goldenwomen 01.10.05, 21:20 tak cóś czuje :D a na dodatek nie lubię tego pana ( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goldenwomen Re: Facio nieudolnie kreuje sie na męża stanu 01.10.05, 21:23 a niech sie kreuje a ja i tak nie bede na niego głosować :) Odpowiedz Link Zgłoś
bracia_zbrojek SLD=UE !!! 02.10.05, 10:18 "Polonic" tobie cos na mózg padlo. Nie potrafisz wymyslec niczego nowego. Np straszne równanie: SLD=UE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
liberus Re: Nie będą bezpieczna z Tuskiem :) 01.10.05, 22:30 goldenwomen napisała: > tak cóś czuje :D a na dodatek nie lubię tego pana Ech, baby ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Nie będą bezpieczna z Tuskiem :) 02.10.05, 08:51 liberus napisał: > goldenwomen napisała: > > > tak cóś czuje :D a na dodatek nie lubię tego pana > > Ech, baby ;) > coż baby???????? :) :) > Odpowiedz Link Zgłoś
liberus Re: Nie będą bezpieczna z Tuskiem :) 02.10.05, 09:29 goldenwomen napisała: > liberus napisał: > > > goldenwomen napisała: > > > > > tak cóś czuje :D a na dodatek nie lubię tego pana > > > > Ech, baby ;) > > > > > coż baby???????? :) :) Ta potrzeba bezpieczeństwa... :) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Nie będą bezpieczna z Tuskiem :) 02.10.05, 09:40 we dwojke razniej ale nie z .....Tuskiem ot co ! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
liberus Re: Nie będą bezpieczna z Tuskiem :) 02.10.05, 10:13 goldenwomen napisała: > we dwojke razniej ale nie z .....Tuskiem ot co ! :))))) Rozumiem, że u boku Kaczora czujesz się lepiej... Mieszkasz może w Warszawie? Bo ja mam nieszczęście mieć tego człowieka jako prezydenta miasta, i rzeczywiście, jedyna sprawa, w której coś zrobił to więcej policji na ulicach. JEDYNA. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Nie będą bezpieczna z Tuskiem :) 02.10.05, 10:20 liberus napisał: > goldenwomen napisała: > > > we dwojke razniej ale nie z .....Tuskiem ot co ! :))))) > > Rozumiem, że u boku Kaczora czujesz się lepiej... > Mieszkasz może w Warszawie? Bo ja mam nieszczęście mieć tego człowieka jako > prezydenta miasta, i rzeczywiście, jedyna sprawa, w której coś zrobił to więcej > policji na ulicach. JEDYNA. o widzisz :) czyli z Kaczynskim bezpieczniej kiedy Dodzio NIC CI nie zapewni prócz czczego gadania i w dodatku sepleniacego :) > > Odpowiedz Link Zgłoś
liberus Re: Nie będą bezpieczna z Tuskiem :) 02.10.05, 10:23 goldenwomen napisała: > o widzisz :) czyli z Kaczynskim bezpieczniej kiedy Dodzio NIC CI nie zapewni > prócz czczego gadania i w dodatku sepleniacego :) Zapewni, zapewni. A seplenienie mi nie przeszkadza, tak samo jak okrągły brzuszek Lecha. Roosevelt jeździł na wózku inwalidzkim i co? A Kaczyński w Wawie... Tak bezpieczniej. Poza tym mocowanie swoich ludzi w firmach miejskich, korupcja, zaniechanie iwnestycji, fatalnie robione remonty dróg, niski poziom wykorzystania kasy z UE, zastój, marazm. FATALNE ZARZĄDZANIE miastem. Co dopiero byłoby z całym krajem??? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Nie będą bezpieczna z Tuskiem :) 02.10.05, 10:26 liberus napisał: > goldenwomen napisała: > > > o widzisz :) czyli z Kaczynskim bezpieczniej kiedy Dodzio NIC CI nie zape > wni > > prócz czczego gadania i w dodatku sepleniacego :) > > Zapewni, zapewni. A seplenienie mi nie przeszkadza, tak samo jak okrągły > brzuszek Lecha. Roosevelt jeździł na wózku inwalidzkim i co? > > A Kaczyński w Wawie... Tak bezpieczniej. Poza tym mocowanie swoich ludzi w > firmach miejskich, korupcja, zaniechanie iwnestycji, fatalnie robione remonty > dróg, niski poziom wykorzystania kasy z UE, zastój, marazm. FATALNE ZARZĄDZANIE > miastem. Co dopiero byłoby z całym krajem??? teraz bedzie miał INNYCH doradców nie tych co na ratuszu :)dajmy mu szansę :) > > Odpowiedz Link Zgłoś
liberus Re: Nie będą bezpieczna z Tuskiem :) 02.10.05, 10:32 goldenwomen napisała: > teraz bedzie miał INNYCH doradców Trochę naiwna jesteś. Będą ci sami ludzie. A new. nowi nie będą lepsi. Poza tym ostateczne decyzje podejmował ON. Sugerujesz, że Kaczor to marionetka w rękach doradców? >nie tych co na ratuszu :)dajmy mu szansę :) Nie chcę ryzykować. Za duża stawka. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Nie będą bezpieczna z Tuskiem :) 02.10.05, 10:33 wole z dwojga złego zaufac Kaczyńskiemu , na Donalda nie licze wogóle Odpowiedz Link Zgłoś
liberus Re: Nie będą bezpieczna z Tuskiem :) 02.10.05, 10:44 goldenwomen napisała: > wole z dwojga złego zaufac Kaczyńskiemu , na Donalda nie licze wogóle Ja na szczęście nie mam traumy wybierania z dwojga złego. Wybieram między całkiem dobrym i złym. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Nie będą bezpieczna z Tuskiem :) 02.10.05, 10:47 liberus napisał: > goldenwomen napisała: > > > wole z dwojga złego zaufac Kaczyńskiemu , na Donalda nie licze wogóle > > Ja na szczęście nie mam traumy wybierania z dwojga złego. Wybieram między > całkiem dobrym i złym. prawde mówiąc mam czas do wyborów i postaram sie wybrac dobro - pytanie czy trafię :) > Odpowiedz Link Zgłoś
liberus Re: Nie będą bezpieczna z Tuskiem :) 02.10.05, 10:49 goldenwomen napisała: > prawde mówiąc mam czas do wyborów i postaram sie wybrac dobro - pytanie czy > trafię :) Ja też liczę, że jeszcze przemyślisz sprawę :) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Nie będą bezpieczna z Tuskiem :) 02.10.05, 10:52 liberus napisał: > goldenwomen napisała: > > > prawde mówiąc mam czas do wyborów i postaram sie wybrac dobro - pytanie c > zy > > trafię :) ale .................na 99,9999 % wiem na kopgo bede glosowac :)))))))))))))) > > Ja też liczę, że jeszcze przemyślisz sprawę :) > > Odpowiedz Link Zgłoś
liberus Re: Nie będą bezpieczna z Tuskiem :) 02.10.05, 10:54 goldenwomen napisała: > ale .................na 99,9999 % wiem na kopgo bede glosowac :)))))))))))))) Twoje prawo. Ja Cię tylko namawiam do poczytania wywiadów z Tuskiem w Przekroju, Ozonie, Newsweeku etc. Wszystkie ukazały się w ciągu ostatnich tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Nie będą bezpieczna z Tuskiem :) 02.10.05, 10:57 liberus napisał: > goldenwomen napisała: > > > ale .................na 99,9999 % wiem na kopgo bede glosowac :)))))))))) > )))) > > Twoje prawo. Ja Cię tylko namawiam do poczytania wywiadów z Tuskiem w Przekroju > , > Ozonie, Newsweeku etc. Wszystkie ukazały się w ciągu ostatnich tygodni. ok poczytam ale ten jego ślub tuz przed wyborami mówi sam za siebie :) nie spodziewałam sie że tak nisko upadnie :)))))))) jestem zniesmaczona jego wyborem > zobacz co robi z ludzi wyścig do fotela :) > Odpowiedz Link Zgłoś
liberus Re: Nie będą bezpieczna z Tuskiem :) 02.10.05, 11:02 goldenwomen napisała: > ok poczytam www.przekroj.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=153&Itemid=48 www.ozon.pl/tygodnikozon_2_5_369_2005_15_1.html > ale ten jego ślub tuz przed wyborami mówi sam za siebie :) nie > spodziewałam sie że tak nisko upadnie :)))))))) jestem zniesmaczona jego wybore > m > zobacz co robi z ludzi wyścig do fotela :) Też mi to nie w samk, ale traktuję to jako zagrywkę wyborczą. Kaczyński kłamie z lodówką i wysyła lisyt do proboszczów, Tusk bierze kościelny - uroki kampanii. Nie ma świętych. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Nie będą bezpieczna z Tuskiem :) 02.10.05, 10:55 Oj trafisz,trafisz.Tylko pamietaj:Trzymaj dziob".Wuj Dagobert czuwa.A on kocha zloto. Odpowiedz Link Zgłoś
petrokles Re: Nie będą bezpieczna z Tuskiem :) 02.10.05, 10:46 Co ty za dyrdymały opowiadasz!? mocowanie swoich ludzi w > firmach miejskich, korupcja, zaniechanie iwnestycji, fatalnie robione remonty > dróg, niski poziom wykorzystania kasy z UE, zastój, marazm. FATALNE ZARZĄDZANIE > miastem To oczywiście za tuskowca piskorza nie miało miejsca, prawda? ten tunel wzdłóż Wisły, to zbywanie za frajer dziesiątków hektarów w centrum miasta (rejon dworca głównego), te afery mostowe, ten układ warszawski z postkomuchami... Doprowadzili WArszawę na skraj bankructwa. A Dyzio to tolerował do czasu przycisnięcia go do muru przez Kaczorów właśnie. To Dyzio dał dowód, czym będzie Polska pod jego rządami - korytem dla aferzystów! Odpowiedz Link Zgłoś
liberus Re: Nie będą bezpieczna z Tuskiem :) 02.10.05, 10:48 petrokles napisał: > Co ty za dyrdymały opowiadasz!? Gdzieś napisałem nieprawdę? > > mocowanie swoich ludzi w > > firmach miejskich, korupcja, zaniechanie iwnestycji, fatalnie robione rem > onty > > dróg, niski poziom wykorzystania kasy z UE, zastój, marazm. FATALNE ZARZĄ > DZANIE > > miastem > > To oczywiście za tuskowca piskorza nie miało miejsca, prawda? Czy ja pisałem coś o Piskorskim? Po pierwsze, Piskorskiego nie cierpię. Po drugie, to Tusk rozgonił układ warszawski z Piskorskim na czele. Po trzecie, grzeczy Piskorskiego nie usprawiedliwiają skandali Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Nie będą bezpieczna z Tuskiem :) 02.10.05, 11:01 afery były, sa i będa pod każdym zarządem :) Odpowiedz Link Zgłoś
liberus Re: Nie będą bezpieczna z Tuskiem :) 02.10.05, 11:07 goldenwomen napisała: > afery były, sa i będa pod każdym zarządem :) Tylko że to Kaczyński, a nie Piskorski kandyduje na urząd Prezydenta RP i kreuje siebie na uczciwego. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Nie będą bezpieczna z Tuskiem :) 02.10.05, 11:15 liberus napisał: > goldenwomen napisała: > > > afery były, sa i będa pod każdym zarządem :) > > Tylko że to Kaczyński, a nie Piskorski kandyduje na urząd Prezydenta RP i kreuj > e > siebie na uczciwego. A Tusk uważasz jest uczciwszy??????? zobacz co robi z własnego zycia????? CYRK!!!!!!!!!!!! teraz bierze ślub ! Po co ? pytam sie PO CO????????? > Odpowiedz Link Zgłoś
liberus Re: Nie będą bezpieczna z Tuskiem :) 02.10.05, 11:17 goldenwomen napisała: > A Tusk uważasz jest uczciwszy??????? zobacz co robi z własnego zycia????? Nie wiem czy jest uczciwy. Ale nie dał mi do tego powodów. Poza tym nie kreuje się w mediach na jedynego uczciwego, jak Kaczynski. > CYRK!!!!!!!!!!!! teraz bierze ślub ! Po co ? pytam sie PO CO????????? Ale to nie jest jeszcze nieuczciwość, wzięcie ślubu. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Nie będą bezpieczna z Tuskiem :) 02.10.05, 11:25 o uczciwosci fakt nie swiadczy tylko o pezpardonowej walce o fotel prazia za KAZDA cene! Odpowiedz Link Zgłoś
liberus Re: Nie będą bezpieczna z Tuskiem :) 02.10.05, 11:32 goldenwomen napisała: > o uczciwosci fakt nie swiadczy tylko o pezpardonowej walce o fotel prazia za > KAZDA cene! To samo robia Kaczynscy. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Nie będą bezpieczna z Tuskiem :) 02.10.05, 14:03 liberus napisał: > goldenwomen napisała: > > > o uczciwosci fakt nie swiadczy tylko o pezpardonowej walce o fotel prazia > za > > KAZDA cene! > > To samo robia Kaczynscy. tez sie pożenili ???????? :DDDDDDDD > Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Nie będą bezpieczna z Tuskiem :) 02.10.05, 01:09 ?"..i nie dziwię się Pani ku Tusku kierowanym obawom!:-) Sam Niejaką Bronię, przed niecnymi zakusami Tuska ostrzegałem!! vide: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=29804538&a=29840852 Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa A ja się boję, że Kaczory ze swoim zamordyzmem 02.10.05, 01:11 skłonią jeszcze większą rzeszę ludzi młodych, doskonale wykształconych do podjęcia pracy W INNYCH REGIONACH UNII EUROPEJSKIEJ. Zabronicie im tego? Odpowiedz Link Zgłoś
petrokles [...] 02.10.05, 10:48 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
devegas Re: Nie będą bezpieczna z Tuskiem :) 02.10.05, 01:18 Wszak mamy demokrację droga Pani i może Pani głosować na kogo się Pani zechce. Jest taki przystojniaczek Iliasz Eliasz czy jakoś tak ? A może Pan Andrzej L., ładnie przypalony i taki zdecydowany? Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Jak można?! 02.10.05, 01:31 Liwiusz! Liwiusz Illiasz! Słynny nowojorski prawnik:P Odpowiedz Link Zgłoś
devegas Re: Jak można?! 02.10.05, 01:42 Nowojorski prawnik? A ja myślałem że to wysłannik starożytnego Rzymu. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Jak można?! 02.10.05, 01:47 Taaaa... Liwiusz Illiasz, ostatni konsul. W końcu prawo rzymskie to podobno podstawa:) Odpowiedz Link Zgłoś
devegas Re: Jak można?! 02.10.05, 01:46 A może on jest jakiś grecki myśliciel? bo tak filozofuje i filozofuje Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Nie będą bezpieczna z Tuskiem :) 02.10.05, 08:45 devegas napisał: > Wszak mamy demokrację droga Pani i może Pani głosować na kogo się Pani zechce. > Jest taki przystojniaczek Iliasz Eliasz czy jakoś tak ? > A może Pan Andrzej L., ładnie przypalony i taki zdecydowany? zdecydowanie wole Kaczyńskiego Droga Pani skoro juz mowa o demokracji Odpowiedz Link Zgłoś
emerytka.z.rzeszowa Re: Nie będą bezpieczna z Tuskiem :) 02.10.05, 01:29 goldenwomen napisała: > tak cóś czuje :D a na dodatek nie lubię tego pana ( A zakładania kondomów to w szkołach teraz nie uczą? Ot, katolicka oświata III RP... Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Nie będą bezpieczna z Tuskiem :) 02.10.05, 08:46 emerytka.z.rzeszowa napisała: > goldenwomen napisała: > > > tak cóś czuje :D a na dodatek nie lubię tego pana ( > > A zakładania kondomów to w szkołach teraz nie uczą? Ot, katolicka oświata III > RP... kurde na wywiadówce poruszę ten temat :D Odpowiedz Link Zgłoś
petrokles [...] 02.10.05, 10:55 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
devegas Re: Nie będą bezpieczna z Tuskiem :) 02.10.05, 02:03 Możesz nie być bezpieczna, bo tusk to po angielsku znaczy kieł. Jak się Tusk zeźli to weźmie Cię na swojego kła :) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Nie będą bezpieczna z Tuskiem :) 02.10.05, 08:46 devegas napisał: > Możesz nie być bezpieczna, bo tusk to po angielsku znaczy kieł. > Jak się Tusk zeźli to weźmie Cię na swojego kła :) mówisz tak jakby został preziem o matko !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kkkaczory_biss_brothers Re: Nie będą bezpieczna z Tuskiem :) 02.10.05, 09:31 Pewnie że nie. W sejmie są dwa bieguny. Jeden Antynarodowy czerwono-liberalny reprezentujący interesy korporacji. To SLD i PO. Drugi to pronarodowy i prospołeczny PiS,PSL,SO,LPR. Pierwszy raz po 1989 roku tak się złożyło że ta druga opcja ma większość. To duża szansa dla Polski wyrwania się z tej beznadziei. PiS z PO nie ma szans zawiązania koalicji. Jej zbyt dużo antagonizmów. To już przerabialismy w przeszłości. Jak PiS zawiąże koalicję z PO to za cztery lata SLD jest u władzy jak nic. A Tusk jako prezydent moze skutecznie blokowac propolskie i prospołeczne inicjatywy. Odpowiedz Link Zgłoś
ab13 72% Polaków nie poparło PISu 02.10.05, 09:36 Warto o tym pamiętać. Za to pan K. gwarantuje stabilność i brak zacietrzewienia, hehehehe:-) Śmieszny jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.kaczy.duce Re: 72% Polaków nie poparło PISu 02.10.05, 09:38 Licz się ze słowami, co to znaczy: śmieszny jesteś??? Żaden zwolennik PiSu nie jest śmieszny i koniec dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Nie będą bezpieczna z Tuskiem :) 02.10.05, 09:41 dlatego glosowac na niego nie bede Odpowiedz Link Zgłoś
liberus Re: Nie będą bezpieczna z Tuskiem :) 02.10.05, 10:19 kkkaczory_biss_brothers napisała: > A Tusk jako prezydent moze skutecznie blokowac propolskie i prospołeczne > inicjatywy. PROSPOŁECZNE - czytaj: będące kradzieżą naszych cięzko zarobionych pieniędzy i ich rozdawnictwem w celu kupna głosów. Kolejny argument za DT. PS co to znaczy "propolskie"? Odpowiedz Link Zgłoś
kkkaczory_biss_brothers Re: Nie będą bezpieczna z Tuskiem :) 02.10.05, 11:37 PO spadkobierczyni UW i KLD parti za rzadów których doszło do największego wzrostu podatków łącznie z zamrożeniem progów podatkowych. PO jest partią grupy interesu dużych zachodnich korporacji. Jest więc partią klasową i socjalistyczną. Chcesz rzezywiście płacić małe podatki głosuj na JKM. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Nie będą bezpieczna z Tuskiem :) 02.10.05, 12:50 Kaczynscy w tamtym czasie niczego wspolnego z UW nie mieli.Rozwalali walese,popierali Macierewicza i Hip-Hopowca Janowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Gryzie? 02.10.05, 10:10 malaszaramysz napisała: > Niedobry Tusk. nie wzbusza mojego zaufania i tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Gryzie? 02.10.05, 10:10 goldenwomen napisała: > malaszaramysz napisała: > > > Niedobry Tusk. > > > nie wzbudza mojego zaufania i tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Gryzie? 02.10.05, 10:15 Boisz sie o Twoj ostatni zloty zab?To przmaluj go na czarno. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Gryzie? 02.10.05, 10:21 x2468 napisał: > Boisz sie o Twoj ostatni zloty zab?To przmaluj go na czarno. Bedziesz Kotu zawiedziony/a kiedy sie dowiesz ze WSZYSTKIE zęby mam SWOJE ! Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Gryzie? 02.10.05, 10:38 A cz ja napisalem ze wszystkie,czyli jeden sa ni Twoje?przeciez to oczywiste ze nie boisz sie o zeby np Kwasniewskiego lecz swoje.A wiec zastosuj maskowanie.Przmaluj na czarno lub rozowo.Mozesz jeszcze nie otwierac dzioba. Wiem ze to ciezko.Wydalas na zabek tyle kasy,aby wzbudzic zazdrosc sasiada a tu radza sie maskowac.Wierz mi czasy sa ciezkie.Prawie dla wszyskich. Ps.Mozesz jeszcze sprzedac ten zab i za uzyskane pieniadze kupic otwieracz do piwa.Reszte mozesz wplacic na Kacza fundacje dozywiania glodnych. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Gryzie? 02.10.05, 10:46 x2468 napisał: > A cz ja napisalem ze wszystkie,czyli jeden sa ni Twoje?przeciez to oczywiste ze > nie boisz sie o zeby np Kwasniewskiego lecz swoje.A wiec zastosuj > maskowanie.Przmaluj na czarno lub rozowo.Mozesz jeszcze nie otwierac dzioba. > Wiem ze to ciezko.Wydalas na zabek tyle kasy,aby wzbudzic zazdrosc sasiada a tu > radza sie maskowac.Wierz mi czasy sa ciezkie.Prawie dla wszyskich. > Ps.Mozesz jeszcze sprzedac ten zab i za uzyskane pieniadze kupic otwieracz do > piwa.Reszte mozesz wplacic na Kacza fundacje dozywiania glodnych. chyba nie jadłes sniadania bo piszesz co Ci slina na jezyk przyniesie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz A Kaczor wzbudza zaufanie? 02.10.05, 10:16 We mnie,niestety,tylko wstręt. Nie ma dobrego kandydata na prezydenta. Tusk, z tych co są,jest najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: A Kaczor wzbudza zaufanie? 02.10.05, 10:22 malaszaramysz napisała: > We mnie,niestety,tylko wstręt. Nie ma dobrego kandydata na prezydenta. Tusk, z > tych co są,jest najlepszy. a ja uwazam ze z dwojga złego Kaczyński Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: A Kaczor wzbudza zaufanie? 02.10.05, 10:23 Nigdy w życiu!!! Ma dyktatorskie zapędy. To już było przerabiane. Nie wiem ,jak Ty ale ja lubię wolność:-) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: A Kaczor wzbudza zaufanie? 02.10.05, 10:39 malaszaramysz napisała: > Nigdy w życiu!!! Ma dyktatorskie zapędy. To już było przerabiane. Nie wiem ,jak > > Ty ale ja lubię wolność:-) dyscypliny by się w tym kraju troche przydało a tak na powaznie to wolnośc cenie sobie ogromnie Przeciez nikt nie bedzie ograniczał Twoich swobód obywatelskich :) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: A Kaczor wzbudza zaufanie? 02.10.05, 10:42 Kaczor już zaczął decydować,kto ma prawa obywatelskie,kto nie. Mnie to nie objęło ale może zarządzić walkę z gryzoniami. Najtrudniejszy,pierwszy krok ma już za sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: A Kaczor wzbudza zaufanie? 02.10.05, 10:43 myslisz ze bedzie chciał skrzywdzić mała myszkę? Kaczor? on też z tego folwarku he he he spoko :)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
liberus Re: A Kaczor wzbudza zaufanie? 02.10.05, 10:46 goldenwomen napisała: > Kaczor? on też z tego folwarku Nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: A Kaczor wzbudza zaufanie? 02.10.05, 10:50 Ja się boję,że on się ma za króla. Jednego króla myszy zżarły. Może być problem.Zajmie się nami profilaktycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowana.mysz.biala Re: Czy w programiku PiSujów jest prewencja?;-))) 02.10.05, 11:04 Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Czy w programiku PiSujów jest prewencja?;-))) 02.10.05, 11:05 Pewnie jest:-)) Tłusty ten programik. Jeszcze nas zamkną,kuzynko,za planowanie zbrodni:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowana.mysz.biala Re: Czy w programiku PiSujów jest prewencja?;-))) 02.10.05, 15:20 Wisi mi to i powiewa;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
liberus Re: A Kaczor wzbudza zaufanie? 02.10.05, 10:24 goldenwomen napisała: > malaszaramysz napisała: > > > We mnie,niestety,tylko wstręt. Nie ma dobrego kandydata na prezydenta. Tu > sk, > z > > tych co są,jest najlepszy. > > a ja uwazam ze z dwojga złego Kaczyński Czyli jednak Kaczynski zły? :) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: A Kaczor wzbudza zaufanie? 02.10.05, 10:37 osobiście nie widzę kandydata na prezia ale trzeba kogoś wybrać :) Odpowiedz Link Zgłoś
liberus Re: A Kaczor wzbudza zaufanie? 02.10.05, 10:45 goldenwomen napisała: > osobiście nie widzę kandydata na prezia ale trzeba kogoś wybrać :) Nie widzisz? No co Ty... pomyśl nad Ilaszem! :) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: A Kaczor wzbudza zaufanie? 02.10.05, 10:53 liberus napisał: > goldenwomen napisała: > > > osobiście nie widzę kandydata na prezia ale trzeba kogoś wybrać :) > > Nie widzisz? No co Ty... pomyśl nad Ilaszem! :) pomyśle :))))))))))))))))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
liberus Re: A Kaczor wzbudza zaufanie? 02.10.05, 10:55 goldenwomen napisała: > liberus napisał: > > > goldenwomen napisała: > > > > > osobiście nie widzę kandydata na prezia ale trzeba kogoś wybrać :) > > > > Nie widzisz? No co Ty... pomyśl nad Ilaszem! :) > > > pomyśle :))))))))))))))))))) Zmieniasz moje postrzeganie wyborców PiSu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: A Kaczor wzbudza zaufanie? 02.10.05, 14:14 liberus napisał: >> > > >> > > > > > pomyśle :))))))))))))))))))) > > Zmieniasz moje postrzeganie wyborców PiSu :))) sorry :) ale lubie sie droczyć :D a kandydata juz mam :) > > Odpowiedz Link Zgłoś
ave.kaczy.duce Re: Gryzie? A Kaczyński nie gryzie i wzbudza... 02.10.05, 10:17 zaufanie! Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Gryzie? A Kaczyński nie gryzie i wzbudza... 02.10.05, 10:24 bede glosowac jak uwazam a uwazam jak mysle ..........:) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.kaczy.duce Re: Gryzie? A Kaczyński nie gryzie i wzbudza... 02.10.05, 10:27 A jak nie będziesz myśleć, to nie zagłosujesz na Kaczora!!! Proste! Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Gryzie? A Kaczyński nie gryzie i wzbudza... 02.10.05, 10:41 ave.kaczy.duce napisał: > A jak nie będziesz myśleć, to nie zagłosujesz na Kaczora!!! > Proste! mysleć trzeba a nawet NALEZY i to zawsze ! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.kaczy.duce Re: Gryzie? A Kaczyński nie gryzie i wzbudza... 02.10.05, 10:51 goldenwomen napisała: > ave.kaczy.duce napisał: > > > A jak nie będziesz myśleć, to nie zagłosujesz na Kaczora!!! > > Proste! > > mysleć trzeba a nawet NALEZY i to zawsze ! --------------------------------------------------------------- MYŚLEĆ = GŁOSOWAĆ NA LECHA K. NIE MYŚLEĆ = GŁOSOWAĆ na innego kandydata lub nie głosować cnd. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Gryzie? A Kaczyński nie gryzie i wzbudza... 02.10.05, 10:54 ave.kaczy.duce napisał: > goldenwomen napisała: > > > ave.kaczy.duce napisał: > > > > > A jak nie będziesz myśleć, to nie zagłosujesz na Kaczora!!! > > > Proste! > > > > mysleć trzeba a nawet NALEZY i to zawsze ! > --------------------------------------------------------------- > > MYŚLEĆ = GŁOSOWAĆ NA LECHA K. > NIE MYŚLEĆ = GŁOSOWAĆ na innego kandydata lub nie głosować > > cnd. ja MYSLEC :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Gryzie? A Kaczyński nie gryzie i wzbudza... 02.10.05, 10:40 Jesli myslisz ze myslisz to napewno myslisz.Czyli tak trzymaj.Tylko nie otwieraj dzioba.(w trakcie tego myslenia) Odpowiedz Link Zgłoś
kkkaczory_biss_brothers Re: Nie będą bezpieczna z Tuskiem :) 02.10.05, 12:20 Z tuskiem będziesz tak bezpieczna jak z grobelnym w BEZPIECZNEJ KASIE OSZCZEDNOŚCI:) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Nie będą bezpieczna z Tuskiem :) 02.10.05, 13:56 kkkaczory_biss_brothers napisała: > Z tuskiem będziesz tak bezpieczna jak z grobelnym w BEZPIECZNEJ KASIE > OSZCZEDNOŚCI:) Grobelnemu tez nie ufałam i żeden mój grosz nie powędrował do jego Kasy :) Odpowiedz Link Zgłoś