hulaj_dusza Re: Precz z KACZYZMEM!!! 12.02.06, 13:52 Ale złowił! Zwierzak...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! 12.02.06, 20:33 hulaj_dusza napisał: > Ale złowił! Zwierzak...;))) > ludzie.gazeta.pl/cheetah51/0,0.html ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! I jego kołalicjantamY... 13.02.06, 01:20 www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/kg7y2pjrbp390pbg.html Panie Henryku! Na moją odpowiedzialność... mozna! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z KACZYZMEM!!! I jego kołalicjantamY... 13.02.06, 07:32 ave_duce napisała: > www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/kg7y2pjrbp390pbg.html > Panie Henryku! > > Na moją odpowiedzialność... mozna! > > ;) ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! I jego kotamY;))) 13.02.06, 10:11 www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/i7apjlfn2kvf0wu4.html ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Precz z KACZYZMEM!!! I jego kotamY;))) 13.02.06, 11:01 Z kotami? Nie. P.S. Neostradę sprawdzam. Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! I jego kotamY;))) 13.02.06, 13:11 malaszaramysz napisała: > Z kotami? Nie. > P.S. Neostradę sprawdzam. La Stradę, z Giuliettą? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Precz z KACZYZMEM!!! I jego kotamY;))) 13.02.06, 17:33 Nie:-)))))))) Proza życia Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z KACZYZMEM!!! I jego kotamY;) "@@%%" 13.02.06, 19:35 Trochę poezji, Pani msm!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Precz z KACZYZMEM!!! I jego kołalicjantamY..;P 14.02.06, 01:17 ave_duce napisała: > www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/kg7y2pjrbp390pbg.html > Panie Henryku! > > Na moją odpowiedzialność... > > ;) mozna! ??? Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re:Precz z KACZYZMEM!!! Niech żyje Łowczy!!! 14.02.06, 06:28 I jego "@@^^" upolowanych kaczusiów;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Szykuje się na spotkanie z kaczorkiem n/t 13.02.06, 21:24 Beretkę masz? Z antenką?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! Nawet tow. Gierek 13.02.06, 23:00 nie chodził w kasku: www.kommunisten-online.de/gierek.jpg ;) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! Nawet tow. Gierek 13.02.06, 23:23 ave_duce napisała: > nie chodził w kasku: > > www.kommunisten-online.de/gierek.jpg > ;) ? img258.imageshack.us/img258/9152/kaziojakistaki8fu.jpg :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Wszystkim bojowniczkom i bojownikom 14.02.06, 06:50 z okazji Św. Walentego i Walentyki życzę prawdziwej miłości!!! galeriakanikograd.webpark.pl/serce.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Dziękuję! Nawzajem!!!:)))))))))))))) 14.02.06, 10:29 cheetah51 napisał: > z okazji Św. Walentego i Walentyki życzę prawdziwej miłości!!! > > galeriakanikograd.webpark.pl/serce.jpg Ode mnie dla was wszystkich: www.danti.pl/images/P1010006.JPG ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzik1 PiS na Madagaskar 14.02.06, 07:21 wróć ! co nam winne tamtejsze lemury ! jeszcze wykorkują na serce ... Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: PiS na Madagaskar - szkoda dla nich tej 14.02.06, 07:25 pięknej wyspy! ;) zgryzik1 napisała: > wróć ! > > co nam winne tamtejsze lemury ! > jeszcze wykorkują na serce ... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re"Oj, P.a.D)! Tobie to jedno w głowie!;-)))n/t 15.02.06, 19:54 ave_duce napisała: >Precz z KACZYZMEM!!! "@@&&" biere i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Re"Oj, P.a.D)! Tobie to jedno w głowie!;-)))n 15.02.06, 19:59 henryk.log napisał: > ave_duce napisała: > >Precz z KACZYZMEM!!! "@@&&" biere i tyle! Mnie? Ja wolę czystą... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Re"Oj, P.a.D)! Tobie to jedno w głowie!;-)))n 15.02.06, 21:00 ave_duce napisała: > henryk.log napisał: > > > ave_duce napisała: > > >Precz z KACZYZMEM!!! "@@&&" biere i tyle! > > Mnie? Ja wolę czystą... ..hehe :D Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Dostali msm i Łowczy, cieszmy się i my... 15.02.06, 00:17 www.polsupply.com.pl/tapety/kwiaty/k9_800.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z KACZYZMEM!! Dobranoc!!! 15.02.06, 01:34 Ona też? lesmar.fm.interia.pl/wenus.jpg Ruda??? Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Precz z KACZYZMEM!!! 15.02.06, 06:35 > > KONSTYTUCJA RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ > z dnia . . . . . . . . . 2005 r. > > W imię Boga Wszechmogącego! > My, Naród Polski, > składając Bożej Opatrzności dziękczynienie > za dar odzyskanej niepodlegśości,,, > Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Precz z KACZYZMEM!!! 15.02.06, 09:03 Boża Opatrzność:-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! 15.02.06, 11:21 malaszaramysz napisała: > Boża Opatrzność:-))))))))))))) Kacza Opaczność. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Precz z KACZYZMEM!!! 15.02.06, 17:21 Za kaczą nie ma co liczyć:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! 15.02.06, 18:14 malaszaramysz napisała: > Za kaczą nie ma co liczyć:-) A na Bożą jest? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! 15.02.06, 19:49 *"@@**" zębów kaczuchy* ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z KACZYZMEM!!! Obu...:))) 16.02.06, 03:01 img301.imageshack.us/img301/492/80file6un.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! 16.02.06, 10:24 henryk.log napisał: > *"@@**" zębów kaczuchy* ? > :-) Phi! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Do "Preczów z KACZYZMEM"!!!, Czas do szkół 15.02.06, 22:50 Kochani ! Ćwiczenia w lab. optyki szczególnie wskazane..myślę! Cwicz.nr. 1 - "Szkło kontaktowe" od godz. 22:10..codziennie prócz.. ps Ci co nie mają dojścia do TVN-ów , niech se wreszcie załatwią, bo co mnie może obchdzić Ich brak..dojścia.. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re:Do "Preczów z KACZYZMEM"!!!, Czas do szkół 16.02.06, 01:51 henryk.log napisał: > Kochani ! > Ćwiczenia w lab. optyki szczególnie wskazane..myślę! > Cwicz.nr. 1 - "Szkło kontaktowe" od godz. 22:10..codziennie > prócz.. > ps > Ci co nie mają dojścia do TVN-ów , niech se wreszcie załatwią, > bo co mnie może obchdzić Ich brak..dojścia.. > ;P Lepsza lornetka - mozna zwierzęta obserwować!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Precz z KACZYZMEM!!! Kochani! 16.02.06, 06:39 Jestem kontuzjowamy! Na pewnien czas odsyłają mnie na tyły. Ducha nie traćcie! ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! Kochani! 16.02.06, 10:06 cheetah51 napisał: > Jestem kontuzjowamy! Na pewnien czas odsyłają mnie na tyły. Ducha nie traćcie! > > ;- ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Będę czekać Choćbyś odszedł z miasta będę czekać tu... Tak jak wierna gwiazda, będę czekać tu... Przez czterysta wiosen i sto długich zim będę czekać tu, w mieście tym... Gdzie byś nie wędrował w słońcu czy we mgle, gdzie byś nie żeglował zapamiętaj, że nie uciekniesz mi już nawet w porze snu, bo ja z całych sił wciąż czekam tu... Zegar bije, dzień się toczy, dzień za dniem, aż w końcu Bóg wie skąd powrócisz pod mój dom, odnajdziesz wtedy mnie patrz, ja wyciągam ręce by powitać cię. Gdzie byś nie wędrował w słońcu czy we mgle, gdzie byś nie żeglował zapamiętaj, że nie uciekniesz mi już nawet w porze snu, bo ja z całych sił wciąż czekam tu... Agnieszka Osiecka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy.pisiorek Re: Precz z KACZYZMEM!!! Kochani! 16.02.06, 10:36 do góry, bo "niech żyje kaczyzm" ktoś podbił. Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! Kochani! 16.02.06, 11:49 kaczy.pisiorek napisał: > do góry, bo "niech żyje kaczyzm" ktoś podbił. Nic "Niech Żyje..." to nie pomoże... Ale up "Precz...! jak najbardziej na miejscu. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! Kochani! 17.02.06, 00:14 kaczy.pisiorek napisał: > do góry, bo "niech żyje kaczyzm" ktoś podbił. No nie! tego co "Niech Żyje Kaczyzm" non-stop podbija, to ja nie wiem, gdybym tak mógł jak nie mogę, to ja bym mu łapy z kaczego kupra powyrywał!! Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! Kochani! 17.02.06, 06:14 henryk.log napisał: > kaczy.pisiorek napisał: > > > do góry, bo "niech żyje kaczyzm" ktoś podbił. > > No nie! tego co "Niech Żyje Kaczyzm" non-stop podbija, to ja nie wiem, gdybym > tak mógł jak nie mogę, to ja bym mu łapy z kaczego kupra powyrywał!! > Samokrytyka jak na zebraniu POP! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Re: Precz z KACZYZMEM!!! Kochani! 17.02.06, 08:59 henryk.log napisał: > kaczy.pisiorek napisał: > > > do góry, bo "niech żyje kaczyzm" ktoś podbił. > > No nie! tego co "Niech Żyje Kaczyzm" non-stop podbija, to ja nie wiem, gdybym > tak mógł jak nie mogę, to ja bym mu łapy z kaczego kupra powyrywał!! Może sobie podbijać do upojenia, to i tak mało popularny wątek - sto kilkadziesiąt postów, co to jest w porównaniu do Precz z Kaczyzmem :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! Kochani! 17.02.06, 21:34 atropa_belladonna napisała: > henryk.log napisał: > > > kaczy.pisiorek napisał: > > > > > do góry, bo "niech żyje kaczyzm" ktoś podbił. > > > > No nie! tego co "Niech Żyje Kaczyzm" non-stop podbija, to ja nie wiem, gd > ybym > > tak mógł jak nie mogę, to ja bym mu łapy z kaczego kupra powyrywał!! > > Może sobie podbijać do upojenia, to i tak mało popularny wątek - sto > kilkadziesiąt postów, co to jest w porównaniu do Precz z Kaczyzmem :))))))))))) A im się może wydaje, że depczą nam po łapkach??? Panie Henryku, no, no, no!!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! Kochani! 18.02.06, 17:38 ave_duce napisała: > Panie Henryku, no, no, no!!! > > ;))) ?;P:-) Ano...bywało się z Hulaką tu i ówdzie to i wprawę się ma oraz swoisty wal'entego urok, no nie, P. a.D:) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! Kochani! 18.02.06, 17:41 ps chciałem coś do powyższego dodać P. a.D:), ale...zpomniałem ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! Kochani! 18.02.06, 17:43 henryk.log napisał: > ave_duce napisała: > > > Panie Henryku, no, no, no!!! > > > > ;))) > > ?;P:-) > Ano...bywało się z Hulaką tu i ówdzie to i wprawę się ma > oraz swoisty wal'entego urok, no nie, P. a.D:) A do prywatnego sakwojażu Pan zaglądał???? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! Kochani! 18.02.06, 18:15 ave_duce napisała: > A do prywatnego sakwojażu Pan zaglądał???? > > ;) A, jak;P zajrzałem to się napaczyć nie mogłem :-)) ..zaraz odwiozą mnie do Tworek..hy..hy.. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! Kochani! 18.02.06, 17:30 > henryk.log: > "Niech Żyje Kaczyzm" non-stop podbija, > to wiem, gdyby tak mógł jak nie może, to by im łapy z kaczego kupra > powyrywał!! > atropa_belladonna napisała: > Może sobie podbijać do upojenia, to i tak mało popularny wątek - sto > kilkadziesiąt postów, co to jest w porównaniu do Precz z Kaczyzmem > :))))))))))) Ażebyś Pani wiedziała, a będę se podbijał a co, a bo tak mało popularny wątek zbyt nikłym kontrastem jest do Precz z Kaczyzmem . ;P :P :D ps P. "atropa_belladonna"-nno, a ładnie mnie tak od "upojenia" wyzywać ..heę? Widzę, że i Pani, dla Której tyle mam życzkiwości, uległa dziwnej manierze panującej wśród mnie Życzliwych ;P Oni Życzliwi, od "Szkoły.." jeszcze, imputują mnie uzależnienie od lab. chem_fiz , że o upodobaniu do tykili nie wspomnę lub okrzyknięciu mnie św. walniętym FK! ps ps Jakby co, Dr. Pani, to ja z góry o wybac'zenie za wszystkie "moje winy" upraszam :D Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Re: Precz z KACZYZMEM!!! Kochani! 18.02.06, 17:43 Oho, to ja upraszam o wybaczenie, Panie Heniu, nie zaglądam dla zasady do wątku Niech żyje Kaczyzm, więc skad miałam wiedzieć, że to Pan :))))))))) No, ale skoro to Pan, a nie jakiś pieprznięty kaczysta - to pójde sobie poczytać, a co! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! Kochani! 18.02.06, 18:31 Tam nie ma co czytać! Po prostu, jakoś dziwnie upodobałem sobie "taki" widok na I-szej str. FK! ........ • Niech żyje KACZOR !!! (59) podkurek • Niech żyje KACZYZM !!! (189) • Precz z KACZYZMEM!!! (2336) precz.z.kaczyzmem ........ Pani "a..b..." :-) Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Re: Precz z KACZYZMEM!!! Kochani! 18.02.06, 19:33 henryk.log napisał: > Tam nie ma co czytać! Pewnie, ten wątek dużo lepszy :))))))))))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! Kochani! 16.02.06, 10:44 www.vudik.ru/images/prukols/kot.jpg :) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Precz z KACZYZMEM!!! Kochani! 16.02.06, 19:33 Sobecka!!!!!!!!!! Oddaj monitor!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! Kochani! 17.02.06, 11:17 malaszaramysz napisała: > Sobecka!!!!!!!!!! Oddaj monitor!!!!!!!! Małpo! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACZYZMEM!!! Kochani! 17.02.06, 00:55 ?? Trzymaj się Panie "cheetah51" ! :-) ps ? Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! Kochani! 17.02.06, 19:13 henryk.log napisał: > ?? > Trzymaj się Panie "cheetah51" ! > :-) > ps > ? Czego? A może raczej: KOGO? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Precz z KACZYZMEM!!!..hehehe.. 18.02.06, 06:50 Nawet nie chcę się domyślać, ile kaczek "padnie">>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! ..Sorry o "@#@#" 18.02.06, 15:53 henryk.log napisał: > Panie Henryku, zaraz coś wyślę do Pańskiego kuferka - kilka kaczek na Wielkanoc... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Precz z kaczystami-faszystami! 18.02.06, 11:09 Wczorajsze przemówienie Jarka to kolejny dowód na to, do czego zmierza PiS! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Re: Precz z kaczystami-faszystami! 18.02.06, 17:44 Przemówienie w stylu wczesny Gomułka. Socjalizm - tak, wypaczenia - nie. Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Precz z kaczystami-faszystami! 18.02.06, 19:25 atropa_belladonna napisała: > Przemówienie w stylu wczesny Gomułka. Socjalizm - tak, wypaczenia - nie. Mogę coś diabelskiego podesłać??? Do kuferka? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Re: Precz z kaczystami-faszystami! 18.02.06, 19:31 Pewnie, że tak! Bardzo proszę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Precz z kaczystami-faszystami! 18.02.06, 19:44 atropa_belladonna napisała: > Pewnie, że tak! Bardzo proszę :))) Poszło... Mam nadzieję, że to będzie nowość! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Re: Precz z kaczystami-faszystami! 18.02.06, 19:49 Bardzo dziekuję :) ale nie chce mi się otworzyć :/ Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z kaczystami-faszystami! 18.02.06, 20:06 ave_duce napisała: > Mogę coś diabelskiego podesłać??? > Do kuferka? > > ;) ! Też bym chciał :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Precz z kaczystami-faszystami! 18.02.06, 20:11 henryk.log napisał: > ave_duce napisała: > > > Mogę coś diabelskiego podesłać??? > > Do kuferka? > > > > ;) > ! > Też bym chciał :-) > > Pan już dostał! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z kaczystami-faszystami! :-) 18.02.06, 20:17 ave_duce napisała: > Pan już dostał! w skórę, za swoje..hehe.. >;) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Precz z kaczystami-faszystami! 18.02.06, 20:18 henryk.log napisał: > ave_duce napisała: > > > Mogę coś diabelskiego podesłać??? > > Do kuferka? > > > > ;) > ! > Też bym chciał :-) > > Proszę w „Poczcie” wejść w „narzędzia”, potem w”opcje”. Nastepnie w „zabezpieczenia”. Tam proszę „mieć” kropkę tylko w górnym kółku, a „v” tylko w górnym kwadraciku. Nie ma wirusów, ręczę! Potem nacisnąć OK… I dać znać, czy się otworzyło!!! P.S. Jeśli tak - można wrócić do poprzednich ustawień w "zabezpieczeniach"! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Poprzedni post jest do atropy_belladonny! 18.02.06, 20:30 ..acha.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Panie Techniczny!!! HELP!!!:))) 18.02.06, 21:03 henryk.log napisał: > ..acha.. > :-) Panie henryku! Jakim programem otwiera się ten filmik "Sejmowy "Miś"???? ??? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Panie Techniczny!!! HELP!!!:))) 18.02.06, 21:13 ave_duce napisała: ... Macromedia Flash Player 8 lub nowszy jeśli jest. Plik jest z rozszerzeniem .swf i taką wtyczkę I E lub każda inna przeglądarka powinna mieć. A jeśli nie ma, to sama proponuje by ją zinstalować podczas próby otwarcia "plik".swf :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Panie Techniczny!!! HELP!!!:))) 18.02.06, 21:24 henryk.log napisał: > ave_duce napisała: > ... > Macromedia Flash Player 8 lub nowszy jeśli jest. > Plik jest z rozszerzeniem .swf > i taką wtyczkę I E lub każda inna przeglądarka powinna mieć. > A jeśli nie ma, to sama proponuje by ją zinstalować podczas próby otwarcia > "plik".swf > :-) > > > Chapeau-bas! Dzięki!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Dzięki, ale to nie jest problem poczty 18.02.06, 20:44 windows media player nie chce mi tego otworzyć :( Napisz, co tam jest, bo mnie skręca z ciekawości :) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Dzięki, ale to nie jest problem poczty 18.02.06, 20:59 Napisałam... ale "kombinuję"... jakiś otwieracz. P.S. Piękna fotografia w "wizytce"!!! Niektórzy hulający po fk padną chyba z wrażenia... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Re: Dzięki, ale to nie jest problem poczty 18.02.06, 21:04 Dzięki za mejla, odpisałam :) Fotkę zmieniłam, żeby pasowała do wieku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Dzięki, ale to nie jest problem poczty 18.02.06, 21:11 atropa_belladonna napisała: > Dzięki za mejla, odpisałam :) > Fotkę zmieniłam, żeby pasowała do wieku ;) Jeśli chodzi o komputerowe sprawy, to gdyby komputer miał nogi - byłabym jedną z nich;))) Czy mogę uroczy wizerunek skopiować do użytku, że się tak wyrażę, wewnętrznego??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Re: Dzięki, ale to nie jest problem poczty 18.02.06, 21:14 ave_duce napisała: > Jeśli chodzi o komputerowe sprawy, to gdyby komputer miał nogi - byłabym jedną > z nich;))) To zupełnie tak, jak ja :))))) > Czy mogę uroczy wizerunek skopiować do użytku, że się tak wyrażę, > wewnętrznego??? Jasne, że tak :) Zresztą to nie moja prywatna fotka, ściągnęłam ją stąd: www.humorek.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Dzięki, ale to nie jest problem poczty 18.02.06, 21:18 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=29552233&a=37070756 Za link - dzięki! Ho, ho, ho - sławnaś! Autograf poproszę... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Re: Dzięki, ale to nie jest problem poczty 18.02.06, 21:24 Dzieki serdeczne :) Będę usiłowała cos zrobic wg przepisu p. Henia, ale ze względu na swoją dosyć ograniczona znajomość obsługi kompa nie ręczę za skutki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Dzięki, ale to nie jest problem poczty 18.02.06, 21:44 atropa_belladonna napisała: > Dzieki serdeczne :) Będę usiłowała cos zrobic... :-) spoko P. "b...d..." to się uda. ;P "Zieloni", takie już są, że im do spraw "technicznych" jak.. do mnie w dym. ..hehe.. Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Re: Dzięki, ale to nie jest problem poczty 19.02.06, 08:00 Dzięki... z tym że ja nie mam tego macromedia flash player :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Dzięki, ale to nie jest problem poczty 19.02.06, 08:50 Ja też nie mam! Wysłałam jeszcze raz i też nic? Ściągnij stąd: www.fundacja.uni.wroc.pl/start_alternate.html :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Nie chce mi się zainstalować, coś jest nie tak 19.02.06, 09:13 Zły link - coś mi nie działa! Sorry.... Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Re: Nie chce mi się zainstalować, coś jest nie ta 19.02.06, 09:25 Uff, a już myslałam, że to znowu ja mam taki fenomenalny talent do schrzanienia najprostszych rzeczy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Nie chce mi się zainstalować, coś jest nie ta 19.02.06, 10:48 Proszę ściągnąc z : krotki.pl/10EC. lub skorzystać z przesyłki w skrzynce :-) Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Re: Nie chce mi się zainstalować, coś jest nie ta 19.02.06, 10:59 Serdeczne dzięki za mejla, ale nie potrafię. Wyświetla mni sie, że w stacji nie ma dysku i mam włożyc dysk do stacji A. Co jest nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Nie chce mi się zainstalować..chyba będzie Pani 19.02.06, 11:18 musiała.. przeinstalować system operacyjny, a z tym jest trochę roboty :) Szkoda, że nie mieszka Pani w mojej klatce schod., chętnie bym pomógł:-) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Re: Nie chce mi się zainstalować..chyba będzie Pa 19.02.06, 11:20 Też żałuję :) Ściągnę znajomego informatyka, to cos mi z tym zrobi. Dziękuje ślicznie za pomoc :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: A ja za link!!!:))))))))))))))))))))))))) ))))) 19.02.06, 13:18 www.humorek.com.pl/c5/s/42.htm ;) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: A ja "tego" nie rozumiem!!!:))))))) ;P 20.02.06, 17:49 ave_duce napisała: > www.humorek.com.pl/c5/s/42.htm > ;) buźka :D Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: A ja "tego" nie rozumiem!!!:))))))) ;P 20.02.06, 21:25 henryk.log napisał: > ave_duce napisała: > > > www.humorek.com.pl/c5/s/42.htm > > ;) > > buźka :D To zagadka! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Dzięki, ale to nie jest problem poczty 18.02.06, 21:21 atropa_belladonna napisała: > Fotkę zmieniłam,.. .. no nie !!! a co tej brakowało ? :-) img453.imageshack.us/img453/3407/osssa2bl.jpg ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Zębów??? b/t ;)))))))))))))))))))))) O!!! 18.02.06, 21:32 ave_duce napisała: > www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/i7apjlfn2kvf0wu4.html ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Zębów??? b/t ;)))))))))))))))))))))) O!!! 18.02.06, 21:38 Oooo! ? .., nie, nie dam się, na pewno nie !;P Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Zębów??? b/t ;)))))))))))))))))))))) O!!! 18.02.06, 21:43 henryk.log napisał: > Oooo! ? > .., nie, nie dam się, na pewno nie !;P Cholera (excusez le mot) - znowu wybrakowany beton przysłali! Trzeba dostawcę zmienić! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Zębów??? b/t ;)))))))))))))))))))))) O!!! 18.02.06, 21:51 > henryk.log napisał: > Cholera .. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Zębów??? b/t ;)))))))))))))))))))))) O!!! 18.02.06, 22:22 henryk.log napisał: > > henryk.log napisał: > > Cholera .. > ;P Wojna na zęby?! Ok! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Zębów??? b/t ;)))))))))))))))))))))) O!!! 19.02.06, 17:25 ave_duce napisała: > henryk.log napisał: > > > > henryk.log napisał: > > > Cholera .. > > ;P > > Wojna na zęby?! > > Ok! > > ;) Ostro idzie ta walka!;) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Zębów??? b/t ;)))))))))))))))))))))) O!!! 19.02.06, 18:02 hulaj_dusza napisał: > Ostro idzie ta walka!;) ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Zębów??? b/t ;)))))))))))))))))))))) O!!! 20.02.06, 15:24 henryk.log napisał: > hulaj_dusza napisał: > > Ostro idzie ta walka!;) > ;P www.humorek.com.pl/c5/s/42.htm :) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z kaczystami-faszystami! 19.02.06, 23:21 atropa_belladonna napisała: > Przemówienie w stylu wczesny Gomułka. Socjalizm - tak, wypaczenia - nie. Pięknie to Pani ujęła!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Re: Precz z kaczystami-faszystami! 20.02.06, 17:11 Dzięki :))) Skojarzenia same się nasuwają, kiedy słucham prezia lub nadprezia :) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Na dobranoc!!! 18.02.06, 23:51 nonsensopedia.wikicities.com/images/thumb/9/99/180px-Kaczynscy.jpg ;) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: oraz popołudnie !!! 20.02.06, 18:01 > henryk.log napisał: > buźka :D Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: oraz popołudnie !!! I wieczór !!!:))) 20.02.06, 20:17 henryk.log napisał: > > henryk.log napisał: > > buźka :D www.humorek.com.pl/c38/s/17.htm ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z KACZYZMEM!!! Niech... (frag.) 20.02.06, 01:06 Niech nienawidzi - kto nie umie sławić, Niech łże - kto w pychy uwierzył bezkarność, Świat niech opluwa - kogo gorycz dławi, Życie niech trwoni - kto je ma za marność. Niech się nie zdziwi - kto wciąż zbawców słucha, Że będzie rabem kolejnych cezarów, Którzy okręcą kikut jego ducha W po stokroć sprane bandaże sztandarów. Jacek Kaczmarski Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! Niech... całość 20.02.06, 06:41 Niech... Krwią niech szafuje - kto krew ma na zbyciu, Krzyk niech podnosi - kto zapomniał mowy. Zniszczeń niech żąda - kto w sobie ma nicość, Niech głową w mur bije - komu nie żal głowy. Forsą niech szasta - kto się w forsie tarza, Obietnicami - kto słowo ma za nic. Klątwy niech ciska - kto nie czci ołtarza, Niech bluźni, kto żadnych nie uznaje granic. A ty siej. A nuż coś wyrośnie. A ty - to, co wyrośnie - zbieraj. A ty czcij - co żyje radośnie, A ty szanuj to, co umiera. Niech wstydu się lęka - kto próżnią nadęty, Niech strachu się wstydzi - kto mężny głupotą, Niech pytań nie stawia - kto czuje się świętym, Wyroki niech miota - kto schlebia miernotom. Łzami niech kłamie - kto się współczuć wstydzi, Śmiechem niech szydzi - kto nie zaznał skruchy, W orszak niech wierzy - kto nie wie, gdzie idzie, Orkiestr niech słucha - kto na głos jest głuchy. A ty siej. A nuż coś wyrośnie. A ty - to, co wyrośnie - zbieraj. A ty czcij - co żyje radośnie, A ty szanuj to, co umiera. Niech nienawidzi - kto nie umie sławić, Niech łże - kto w pychy uwierzył bezkarność, Świat niech opluwa - kogo gorycz dławi, Życie niech trwoni - kto je ma za marność. Niech się nie zdziwi - kto wciąż zbawców słucha, Że będzie rabem kolejnych cezarów, Którzy okręcą kikut jego ducha W po stokroć sprane bandaże sztandarów. A ty siej. A nuż coś wyrośnie. A ty - to, co wyrośnie - zbieraj. A ty czcij - co żyje radośnie, A ty szanuj to, co umiera. I pamiętaj - że dana ci pamięć: Nie kłam sobie - a nikt ci nie skłamie. Jacek Kaczmarski Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! Witkacy... 20.02.06, 11:14 *** My stworzymy prawdziwy raj na ziemi bez żadnych wodzów i bez pracy! My! Jednolita, szara, lepka, śmierdząca, potworna masa: nowe Istnienie Poszczególne, na przekór całej metafizyce opartej na pojęciu indywiduum i hierarchii! Nie ma indywiduów!! Precz z osobowością! Niech żyje jedna, jednolita MASA!!! Hurra!!! *** Bezimienne dzieło, 1921 rok Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Precz z KACZYZMEM!!! Witkacy...To jest coś! 21.02.06, 05:42 ave_duce napisała: > *** > > My stworzymy prawdziwy raj na ziemi bez żadnych wodzów i bez pracy! My! > Jednolita, szara, lepka, śmierdząca, potworna masa: nowe Istnienie > Poszczególne, na przekór całej metafizyce opartej na pojęciu indywiduum > i hierarchii! Nie ma indywiduów!! Precz z osobowością! Niech żyje jedna, > jednolita MASA!!! Hurra!!! > > > *** > > Bezimienne dzieło, 1921 rok > Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Cicho !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.06, 10:16 Komputery nam zepsuje albo inne kuku zrobi. Nie wywołuj Witkacego !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Cicho !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.06, 16:36 malaszaramysz napisała: > Komputery nam zepsuje albo inne kuku zrobi. Nie wywołuj Witkacego !!!!!!!!! > > A dybuka? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Cicho !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ??????? 22.02.06, 01:59 ave_duce napisała: > malaszaramysz napisała: > > > Komputery nam zepsuje albo inne kuku zrobi. Nie wywołuj Witkacego !!!!!!! > !! > > > > > > A dybuka? > > ;) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Shut up, please!!! ;))) 22.02.06, 18:35 hulaj_dusza napisał: > ave_duce napisała: > > > malaszaramysz napisała: > > > > > Komputery nam zepsuje albo inne kuku zrobi. Nie wywołuj Witkacego ! > !!!!!! > > !! > > > > > > > > > > A dybuka? > > > > ;) > > :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Cicho !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ?????? 24.02.06, 07:57 Cisza!!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Cicho !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ?????? 06.03.06, 01:43 ave_duce napisała: > Cisza!!! > > ;))) Nad tym truchłem! artyzm.com/obraz.php?id=1447 Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z KACZYZMEM!!! "@$)$" - ha! 22.02.06, 02:00 Dziękuję za wspólną walkę!!!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! "@$)$" - ha! 22.02.06, 07:55 hulaj_dusza napisał: > Dziękuję za wspólną walkę!!!;))) > E, jeszcze trochę nam zostało! A potem: GIMNAZJUM!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zona_leppera Re: Precz z KACZYZMEM!!! "@$)$" - ha! 22.02.06, 13:06 Jakie gimnazjum? I co to w ogule jest gimnazjum? Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Precz z KACZYZMEM!!! "@$)$" - ha! 22.02.06, 13:37 zona_leppera napisała: > Jakie gimnazjum? I co to w ogule jest gimnazjum? Wszelkich informacji udzielamy w knajpie... przy Barze... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Re: Precz z... 22.02.06, 13:54 Gdzie? Jakaś niekumata dzisiaj jestem, sorry :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Precz z... 22.02.06, 14:01 atropa_belladonna napisała: > Gdzie? Jakaś niekumata dzisiaj jestem, sorry :))) Tylko dzisiaj? Do kuferka zajrzeć!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Re: Precz z... 22.02.06, 14:35 Aaa, no i wszystko jasne :))) Zgłosiłam się :) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Precz z... 22.02.06, 15:45 atropa_belladonna napisała: > Aaa, no i wszystko jasne :))) Zgłosiłam się :) Czy dla Andrzejowej tyż wysłać? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Re: Precz z... 22.02.06, 16:48 Dla takiego buraka, do luksusowej knajpy? Szczegóły opisałam na właściwym forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Precz z... buractwem? 22.02.06, 17:00 atropa_belladonna napisała: > Dla takiego buraka, do luksusowej knajpy? Szczegóły opisałam na właściwym forum > :) Czytałam, mimo wszystko może przemyślisz to jeszcze raz??? Daj jej szansę! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Re: Precz z... buractwem? 22.02.06, 18:42 Nie, nie cierpię buraków, ciemniaków i innych młotów, zwłaszcza w charakterze reprezentacji narodu. Ale na FK Lepperowa będzie się pojawiać, ktos musi pomóc Joli z Dywit ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Precz z... buractwem? :))))))))))))))) 22.02.06, 18:45 atropa_belladonna napisała: > Nie, nie cierpię buraków, ciemniaków i innych młotów, zwłaszcza w charakterze > reprezentacji narodu. Ale na FK Lepperowa będzie się pojawiać, ktos musi pomóc > Joli z Dywit ;))) Samopomoc Chłopska! Wiwat! ;) P. S. Kiedyś robiłam na życzenie (również jako bac1) próby analityczne tekstów joli... Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Re: Precz z... buractwem? :))))))))))))))) 22.02.06, 19:52 ave_duce napisała: > P. S. Kiedyś robiłam na życzenie (również jako bac1) próby analityczne tekstów > joli... To musiało być fajne, szkoda że nie widziałam :) Ja bym się nie podjęła, nowomowa i bełkot zerżnięty żywcem z propagandowych pisemek z okresu głębokiego peerelu. Jakieś linki może, please :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Precz z... buractwem? :))))))))))))))) 22.02.06, 20:01 atropa_belladonna napisała: > ave_duce napisała: > > P. S. Kiedyś robiłam na życzenie (również jako bac1) próby analityczne te > kstów > > joli... > > To musiało być fajne, szkoda że nie widziałam :) Ja bym się nie podjęła, > nowomowa i bełkot zerżnięty żywcem z propagandowych pisemek z okresu głębokiego > peerelu. Jakieś linki może, please :))) Oto przykład: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=26441561&a=27247669 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Re: Precz z... buractwem? :))))))))))))))) 22.02.06, 20:13 Wow :))) Bełkot Joli zawsze mnie zachwycał, ale nie podjęłabym się rozbierania tego na czynniki pierwsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Precz z... buractwem? :))))))))))))))) 22.02.06, 20:17 atropa_belladonna napisała: > Wow :))) Bełkot Joli zawsze mnie zachwycał, ale nie podjęłabym się rozbierania > tego na czynniki pierwsze :) Ty nie, ale może Andrzejowa? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Re: Precz z... buractwem? :))))))))))))))) 22.02.06, 20:21 Lepperowa w to się nie zagłębia, tylko ślepo wierzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z... buractwem? :))))))))))))))) 22.02.06, 23:33 atropa_belladonna napisała: > Lepperowa w to się nie zagłębia, tylko ślepo wierzy :) Pani tutaj?! Zemdlałem...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z... buractwem? :))))))))))))))) 22.02.06, 23:46 hulaj_dusza napisał: > Pani tutaj?! > Zemdlałem...;))) ! Czary mary ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z... buractwem? :))))))))))))))) 22.02.06, 23:47 henryk.log napisał: > hulaj_dusza napisał: > > Pani tutaj?! > > Zemdlałem...;))) > ! > Czary mary ? :-) Diabelskie...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Re: Precz z... buractwem? :))))))))))))))) 23.02.06, 14:27 Tak pod sam koniec się pojawiłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Precz z... buractwem? :))))))))))))))) 23.02.06, 16:22 atropa_belladonna napisała: > Tak pod sam koniec się pojawiłam :) Dużo cię ominęło... Pewnie Andrzejowa na ploty cię wyciągnęła? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Re: Precz z... buractwem? :))))))))))))))) 23.02.06, 16:42 Nie zaglądałam bo zazwyczaj gubię się w przydługich wątkach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Precz z... buractwem? :))))))))))))))) 23.02.06, 17:00 atropa_belladonna napisała: > Nie zaglądałam bo zazwyczaj gubię się w przydługich wątkach :))) No, ale wątki n/t nasz szamych są raczej interesujące... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z... buractwem? :))))))))))))))) 28.02.06, 00:31 atropa_belladonna napisała: > Nie zaglądałam bo zazwyczaj gubię się w przydługich wątkach :))) Że też o tym wcześniej nie wiedziałem...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re:???????????? :))))))))))))))) 02.03.06, 10:52 hulaj_dusza napisał: > atropa_belladonna napisała: > > > Nie zaglądałam bo zazwyczaj gubię się w przydługich wątkach :))) > > Że też o tym wcześniej nie wiedziałem...:))) > Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re:???????????? :))))))))))))))) Żałuję, bo 03.03.06, 01:58 ave_duce napisała: > hulaj_dusza napisał: > > > atropa_belladonna napisała: > > > > > Nie zaglądałam bo zazwyczaj gubię się w przydługich wątkach :))) > > > > Że też o tym wcześniej nie wiedziałem...:))) > > > > mógłbym pomóc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Precz! "@$)$" - ha! 28.02.06, 14:58 zona_leppera napisała: > Jakie gimnazjum? I co to w ogule jest gimnazjum? To taki budynek, w którym zamiast świń lub krów, przebywają dzieci. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KAczyzmem M!!! Kres bliski! 22.02.06, 23:57 ! Jeśli kres, jak w temacie, to mam prośbę do Wszystkich Preczów! Ludźmi bądźcie ;P Ostatni Dech Kaczuchom wydajmy od 15-tej 23-go lutego 2006 ! , by ferpleyowi zadość uczynić :-)) ps ???? "Nie można wysłać wiadomości. Za dużo wielkich liter w temacie." ?? , tak napisali :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Precz z KACzyzmeM!!! Gimnazjum już tuż...;))) 23.02.06, 00:02 ..Obiecanki ;P ps do P. Dyrektor.. było ;P ps ..znowu: "Nie można wysłać wiadomości. Za dużo wielkich liter w temacie." ..hehe.. Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Precz z KACzyzmeM!!! Gimnazjum już tuż...;))) 23.02.06, 08:08 henryk.log napisał: > ..Obiecanki ;P > ps > do P. Dyrektor.. było ;P > ps > ..znowu: > "Nie można wysłać wiadomości. Za dużo wielkich liter w temacie." > ..hehe.. Kaczy zadziobizm na fk wprowadza Łuczywo razem z Wandą R.? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabelita624 Re: Precz z KACzyzmeM!!! Gimnazjum już tuż...;))) 23.02.06, 08:22 może i ... Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Precz z KACzyzmeM!!! Gimnazjum już tuż...;))) 23.02.06, 13:38 izabelita624 napisała: > może i ... Jasne, że tak! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Precz z KACzyzmeM!!! Gimnazjum już tuż...;))) 23.02.06, 13:47 Kacza grypa owładneła swiat-powiedziały 4 panie Kaczki zacierając ręce I CIESZĄC SIE, a pani K:he he.. ODGRYZLAM SIE, ZEMSCIŁAM SIE.(CZY COS W TYM STYLU) udalo im sie -zrobić krzywde maluczkim dziatkom. Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z KACzyzmeM!!! Gimnazjum już tuż...;))) 05.03.06, 02:40 piaf.e napisała: > Kacza grypa owładneła swiat-powiedziały 4 panie Kaczki zacierając ręce I > CIESZĄC SIE, a pani K:he he.. ODGRYZLAM SIE, ZEMSCIŁAM SIE.(CZY COS W TYM STYLU > ) > > > > udalo im sie -zrobić krzywde maluczkim dziatkom. ??? Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Precz z KACzyzmeM!!! Gimnazjum już tuż...;))) 05.03.06, 02:51 to z głosowania radnych (dotyczyło zamknięcia przedszkoli) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Precz z KACzyzmeM!!! Gimnazjum już tuż...;))) 06.03.06, 21:59 piaf.e napisała: > to z głosowania radnych (dotyczyło zamknięcia przedszkoli) Teraz rozumiem, dzięki za wyjaśnienie. Odpowiedz Link Zgłoś