yossarian18 Co to za wątek? 17.07.05, 23:19 Ktoś może mi objaśnić co ciekawego jest w tym wątku, bo nie wierzę, że wszystkie ponad 400 postów dotyczą Leppera i SO;) Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Poczytaj a się dowiesz :-)))))))))) 17.07.05, 23:25 Właśnie dlatego chce, żeby mi ktoś napisał, nie chce mi się czytać 400 postów;) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Poczytaj a się dowiesz :-)))))))))) 17.07.05, 23:27 Tu się pisze dla rozrywki, o wszystkim i o niczym, tak dla jaj i żartów :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Dlaczego ? 17.07.05, 23:43 Jutro gdzie będziemy się bawić ? :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Dlaczego ? 17.07.05, 23:45 Sam nie wiem, jakoś mi się smutno zrobiło, ale tamten wątek z podanym linkiem idzie w góre, a ja nie chcę tutaj czytać chamowatych odzywek. Jak mam ochotę powalczyć - przerzucam sie na coś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Hej!.. hej !:)) "Więcej Światła" !! :))) n/t 17.07.05, 23:51 jestemzewsi napisał: > Sam nie wiem, jakoś mi się smutno zrobiło, ale tamten wątek z podanym linkiem > idzie w góre, a ja nie chcę tutaj czytać chamowatych odzywek. Jak mam ochotę > powalczyć - przerzucam sie na coś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Który wątek ?? 18.07.05, 09:36 Spokojnie, tu nikt się chamowato nie odzywa :-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah15 Re: Który wątek ?? 18.07.05, 10:04 Pani malaszaramyszo! Co tu się dzieje? Mam pisać, czy nie pisać - oto jest pytanie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Który wątek ?? 18.07.05, 11:46 Właśnie o to chodzi! Dlatego to taka odskocznia - może tak zostanie i żadnemu oszołomopodobnemu nie będzie się chciało;-))) Gepard podrzucił ciekawy temat, związany jak najbardziej z meritum. Ulegam własnej słabości, przepraszam za utratę zimnej krwi, ale wczoraj miałem urwanie głowy;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah15 Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 18.07.05, 11:10 Panie jestemzewsi: najwyżej spotkamy się na ubitej ziemi, w połowie drogi między Serengeti a wsią polską;-) Taka okazja nie trafia się często: • Samoobrona zapuszcza żurawia » Czy będą jakieś komentarze ze strony innych zwierzątek;-))) JA ZAWUT WAS!!!!!!!!!!!! Żdu atwieta!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Lepper – opalony, ale zimny ;-))))))))) 18.07.05, 11:50 Nie chce mi się teraz tak daleko jechać;-) Co do zapuszczania żurawia, to moja hipoteza robocza jest taka: Sądząc ze zdjęć, lepiej zapuszcza żurawia pani Basia,bo szyję ma dłuższą niż pani Renia;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Dzioby Dziuby???;-))))))))) 18.07.05, 13:09 O żurawiach? To już lecę. Od bac do beak nie daleko, z konieczności znam się na dziobach, a żurawie je mają. Czy Dziuba ma dziób??? Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah15 Re: Dzioby Dziuby???;-))))))))) 18.07.05, 16:22 Nie wiem, czy to, co ma Dziuba to dziób, ale jej szyi daleko do żyrafiej. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Ma , wymalowany na różowo albo na czerwono 18.07.05, 17:50 niczym radziecka flaga. Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Ma , wymalowany na różowo albo na czerwono 18.07.05, 20:36 O, trzeba ostrzec żabę, bo ta Dziuba to może bocian? Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Tym razem to Żaba zje bociana :-)))))))) n/t 18.07.05, 22:05 Zbrodnia to niesłychana, Żaba zjadła bociana;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: :-)))))))))) 18.07.05, 22:24 Żaba dała w krzaki, Pan Szybki niepocieszony, też dał w długą;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Albo popadało i siedzi w bajorku ? n/t 18.07.05, 22:36 Albo poszła pomóc żurawiowi, żeby nie był taki zapuszczony w tej puszczy;-) n/t Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah15 Re: na czerwono b/o 19.07.05, 05:59 Radziecka? Ale skojarzenie... lewackie. Dobrze, że tu nikt z Prawdziwych Polaków nie zagląda, bo by się Myszy dostało po pyszczku chyba?;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi KONIEC - odwołany ;-))))))))) 18.07.05, 11:53 Przepraszam za zamieszanie, Gepard mnie przekonał. POMOŻECIE??? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Cieszę się bardzo.że koniec się skończył :-)) 18.07.05, 17:56 Bo my bez wątka tego jak sieroty jakieś :-)))))))) Azyl nasz tu i rozrywka:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Cieszę się bardzo.że koniec się skończył :-)) 18.07.05, 20:17 Muszę oddać honor temu miłosnikowi płazów. Gdyby nie żuraw, nie wiem jakby to było. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log "Drzwi na oścież trzaśnięte" ??? .-(po pracy) 18.07.05, 14:13 postem_skryptem Pana "autorze" pytam! -Wiesz Pan!, pod wpływem Jego wątku "absurdem się narąbalim", jak rzecze niejaki Pan "ta'Rey" dla opisu pewnych "stanów intelektualnych". A tak ne serio! - piosenkę piszę(!), za radą Pana Stuhra co to: "każdy pisać(?) może, ....lub trochę gorzej", więc ku Panu(znawcy wątku) prośba: o ocenę adekwatności tytułu piosenki(jak w temacie).! Mam już nawet pomysł na fragmenty fragmentu 1-ej zwrotki, patrz za "pożyczką". Stała się rzecz niesłychana .......................... mysz trykła barana .......................... za...jego...w porcelanę... .......................... -(nie)znane są mi reguły? Pzdr Ps "gdy diabeł nie może, barana śle" "gdy możesz, ratuj, bo możesz" "jestemtu, więc tforzę" "(nie)odbiło mi?" "baran_saper raz się pyta" >nie'co moje?< Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: "Drzwi na oścież trzaśnięte" ??? .-(po pracy) 18.07.05, 14:37 Panie Henryku, ja tylko na moment, na dłużej za jakieś dwie, trzy godziny. Wczoraj mnie Pan nieco zdenerwował, ale już mi przeszło, więc przed południem drzwi obrotowe w "gościnie u Leppera" zainstalowałem. Zresztą, pchnął mnie do tego desperackiego czynu pościk cheetah15, z tym żurawiem, co to go Samoobrona, itd. Nie wiem jednak, czy się inne zwierzaki nie poobrażały za moje wczorajsze występy na forum i KONIEC w tytule postu. Bardzo mnie cieszy, że wstąpiła w Pana wena twórcza - tak trzymać i TWOOORZYYYĆ! I dzielić się ze wsią efektami;-) Co do rad, to ich nie będzie, po pierwsze: gdzież mi tam do radzenia, co najwyżej zajme sie krytyką dzieła już powstałego, a po drugie: prawdziwy twórca zawsze (podobno) jest skazany na samotność w czasie aktu tworzenia;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: "Drzwi na oścież trzaśnięte" ??? .-(po pracy) 18.07.05, 15:55 sygnaturką Panie Sz. do mnie pijesz?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: "Nie jestem sobą", ni razu nie było ";-)))" :D 18.07.05, 15:50 Nawet wytrawny "autor" zaczął nad *dziełem:))* coś w stylu:): -------------------------------------------------------------- >Co do rad, to ich nie będzie, po pierwsze: gdzież mi tam do radzenia, co najwyżej zajme sie krytyką ... już powstałego,< -------------------------------------------------------------- :-)))))))))))))))) P."autorze"! :)) na dole "przy drzwiach" przecież było: "jestemtu, więc tforzę" "(nie)odbiło mi?" Chciałem(próbowałem) nieco "subtelniej", bez tego_tam_tych krzaczków a....!!:)) przyszło się w język gryźć.-)) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: "Nie jestem sobą", ni razu nie było ";-)))" : 18.07.05, 20:19 A my chcemy być sobą;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Autorzy piosenek wszelakich już ze strachu 18.07.05, 17:52 przed utratą pracy się trzęsą :-))) Panie Heniu, do dzieła:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log I Ty!! Pani "myszko" !!!n/t 18.07.05, 17:59 malaszaramysz napisała: > przed utratą pracy się trzęsą :-))) Panie Heniu, do dzieła:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: I Ty!! Pani "myszko" !!!n/t 18.07.05, 20:21 No i co z tym dziełem wiekopomnym? Nada się na nowy hymn Samoobrony? Trio już mamy: Renia, Basia i ta od makro;-) Tylko nazwy zespołu brakuje - liczę na inwencję twórczą Szanownego Państwa;-) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz BronaSquad ? Andrzej i Odaliski ? 18.07.05, 21:43 Blokada? Płonące Opony ? Tyle wymyśliłam :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: BronaSquad ? Andrzej i Odaliski ? 18.07.05, 21:45 Płonące opony jest tak, tak samoobronnie, że hej! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz A może Pork Girls ? 18.07.05, 21:57 Chociaż Płonące Opony są w istocie rzeczy bardzo samoobronne:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah15 Re: PŁONĄCE OPONY SĄ BARDZIEJ SEKSI;-))))) 19.07.05, 06:03 Zgadzam się z przedmówcą wyjatkowo: PŁONĄCE OPONY, ileż w tym OGNIA! b/o Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: SAMO(O)BRONEK i "Płonące Opony" - 13.08.05, 00:54 debiut na fk!!! Wczoraj!!! 12.08.2005 roku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Co z tym PRZEBOJEM, Panie H.? 19.07.05, 14:24 Podrzucę Panu jeszcze całkiem gorący wątek do wykorzystania: "Lepper nie jest kukłą, nie jest małpą" To cytat. Tak Andrew mówił sam o sobie;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Sam se "450"i"500" "nabiję!:)), gdy przeciągniecie 18.07.05, 16:05 "nad miarę" milczenie!- "owieczki" i inne nie-homo Boskie stworzenia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah15 Re: Sam se "450"i"500" "nabiję!:)), gdy przeciągn 18.07.05, 16:25 Panie Heniu, to ja. Widzę, że coś się ruszyło. Rano byłem dość zdezorientowany sytuacją, ale pojedynku sawanny ze wsią nie będzie. Zajrzę wieczorem, może oprócz Reni i Basi, pojawią się inne osoby, ha!;-))) Pan cos tworzy? Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Teraz i Pan ze "wsią" ze mnie się nabija!! :)))) 18.07.05, 16:38 **Pan cos tworzy?**!! ;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Teraz i Pan ze "wsią" ze mnie się nabija!! :) 18.07.05, 20:22 A co, miałem napisać: TFOŻY??? Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Mam cię :) 19.07.05, 06:14 No i wpadłeś, panie G. Teraz sobie pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah15 Re: Mam cię :) 19.07.05, 06:15 Nie mogę, jestemzewsi chyba z kurami wstał;-). Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Mam cię :) 19.07.05, 06:16 Z pierwszym pianiem koguta! Pan tak śmiga po f.k., że dopaść trudno. Ale od czego „analiza” materiału. Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah15 Re: Mam cię :) 19.07.05, 06:26 Wracamy do źródeł? Lepiej do korzeni;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Mam cię :) 19.07.05, 06:29 Do korzeni to podobno Kaczki wracają, tak tu ktoś napisał na długo przed „jestemzsawanny”. Znowu autorskie prawa zagrożone! Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Mam cię :) 19.07.05, 06:42 Żuraw mnie dziuba i nie daje mi spokoju. Dlaczego „zapuszczony”;-))))))))))))))))) O, o, o, biedny. Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah15 Re: Mam cię :) 19.07.05, 06:45 To niech reszta „wespół w zespół” rozwiązuje ten problem. Au revoire, mes dames et meussieurs, wrócę za miesiąc z okładem. Może się ten wątek ostanie, a jak nie – polatam po f.k. , żabę lub mysz namierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah15 Re: Mam cię :) 19.07.05, 06:52 Do Azji. Hahaha! Żegnam wieś polską ozięble;-)))))))))))))))))) Z resztą towarzystwa pożegnam się OSOBNO;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Mam cię :) 19.07.05, 07:01 Trudno, szerokiej drogi i dużo żab;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Skorzystałam z okazji - 450 moje :-)))))))) 18.07.05, 17:58 Ślepej myszy kawałek serka się trafił . Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Okazja czyni myszką? :) n/t 18.07.05, 18:02 malaszaramysz napisała: > Ślepej myszy kawałek serka się trafił . Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Ja się przyczaiłam i polowałam na jakąś okrągłą 18.07.05, 18:05 liczbę. Pana nie było, to się myszy udało:-))) Bo ogólnie to gapa nie mysz. Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Ja się przyczaiłam i polowałam na jakąś okrąg 18.07.05, 20:25 Gapa? No to ma dziób jak żuraw! Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Ja się przyczaiłam i polowałam na jakąś okrąg 13.08.05, 07:07 Mysz - gapa? gapa = gawron gawron = +/- wrona wrona? WRON-a!!! Eureka! To malaszaramysz odpowiada za wprowadzenie stanu wojennego!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Okazja czyni myszką? :) n/t 18.07.05, 20:24 Mysz nie jest ślepa, tylko widząca inaczej;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Skorzystałam z okazji - 450 moje :-)))))))) 18.07.05, 18:05 Pani "myszko" tak się usiłowałem "za wczoraj" wybielić! :)) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=26441561&a=26611435 Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Skorzystałam z okazji - 450 moje :-)))))))) 18.07.05, 20:27 Panie Henryku, to, jak na wsi mawiają, causa finita, zgoda?! Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Skorzystałam z okazji - 450 moje :-)))))))) 18.07.05, 20:23 Congratulations! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Jak jeszcze ras ,kture Bozkie stforzenie tfórczość 18.07.05, 16:52 mom "rószy"!:), sygnatórkom mó dam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log P. "myszko" :) nie mogę P. dogonić!, może niech 18.07.05, 18:22 "autor" coś zaradzi!:) Tu już naprawdę taki gąszcz korytarzy, zakamarków i "tematów", że nie jestem w stanie ogarnąć ich rozległości! :) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Albo ja bredzę bez sensu :-)))))))) 18.07.05, 18:27 Dzisiaj nafaszerowali mnie lekami co niby na głowę mają nie dawać ale kto je wie? I czytam od najnowszego - to może drzewka pogubiłam :-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Albo ja bredzę bez sensu :-))))))))-link proszę 18.07.05, 18:30 chętnie pośmieję się z "myszki":), nie wciąż do niej ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Albo ja bredzę bez sensu :-)))))))) 18.07.05, 20:30 To mysz wcale nie szara, tylko badylarka, jak drzewka gubi... Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: P. "myszko" :) nie mogę P. dogonić!, może nie 18.07.05, 20:29 Bo ten zielony świat to jak dżungla amazońska, Panie Henryku Szanowny;-))) Maczeta w dłoń i do dzieła! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Panie"J"gdzie tak pędzisz! :), pisz powoli -więcej 18.07.05, 20:26 napiszesz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Panie"J"gdzie tak pędzisz! :), pisz powoli -w 18.07.05, 20:32 Poczekam na Pana, Panie Henryku, teraz wracam do głównego wątku samoobornnego;-) A ta nowa sygnaturka to nie w Pana wymierzona, słowo wsiowego głupka!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: NO NIE ;-))))))))) 18.07.05, 20:41 Zaprowadzam porządek w tym gąszczu! Pytania: DLACZEGO SO zapuszcza żurawia? Może nie lubi ptaków? Może za-puszcza żeby nas z torbami puścić? Czy Zuraw przeżyje taki zapuszczony? I w której puszczy? A teraz bez dygresji, proszę! Jak Pan Bóg przykazał: jedne pod drugiem się wpisywać;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Brona zapuszcza żurawia bo na kasę na porządną 18.07.05, 21:41 studnię przepił Lepiej u Witaszka. Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Brona zapuszcza żurawia bo na kasę na porządn 18.07.05, 21:43 U Witaszka jest OOOHYYYDNIIIEEE - wiem, co mówię;_) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz U Wiaszka jest samoobronnie :-)))))))) 18.07.05, 21:55 A jak ma być ? Musi być ohyyyyyyyyyyddnnieeee Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: U Wiaszka jest samoobronnie :-)))))))) 18.07.05, 21:58 Ale nie aż TAAAK! Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: U Wiaszka jest samoobronnie :-)))))))) 13.08.05, 07:10 Znałam jedną taką, co się struła "U Witaszka", serio! Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: NO NIE ;-))))))))) 18.07.05, 21:56 Uprzedzam lojalnie - pułapke zastawiłem na szybkonogiego;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah15 Re: NO NIE ;-))))))))) 18.07.05, 21:57 Hola, hola, nie mam czasu czytać wszystkiego. Szykuje sie do podróży. Jutro rano przejrzę;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: NO NIE ;-))))))))) 18.07.05, 21:59 A Pan Henryk poluje:-))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah15 Re: NO NIE ;-))))))))) 18.07.05, 22:00 Dobra, niech Pan Henryk ma. Do jutra, panie zewsi. Bye, bye everybody;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Ktoś tu o pułapkach wspomina ?? 18.07.05, 21:58 I to tak przy myszach ? :-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Ktoś tu o pułapkach wspomina ?? 18.07.05, 22:01 Przy jednej, a poza tym mysz w tę pułapke nie wpadnie, bo to pułapka personalna;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Czyli mysz może luzem bezpiecznie po wątku 18.07.05, 22:02 ganiać ? Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Czyli mysz może luzem bezpiecznie po wątku 18.07.05, 22:04 Jeśli chce - niech gania do woli;-) Tylko niech na dzioby Dziuby i Reni uważanie ma;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Jeśli "500" to i ja blisko! - na z góry upatrzonej 18.07.05, 21:54 pozycji! :)) Nie ma to-tamto! :) - polowanie rozpoczęte!! Szanowne "Miluchy" :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Mysz jak zwykle prześpi :-)))))))) 18.07.05, 22:00 Ja się załapuję jak wątek odłogiem leży :-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Mysz jak zwykle prześpi :-)))))))) 18.07.05, 22:08 No i co! :) my ze sobą? P. "myszko" a "Ten" trzeci "autor? - eeh! :) - rence opadają ;-(( Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Nic to, Panie Heniu - zapolujemy na 1000 :-))) 18.07.05, 22:23 To dopiero będzie walka :-))))))) I jeszcze parę okrągłych przed nami. Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Nic to, Panie Heniu - zapolujemy na 1000 :-)) 18.07.05, 22:25 Ja tu walczę o meritum!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: O meritum? :-)))))))))))))))))))))))))))))) n 18.07.05, 22:40 A co Pani Mysz taka zdziwiona? Nie wiem jak Państwo, ale ja jestem tutaj, aby "rozpracować" ideał urody męskiej, czyli A.L.;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz No cóż, jak o ideałach mowa to : 18.07.05, 22:57 1. Przebłysk szaleństwa o oczach 2.Soczewki kontaktowe - takie jak mysz na wielkie imprezy zakłada,żeby ładniejszą być - oczy robią się taaakie niebieskie ( w mysim wypadku zielone) 3. Włos z lekka przez fryzjera patynowany - żeby dostojeństwa dodać 4.Solarium obowiązkowe - ostatnio modne "opalanie natryskowe" - super bezpieczne i długotrwałe ( mysz robiła - to wie - za solarium mąż mysz kotem goni:-)) 5. Tipsy - żeby brony członkowie ładną rękę całowali Innymi słowy nasz Andrju jest jakl cyborg - z części składany. Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: No cóż, jak o ideałach mowa to : 18.07.05, 23:02 I na co te baby tak lecą??? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: No cóż, jak o ideałach mowa to : 18.07.05, 23:06 TE baby są nieświadome cudów nowoczesnej techniki :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: No cóż, jak o ideałach mowa to : 18.07.05, 23:09 Ale wzrostu to mu Bozia poskąpiła;-))) Na poważnie, to ciekawe, że tak wielu kurdupli chce być BONAPARsTEkami, jak ktoś to na fk określił;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Mysz jak zwykle prześpi :-)))))))) 13.08.05, 07:12 Jak pola u większości z bronowiczów!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Mysz jak zwykle prześpi :-)))))))) 13.08.05, 07:18 Ale wesele w Bronowicach do dziś wspominamy. A leperr to jakos tak nieswojsko! Dziwne, że chłopy się dają tak podchodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Mysz jak zwykle prześpi :-)))))))) 13.08.05, 07:22 Mysz niewinna! stan wojenny wprowadziło dwóch generałów trzeci im pomagał. emerytka z rzeszowa pisze, że nie było wyjścia bo mieli wejść obcy i wyjście zostało zablokowane. Nie wiem czy emerytka nie ma konfabulacji, ale wypisuje takie rzeczy tu i tam . Rozsiewa swoje złowieszcze wątki po całym forum. I wieszczy nam, że królewiczem nowego PRLu zostanie Cimoszewicz I. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Jeśli "500" to i ja blisko! - na z góry upatr 18.07.05, 22:04 Dziś mogę "wyczekać" ?-etkę, za wczorajsze "narąbalim się", najmniejszej okruszki "myszce" lekko nie "dam" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Jeśli "500" to i ja blisko! - na z góry upatr 18.07.05, 22:05 czy jest? Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Jeśli "500" to i ja blisko! - na z góry upatr 18.07.05, 22:06 MOOOJAAA! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Gratulacje !!!!!!!!! - mamy pół tysiąca 18.07.05, 22:09 a wątek niby chłodny ma być :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Gratulacje !!!!!!!!! - mamy pół tysiąca 18.07.05, 22:13 Ale opalony;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Jeśli "500" to i ja blisko! - na z góry upatr 18.07.05, 22:14 Spoko odlicz Pan od 504, 4 i ??? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Czyje jest to 500 ????? 18.07.05, 22:07 Nie upilnowałam, jak zwykle:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Jeśli "500" to i ja blisko! - na z góry upatr 18.07.05, 22:11 Cos mi się zacięło! Pewnie żuraw się tutaj zapuścił;-) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Jeśli "500" to i ja blisko! - na z góry upatr 18.07.05, 22:18 i mnie też zacięło, gra warta była 5setki! , wredny nie jestem, zdobycz cenna, o arbitraż chyba poproszę?- P. Giwi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Jeśli "500" to i ja blisko! - na z góry upatr 18.07.05, 22:21 Proszę, Panie Henryku, mnie tak bardzo nie zależy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Jeśli "500" to i ja blisko! - na z góry upatr 18.07.05, 22:26 jestemzewsi napisał: > Proszę, Panie Henryku, mnie tak bardzo nie zależy:-) Panie"J" - nie o zajączka chodzi!! - o gonitwę!!, "Kochany!!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Jeśli "500" to i ja blisko! - na z góry upatr 18.07.05, 22:28 To sie Pan, Panie Henryku, i cheetah15 ścigajcie;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log ::))) nieadnie!! -"baran" z "sawannowym" -AUTORZE! 18.07.05, 22:35 jestemzewsi napisał: > To sie Pan, Panie Henryku, i cheetah15 ścigajcie;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: ::))) nieadnie!! -"baran" z "sawannowym" -AUT 18.07.05, 22:41 Pan się Panie Henryku, nie martwi na zapas, on coś wspomniał o wyjeździe;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: ::))) nieadnie!! -"baran" z "sawannowym" -AUT 18.07.05, 22:52 jestemzewsi napisał: > Pan się Panie Henryku, nie martwi na zapas, on coś wspomniał o wyjeździe;-)) Jego szczeście! :)), niechybnie bym "MU" dołożył!!, nie takie "mury" na oślep "brałem" !! :))))))))) Ma się tą głowę "na karku" no nie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: ::))) nieadnie!! -"baran" z "sawannowym" -AUT 18.07.05, 22:54 Obaj musicie uważać, bo ja, choć ze wsi, jestem strzelcem! Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Jeśli "500" to i ja blisko! - na z góry upatr 18.07.05, 22:12 Ciągle mam 501 na liczniku??? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Za dużo postów :-)))))))) 18.07.05, 22:13 Z opóźnieniem wchodzą. Tak zwykle bywa w dużych wątkach - forum muli :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Za dużo postów :-)))))))) 18.07.05, 22:16 Merci beaucoup za wyjaśnienie, ja ze wsi, Pani;-))) Nienawykły. Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: W sali konferencyjnej hotelu "Daglezja" 18.07.05, 22:50 W sali konferencyjnej hotelu "Daglezja" w podtoruńskim Przysieku żuraw robi „kruu-krjui-kruu”... Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: W sali konferencyjnej hotelu "Daglezja" n/t 18.07.05, 22:56 I tańczy z...Żabą Pelagią!!! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: W sali konferencyjnej hotelu "Daglezja" n/t 18.07.05, 23:05 jestemzewsi napisał: > I tańczy z...Żabą Pelagią!!! Eee!- zaraz, który "gbur" z naszą żabką tanczy! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Wybacz! "autorze" walkower też męczy!:))) 18.07.05, 23:00 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=26441561&a=26627297 Jak już się "walkowerem" napawam?:)), przyjdzie czas na refleksję(zrozumienie) ??? jestemzewsi napisał:> > W sali konferencyjnej hotelu "Daglezja" w podtoruńskim Przysieku > żuraw robi „kruu-krjui-kruu”... Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Panie Henryku, proszę jaśniej, bom ja 18.07.05, 23:04 ciemny chłop;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Panie Henryku, proszę jaśniej, bom ja 18.07.05, 23:16 jestemzewsi napisał: > ciemny chłop;-))) Proste!!:)) - "sawannowy"? miał na wyścigi z "baranem" pojśc?, miał!, sam żes Pan tak "nagadał" :)), że się "ze strachu" jakimiś wyjazdami wykpił z gonitwy?!!- Pan "obiektywnie" rozsądź( na moją korzyść(!), - znaczy się walkower musi być!!:)). Jako i ta "Sprawiedliwość" co to po stronie "z "twardszymi głowami" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Panie Henryku, proszę jaśniej, bom ja 18.07.05, 23:23 No, "500" oddał walkowerem, ale czy Panu? Natomiast co do "1000" to się zobaczy;-))). Teraz Pan poluje na "55)":-))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Panie Henryku, proszę jaśniej, bom ja 18.07.05, 23:33 jestemzewsi napisał: > No, "500" oddał walkowerem, ale czy Panu? Natomiast co do "1000" to się > zobaczy;-))). Teraz Pan poluje na "55)":-))))))))))))))))))))))))))))) Nno! - Panie Miły!:)), Pan o szczegółach(jakichś: pięćsetka, 5,5setka),- "GONITWA" Panie Kochany!!!, że się nie odbyła(bo walkower?) drobiazg!!, czy Pan słyszał! - Kochany! o czemś takim jak adrenalina?, niezbędny składnik "baranich" poczynań! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Znalazłam coś o naszym Andrzejku 18.07.05, 23:09 Strzeż się wariatów.Ci są mili, Póki w zakładach ich więzili, Albo trzymali w zwykłej stajni. Są dziś wariaci m i a r o d a j n i. I każdy macha swą pałeczką I patrzy z góry,moje dziecko. Zaiste wariat na swobodzie Największą klęską jest w przyrodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Znalazłam coś o naszym Andrzejku 18.07.05, 23:11 No, no, ale się Pani mYsz wykazała;-))) Jakaś premia, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz To nie ja :-))) 18.07.05, 23:14 Z Miłosza chyba, nie pamiętam dokładnie :-((( Może ktoś wie?? Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: To nie ja - Pani, Pani:-))) 18.07.05, 23:15 To Pani podrzuciła ten śmiały opis naszego SuperMakro;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Jeszcze coś takiego mi się po głowie kołacze: 18.07.05, 23:21 Jak ich rozpoznać?Wykrój powiek Mają nie ten co zwykły człowiek, I w oczach mętny błysk owadzi - Ten ich najczęściej nagle zdradzi Pasuje jak ulał - wszystkie chore na władzę oszołomy to mają : Andrju, Romuś,Macierewicz i Putin zresztą też :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Jeszcze coś takiego mi się po głowie kołacze: 18.07.05, 23:26 Oczy, ach te oczy;-))) SOWA, ta to ma oczy! Niech się Pani nie kołacze, bo od tego głowa potem boli... Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Sowa to ma wielkie oczy :-)))))))) n/t 18.07.05, 23:36 No i MYSZ upolowała 550!!! HUUURAAA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Pani "myszko",To: napisała:Putin zresztą też ! :) 18.07.05, 23:37 >mieliśmy do 'pewnych spraw' nie wracać< no nie! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Przepraszam, wymsknęło mi się w związku 19.07.05, 00:02 z oczami a nie " sprawami" ale to już się nie powtórzy:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Przepraszam, wymsknęło mi się w związku 19.07.05, 00:16 malaszaramysz napisała: > z oczami a nie " sprawami" ale to już się nie powtórzy:-)) Pani "myszko"! - gdy ja żartuje:)- bywa, że Pani "na poważnie":) i zapewne "na odwrót bywa"! :) Co ja tam zreszta będę gadał!:) - "Miło jest" ! :)) Pana "zewsi"-śpiocha!-jakoś tam jeszcze "za wątek" docenimy"! :)))) -myślę!!! Dobranoc! :) - Pani"malaszaramyszko". henryk. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Znalazłam coś o naszym Andrzejku 18.07.05, 23:24 Nic już nie rozumiem!!- P,"myszko", jeśli nie z mego?, to z czyjego "pulpita" Pani to masz!:), ja wiem na ile to jestt ważne! :) - Miła Pani! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz W głowie mi się znalazło :-))))))))))) 18.07.05, 23:31 A Pan ma to na pulpicie? Miłosz czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: W głowie mi się znalazło :-))))))))))) 18.07.05, 23:47 malaszaramysz napisała: > A Pan ma to na pulpicie? Miłosz czy nie? I sęk w tym, że nie mam!! i czy >Miłosz czy nie< - nie wiem! stąd!, > ja wiem na ile to jestt ważne! :)< Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Znalazłam coś o naszym Andrzejku 13.08.05, 07:17 "Strzeż się wariatów.Ci są mili, Póki w zakładach ich więzili, Albo trzymali w zwykłej STAJNI...!!! Mysz też pororok???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah15 Re: Żegnam;-))))))))) 19.07.05, 06:59 żegnam: maląszarąmysz, Pana Henia i... zabę...buuuuuuuuuuuuuu...Pelagię. buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!! Żegnam pana Leppera, panią Basię, panią Renię, żurawia, jolę_dywity (niech ma, bidula);-)))))))))))))))))))) Jak wrócę, to SO ma być wciąż na dalszym miesjcu, pan A.L. tyż, a kysz! Ale nie mysz;-))) Do spotkania następnego na f.k., jak nie w tym, to w innym wątku:-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Żegnam;-))))))))) 19.07.05, 07:06 Wracam do łóżka. Może żadne koszmarne dzioby-dziuby mi się nie przyśnią;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah15 Re: A, jeszcze to: KACZKI 19.07.05, 07:20 TRZYMAĆ NA MUSZCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Praszczajtie, rebiata;-)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Najnowsze wieści n/t;-))))))))) 19.07.05, 10:54 Andrzej Lepper: będę opalonym prezydentem;-))))))))))))) wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=10812&wid=7637800&rfbawp=1121759889.126&redId=197651743342dcb29121b62&redTs= 1121759889&ticaid=1 Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Najnowsze wieści n/t;-))))))))) 19.07.05, 11:14 N/T: A czy to doradcy doradzili panu tę słynną opaleniznę? Czy też lubi pan się opalać? Andrzej Lepper: Ja lubię. Bardzo lubię taką cerę. Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Najnowsze wieści n/t;-))))))))) 19.07.05, 11:19 N/T: Woli pan solarium, czy wakacyjną opaleniznę? Andrzej Lepper: Oj, wakacje... Różnie, różnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Najnowsze wieści n/t;-))))))))) 19.07.05, 11:22 N/T: Czyli będzie pan zawsze opalonym prezydentem. Andrzej Lepper: No, tak. Myślę, że w miarę, jak pozwoli na to czas. Pracy dla mnie, jako przed prezydentem, bardzo dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Najnowsze wieści n/t;-))))))))) 19.07.05, 11:26 N/T: Zawsze można sobie w gabinecie zrobić kąt z solarium. Andrzej Lepper: Już nie dowcipkujmy i nie przesadzajmy, żeby prezydent z gabinetu chodził do solarium. THE END!!! frag. z wywiadu w WP - gwoli ścisłości Niewykluczone inne "momenty";-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Zacofany ten nasz Andrju :-)) 19.07.05, 14:54 Opalanie natryskowe - to teraz hit. Do solarium już się nie chodzi :-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Zacofany ten nasz Andrju :-)) 19.07.05, 14:57 dO nasz na wioske takie nowinki docierają z opóźnieniem... rozwojowym;-) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Cudny ten wywiad :-)))))))) 19.07.05, 14:56 Wreszcie doczekamy się prezydenta, który dektert o powszechnym dostępie do solarium ogłosi i o refundacji tipsów przez NFZ :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Cudny ten wywiad :-)))))))) 19.07.05, 15:00 Jeszcze były "momenty", jeden podrzuciłem Panu Henrykowi do jego przebojowej piosenki dla tria PŁonące Opony;-) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz To będzie hip-hop-owy przebój roku :-))) 19.07.05, 15:04 Lepper nie jest małpą Małpy nie są takie głupie to co mówią mają w głowie a nie w d.....ie Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Konkurencja:-))) 19.07.05, 15:08 No, no - chyba pan Henryk się załamie;-))) A jak jeszcze Mysza mu "600" podprowadzi, to... sam nie wiem;-))) A to - aż trudno uwierzyć - tyż Andrzejek: Każdy rozsądny człowiek nie wierzy w żadne obietnice. Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Pani msm:-))) 19.07.05, 15:55 Czy przyjmie mnie Pani do spółki? Czy to się nada na II zwrotkę: Nie wierz w obietnice, Nie wierz, moja miła, Andrju tyle obiecywał, Jola się puściła… (w tany, oczywiście)… Co prawda, jestem już w Radzie Nadzorczej waszej, tzn. Paninej i Pani Żaby, spółce pn. Straż Pożarna - pani Pelagia mnie przyjęła;-))), ale te spółki nie będą ze sobą kolidowały;-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Pani msm, cd:-))) 19.07.05, 16:18 Przeczytałem Pani piękny pościk w temacie "Posłanka Sobecka - kolejna oszołomka"): Myszy ocenią inne myszy po tym jakimi są myszami a nie po gnieździe , w którym się urodziły. Myszom wszystko jedno czy mysz jest polna, kościelna czy domowa. Ma być dobrą myszą. A badylarka??? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Pani msm, cd:-))) 19.07.05, 16:23 Badylarka też, i mysz , które Popiela zjadły, i myszy rude i myszy komputerowe:- ))) Mysi ród wielki jest:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Pani msm, cd:-))) 19.07.05, 16:25 I ma "600" na koncie;-))) Bezdyskusyjnie;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Z otwartymi łapkami zapraszam do spółki :-)) 19.07.05, 19:58 Jedzie Andrju na traktorze Renia krząta się w oborze Chodź Andrzejku, na solarium Zanim zamkną cię w terrarium Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Z otwartymi łapkami zapraszam do spółki :-)) 19.07.05, 20:26 JUŻLECENAKONIECWĄTKU;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Cudny ten wywiad :-)))))))) 19.07.05, 15:35 jestemzewsi napisał: > Jeszcze były "momenty", jeden podrzuciłem Panu Henrykowi do jego przebojowej > piosenki dla tria PŁonące Opony;-) Cześć! :)-Szydercy! :) - raz w życiu się natężyłem, trzy słowa w "kupkę" skleciłem i co !, na wieki już tak mną będziecie...??, niewdzięcznicy!!. Andrzej ma się w "najepsze"!!, Wam zaś jeno "śmichy-chichy" pod pacami! :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Cudny ten wywiad :-)))))))) 19.07.05, 15:41 Witam, Panie Henryku Szanowny. A już myślałem, że Pani Mysza "zakosi" w pojedynkę "600". Czy szykuje się polowanko? Będę obserwował z zainteresowaniem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Cudny ten wywiad :-)))))))) 19.07.05, 15:55 Ja Sz. Panie za "okrągłymi" tylko ganiam!, takie między? - jakby niedowartościowane. I w tym momencie właśnie uświadomiłem sobie, iż to Kobiety Pan L.A. mają nieodpoartą moc przyciągania baranów :) Ps 10setkę za godną mej "głowy" uznaję. Wtedy Panie - powalczymy!!, pomniejsze błyskotki Paniom daruję, "łasuchom wdzięcznym"! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Z okazji udało mi się skorzystać:-)))))))) n 19.07.05, 16:34 W łupach z Panem "J" jesteś Pani 1:1, mnie Pani"myszko" to zawdzięczasz! :)) "od małego już, dla Dam byłem "szarmancki")!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Z okazji udało mi się skorzystać:-)))))))) 19.07.05, 16:45 Panie Henryku, w jakich ŁUPACH? Gdyby Pan przeczytał wcześniejsze posty, to by Pan Szanowny wiedział, że wycofałem się z polowania dobrowolnie;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Tak?-) , na podwórku jak bylem trzeci na wyścigi, 19.07.05, 16:50 też chłopakom się "odgrażałem", "macie szczęście, że mi się niechciało" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Tak?-) , na podwórku jak bylem trzeci 19.07.05, 16:58 To Pan taki? Ja do Pana Szanownego szczerze, a Pan jakieś niecne insynuacje? To "strzelę" w Pańską stronę kolejnym cytacikiem z przemowy A.L.: "Jesteśmy partią nowej jakości Mamy poglądy lewicowe prospołeczne, prosocjalne" Jak się Panu podoba SO jako "nowa jakość"? Chyba osobiście wolę odaliski;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Jak A. L. taki to On mnie ma!! :)) 19.07.05, 17:08 "Jesteśmy partią nowej jakości Mamy poglądy lewicowe prospołeczne, prosocjalne" Lata swe mam!:) - "prosoc.." jakby do mnie adresowane! :)), może ja jak zwykle "na oślep", do "Was" przyssałem?? - sam już nie wiem??:)) Kobitki jego, musi mnie skusiły! :)) ("myszce" Pan nie mów!- co??, ona sama sobie ZUSem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Jak A. L. taki to On mnie ma!! :)) 19.07.05, 17:13 Panie Henryku, nawet jeśli różnimy się w "ideoszczegółach", łączy nas wiele, przynajmniej tak sądzę;-))) Przypomnę tylko jescze raz cytacik z A.L.: "Każdy rozsądny człowiek nie wierzy w żadne obietnice" Czy w dalszym ciągu "on Pana ma", ha, ha! Na marginesie, chyba powinno być: "żaden", a nie "każdy";-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log "Tym"- to już całego mnie "ma" - i bez "żadne.." 19.07.05, 17:26 wcześniej Panu to "wyczytałem", wszcząśnięty tak zostałem, że nie "zagadałem" z wrażenia:) Nie szczędź mi P. Sz."JEGO" "obietniców", żadnych - proszę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: "Tym"- to już całego mnie "ma" - i bez "żadne 19.07.05, 17:30 Panie Henryku, nie chce mi się przesyłać całego programu SO, ale jeśli tylko trafię na jakąś pojedyncza obietnicę - natychmiast podeślę! Szkoda, żeby takie piękne obietnice się marnowały;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: "Tym"- to już całego mnie "ma" - i bez "żadne 19.07.05, 17:41 Za słowo trzymam!, Panie "zewsi", byłem kiedyś na takiej co gadali: słowo się rzekło...i nie ma odrotu! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Z okazji udało mi się skorzystać:-)))))))) 19.07.05, 16:59 Nie widzę - sygnaturki!! a fajna była! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Z okazji udało mi się skorzystać:-)))))))) 19.07.05, 17:03 Czasem ją "deletuję";-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Dziękuję Panie Heniu :-)))))))) 19.07.05, 17:03 Myszy też się coś dzięki Panu trafiło :-))))))) Mysz w polowaniach kiepska bo w życiu na myszy polują koty różne :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Dziękuję Panie Heniu :-)))))))) 19.07.05, 17:08 GEPARDY! Wiedziałem! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Dziękuję Panie Heniu :-)))))))) 19.07.05, 17:15 jestemzewsi napisał: > GEPARDY! Wiedziałem! Gdzie? Kiedy?, sam czytałem jak rankiem nocki dobrej życzył!- Drapieżnik Nocny "Taki". , uciekaj P."myszko" do "norki", to cię nie złapie...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Ach! -przepraszam SZ. Pani!-dłużej z P."zewsi" 19.07.05, 17:35 postałem i maniery "w las", a Rodzice uczyli "kto z kim przestaje..":)) ------------------------------- malaszaramysz napisała: > Myszy też się coś dzięki Panu trafiło :-))))))) Mysz w polowaniach kiepska bo w > > życiu na myszy polują koty różne :-))))))) Osobnika, Nocnego Marka, z Tym panem "co postałem" na muszce-rogach prawie już...! :) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log P."zewsi", czym was tam karmia, nawet jak śpicie 19.07.05, 17:52 to wam "rośnie"??.:)),(w cztery dzionki circa 700 kwintalów z wontka)- ho...ho!! Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: P."zewsi", czym was tam karmia, nawet jak śp 19.07.05, 18:06 Szanowny Panie Henryku z miasta: wstajemy razem z pianiem koguta, zasadzamy się przy pułapce na gepardy i ... rośnie! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Ten P."gepard" kto zacz?, nocami poluje, rano Panu 19.07.05, 18:39 "zdobycz" niesie, "drobną zwierzynkę" przed Nim "chronisz i jakby tak "mało obecny" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Ten P."gepard" kto zacz?, nocami poluje, rano 19.07.05, 18:47 Proszę zajrzeć na stronę 401 - 500, do "drzewka": Mam cię! Dowie się Pan wszystkiego (chyba). Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Georg Christoph Lichtenberg o naszym Andriuszy: 19.07.05, 17:58 " Bez wątpienia : fantaści bez kwalifikacji są niebezpiecznymi ludźmi" Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Georg Christoph Lichtenberg o naszym Andriusz 19.07.05, 18:11 Pani Myszo, Pani mnie rozpieszcza! Zrewanżuję się tym: „Postępuj zawsze tak, jakby to, co czynisz, miało być twoim ostatnim uczynkiem” Elias Canetti To napewno o żadnym z naszych polityków;-))) Milczy Pani na temat spółki, rozumiem, brak ogłady dał się u mnie zauważyć, i słoma mi z butów - wzorem co poniektórych - wychodzi, ale postaram się poprawić;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Zgubiłam się :-))))))))) 19.07.05, 18:16 Jak spółka ? Ja zawsze chętna do spółek i sojuszy :-))))))))Chyba wszystkiego nie doczytałam :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Ten Pan- gapa się wygadał, z P."żabką" ..mhm... 19.07.05, 18:29 a teraz do Pani "cholewki smali" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Ten Pan- gapa się wygadał, z P."żabką" ..mhm. 19.07.05, 18:37 ...ale z Pana jest, no, no. Panią Żabę lubię wielce, ale to było trochę na złość kocisku. Może i ja coś "wypaplę" malejszarejmyszy? Chce Pan, Panie Henryku?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Kurcze!-zapomniałem, że w"teczce" coś Pan masz!;-( 19.07.05, 18:48 Ja Proszę Pana!, zawsze byłem do "współpracy" jak najbardziej chętny. No! rozumie Pan, gdyby na czymś "szczególnie" Panu zależało!! - to ja zawsze do usług!! Pzdr. ...uniżony. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Gdyby co!! - Szefie! udaję się "w ...." na razie!! 19.07.05, 18:54 :)) Ps "co było a nie jest...." zgoda? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Znowy smaczny kąsek znalazłam :-))) 19.07.05, 18:57 Siedzę, nie mam nic do roboty to przeglądam segment " ulubione " w mojej bibliotece. Istotna różnica w pojmowaniu świata między tzw.prawicą a nami - " lewakami" - tym razem Słonimski :-))) W twojej ojczyźnie karki się zgnina Przed każdą władzą, Dla zwyciężonych - wzgarda i ślina, Gdy ich na kaźń prowadzą. W twojej ojczyźnie gdyś hołdy składał - Przed obce trony. W mojej ojczyźnie,jeśli kto padał, To krwią zbroczony. W twojej ojczyźnie do obcych w wierze Bóg się nie zniża Moja ojczyzna świat cały bierze W ramiona krzyża. W twojej ojczyźnie sławnych portrety, Tom w etażerce, W mojej ojczyźnie słowa poety Oprawne w serce. Chiciaż ci sprzyja ten wieczór mglisty I noc bezgwiezdna, Jakże mnie wygnasz z ziemi ojczystej, Jeśli jej nie znasz? Dobry tekścik dla naszych forumowych oszołomów. Tylko problem mały - niczego by z tego nie zrozumieli :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Z Pani "ust"- "myszko" wiecej znieść mogę obelg:)) 19.07.05, 19:05 >Dobry tekścik dla naszych forumowych oszołomów. Tylko problem mały - niczego by z tego nie zrozumieli :-)))))< Pzdr z "Polibudy" Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz I to pisze posiadacz najlepszego pulpitu w tej 19.07.05, 19:11 -galaktyce ?- Chcemy prawa Do kpin Z różnych nadętych typów. Dowcip jest bronią, Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: I to pisze posiadacz najlepszego pulpitu w te 19.07.05, 19:12 TECZKA tyż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Z Pani "ust"- "myszko" wiecej znieść mogę obe 13.08.05, 07:29 Panie Henryku.log: Jak rzadko kiedy - zgadzam sie z Panem w całej rozciągłości... wątku;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Dziękuję:-))) n/t 13.08.05, 09:13 bac1 napisała: > Panie Henryku.log: > Jak rzadko kiedy - zgadzam sie z Panem w całej rozciągłości... wątku;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Znowy smaczny kąsek znalazłam :-))) 19.07.05, 19:05 Nie zrozumieją, tak samo, jak z "Kwiatów polskich" J. Tuwima. U nas takie "grzebanie w ulubionych" to rodzinne. Pan H. nas opuścił. Czyżby okręt zielony tonął;-))) Ja też mam ciekawą wieść gminną, mniejszego "kalibru", ale może się spodoba? Otóż super-tekścik na temat rocznicy potopu szwedzkiego słyszałem przed chwilą w WOT, brzmiał (mniej więcej) tak: …warszawiacy nie pamiętają, ile zniszczeń uczynili Szwedzi… Ciekawe, czego jeszcze warszawiacy nie pamiętają? Potopu – tego biblijnego - też??? Sami sklerotycy:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Panie! "Miły" - pisałem już -"trzy słówka w kupkę" 19.07.05, 19:26 udało się mnie sklecić!!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: I TO WSZYSTKO???;-))))))))))))))))))))))))))) 19.07.05, 19:45 Jakby Panu!:) przyszło - "dzień w dzień", "przy desce", wynajdywać, wymyślać, rozstrzygać, wsród niezmierzonych przestrzeni możliwych kombinacji, optymalnego rozwiązania przyziemnych problemów konstrukcyjno-technologicznych...., tobyś Pan nie pisał: >I TO WSZYSTKO???:)< :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: I TO WSZYSTKO???;-))))))))))))))))))))))))))) 19.07.05, 19:54 henryk.log napisał: > Jakby Panu!:) przyszło - "dzień w dzień", "przy desce", wynajdywać, wymyślać, > rozstrzygać, wsród niezmierzonych przestrzeni możliwych kombinacji, optymalnego > rozwiązania przyziemnych problemów konstrukcyjno-technologicznych...., > tobyś Pan nie pisał: >I TO WSZYSTKO???:)< > :))))))))))))) Panie Henryku, chapeau bas! Tym bardziej TWÓRCZOŚĆ powinna stanowić dla Pana wytchnienie! A czytał Pan przebój Pani MYszY - I zwrotkę hip-hopową? Dopisałem drugą, ale Pani MYSZ nie chce ze mną spółki:-((( Może zechce z Panem tworzyć?;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Czego nie chce ? Już idzie szukać i pisać :-))) 19.07.05, 19:55 Te ulubione są wciągające:-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Czego nie chce ? Już idzie szukać i pisać :-) 19.07.05, 20:02 Czekamy z niecierpliwością;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Jasne :-)))))))) 19.07.05, 20:38 Tylko ile w końcu tych zwrotek mamy - kręci mi się już :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Jasne :-)))))))) 19.07.05, 20:42 Pani I i III, moja II, razem TRZY! "Rodzinie" się podoba, oczywiście - interpunkcja wprowadzona (zboczenie zwodowe). Aaa, serdeczne pozdrowienia:-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Jasne :-)))))))) 19.07.05, 20:48 Interpunkcja w hip-hopie ????? Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Jasne :-)))))))) 19.07.05, 20:50 DOOOBREEE, zaraz to pokażę, komu trzeba:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Czyje 666 ??? 19.07.05, 21:11 To jest dopiero liczba :-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Czyje 666 ??? 19.07.05, 21:13 Nie mam pojęcia!!! Pewnie Pan Henryk bedzie wiedział;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Jestem? - "komu trzeba:-)))", P."myszko" !! n 19.07.05, 21:11 To ja, Panie Henryku. Niebawem muszę się pożegnać, bo mamy zaraz gości. Zostawię Pana sam na sam z panią msm... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Jestem? - "komu trzeba:-)))", P."myszko" !! n 19.07.05, 21:22 Ja to se pogadamy(może), jak w rodzinie!:) Jakby co! - rozumiem? - Do jutra? :)) Szanowny Panie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: No i zostaliśmy sami z Andrzejkiem :-))))) 19.07.05, 21:40 Gdzie pani jest? "myszko"? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Cały czas tutaj,Panie Heniu ale forum pracuje 19.07.05, 21:44 wolno jak mózg Leppera :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Cały czas tutaj,Panie Heniu ale forum pracuje 19.07.05, 21:50 Nareszcie "mam" Panią:) Jak tak dalej będzie szedł forum, to coś trzeba wymyśleć!, może zaczynać jako Re: na pierwszy post?, przynajmniej wtedy wszystko na samym dole będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Może jutro autor założy wątek z " II " ? 19.07.05, 21:56 Sprawdziłam, forum ma nawet do 12 minut opóźnienia :-(( Ja czytam od najnowszego.Jak mało osób w wątku to łatwiej idzie :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Może jutro autor założy wątek z " II " ? 19.07.05, 22:04 Dokładnie i ja od najnowszego i to od dość dawna :) Może autor założył by np jakiś inny techniczny wątek gdzies? Główny myśle powinien zostać, no bo tamci nic o L.A. nie będa wiedzieć:) Czyba,że "II" coś da! :) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: I TO WSZYSTKO???;-))))))))))))))))))))))))))) 13.08.05, 07:31 Panie Henryku.log: za to jest Pan jedynym (chyba) Technicznym Wielkim Łowczym w tym towarzystwie! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Znowy smaczny kąsek znalazłam :-))) 19.07.05, 19:15 Tuwima to oni do łapsk nie biorą :-)) Wiadomo, narodowo niepewny :-))))) A grzebanie się w ulubionych u mnie też rodzinne. To chyba jakaś zakaźna choroba ogarniająca część rodzaju ludzkiego:-)) A może choroba genetyczna?- Chcemy prawa Do kpin Z różnych nadętych typów. Dowcip jest bronią, Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Pani!:)-Prawo do>Do kpin Z różnych nadętych typów< 19.07.05, 19:35 a gdzie Sprawiedliwość! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Sprawiedliwość zakosiły nadęte typy 19.07.05, 19:36 kaczki znaczy się :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Sprawiedliwość zakosiły nadęte typy 19.07.05, 19:49 Jasnee! - henryk-nie kaczka! :)), Pani wyrozumiałość, nie zna granic! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Panie"nie z polibudy"-a własnie ,że "Kwiaty.." mam 19.07.05, 19:18 Pan Czesław (Pan go nie znasz?!), całe ich bukiety dawno temu..mnie dał!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Panie"nie z polibudy".. 19.07.05, 19:35 I co z tego, że "nie z polibudy"? Andrew powiedział: "Lepper był sobą, jest i będzie sobą. Mnie nie trzeba było promować, bo ja znany byłem i jestem znany". I niech Pan łaskawie pod "Leppera" podstawi mnie;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Patrzaj Pan on choć "nie z polibudy" gada jakby by 19.07.05, 19:55 po pierwszym roku był!! >Henryk był sobą, jest i będzie sobą.< za dalsze ?? - nie odpowiadam! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Pan Henryk;-(((((((( 19.07.05, 20:05 mnie nie rozumie, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu;-((((((((((((((((((((((((((( henryk.log napisał: > po pierwszym roku był!! > >Henryk był sobą, jest i będzie sobą.< > za dalsze ?? - nie odpowiadam! :)) To MNIE miał Pan "podstawić" pod Andrzejka, nie SIEBIE!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log I! choć jakoś żal mi Pana;-("drugich nie będę" :-) 19.07.05, 20:28 podstawiał! :-( Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Skonstatowałem!:))??-gdzie FK jest! bez"nas" dziś 19.07.05, 20:00 -rozumieć nie muszę!(wszystkich słów - znaczeń), wystarczy(mnie?), że piszę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Skonstatowałem!:))??-gdzie FK jest! bez"nas" 19.07.05, 20:08 I tak trzymać, Panie H.;-) Tylko mali ludzie biją się o prestiż. Wielcy go mają. K. Capek Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Co z Wami! -Humaniści!-gdy mądrych cytujecie, 19.07.05, 20:50 jestemzewsi napisał: > I tak trzymać, Panie H.;-) > > > Tylko mali ludzie biją się o prestiż. Wielcy go mają. > K. Capek -------------------------------------- w stosownej kolejności zdania "ich" piszcie!! Winno być: "Wielcy go mają .....", prestiż" K.Capek ------------- Jak chcę coś miłego sobie przypisać?, mam bliżej!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Co z Wami! -Humaniści!-gdy mądrych cytujecie, 19.07.05, 21:01 Panie Henryku, proszę się nie nabijać z humanistów, bo schamieją i zaczną się podpisywać np. Petrokles;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log To było?: nad, w środek czy poniżej "pasa" ? :))) 19.07.05, 21:15 "Petrokles" Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: To było?: nad, w środek czy poniżej "pasa" ? 19.07.05, 21:22 To było żartem;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: To było?: nad, w środek czy poniżej "pasa" ? 19.07.05, 21:25 :D Pani "myszka" drukuje?, na samym dole?. - nie chcę wleźć w wiersz! Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: ZA CHWILĘ DRUKUJEMY??? ;-))))))))) 19.07.05, 20:59 Między zwrotkami proponuję niby-refreniki: między I i II: UPIE, UPIE! między II a III: IŁA, IŁA! i HU-HA-HA! Są to luźne propozycje, do śmiałego odrzucenia:-))) I proszę wymyślić tytuł!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz " Brony czar ", "Schody do solarium " 19.07.05, 21:17 " Jestem samo(tny)(o)bronek " Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Post wysłał kot - jak zwykle po klawiaturze łazi 19.07.05, 21:31 "Pasiasty sztandar" - miało być. Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: " Jestem samo(tny)(o)bronek " 19.07.05, 21:24 A co z refrenikami? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: " Jestem samo(tny)(o)bronek " 19.07.05, 21:32 Mogą być ale mam propozycję : oj, dana dana, brona moja kochana Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: " Jestem samo(tny)(o)bronek " 19.07.05, 21:37 Lepper nie jest małpą Małpy nie są takie głupie, to, co mówią, mają w głowie, a nie w d.....ie… UPIE, UPIE! Oj, dana, dana, brona moja kochana! Nie wierz w obietnice, nie wierz, moja miła, Andrju tyle obiecywał, Jola się puściła… (w tany, oczywiście)… IŁA, IŁA! Oj, dana, dana, brona moja kochana! Jedzie Andrju na traktorze, Renia krząta się w oborze. - Chodź, Andrzejku, na solarium, zanim zamkną cię w terrarium! HU-HA-HA! Oj, dana, dana, brona moja kochana! Krakowskim targiem - ale można przecież poprawiać!!! Do jutra, dziekuję za miły czas, dobrego szperania po ulubionych;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log " Brony czar ", "Schody do solarium " 19.07.05, 21:33 Wersję autorską poproszę! P. "myszko", za wiele możliwości słuchaczowi dano, to sie daje na wszelkie sposoby składać!! Jak było na początku?? (serio)! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Tytuł miałam podać:-)) 19.07.05, 21:38 Nic nie było na początku :-)) " Pasiasty sztandar " będzie chyba ok. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Tytuł miałam podać:-)) 19.07.05, 21:46 Pani "myszko" pogubiłem się. Zechce Pani?-jesze raz całośc napisać, albo czegoś nie widzę, nie łapię, czy treść jest w w tematach wątków?. A może całośc w innym miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Proszę bardzo, ja też się tu czasem gubię :-)) 19.07.05, 21:48 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=26441561&wv.x=2&a=26671796 Tu jest całosć :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Proszę bardzo, ja też się tu czasem gubię :-) 19.07.05, 21:56 mam!, muszę się wczytać, podkład a la muzyczny to normalny hip hop ?. nie za mocny w tym jestem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Jak najbardziej, normalne łubu-dubu :-))))) 19.07.05, 22:11 Dobrze! P."myszko" nie idzie jakoś pogadać! nie?- chyba nagle i za spokojnie po szaleństwie ostanich dni?:) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Jak tu pogadać jak forum nie chodzi:-((((((((( 19.07.05, 22:15 II coś dać powinna, bo będzie pusta:-)) Inne wątki chodzą normalnie . Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Jak najbardziej, normalne łubu-dubu :-))))) 19.07.05, 22:19 Niee! daję już rady na "naszym" może gdzie indziej się spotkamy na FK. Tu! - Dobranoc - Miła Pani "myszko" :) Odpowiedz Link Zgłoś