xxmarceli 28.11.05, 08:58 mój typ - Teresa Lubińska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bryt.bryt bez sensacji 28.11.05, 20:56 xxmarceli napisał: > mój typ - Teresa Lubińska No nie wiem. Mam watpliwosci co do niej, Religi, Mellera. Ale moze byc tak, ze nie pojda, bo nie bedzie potrzeby. A nie bedzie potrzeby, bo ich dziedziny sa za bardzo skomplikowane dla przecietnego sluchacza (sluchaczki) RM. Tam sie nadaja Dorn, Ziobro, Wasserman, Kaminski (jeden i drugi), Jurek, Pilka, no i na deser Marcinkiewicz. Wydaje mi sie, ze to bedzie ta niewielka grupa stalych gosci. Odpowiedz Link Zgłoś
demokratka.pl Czytałam w gazecie, że Rydzyk to pies na żydów 28.11.05, 21:07 coś mi tutaj "nie gra". Odpowiedz Link Zgłoś
leszab Ale on ostatnio przecież nawet ślub kościelny po 28.11.05, 21:10 Ale on ostatnio przecież nawet ślub kościelny po latach przecież wziął. I widziałem przecież w TV jak się żarliwie modlił. I mówisz, że nawet to może mu nie pomóc w wizycie? Odpowiedz Link Zgłoś
bebe255 Re: Ale on ostatnio przecież nawet ślub kościelny 28.11.05, 21:13 Niestety, pochodzenia nie mozna zmienic, a wiadomo, ze RM to jedyne rasistowskie media w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
demokratka.pl Może Rokita? 28.11.05, 21:13 Tusk nie przyjdzie, bo będzie bał się tendencyjnych pytań ze strony oszołomów. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Dorn w Radiu Maryja. Ostawiamy kto następny: 28.11.05, 21:43 Dorn w tym ansymickim radiu? Dorn? Niemożliwe! Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Dorn w Radiu Maryja. Ostawiamy kto następny: 28.11.05, 21:44 t-800 napisał: > Dorn w tym ansymickim Antysemickim. Odpowiedz Link Zgłoś
r3003 Re: Dorn w Radiu Maryja. Ostawiamy kto następny: 28.11.05, 22:40 Czegoś tu nie rozumiem. Jak taki libertyn jak pan Dorn mógł się pojawić w RM. Przecież wszyscy wiedzą o jego prowadzeniu się! Pytasz kto następny po Dornie w RM - teraz, to już chyba czas na Urbana. Odpowiedz Link Zgłoś