elfhelm 18.09.05, 15:58 czy pissbusy są reakcją na zbyt małą liczbę miejskich szaletów? czy w pissbusach są drziczki z małymi otworkami w kształcie serduszek? czy pissbusy są finansowane przez toi toi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diam7 Re: Nieudany start wyborczego sterowca PiS 18.09.05, 16:34 PiS lata cały czas na wysokości tego sterowca. Odpowiedz Link Zgłoś
ela-kosowska V Kolumna Kaszuba już działa ??????????? 18.09.05, 16:45 czyżby pomoc zagranicy dla propruskiego donalda była aż tak gorliwa ? Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg.z.krainy.deszczowcow Aber naturlich! Już niedługo zajmiemy.... 18.09.05, 17:25 ...radiostację w Gleiwitz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoskacd PiS-sterowiec poleciał w PiS-du 18.09.05, 18:06 PiS-sterowiec poleciał w PiS-du Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Oby to był proroczy upadek PiSuaru 19.09.05, 08:09 Ten sterowiec to cały PIS. Wielkie pompowanie na początku. Słaby start , no i katastrofa. Odpowiedz Link Zgłoś
mike56 Re: Nieudany start wyborczego sterowca PiS 18.09.05, 20:21 diam7 napisał: > PiS lata cały czas na wysokości tego sterowca. PO na wysokości przyszłego ministra finansów - poniżej poziomu zawódówki. Odpowiedz Link Zgłoś
lech_i_jarek Natychmiast usunąć tą wiadomość 18.09.05, 16:37 To element brudnej kampanii ultraliberalnych mediów. Ta wiadomość nie jest ani polska ani katolicka. Usunąć ją natychmiast! Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Natychmiast usunąć tą wiadomość 18.09.05, 17:00 lech_i_jarek napisał: > To element brudnej kampanii ultraliberalnych mediów. Ta wiadomość > nie jest ani polska ani katolicka. Usunąć ją natychmiast! To na pewno sprawka Cimoszewicza. Wezwac go jeszcze raz przed komisje i zapytac gdzie byl 18 wrzesnia w niedziele:D Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Hitler byl wielkim zwolennikiem sterowcow 18.09.05, 16:47 Tez uzywal ich do rozslawiania swojej partii - NSDAP. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Hitler byl wielkim zwolennikiem sterowcow 18.09.05, 17:02 dr.kidler napisał: > > Tez uzywal ich do rozslawiania swojej partii - NSDAP. Zawsze na nowym helikopterze Rydzyka mozna wypisac hasla wyborcze Pisu. a Poza tym brawo Wrzesnia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-polak Falstart... 18.09.05, 17:02 ... troche to niepokojace, ze PiS przybiera role "socjalizmu z ludzka twarza" a PO "grasuje na liberalnych haslach"... Po 15 latach nikt w Polsce juz nie wierzy w obietnice wyborcze, zas wybory... to jeszcze jedna "Miss Polonia" tylko, ze nie zawsze heteroseksualna... Caly ten "konkurs pieknosci" zwany "polska polityka" jest zalosnym przedstawieniem w ktorym nawet juz sie nie dba o to aby zachowac pozory prawdy i sprawiedliwosci... ...tylko wladza, wladza, wladza... a co k.. wasza mac z nami ? Odpowiedz Link Zgłoś
nordwest11 Re: Nieudany start wyborczego sterowca PiS 18.09.05, 17:09 Nie, elfhelmie. Natomiast Twoja partia, zasłużona Partia Demokratyczna demokraci.pl rok zał. 1991, prowadzi ostatnio kampanię wyborczą w ubikacjach warszawskich klubów. Proponuję wam zmianę nazwy na urolodzy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ford.prefect Re: Nieudany start wyborczego sterowca PiS 18.09.05, 17:09 Jejku, a co ten drugi sterowiec robi w Iraku? Idealny cel dla rakiet. Odpowiedz Link Zgłoś
axc75 Re: Nieudany start wyborczego sterowca PiS 18.09.05, 20:26 Nieprawda z tymi dwoma sterowcami :-) W "Blue City" na własne oczy widzałem sterowiec, taki z półmetrowy, unoszący się w okolicy fontanny. Jakiś sklep komputerowy się na nim reklamował. I nie był to balon, bo miał silniki elektryczne na ogonie, smigła i stery. A. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Złośliwość kaczek martwych??? Ludwik Dorn, 18.09.05, 17:32 inicjator przedsięwzięcia, gdy start sterowca opóźniał się. "To jest po prostu złośliwość ????? martwych. Ale zrobimy wszystko, żeby doprowadzić do zamknięcia wszystkich odpowiedzialnych za to" Odpowiedz Link Zgłoś
me-e SABAT LEWAKOW...POZDROWIENIA...-))) 18.09.05, 17:33 ...jednoczesnie skladam kondolencja w/s tchorzostwa waszego najczysztrzego...i wspolczucie Z nie przekroczenia progu wyborczego w nadchodzacych wyborach przez jedyna nieomylna partie kc lsd...-))) ps. zapomnialem na smierc dodac...PiS W NADCHODZACYCH WYBORACH BIERZE WSZYSTKO...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Heyah na SABACIE LEWAKOW..POZDROWIENIA...-))) 18.09.05, 17:41 img163.imageshack.us/img163/2938/heyah6df.jpg be-e!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Heyah na SABACIE LEWAKOW..POZDROWIENIA...-)) 18.09.05, 17:45 ...ja sie nie smieje ...mee wspolczuje...-))) ...www.liceum.cimoszenko.info/olejn1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Heyah na SABACIE LEWAKOW..POZDROWIENIA...-)) 18.09.05, 18:48 :-))>fajny obrazek< be-e:-) Tak się śmieję P. me-e ze współczucia:-) >baran zod.< Odpowiedz Link Zgłoś
fan.club1 Jak tu głosować na partię, która... 18.09.05, 17:43 nadmuchany kondon z motorkiem nazywa sterowcem?! Sterowce wyglądają nieco inaczej i są sporo większe... Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Jak tu głosować na partię, która... 18.09.05, 17:47 fan.club1 napisał: > nadmuchany kondon z motorkiem nazywa sterowcem?! > Sterowce wyglądają nieco inaczej i są sporo większe... ...pomrocznosc jasna ...przy tym textcie to bajka...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
asperge3 Re: Jak tu głosować na partię, która... 18.09.05, 19:21 Dokladnie, ten balonik to absolutna kpina z nazwy "sterowiec". Jak mozna sie tak wyglupic i powiedziec, ze sa tylko takie dwa w Polsce. Mysle, ze takie "cos" mozna kupic w sklepie za kilkaset zlotych. Przeciez to zabawka na plaze, a nie zaden sterowiec! Smiech na sali, ta firma chyba mocno oszukala PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
wrrrrrrrrrrrrr Re: Nieudany start wyborczego sterowca PiS 18.09.05, 17:48 wyglada na to, ze dziennikarz nie wytrwal do konca tego przedsiewziecia. gralem w poblizu w pilke i widzialem co sie dzialo. otoz w koncu sterowiec wystartowal, przelecial kilkanascie metrow i wyladowal na drzewie. silnik mu zgasl i powietrze uszlo. a pozniej chyba okolo godziny trwalo zdejmowanie go z tego drzewa. nie bardzo sie PiSowcom udala ta impreza. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Nieudany start wyborczego sterowca PiS 18.09.05, 17:50 wrrrrrrrrrrrrr napisał: > wyglada na to, ze dziennikarz nie wytrwal do konca tego przedsiewziecia. gralem > w poblizu w pilke i widzialem co sie dzialo. otoz w koncu sterowiec wystartowal > , > przelecial kilkanascie metrow i wyladowal na drzewie. silnik mu zgasl i > powietrze uszlo. a pozniej chyba okolo godziny trwalo zdejmowanie go z tego > drzewa. nie bardzo sie PiSowcom udala ta impreza. ...niezla firme wynajeli...silnik stanol bo byl zapewne na chrzczanym paliwie rozprowadzanymk przez ludzi z mafii lsd...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Nieudany start wyborczego sterowca PiS 18.09.05, 17:52 wrrrrrrrrrrrrr napisał: > wyglada na to, ze dziennikarz nie wytrwal do konca tego przedsiewziecia. gralem > w poblizu w pilke i widzialem co sie dzialo. otoz w koncu sterowiec wystartowal > , > przelecial kilkanascie metrow i wyladowal na drzewie. silnik mu zgasl i > powietrze uszlo. a pozniej chyba okolo godziny trwalo zdejmowanie go z tego > drzewa. nie bardzo sie PiSowcom udala ta impreza. Hehe:D A zaluje ze tam nie poszlam. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Nieudany start wyborczego sterowca PiS 18.09.05, 17:55 bio.mum napisała: > Hehe:D A zaluje ze tam nie poszlam. ...nie zaluj ruda...ciekawosc to pierwszy stopien do piekla...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Nieudany start wyborczego sterowca PiS 18.09.05, 18:12 me-e napisał: > bio.mum napisała: > > > Hehe:D A zaluje ze tam nie poszlam. > > > ...nie zaluj ruda...ciekawosc to pierwszy stopien do piekla...-))) a co? juz mnie namierzyles? Jestem na kaczej liscie osob o podejrzanej reputacji, ze wiesz jak wygladam? A poza tym po co te zaczepki? Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Nieudany start wyborczego sterowca PiS 18.09.05, 18:41 bio.mum napisała: > me-e napisał: > > > bio.mum napisała: > > > > > Hehe:D A zaluje ze tam nie poszlam. > > > > > > ...nie zaluj ruda...ciekawosc to pierwszy stopien do piekla...-))) > > a co? juz mnie namierzyles? Jestem na kaczej liscie osob o podejrzanej > reputacji, ze wiesz jak wygladam? A poza tym po co te zaczepki? ...jakbys zgadla...ale wpierw musze odebrac ci miotle...bo bedzie to niezbity dowod przed stosem...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Nieudany start wyborczego sterowca PiS 18.09.05, 18:51 me-e napisał: > ...jakbys zgadla...ale wpierw musze odebrac ci miotle...bo bedzie to niezbity > dowod przed stosem...-))) a co? z komandem giertycha chodzisz po domach i ludzi straszysz? Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Nieudany start wyborczego sterowca PiS 18.09.05, 18:54 bio.mum napisała: > me-e napisał: > > ...jakbys zgadla...ale wpierw musze odebrac ci miotle...bo bedzie to niez > bity > > dowod przed stosem...-))) > > a co? z komandem giertycha chodzisz po domach i ludzi straszysz? ...nie nie w moim typie...ale rewolucyjne slownictwo....co jadasz ,ze tak nawijasz...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Nieudany start wyborczego sterowca PiS 18.09.05, 18:58 me-e napisał: > ...nie nie w moim typie...ale rewolucyjne slownictwo....co jadasz ,ze tak > nawijasz...-))) mowilam ci, nie jadam drobiu. to wystarczy. a teraz koniec pyskowki, mam wazniejsze rzeczy do roboty niz sie z toba przepychac. ale dzieki. teraz sobie poszukaj innego obiektu. oby rownie rewolucyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Nieudany start wyborczego sterowca PiS 18.09.05, 19:21 ...zasmucasz mee...nigdy nawet przez moment nie myslalem o tobie jako obiekcie...zadnego drugiego obiektu nie bede szukal ...to nie w mee natuze...))) Odpowiedz Link Zgłoś
laureno To NIE ŻART!! 18.09.05, 17:54 "To jest po prostu złośliwość rzeczy martwych. Ale zrobimy wszystko, żeby doprowadzić do zamknięcia wszystkich odpowiedzialnych za to" - żartował w rozmowie z PAP Ciesiołkiewicz To nie żart - to właśnie jest metoda rządzenia PISSu. Wszyscy do więzień. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: To NIE ŻART!! 18.09.05, 17:56 laureno napisał: > "To jest po prostu złośliwość rzeczy martwych. Ale zrobimy wszystko, żeby > doprowadzić do zamknięcia wszystkich odpowiedzialnych za to" - żartował w > rozmowie z PAP Ciesiołkiewicz > > To nie żart - to właśnie jest metoda rządzenia PISSu. Wszyscy do więzień. ...ciebie tez zamkna...wiezienia to niezly bizness finansowany z unii e...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: To NIE ŻART!! 18.09.05, 17:56 laureno napisał: > > To nie żart - to właśnie jest metoda rządzenia PISSu. Wszyscy do więzień. Uwazaj, zwolennicy PiSu sa czujni. Zaraz Cie ktorys zapyta czy jestes za aborcja. Badz gotowy. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: To NIE ŻART!! 18.09.05, 18:00 bio.mum napisała: > laureno napisał: > > > > To nie żart - to właśnie jest metoda rządzenia PISSu. Wszyscy do więzień. > > Uwazaj, zwolennicy PiSu sa czujni. Zaraz Cie ktorys zapyta czy jestes za > aborcja. Badz gotowy. pozdrawiam:) ...moje cialo moja wlasnosc...wiec zadam ci pytanie...czy mowisz ja reka...czy raczej moja reka...a wiec jezeli mowisz moja reka ...to jak mozna stwierdzic ...moje cialo moja wlasnosc...i robie z nim co chcem...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: To NIE ŻART!! 18.09.05, 18:03 me-e napisał: > ...moje cialo moja wlasnosc...wiec zadam ci pytanie...czy mowisz ja reka...czy > raczej moja reka...a wiec jezeli mowisz moja reka ...to jak mozna > stwierdzic ...moje cialo moja wlasnosc...i robie z nim co chcem...-))) Juz ci mowilam - nie nadazam za toba. Wole nie wiedziec, czyje twoim zdaniem jest moje cialo. Jestes handlarzem zywym towarem? Odpowiedz Link Zgłoś
bigjoe Re: To NIE ŻART!! 18.09.05, 18:17 bio.mum napisała: > me-e napisał: > > > ...moje cialo moja wlasnosc...wiec zadam ci pytanie...czy mowisz ja > reka...czy > > raczej moja reka...a wiec jezeli mowisz moja reka ...to jak mozna > > stwierdzic ...moje cialo moja wlasnosc...i robie z nim co chcem...-))) > > Juz ci mowilam - nie nadazam za toba. Wole nie wiedziec, czyje twoim zdaniem > jest moje cialo. Jestes handlarzem zywym towarem? ten biedny czlowiek najwyrazniej czeka na przeszczep mozgu Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: To NIE ŻART!! 18.09.05, 18:20 bigjoe napisał: > ten biedny czlowiek najwyrazniej czeka na przeszczep mozgu hehe. Moim zdaniem to me-e jest potrzebujacy, ale moge sie mylic; ) Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: To NIE ŻART!! 18.09.05, 18:42 bio.mum napisała: > me-e napisał: > > > ...moje cialo moja wlasnosc...wiec zadam ci pytanie...czy mowisz ja > reka...czy > > raczej moja reka...a wiec jezeli mowisz moja reka ...to jak mozna > > stwierdzic ...moje cialo moja wlasnosc...i robie z nim co chcem...-))) > > Juz ci mowilam - nie nadazam za toba. Wole nie wiedziec, czyje twoim zdaniem > jest moje cialo. Jestes handlarzem zywym towarem? ...jacy wy socjalisci jestescie ...skapi duchowo...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: To NIE ŻART!! 18.09.05, 18:49 me-e napisał: > ...jacy wy socjalisci jestescie ...skapi duchowo...-))) Chciales napisac ubodzy, ale to szczegol. A poza tym gdzie ja napisalam ze jestem socjalistka? Nie kaze ci rozwijac mysli, jest dzisiaj tyle o kaczorze ze masz co robic. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: To NIE ŻART!! 18.09.05, 18:52 bio.mum napisała: > me-e napisał: > > ...jacy wy socjalisci jestescie ...skapi duchowo...-))) > > Chciales napisac ubodzy, ale to szczegol. A poza tym gdzie ja napisalam ze > jestem socjalistka? Nie kaze ci rozwijac mysli, jest dzisiaj tyle o kaczorze ze > > masz co robic. ...skapi bylo celowo...nie musisz pisac ...bo to widac i czuc...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: To NIE ŻART!! 18.09.05, 18:52 Ciebie też matka natura skąpo coś obdarzyła!W szare komórki jeszcze skąpiej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: To NIE ŻART!! 18.09.05, 18:53 veglie napisał: > Ciebie też matka natura skąpo coś obdarzyła!W szare komórki jeszcze skąpiej:-) ...po czym tak wnosisz ...filozofie...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
koko_szalet Bredzisz 18.09.05, 18:28 szalety zdominowali demokraci. Nie pamiętasz? Może tam poszukaj mobilnego dołu kloacznego.... Odpowiedz Link Zgłoś
hanauma To taki omen, panowie - zapamietajcie to. 18.09.05, 18:46 Troche mnie razi jad wylewajacy sie z paszczy kandydata. Wyglada, ze dojscie do urzedu traktuje jako okazje do zalatwienia swoich niejasnych porachunkow z ludzmi, ktorzy mu sie narazili. A ogladanie reklam pis-buli to juz parodia. Mowia, ze swietnie rzadzi miastem. HA HA HA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba cos okolo 80% srodkow na inwestycje w 2005 nie wykorzystano. Ciekawi mnie tez, jak - przy tym tempie budowania mieszkan (duze nie jest, ale dla takiego grajdola wystarczy)na Bialolece - bedzie wygladala najpierw komunikacja z centrum, a za 4-6 lat - nauka w szkolach w tej dzielnicy. O innych rzeczach nie wpominam, bom lekko zmeczony. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: To taki omen, panowie - zapamietajcie to. 18.09.05, 18:51 hanauma napisał: > Troche mnie razi jad wylewajacy sie z paszczy kandydata. > Wyglada, ze dojscie do urzedu traktuje jako okazje do zalatwienia swoich > niejasnych porachunkow z ludzmi, ktorzy mu sie narazili. > A ogladanie reklam pis-buli to juz parodia. Mowia, ze swietnie rzadzi miastem. > HA HA HA!!!!!!!!!!!!!!!!!! > Chyba cos okolo 80% srodkow na inwestycje w 2005 nie wykorzystano. > Ciekawi mnie tez, jak - przy tym tempie budowania mieszkan (duze nie jest, ale > dla takiego grajdola wystarczy)na Bialolece - bedzie wygladala najpierw > komunikacja z centrum, a za 4-6 lat - nauka w szkolach w tej dzielnicy. > O innych rzeczach nie wpominam, bom lekko zmeczony. ...polecam ci raport nik-u w /s rzadow kaczynskiego w w-wie i znajdziesz tam inwestycje...propagandzisto lewaku...i sie poloz bos zmeczony...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: To taki omen, panowie - zapamietajcie to. 18.09.05, 18:54 me-e napisał: >propagandzisto lewaku...i sie poloz bos zmeczony...-)) nerwy zaczynaja puszczac czy ty na co dzien jestes taki przyjemniaczek? Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: To taki omen, panowie - zapamietajcie to. 18.09.05, 18:56 bio.mum napisała: > me-e napisał: > >propagandzisto lewaku...i sie poloz bos zmeczony...-)) > > nerwy zaczynaja puszczac czy ty na co dzien jestes taki przyjemniaczek? ...czy ty moze sugerujesz mee oddanie mee do szpitala ...znane to metody stosowane do wrogow jednynie slusznej linni...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: To taki omen, panowie - zapamietajcie to. 18.09.05, 19:00 me-e napisał: > ...czy ty moze sugerujesz mee oddanie mee do szpitala ...znane to metody > stosowane do wrogow jednynie slusznej linni...-))) Nie napisze ze bredzisz bo to by bylo niegrzeczne. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: To taki omen, panowie - zapamietajcie to. 18.09.05, 19:22 bio.mum napisała: > me-e napisał: > > > ...czy ty moze sugerujesz mee oddanie mee do szpitala ...znane to metody > > stosowane do wrogow jednynie slusznej linni...-))) > > Nie napisze ze bredzisz bo to by bylo niegrzeczne. ...mee ,tylko stara ci sprostac...zobacz wyzej co piszesz o kaczyzmie...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kupsztajn Mam nadzieję, że taki sam los 18.09.05, 18:59 spotka wszystko co tylko jeszcze zaplanowała Platforma Obywatelska. Panowie z PiS i PO! Życzę wam wszystkiego tego co wiecie czego wam życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Ojojoj! Strasznie się frustratek nabzdyczył 19.09.05, 08:53 No, ale głowa do góry, nie płacz, maluśki. Przegrane wybory to jeszcze nie koniec świata. Odpowiedz Link Zgłoś
joannawie W Warszawie NIE MA Pól Mokotowskich !!! 18.09.05, 19:16 Ludzie, uczcie się topografii Warszawy (bo mam nadzieję, że to miasto mieliście na myśli). W stolicy NIE MA Pól Mokotowskich, JEST Pole Mokotowskie!!! Sprawdźcie na planie miasta zanim palniecie kolejną gafę! Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: W Warszawie NIE MA Pól Mokotowskich !!! 18.09.05, 19:26 Pola polem,ale "sterowiec" małego sternika przyszłej IV RP nie poleciał:-) Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 Wysłać balonem wszystkich liderów partyjnych 18.09.05, 19:24 i może to będzie jakąś szansą dla nas, wyborców? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Wysłać balonem wszystkich liderów partyjnych 18.09.05, 19:26 chris12 napisał: > i może to będzie jakąś szansą dla nas, wyborców? W 80 dni dookola swiata; ) Niech tam sie pozywaja, a jak ktorys przegra proces to za burte:D Ciekawe, ktory by wrocil; ) Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Wysłać balonem ... liderów partyjnych i TESCIOWE 18.09.05, 19:39 bio.mum napisała: > chris12 napisał: > > > i może to będzie jakąś szansą dla nas, wyborców? > > W 80 dni dookola swiata; ) Niech tam sie pozywaja, a jak ktorys przegra proces > > to za burte:D Ciekawe, ktory by wrocil; ) ...nie opowiadajcie bajek...bo wcale nie jestescie tak duzo lepsi od politykow...a do pis brakuje wam duzo...wiec idcie i glosujcie...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Wysłać balonem ... liderów partyjnych i TESC 18.09.05, 19:46 me-e napisał: > ...nie opowiadajcie bajek...bo wcale nie jestescie tak duzo lepsi od > politykow rozumiem ze masz na mysli siebie a do pis brakuje wam duzo...wiec idcie i glosujcie...-))) a co? kandydujesz ze taka propagande uprawiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
grali1 Re: Nieudany start wyborczego sterowca PiS 18.09.05, 19:53 Ciekawe skąd tyle mamony na te wszystkie fanaberie? Odpowiedz Link Zgłoś
michnix2 Piss sterowiec? Wreszcie jakas publiczna toaleta! 18.09.05, 19:54 Od dawna czekalem na zwiekszenie ilosci publicznych toalet. Teraz dzieki piss-sterowcowi (ang./amer. to piss - sikac) bede wreszcie mogl zalatwic swoje prywatne potrzeby! A tak serio: jezeli popieracie ten burdel, ktory mamy teraz w kraju, glosujcie na Kaczora, Tuska, Cimoszenke, Borowskiego czy innych lewakow. Oni wszyscy juz byli u wladzy i udowodnili, ze albo nie potrafia, albo nie chca, by Polska byla bogatym krajem. Jezeli uwazacie, ze sytuacja w Polsce jest tragiczna zaglosujcie na kogos, kto u wladzy nie byl. I tu macie wybor: albo Korwin-Mikke albo Lepper. Jezeli kochacie zlodziei, bandytow, lapowkarzy, glosujcie na Leppera. Jezeli nie - pozostaje Wam tylko Korwin-Mikke. Odpowiedz Link Zgłoś
rudy102_t_34_85 Z KART HISTORII AERONAUTYKI. 18.09.05, 20:03 19.IX.1783.KACZKA,BARAN I KOGUT jako pierwsze żywe stworzenia dokonują lotu balonem konstrukcjii braci Montgolfier.Balon startuje z ogrodów Wersalu w obecności króla Ludwika XVI i licznych sawantów (uczonych).Po wylądowaniu stwierdzają oni że "zwierzęta żyły wszystkie i zgoła nie zdziczały". (...).IX.1783.Prof.Jacqes Charles wypuszcza swój pierwszy balon napełniony wodorem.Po kilku godzinach opadł on na ziemię we wsi Gonesse.Tam wieśniacy poczuwszy MDLĄCY SMRÓD z niego się wydobywający (wodór w powłoce zawierał domieszkę siarkowodoru) wzięli go za cuchnącego diabła i roznieśli widłami na strzępy. 2.III.1784.Znamienity aeronauta Jean Pierre Blanchard podejmuje próbę startu balonem z Pól Marsowych w Paryżu w obecności licznej gawiedzi.Wcześniej zebrał od widzów pełen worek pieniędzy za możliwość podziwiania jego startu.Kiedy jednak przyszło co do czego,jego balon poderwał się na parę metrów w górę,po czym rymnął na ziemię przy akompaniamencie gwizdów i drwin.Po Francjii krążył potem taki oto wierzyk: PODNIÓSŁSZY SIĘ DO GÓRY NA POLU MARSOWYM, SPADŁ WKRÓTCE OBCIĄŻONY PEŁNYM WORKIEM OWYM, W KTÓRY KŁADLI PANOWIE,DAMY I HAŁASTRA; OWÓŻ MOŚCI..NOWIE "SIC ITUR AD ASTRA"! (łac."tak się dąży ku gwiazdom"...) Odpowiedz Link Zgłoś
rudy102_t_34_85 Re: Z KART HISTORII AERONAUTYKI. 18.09.05, 20:06 ps.w ostatnim wersie fraszki powinno był "owóz mości PANOWIE" oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
rudy102_t_34_85 Re: Z KART HISTORII AERONAUTYKI. 18.09.05, 20:14 pps.co ja na to poradzę że wam się wszystko kojarzy? Kiedyś czytałem o jakiejś knajpie na prowincjii gdzie słowo PIZZA na szyldzie ciągle przerabiano przez wstawianie litery D w miejsce drugiego Z.W gazecie im poradzili żeby się przerzucili na wyrób blinów... Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk_pis [...] 18.09.05, 20:34 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr1109 Re: Nieudany start wyborczego sterowca PiS 18.09.05, 21:40 Szanowny Panie Sympatyku Pana Kaczyńskiego !!! Wydaje się, że jest Pan dorosły, a jednak bardzo naiwny. Zapraszam Pana do Warszawy, gdzie łatwo przekona się Pan, że słowa mają się nijak do czynów. PiS to na pewno BEZPRAWIE I NIESPRAWIEDLIWOŚĆ. Dziełem Kaczyńskiego jest np. drakońska podwyżka opłat za dzierżawę wieczystą gruntów:1000 procent w stosunku do stawki roku 1996, ponad 400 procent od ostatniej podwożyki.Wzrost kosztów egzystencji z tego wynikający jest nieporównywalny z podwyżkami cen żywności, które doprowadzały do Poznańskiego Czerwca, Gdańskiego Grudnia czy Waszego Radomia.Te podwyżki grożą rugowaniem Polaków z ich nieruchomości. W Warszawie i jej okolicach działają bez żadnych ograniczeń zagraniczne firmy, w tym największe prywatne korporacje Izraelskie (patrz strona Asbud)z którymi nie nie jesteśmy w stanie konkurować. Główny Architekt Warszawy wydaje zgody na zabudowy każdego skrawka parkingu, skwerku w centrum miasta; budynki zajmują w całości przestrzeń "działki" a swoją kubaturą od pierwszego piętra nadwieszają się nad chodnikami ( np.budynek przed Metalexportem). I ten sam Główny Architekt Warszawy , jak doniosła prasa sprzedaje swoją KAMIENICE inwestorowi ( któremu wydawał zgody) za oficjalnie wykazana kwotę - znacznie przewyższającą realna wartość. Proszę spytać nauczycieli, służbę zdrowia i szarych pracowników administarcji samorządowej oraz radnych co myślą o prawowitości i sprawiedliwości prezydenta Kaczyńskiego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
whj Oby sterowiec był zwiastunem wyników wyborów 18.09.05, 21:40 I jak ich sterowiec na drzewie, PO-paprańcy skończyli w PiS-uarze. Wstrętne kaczory. Wszystkie. Chude i tłustodupe. Odpowiedz Link Zgłoś
ciumok A kiedy będzie piskibel? 18.09.05, 21:52 I ch..! Żadna partia nie pomyślała o piskiblach, pokiblach czy eseldokiblach. Odpowiedz Link Zgłoś
rbrbr P I S U A R 19.09.05, 04:26 STEROWCEM NIE POTRAFIĄ POKIEROWAĆ A PAŃSTWEM CHCĄ RZĄDZIĆ??? Odpowiedz Link Zgłoś