bieta7 Re: radio TOK FM 02.11.05, 23:28 Nieznośnie tendencyjne. To wiadomo od dawna. Przestałam słuchać, zwłaszcza programów p. Laszuk i p. Janiszewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
patatipatata ono jest jak caly ten koncern 02.11.05, 23:32 prywatne i w zwiazku z tym sadzi takie kwiatki jak pan kaza, Odpowiedz Link Zgłoś
bebe255 Re: radio TOK FM 02.11.05, 23:34 Jest to radio dla intelektualistow i dlatego niektorym moze wydac sie tendencyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: radio TOK FM 02.11.05, 23:37 bebe255 napisała: > Jest to radio dla intelektualistow i dlatego niektorym moze wydac sie > tendencyjne. `````````````` :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Słucham tego radia non stop w biurze, gdy jestem oczywiście w biurze i ...wściekam się (bo tendencyjne jest jak cholera), ale teraz już wiem, że warto mi się umartwiać. jestem intelektualistką ! :)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: radio TOK FM 02.11.05, 23:38 bebe255 napisała: > Jest to radio dla intelektualistow i dlatego niektorym moze wydac sie > tendencyjne. Zupełnie jak "Gazeta Wyborcza"! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach bardzo mnie dziwi jedno 02.11.05, 23:43 są w Polsce wolne prywatne madia, jest wolnośc słowa kazdy może załozyc sobie gazetę i pisac tam to, co sam uważa za słuszne jest wielki rynek prasy i każdy znajdzie cos dla siebie jak mozna kazać prywatnemu medium w wolnym kraju pisac coś innego, niz pisze (pod warunkiem, ze nie łamie prawa) pisząc tak, chcecie robic zamach na wolność słowa własnie mnie sie bardzo nie podoba ND i pomstuję sobie, ale nie mogą zarzucic Rydzykowi, że nie pisze tam tego, co ja uważam za słuszne Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka.pralinka Re: radio TOK FM 02.11.05, 23:41 bebe255 napisała: > Jest to radio dla intelektualistow i dlatego niektorym moze wydac sie > tendencyjne. Jak to niektorzy muszą się dowartyościowywać :) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: radio TOK FM 02.11.05, 23:45 Kiedyś trzeba było czytać "Kulturę" paryską (Prezio[!] mówił, że się na niej wychował!), a teraz wystarczy słuchać Tok FM. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: radio TOK FM 02.11.05, 23:46 jesli nie czytałes, to masz czego żałować ale niektórzy zawsze będą woleli express) Odpowiedz Link Zgłoś
bebe255 Re: radio TOK FM 02.11.05, 23:46 Rozumiem, ze najmniej tendencyjnym radiem dla Ciebie jest Radyjo M. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: radio TOK FM 02.11.05, 23:52 Podobasz mi się, ale jeśli chodzi o polemiki, jeszcze trochę musisz potrenować. Z czasem na pewno się wyrobisz. Pozdrawiam i dobrej nocy życzę. Odpowiedz Link Zgłoś