzenie.:) Link Zgłoś
porannakawa To nie są porachunki - to jest usuwanie gnoju z ot 10.07.05, 21:09 waldi_333 napisał: > Tak jest Myszko- ale co zrobicie w realu? > To jest taki bezwzględny typ - śmieje się w kułak z naszych postów > Mało to takich na świeczniku! W realu? Kontakt z szefem rady osiedla, potwierdzenie w UW, że niejaki dwojga imion pracował tam do pierwszego, rozplakatowanie zdjęcia i słynnego zdania o poprzedniku - na osiedlu i w dzielnicy, na spotkaniu LPR - zapytanie o faceta i zadanie pytania czy u nich toleruje się złodziejstwo, czy tylko - ot tak - z mównicy jest się przeciw okradaniu nas wszystkich. To nie są porachunki - to jest usuwanie gnoju z otoczenia! Link Zgłoś
montenegra Re: To nie są porachunki - to jest usuwanie gnoju 10.07.05, 21:13 Do wywożenia gnoju trzeba zatrudnić więcej niż jedną osobę, bo Oszo ma sporą rodzinę i mogą szybko delikwenta demaskatora spacyfikować. Link Zgłoś
malaszaramysz Zawsze możesz dołączyć :-))))))))))) 10.07.05, 21:16 Jak chcesz to wszystkie dane na maila dostaniesz. Link Zgłoś
montenegra Re: Zawsze możesz dołączyć :-))))))))))) 10.07.05, 21:18 Z miłą checią:))) Dzięki:) Link Zgłoś
malaszaramysz Nowa krew działa ożywczo:-)))))))) 10.07.05, 22:11 Też odebrałam i rozesłałam :-))))))))))) Link Zgłoś
porannakawa Re: To nie są porachunki - to jest usuwanie gnoju 10.07.05, 21:21 montenegra napisała: > Do wywożenia gnoju trzeba zatrudnić więcej niż jedną osobę, bo Oszo ma sporą > rodzinę i mogą szybko delikwenta demaskatora spacyfikować. Spacyfikować mogą! Nie da się jednak zmienić faktów i dokumentacji - rozsiana jest publicznie i krzyżowo - jeden wątek prowadzi do następnego i to wszystko pięknie się komponuje. Fakty są porażające - tak jak PAVULON! Teraz czekam na wezwanie do sądu przez tego tam pożal się Boże radnego dwojga imion. Nie przepuściłem! Gnój wężem zacząłem spłukiwać! I szpryca z PAVULONem! Link Zgłoś
henryk.log 300!-Głupota, czy podłość? O pewnym radnym. 10.07.05, 21:14 3setka dla mnie Panie "autorze", za wkład w Pańskie "dzieło" :))) Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: 300!-Głupota, czy podłość? O pewnym radnym. 10.07.05, 21:24 ....us litości za grosz u was. człek nawet w niedziele nie może nad wode wyjechac:) bo tyle naprodukujecie (postow ),że do rana trzeba siedzieć,aby to ogarnąc. Rano to to do pracy ,a nie odsypiac wasze posty:-))))))))) Link Zgłoś
porannakawa Re: 300!-Głupota, czy podłość? O pewnym radnym. 10.07.05, 21:29 hrabia.m.c napisał: > ....us litości za grosz u was. > człek nawet w niedziele nie może nad wode wyjechac:) > bo tyle naprodukujecie (postow ),że do rana trzeba siedzieć,aby to ogarnąc. > Rano to to do pracy ,a nie odsypiac wasze posty:-))))))))) Panie Hrabio - niech Pan zechce łaskawie wydać polecenie Janowi. Jan to przeczyta do rana i rankiem - podczas golenia Jaśnie Hrabiego niech zreferuje dokładnie. Po to Jan jest! Link Zgłoś
malaszaramysz Nad wodą byłeś szczęściarzu :-)))))))))))) 10.07.05, 21:29 U mnie leje :-(((( Link Zgłoś
waldi_333 Re: Nad wodą byłeś szczęściarzu :-)))))))))))) 10.07.05, 21:32 A u nas znowuż też leje i grzmi. Link Zgłoś
henryk.log Re: Nad wodą byłeś szczęściarzu :-)))))))))))) 10.07.05, 21:55 "Wy" - Kochani to macie "Nieszcęście". U "nas" nadal nie leje! :-)) Link Zgłoś
felinecaline Re: Nad wodą byłeś szczęściarzu :-)))))))))))) 10.07.05, 22:03 Myszo, to podeslij tej ulewy troche, bo mi wino schnie. Katastrofa, chba Rydzykowi zaplace, coby sie pomodlil (a moze Jankowskiemu, bo to on spec od wina). Link Zgłoś
porannakawa Re: Nad wodą byłeś szczęściarzu :-)))))))))))) 10.07.05, 22:42 felinecaline napisała: > Myszo, to podeslij tej ulewy troche, bo mi wino schnie. Katastrofa, chba > Rydzykowi zaplace, coby sie pomodlil (a moze Jankowskiemu, bo to on spec od > wina). rydzykowe modlitwy nie maja mocy sprawczej. To tak jakby poprosic smolucha aby na moment czysty byl i promienial czystoscia na otoczenie. U nich - w tej sekcie panuje kult mamony (za obiekt kultu religijnego ryzyk uznal swoj samochod) i robia wszystko aby kult mamony rozszerzac. A na osobnosci prawdopodobnie smieja sie z tych glupcow co im kase a mamone dostarczaja! Link Zgłoś
henryk.log Re: 300!-Głupota, czy podłość? O pewnym radnym. 10.07.05, 21:52 Trudno!:)- Panie "hrabio", my tyraliśmy, Pan żeś się wylegiwał! :). Niech się stanie! .."na odwrót" :-) Pzdr. i "owocnej" nocki życzę !! :)))))))) Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: 300!-Głupota, czy podłość? O pewnym radnym. 10.07.05, 21:56 ktos chce mnie zycia pozbawić:0 jak Jan cała noc poswieci na czytanie, to rano przy goleniu pewnie mu ręka zadrży,a brzytwa ostra:)) Link Zgłoś
henryk.log Re: 300!-Głupota, czy podłość? O pewnym radnym. 10.07.05, 22:00 hrabia.m.c napisał: > ktos chce mnie zycia pozbawić:0 > jak Jan cała noc poswieci na czytanie, > to rano przy goleniu pewnie mu ręka zadrży,a brzytwa ostra:)) Jak ja Pana "hrabio" znam!, nie dasz Pan tak całkiem Janowi na "całą noc"! :)) "Niech się Jan się kwadrans zdrzemie" :)- jakbym słyszał! :)) Link Zgłoś
porannakawa Co z yoss? Dla mnie jest zaskoczeniem! 10.07.05, 22:38 Nie wiem jakie sa wasze odczucia. Dla mnie udzial w tym yoss jest sporym zaskoczeniem - nie wiem z czego ten udzial wyniknal. Jakos podejrzliwie patrze na to i z rezerwa! Obserwujac jego wypowiedzi na forum podczas jego dzialalnosci - nagle taka zmiana i zwrot? Z rezerwa podchodze do tego typu zachowan. Moze dam sie przekonac obserwujac dalej jego posty - na razie dla mnie jest to zaskoczenie! Pozdrowienia Link Zgłoś
henryk.log Re: Co z yoss? Dla mnie jest zaskoczeniem! 10.07.05, 22:41 Moze P. "yo" nie jest krową...??, coraz bardziej skłaniam się ku tej myśli! :-) Link Zgłoś
porannakawa Re: Co z yoss? Dla mnie jest zaskoczeniem! 10.07.05, 22:44 henryk.log napisał: > Moze P. "yo" nie jest krową...??, coraz bardziej skłaniam się ku tej myśli! :- ) Jasniej prosze - nie chwytam bo jeszcze w glowie dudni mi samolot! Link Zgłoś
henryk.log Re: Co z yoss? Dla mnie jest zaskoczeniem! 10.07.05, 22:57 "Tylko krowa nie zmienia poglądów" :-)) **"OZRaM" - i wszystko Jasne** Link Zgłoś
yossarian18 Re: Co z yoss? Dla mnie jest zaskoczeniem! 10.07.05, 22:47 Jak już pisałem oszołkowe krętactwa mnie zdenerwowały i dlatego przeszedłem na pozycje antyoszołomskie;) Teraz jest mi go nawet trochę smutno-ma przechlapane, ale sam sobie jest winnien-własnym ekshibicjonizmem i durną paplaniną. Może to nie jest durny chłopak, ale czasem mu odbija :( Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Co z yoss? Dla mnie jest zaskoczeniem! 10.07.05, 22:51 jemu nie odbija ,on jest osiol> rozumiem ,że oszołka sie wyparleś,a co z poglądami ryjomaryjnymi:-)))???/ Link Zgłoś
buraque Re: Co z yoss? Dla mnie jest zaskoczeniem! 10.07.05, 22:52 porannakawa napisała: > Nie wiem jakie sa wasze odczucia. > Dla mnie udzial w tym yoss jest sporym zaskoczeniem - nie wiem z czego ten > udzial wyniknal. właśnie własnie, yoss to dosć nieoczekiwany sojusznik w walce z oszołem, widocznie przeszedł jakieś katarsis czy coś w tym rodzaju... upadek oszołoma wiele zmieni na forum :) Link Zgłoś
yossarian18 Re: Co z yoss? Dla mnie jest zaskoczeniem! 10.07.05, 22:57 Zobaczymy czy to będzie definitywyny upadek Oszołoma na forum. Już kilka razy znikał, a potem wracał. Może i tym razem tak będzie. Ale jeśli zniknie to będziecie musieli sobie poszukać nowej maskotki FK;) Link Zgłoś
malaszaramysz Mam wiadomość:-)))))))))) 10.07.05, 23:02 Oszoł nie jest na pielgrzymce:-)))))))) Siedzi w domu. Ktoś z naszych z nim rozmawiał przed chwilą. Może po piątkowo - sobotnich pierwszych tropach - został w domu. Link Zgłoś
yossarian18 Re: Mam wiadomość:-)))))))))) 10.07.05, 23:03 Może wrócił z pielgrzymki przedwcześnie? Można prosić o szczegóły na priva, jak zwykle;) Link Zgłoś
yossarian18 Re: Mam wiadomość:-)))))))))) 10.07.05, 23:07 Dzięki za info! Biedny Oszołek. Wierszyk okolicznościwoy, nawet pasuje do okazji: Autor: oszolom.ma.wjelki.leb Biedny Oszołek Nie śpi po nocy I od admina Czeka pomocy. Czeka pomocy, Ratunku czeka Gryzie poduszkę, Łka i się wścieka. Bo lewak ze łbem Go prześladuje; Ach, ci lewacy – To straszni zbóje! Żadnej świętości Nie uszanują, Nawet z Oszołka (!) Sobie żartują. Lecz Yossi Oszła Chyba nie kocha; Na próżno Oszoł W swych postach szlocha; Już mu się palą Mózgowe zwoje – Już mu się mylą Żydzi i goje, Już mu się myli Giertych z Michnikiem, Mason z maślanką, Gwiazda z krzyżykiem. We śnie zobaczył Sam siebie: dzielnie Wkłada fartuszek I bierze kielnię... Biedny Oszołek Z krzykiem się budzi, Gna do łazienki, Wodą się studzi, Po czym, ze strachu, Nie śpi do rana. Wszystkim lewakom Trzeba dać bana, Bo się Oszołek Zgryzie do kości! Ratuj Oszołka, Ratuj go, Yossii!!! Link Zgłoś
henryk.log Re: Może zadzwoń i go pociesz ? 10.07.05, 23:29 malaszaramysz napisała: > Ratuj go Yossi :-))))))))))) Właśnie!- wszak długo mu Fkbratem byłeś! - P. "yo". Link Zgłoś
henryk.log Re: Mam wiadomość:-)))))))))) 10.07.05, 23:05 Też mam !- jesteś Panie "yo" 333-ci teraz!! :), gratulacje :))) Link Zgłoś
porannakawa Re: Mam wiadomość:-)))))))))) 10.07.05, 23:07 malaszaramysz napisała: > Oszoł nie jest na pielgrzymce:-)))))))) Siedzi w domu. Ktoś z naszych z nim > rozmawiał przed chwilą. > > Może po piątkowo - sobotnich pierwszych tropach - został w domu. No to kto tam koordynowal? Bez niego sie udalo? Czyzby to prawda, ze nie ma ludzi niezastapionych? Prawdopodobnie pokoordynowal sie sam! Teraz jest zeslabniety! PAVULON dziala nieublaganie! Wiecej szczegolow? Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Mam wiadomość:-)))))))))) 10.07.05, 23:18 Osiel zkordynowal ,stado mulow, a jak wiadomo wszem i w obec muly są bezjajeczne , to nasza maskotka jest beeeeeeeeee Podsumowojac,Oszolom z radja maryja dal DUPY I tylko tyle:)))0 Ps ale to nic szczegolnego ,nie on pierwszy i nie ostatni. radyjko z mozgu potrafi siano zrobic więc spokojnie czekajmy na następce:)) moze bystrzejszy bęedzie Link Zgłoś
henryk.log Re: Mam wiadomość:-))))))))))! - Jakżesz to!!! 10.07.05, 23:12 a jak bez niego 500(!) tys. "moherków" się koordynowało!! Jeśli(wybacz Pani ???) to prawda, to osiołek w domu leży w "sosie samoumartwiania":)) Byle se co złego nie uczynił! ;(, bo moja Pani już po dyżurze! Ps (kto? kiedy? dzwonił?) :)) Link Zgłoś
porannakawa Re: Mam wiadomość:-)))))))))) 10.07.05, 23:14 malaszaramysz napisała: > Oszoł nie jest na pielgrzymce:-)))))))) Siedzi w domu. Ktoś z naszych z nim > rozmawiał przed chwilą. > > Może po piątkowo - sobotnich pierwszych tropach - został w domu. Mysiu - to by pasowalo - ten list od dwojga imion, ze oszol pod niego sie podszywa. Kompletnie nie pasowalo mi to do naszej ukladanki - facio z Poznania, dziala w interesie publicznym, dawniej bardzo aktywny oszolomowato na forum i nagle zaprzestaje czytania wiadomosci, bywania na forum I zaskoczony wielce cala ta sprawa! Teraz to sie ulozylo pieknie! PAVULON internetowy zadzialal i oszol dwojga imion zeslabl. Wydal odglos (to nie ja, to klamstwa i oszczerstwa)poczem zaslabl byl! Link Zgłoś
yossarian18 Re: Głupota, czy podłość? O pewnym radnym. 10.07.05, 23:10 Zapytajmy może o opinię Giwi, która jest opiekunką FK od chyba stycznia ubiegłego roku lub coś koło tej daty. Droga Giwi, co sądzisz o aferze oszołkowej? Link Zgłoś
yossarian18 Zobaczcie ten wątek;) 10.07.05, 23:14 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=8976958&a=8976958 I mój wpis na samym końcu;) Link Zgłoś
kropekuk A zobaczcie TEN watek!!! Dla mnie BOMBA 10.07.05, 23:16 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=26280218 Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: 10.07.05, 23:16 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=26280218 Link Zgłoś
yossarian18 Oszołom dał głos: 10.07.05, 23:17 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=26280218 Link Zgłoś
porannakawa Jak oszol masz zamiar zrekompensowac te straty? 10.07.05, 23:23 yossarian18 napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=26280218 Okazuje sie, ze nasza akcja podawania PAVULONU powiodla sie. Ciekawym jak on teraz chce zrekompensowac nam - podatnikom te ukradzione pieniadze podczas leserowania sie w pracy. Bedzie obserwowany - nawet gdy wyjedzie z Junikowa - bedzie obserwowany i dzialalnosc jego. Nie moze byc, ze facet nagnoil i po powiedzeniu przepraszam zniknie. Jak masz oszolom zamiar zrekompensowac te straty? Sluchamy pilnie! Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Jak oszol masz zamiar zrekompensowac te strat 10.07.05, 23:33 JA NIGDY NIE PRACOWALEM W UW! WIEC NICZEGO NIE UKRADLEM...ZAWSZE SIĘ MOŻNA ZAPYTAĆ W TYM URZĘDZIE CZY KTOŚ TAKI JAK JA PRACOWAL... Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Czyli - jak kłamalem, tak kłamię... 10.07.05, 23:38 Oj, Panie Oszołomie, nieładnie! Link Zgłoś
kropekuk A CO Z DONIESIENIEM NA POLICJE??? 11.07.05, 00:26 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=67&w=25960580&a=26279815 Link Zgłoś
porannakawa Re: A CO Z DONIESIENIEM NA POLICJE??? 11.07.05, 01:00 kropekuk napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=67&w=25960580&a=26279815 Weza nawet z przetraconym kregoslupem nie nalezy lekcewazyc. Dopiero po zmiazdzeniu lba mozna byc spokojnym Widzicie go - na policje poda! Trzeba jednak tym forumowym PAVULONem do konca - za zostanie fald skorny i wiadro sadla. Tyle ma zostac z oszola - ani mniej, ani wiecej. Sprawe jednak nalezy doprowadzic do konca. Pisalem wyzej, ze to taki charakter - nie wierzylem w jego skruche i obietnice poprawy. Znowu klamie i sie odgraza. Forumowym PAVULONem trzeba potraktowac do samego konca! Link Zgłoś
mmkkll Re: Proponujesz liposunkcje dla Osiola? 11.07.05, 01:20 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=26231118&a=26231640 Może PK dysponuje czymś lepszej jakości? Link Zgłoś
kropekuk Sa takie balony do wypelniania nimi zoladka. 11.07.05, 01:26 Potknalem sie o to info gdzies w GW: delikwent lyka balonik, lekarz balonik nadyma i potem zarlok zrec nie moze, bo mu sie w zabalonowanym zoladku jedzonko nie miesci. Link Zgłoś
porannakawa Re: Sa takie balony do wypelniania nimi zoladka. 11.07.05, 05:48 kropekuk napisał: > Potknalem sie o to info gdzies w GW: delikwent lyka balonik, lekarz balonik > nadyma i potem zarlok zrec nie moze, bo mu sie w zabalonowanym zoladku jedzonko > > nie miesci. Nie musi byc zaden balon. Wystarczy zrec polowe. Wiecej sie ruszac! To wszystko! Nie ma zadnej innej metody na schudniecie! Oszol ma ogromna nadwage - wg danych (wzrost i waga)ktore podal do skomentowania nie jest w stanie odbyc normalnego stosunku seksualnego. Stad ta samotnosc i dmuchana lala. Link Zgłoś
kropekuk Ty, ja mysle o nadmuchaniu Osiola jak zaby:) 11.07.05, 05:55 A owa kuracja odchudzajaca to tylko fortel, by ten balon polknal:)))))))))) Link Zgłoś
henryk.log Nie wiem jak Wy!!- ja wracam do "tępienia" osła!!! 11.07.05, 00:28 Za poniższe ośle wracam do "pędzenia cię" z FK!!!! henryk.log 11.07.2005 00:19 + odpowiedz Re: zostałem radnym Autor: Gość: RRGG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Data: 10.07.2005 23:04 To ty do mnie dzwonilaś? nie będzie mnie przez kilka tygodni, nie wiem w co grasz nagralem tę rozmowe a jutro kasetę z nagraniem zaniosę na policję ----------------------------------------------------------- 10 minut później do nas na FK piszesz!!! przepraszam za wszystko oszolom.z.radia.maryja 10.07.2005 23:14 + odpowiedz wyjeżdżam na dlużej wszystkich których obrazilem przepraszam ..tylko dajcie mi czas na naprawę tego co zlego co bylo moim udzialem..chcę się z wmi rozstać bez urazy bez wrogości. przeprosze też wszystkich tych którzy mogli się czuć urażeni moimi wypowiedziami także w realu... -------------------------------------------------------- Link Zgłoś
henryk.log Re: Ja mu nie odpuscilem, bo w cuda nie wierze! 11.07.05, 00:38 A ja stary i naiwny!!, dwukrotnie(z hakiem) młodszemu - kanciarzowi dałem się zwieść!! Jestem wściekły na siebie!! Link Zgłoś
mmkkll Re: Ja mu nie odpuscilem, bo w cuda nie wierze! 11.07.05, 00:41 Co racja, to racja. Ja się dałem zwieść raz i też nie czuję się z tym dobrze. Zdaje się, że ten wątek będzie miał się nienajgorzej jeszcze przez parę dni . Link Zgłoś
kropekuk Mam nadzieje - szkoda, ze wam w tropieniu pomoc 11.07.05, 00:46 nie moge. Ale w tepieniu - z najwieksa przyjemnoscia! Link Zgłoś
mmkkll Re: Oszoł-bashing :))))))) /nt 11.07.05, 00:57 Autor: porannakawa Data: 11.07.2005 00:54 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz henryk.log napisał: > Za poniższe ośle wracam do "pędzenia cię" z FK!!!! > henryk.log 11.07.2005 00:19 + odpowiedz > > Re: zostałem radnym > Autor: Gość: RRGG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl > Data: 10.07.2005 23:04 > > To ty do mnie dzwonilaś? nie będzie mnie przez kilka tygodni, nie wiem w co > grasz nagralem tę rozmowe a jutro kasetę z nagraniem zaniosę na policję > ----------------------------------------------------------- > 10 minut później do nas na FK piszesz!!! > > przepraszam za wszystko > oszolom.z.radia.maryja 10.07.2005 23:14 + odpowiedz > > wyjeżdżam na dlużej wszystkich których obrazilem przepraszam ..tylko dajcie > mi czas na naprawę tego co zlego co bylo moim udzialem..chcę się z wmi > rozstać bez urazy bez wrogości. przeprosze też wszystkich tych którzy mogli > się czuć urażeni moimi wypowiedziami także w realu... > -------------------------------------------------------- No widzisz go! Tasme na policje? Blefuje - on tego nie nagral bo nie ma nagrywarki przy telefonie. To nie chodzi o to - nagral czy nie nagral - waz ze zlamanym kregoslupem jeszcze usiluje kasac! Nalezy wezowi zmiazdzyc leb! Czyli doprowadzic do tego, ze nie bedzie mial odwagi takich pierd--ol o noszeniu tasmy na policje wypisywac! -- Link Zgłoś
malaszaramysz Wytropiony - trafiony - zatopiony 11.07.05, 08:25 Teraz się za niego ludzie w realu wezmą:-))) Też się dałam nabrać. Link Zgłoś
chilum Re: Ja mu nie odpuscilem, bo w cuda nie wierze! 11.07.05, 02:18 > Jestem wściekły na siebie!! UR not the only one!! Me either. Tzn.{*dla OZRM) że ja również. "Obyś sie przeliczył,żebyś plecy zaliczył" Link Zgłoś
cheetah15 Re: NIE NABIJAM OSZOŁOMOWI LICZNIKA 11.07.05, 06:10 Jak już napisałem w wątku "przeprosinowym", nie wierzę w "odnowę moralną" Oszołoma. Dla mnie to przykład kogoś, kto działa na zasadzie: daj palec, a za chwilę nie będziesz miał całej ręki. Np. malaszaramysz podała mu palec, a Oszołom zabrał się z miejsca do kontrataku. Nie będę się wpisywac w tamtym wątku, bo nie chcę mu nabijać licznika - to wszak dla Oszołoma powód do satysfakcji. Link Zgłoś
henryk.log Głupota, podłość, oszustwa "osła-radnego" !!!! 11.07.05, 00:56 "No Poczekaj"!!! - wszypolacki_ośle!!! Jutro też tu będę!!. Nie zaznasz ty LPRacka-duszyczko ukojenia w czeluściach FK,nie zaznasz!! ;-)))))) Link Zgłoś
obseerwator Re: I ja tu tez bede . Nu, pagadi !!! 11.07.05, 06:37 ledwo się obudziłem od razu pobiegłem do kompa, sprawdzić co się dzieje. czytam: przepraszam za wszystko, podpisane oszolom.z.radia.maryja niemożliwe, cud ? nie wszysztko w porządku, on przeprasza, ale to nie jest przecież jego wina - tylko rodziny, kuzynów Re: przepraszam za wszystko Autor: oszolom.z.radia.maryja Data: 10.07.2005 23:23 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- powiem tak ja naprawdę kandydowalem w wyborach samorządowych w 2002 roku w pewnej gminie i przegralem. Przepraszam ze tamtego pana z rady gminnej tak postponoiwalem..natomaist nie bylo nigdy moją intencją lekceważąco wypowiadać sie o panu Molewskim... jest mi ogrmonie przykro że tak akurat wyszlo..zdarzalo mi się zostawiać komputer na stronie z pustymi rubrykami...przyszli goście..kuzynostwo i... mogli sobie pisac na tym forum w moim imieniu..nawet nie musieli sie logować bo już bylem zalogowany tylko siadać i pisać... jestem nieostrożny to niestety fakt...oczywiście tamtych wpisow się nie wypieram i za te zle raz jeszce przepraszam forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=26280218&a=26280610 Link Zgłoś
kropekuk A ja dalej w cuda nie wierze!!! 11.07.05, 06:40 Osiolowi coraz gorecej kolo dupy - wpada w panike i znow klamie;)))))))))))))) Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Wierzga. I (dolki) kopie...Teraz pod samym so 11.07.05, 08:35 Wykopał - a miałam koleżnkę prosić,żeby mu odpuściła:-)))))) A tak pewnie będzie to wszystko ślicznie opisane w "realnej" gazecie. Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Wierzga. I (dolki) kopie...Teraz pod samym so 11.07.05, 08:39 Miałem nosa... Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Wierzga. I (dolki) kopie...Teraz pod samym so 11.07.05, 09:00 Miałeś - sprawdź pocztę. Link Zgłoś
kropekuk Niech kolezanka nie zaspi, bo Osiol straszy, ze 11.07.05, 09:05 wyjezdza. Do Cimoszewicza swinie pasc? Link Zgłoś
malaszaramysz Taka ośla natura:-)))))))))))))))))))) 11.07.05, 09:08 Straszy biedaczek, czepia się i grasuje na forum w najlepsze.Koleżanka - psycholog ,która wczoraj siedziała ze mną przy kompie przewidziała każdy jego ruch.Mam nawet " skrócony portret psychologiczny" Osła.:-))))))))))))) Wreszcie będzie ważny - stanie się fragmentem pracy naukowej o ...patologiach w necie. Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Wierzga. I (dolki) kopie...Teraz pod samym so 11.07.05, 09:07 w sprawie donosu na policję wstrzymałem działania...nagranie jest ale na policję nie zaniosę...o ile wy nie będziecie mnie nękac to ja was też nie..jest mi przykro że nie wierzycie iż można się zmienić Link Zgłoś
malaszaramysz Oszoł - a już miałeś być grzeczny:-(((((((((((( 11.07.05, 09:11 My Cię nie nękamy. To ( o ile ktoś Cię nęka - bo w to nie wierzę)ludzie z realu Cię nękają. Myślisz,że jesteś jedyną osobą z Junikowa , która na forum bywa? Na policję idź z tymi taśmami. Panowie policjanci będą mieli rozrywkę.Wszak cięzko pracują i im chwila śmiechu się należy. Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Oszoł - a już miałeś być grzeczny:-(((((((((( 11.07.05, 09:14 uważasz że śmieszne są teksty grożące mi pobiciem? pierwszy telefon był jeszcze w miarę miły ale następne..(te kolejne wykonywał je juz ktoś inny jakiś facet) Link Zgłoś
kropekuk A nagrales? Na policje nagrania zaniosles? 11.07.05, 09:18 Ochrone policyjna dostales, gwiazdo tlustej Wszypolskiej? A w swoim "przepraszajacym" watku o nic mnie nie pytaj - nie bede ci go podbijac!!! Po moim trupie. Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja nie zaniosłem... 11.07.05, 09:20 mam nadzieję że te telefony się nie powtórzą... Link Zgłoś
malaszaramysz To na 99% nikt z forum. 11.07.05, 09:23 Narozrabiałeś w realu - nawet nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo:-(((( Ludzie na takie zachowania różnie reagują.Mam dla Ciebie dobrą radę - staw temu czoło.Nie wiem - może porozmawiaj z księdzem,żeby w czasie niedzielnej mszy pozwolił Ci wszystkich przeprosić, złóż mandat radnego - bo nie jesteś godny sprawowania takiej funkcji i udaj się do najbliższej poradni psychologicznej.Potrzebujesz pomocy specjalistów i terapii. Nie obrażaj się - to powinno Ci pomóc. Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: To na 99% nikt z forum. 11.07.05, 09:31 rozmawialem o tym ze znajomymi którzy na mnie głosowali... wybaczyli... poza tym chcę sie wyspowiadać u samego ks Molewskiego..a gdyby te 99% to osoby spoza forum to skąd by wiedzieli że ja tu pisze? ktoś z was musiał o tym powiedzieć komuś. Pomocy potrzebuje większość pisząca na tym forum...ja sobie jakoś poradzę bez speca, wystarczy mi dobry ksiądz. Link Zgłoś
waldi_333 naigrywałeś się z nas 11.07.05, 09:36 I za to trzeba zapłacić- każdy ksiądz ci to powie. Odklepanie formułki pokuty nic nie da! Musisz chyba wyjechać na wieś przed linczem:))) Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: naigrywałeś się z nas 11.07.05, 09:40 w realu nikt mi nie groził poza tymi kilkoma telefonami..więc nie jest chyba jeszce tak źle..a skoro tak to większe szanse naprawienia moralnych szkód...wy tez żeście się naigrywali ze mnie do woli..ja wam to wybaczam i puszcałem to przez palce juz wcześniej mam nadzieję ze i wy odwdzięczycie sie tym samym... Link Zgłoś
jestemzewsi Re: naigrywałeś się z nas 11.07.05, 09:45 oszolom.z.radia.maryja napisał: ...wy > tez żeście się naigrywali ze mnie do woli..ja wam to wybaczam i puszcałem to > przez palce juz wcześniej mam nadzieję ze i wy odwdzięczycie sie tym samym... Link Zgłoś
jestemzewsi Re: naigrywałeś się z nas 11.07.05, 09:47 Na mnie nie licz. Przejrzałem zbyt wiele twoich postów, Oszołomie! Link Zgłoś
malaszaramysz Znowu kręcisz. 11.07.05, 09:48 Myślisz,że potrzeba specjalnej informacji?:-)) W tym wątku jest o Tobie wszystko.W większości są to cytaty z Twoich postów. Ksiądz Ci nie pomoże - to nie jest uzależnienie od netu. Większości z nas nie miesza się rzeczywistość z fikcją :-)))))))))))))) Link Zgłoś
kropekuk Do oszczerstw etc DOKLADASZ SOBIE SZANTAZ? 11.07.05, 09:21 Ty jestes naprawde Assinus Assinorum, Oslem nad Oslamico sam pod soba dolki kopie - c.b.d.u:))))))))))))) Link Zgłoś
felinecaline Re: Wierzga. I (dolki) kopie...Teraz pod samym so 11.07.05, 09:27 Wiesz, Oszol - wczoraj to ja sie nawet o Ciebie troche balam, zebys sobie przypadkiem ze wstydu i rozpaczy, ze zniszczone zostalo twoje chore "ego" i skompromitowany zostales w necie i realu czegos nie zrobil. Okazalo sie, ze glupia bylam - bo Ty nie tylko ze niczego nie zalujesz, ale dalej krecisz i lzesz (to o "kuzynach, ktorey przyszli w "goscie" i wpisywali, co chcieli w puste i zalogowane formularze" . A teraz posuwasz sie wrecz do szantazu. Ty nie idz na zadna pielgraymke, idz na te policje i przedstaw te kasete i wszystkie zarzuty. Ale g.uzil pojdziesz, bo TO wlasnie oznaczalo by Twoja definitywna kompromitacje. Apage, assinus! Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja czynie zdarzyło ci sie zostawić kompa bez opieki? 11.07.05, 09:33 mnie kilka razy...i tego żałuję najbardziej..dalej Link Zgłoś
kropekuk " Jam nie winien,ona winna,ona dawac nie powinna" 11.07.05, 09:35 Jak tu cos powiesz, Assinus Assinorum, jak ty juz cos powiesz... Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja ja się nie wypieram niczego 11.07.05, 09:37 ale uważam że nie ja jeden jedyny jestem tu wszystkiemu winien..duża częśc winy jest moja .ok. daj szansę..ja dałem tej osobie..przez noc sobie to przemyślałem no cóz czasu coraz mniej niedługo będę sie musiał udac w drogę Link Zgłoś
waldi_333 Re: ja się nie wypieram niczego 11.07.05, 09:39 Nie zwalaj już na innych - w drogę już czas! Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: ja się nie wypieram niczego 11.07.05, 09:40 nie zwalam staram sie być obiektywny Link Zgłoś
montenegra Re: ja się nie wypieram niczego 11.07.05, 09:52 Śmiem wątpić w Twój obiektywizm, szczególnie mając na uwadze wcześniejsze posty przepełnione nietolerancją i nienawiścią. Link Zgłoś
malaszaramysz Re: " Jam nie winien,ona winna,ona dawac nie powi 11.07.05, 10:20 Nauka w las poszła a poczta czeka. Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja nauka nie pójdzie w las...daj szansę 11.07.05, 10:24 na mnie już czas Link Zgłoś
cheetah15 Re: nauka nie pójdzie w las...daj szansę 11.07.05, 11:03 oszolom.z.radia.maryja napisał: > na mnie już czas Bo tak się trudno rozstać... Link Zgłoś
kropekuk Re: " Jam nie winien,ona winna,ona dawac nie powi 11.07.05, 14:07 Nie ma nic, zapewne GW znow dostarczy hurtowo Link Zgłoś
yossarian18 Tak mi się nasunęło, bez urazy Oszoł;) 11.07.05, 11:08 Będę szczery Kazimierzu, wyglądasz dla mnie jak pajac! Na łbie jakieś farfocle nosisz, cały ubiór to zdrada! Jesteś sporo za gruby i troszkę za niski. Gdybyś dał mi nóż, to bym zabił Twojego wizażystę... Powiedzieć beznadzieja, to właściwie jakby Cię pochwalić... Pokaż dno od spodu! I chyba musiałbym się napić, aby móc Cię wysłuchać. I to też pod warunkiem, że byłby to spirytus z czerwonym opatrunkiem. Właściwie to myślę, że tak karać Was należy, bo gust i estetykę niszczycie u młodzieży! No... może nie kara śmierci, ale chociaż dożywocie. I decyzję sądu należałoby wieszać na każdym płocie. Właściwie czego się spodziewałeś kiedy tutaj wchodziłeś? Czemu czas nam zabierasz? Po co się właściwie urodziłeś! Patrz mi w oczy złoczyńco! Słuchaj co Ci mówię! Przeklinam Cię na wieki - zgiń, przepadnij! Aha aha oł Link Zgłoś
waldi_333 Re: Tak mi się nasunęło 11.07.05, 11:19 Zdaje się ,że opętanie ogarnęło i Yossiego. W zastępstwie Osła czy ki diabeł? Link Zgłoś
tyta.nic1 A gdyby się "odrodził", to ... 11.07.05, 11:22 Śledczym pod rozwagę... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=25044547&a=25044547 Link Zgłoś
yossarian18 Re: A gdyby się "odrodził", to ... 11.07.05, 11:25 To nie oszoł. Ten facet nazywa się Michał Wójtowicz, jest ze Szczecina i jest webmjasterem stron jerzyrobertnowak.com Link Zgłoś
waldi_333 Już się "odrodził" 11.07.05, 11:39 Sypiesz danymi jak z rękawa i bez skrupułów Yossi! Mam dość ciebie, osła, sanctum ....no jednym słowem zgrupowania Osłów. I super klecha wam nie pomoże. Bez odbioru! Link Zgłoś
yossarian18 Re: Już się "odrodził" 11.07.05, 11:42 To w opcji moje forum wygaś nasz nicki i będziesz miał spokój;) Link Zgłoś
jestemzewsi Re: ODRODZENIE? Kolejny KAMUFLAŻ! 11.07.05, 13:46 "Bezstronny" Oszołom. Jak już pisałem, żaden ksiądz nie pomoże! Tu trzeba nie psychologa, ale dobrego psychiatry. Link Zgłoś
malaszaramysz Dlaczego? Ocenzurowano do tej pory Yossiego, 11.07.05, 14:52 który napisał rzecz okrutną, straszną i niemoralną " I tak Cię lubię" :-))))))))) To była jedyna ingerencja cenzury w wątek. Link Zgłoś
malaszaramysz Daj spokój, tu nic nie ma do cenzurowania :-))) 11.07.05, 15:20 Chyba,że Yossi znowu komuś napisze " lubię Cię ":-)))))))))))))))))) Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Ooo...jeśli mam być szczery... 11.07.05, 16:15 ... jestem już tym dość zniesmaczony.;-))) Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Ooo...jeśli mam być szczery... 11.07.05, 16:18 Też się zastanawiam czy mu jednak nie odpuścić;-)))) Bezstronny zniknął jak sen złoty:-)))))))))) Link Zgłoś
mmkkll Re: Ooo...jeśli mam być szczery... 11.07.05, 16:21 To już chyba jest rzeczywiście żenujące, że tyle miejsca poświęca się na osobę, która chyba jednak nie jest tego warta. Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Ooo...jeśli mam być szczery... 11.07.05, 16:29 Dla mnie w tej sprawie było pozytywne to, że ludzie - o odmiennych zapewne poglądach - zareagowali "po ludzku" na tałatajstwo, jakim był na fk "oszolom.z.radia.maryja. Osobiście nie wierzę, żeby go to czegoś nauczyło, ale nie bronię innym mieć o nim lepszego zdania. I nawet może chciałbym, żeby to oni mieli rację.;-))) Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Ooo...jeśli mam być szczery... 11.07.05, 16:33 Cel został osiągnięty. Oszoł dowiedział się,że w necie nikt nie jest anonimowy i że nie wolno pewnych rzeczy robić. Mandat radnego będzie musiał złożyć albo mu odbiorą. Dyżuru radnego Oszoła nawet nie chcę sobie wyobrażać:-))))))))))) Bezstronny zniknął jak sen złoty. Proponuję wątek odłożyć na półkę - niech spoczywa jako memento dla Osła. Dajmy mu szansę. Jak się tu pojawi ,żeby znowu kogoś opluć to rozpoznamy go bez trudu :-))))) Link Zgłoś
kropekuk A do mnie doszlo pare minut wczesniej. HURTOWO !!! 11.07.05, 16:35 Ostatnio GW wlasnie tak mi posty dostarcza: z5 na jeden raz :))))))) Link Zgłoś
malaszaramysz Re: A do mnie doszlo pare minut wczesniej. HURTOW 11.07.05, 16:38 Ładnie szło:-))) 5 godzin.Superszybki internet:-))))))))))))))))))) Link Zgłoś
obseerwator myszko, jestem za! 11.07.05, 18:15 jestem za propozycją - małe zawieszenie. a teraz coś z zupełnie innej beczki. jak szukałem postów wiadomej osoby, to na FPoznań znalazłem wątek nt wyboru najlepszego wątku roku 2004. najwięcej osób pisało o wątku jakiegoś stasia. znalazłem ten wątek. wiem, jestem prymitywny, ale czytając oplułem ze śmiechu monitor: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=67&w=16550865&a=16550865 Link Zgłoś
jestemzewsi Re: krokodylek ;-))))))))))))))))))))))))))))))))) 11.07.05, 18:27 ________________________________________ "Na krokodylka to znaczy, że kolezanka nie była najurodziwsza. Ale co mi tam..." Link Zgłoś
henryk.log Panu!, z "nieobojętnych",szczególne dzięki należne 11.07.05, 18:43 , my go obserwowliśmy, kpiliśmy, traktowaliśmy jak osłu przystało, że to coś gorszego niż troll, Panu chyba tylko, z pośród nas było, wiadome!. Pan a w konću i sam Robert mnie o tym przekonaliście! W nawiasie:): nie tylko Roberta G. poddałeś Pan chyba "okresleniu sylwetki psychologicznej przez miejscowych analitykow".:))) Co do henryka?? - prawie wszystko się zgadza:), prócz szczegółu, jak nie tylko zodiakalny "baran", dałem się zwieść Rafałkowym, "przeprosinom", gdybym jeszcze mógł przypisać to swej "naturalnej" dobroci serca??? :)))) Link Zgłoś
malaszaramysz Listonoszka dziękuje wszystkim :-))))) 11.07.05, 19:06 Dziękuję wszystkim koalicjantom. Przez moją skrzynkę przewinęły się 154 listy ( przed rozpoczęciem akcji było 0 ).Nie kasuję tej poczty - diabeł nie śpi.Mam nadzieję,że cel został osiągnięty.Udowodniliśmy,że potrafimy ze sobą współpracować - mimo ,iż różnice polityczne są w naszej grupie większe niż w polskim sejmie:-))))))))))) Wracamy do codziennych sporów bogatsi o nowe doświadczenie. Nie ważne czy ktoś głosuje na Cimoszewicza,Kaczyńskiego czy Giertycha - ważne jakim jest człowiekiem. Mam nadzieję,że będziemy dla siebie życzliwsi a nasze kłótnie ogniste jak dawniej.Spieramy się tylko o politykę - nic w końcu ważnego :-))))) Oby nigdy ten wątek nie wymagał odgrzania.Może i nasz Oszoł czegoś się nauczył? Dziękuję i pozdrawiam serdecznie. Wasza Mysz. Link Zgłoś