homosovieticus Polsat sport extra fantastyczny mecz tenisowy 13.08.06, 21:41 Final CANADIAN oPEN. wARETO ZOBACZYĆ ! Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Polsat sport extra fantastyczny mecz tenisowy 13.08.06, 21:45 rzeczywiscie nieźle żonglują, ogladam od 2 seta ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Robert Kubica dziewiąty w kwalifikacjach 26.08.06, 15:33 Robert Kubica (BMW-Sauber) wystartuje jutro z piątej linii w Grand Prix Turcji na Istanbul Park. Polak zajął dziewiąte miejsce w trzeciej rundzie kwalifikacji. sport.gazeta.pl/sport/1,65025,3575034.html 1. Felipe Massa (Brazylia) Ferrari 1.26,907 2. Michael Schumacher (Niemcy) Ferrari 1.27,284 3. Fernando Alonso (Hiszpania) Renault 1.27,321 4. Giancarlo Fisichella (Włochy) Renault 1.27,564 5. Ralf Schumacher (Niemcy) Toyota 1.27,569 6. Nick Heidfeld (Niemcy) BMW Sauber 1.27,785 7. Jenson Button (Wielka Brytania) Honda 1.27,790 8. Kimi Raikkonen (Finlandia) McLaren 1.27,866 9. Robert Kubica (Polska) BMW Sauber 1.28,167 10. Mark Webber (Australia) Williams - Cosworth 1.29,436 Gratulacje! Jutro pierwsze punkty w karierze? Trzymajmy kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Ralf zmieniał silnik i 10 miejsc do tyłu. 26.08.06, 16:03 Kubica na ósmym miejscu, wystartuje z jedej linni z Raikkonenem. Odpowiedz Link Zgłoś
ab554 A to inny polski walczak 27.08.06, 14:05 video.google.com/videoplay?docid=6874118210220590168&q=Nastula Odpowiedz Link Zgłoś
ab554 Re: A to inny polski walczak 27.08.06, 14:07 Na drugiej stronie- nice film about great polish fighter- 4 min - polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Robert Kubica siódmy w kwalifikacjach :-)) 09.09.06, 18:31 Kubica siódmy w kwalifikacjach do GP Włoch Robert Kubica z zespołu BMW-Sauber siódmy w walce o pole position do niedzielnego Grand Prix Włoch na legendarnym torze w Monza. Najszybszy był Kimi Raikkonen z McLarena, który na ostatnim okrążeniu kwalifikacji wyprzedził Michaela Schumachera o 0,002 s sport.gazeta.pl/sport/1,65025,3606939.html Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Robert Kubica trzeci ...może być sensacja... 10.09.06, 14:37 Matko, trzymamy z Synem kciuki...mocno trzymamy...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Robert Kubica trzeci ...może być sensacja... 10.09.06, 14:41 Żeby tylko dojechał! Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Robert Kubica trzeci ... Huraaaaaa!!!! 10.09.06, 16:13 :-))))))))))) Powiedział, że na pierwszej szykanie, po starcie, musiał zjechać kołem na pobocze i potem do pierwszego pit stop'u, koło Mu buksowało. Co będzie, jak wyeliminuje się takie "wpadki"?... Co będzie jak ekipa wyeliminuje "wpadki" czasowe, jak w II pit stop'ie?... Łoł :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Brawo Kubica! Oby tak dalej! 28.08.06, 06:41 Spoko i do przodu! Przyszlość najbliższa może być Pańską! Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Ogladajcie wielki Turniej Tenisowy US Open 30.08.06, 18:38 Transmisja, od poniedziałku, na kanale eurosportu.Jest na co popatrzeć. graja najlepsi tenisisci i tenisistki Świata.Z Polaków jeden Kubot i nasza wschodząca gwiazdka -Radwańska. Można także śledzic turniej w necie: www.usopen.org/en_US/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Sensacja! Polak-Lukasz kubot awansowal do II-giej 31.08.06, 06:28 rundy US Open 2006. Lukasz pokonal tenisistę belgijskiego skasyfikowanego o sto miejsc wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Polak Kubot dzielnie walczy w US Open 2006 01.09.06, 19:25 Można sledzic przebieg pojedynku tenisistów tutaj: www.usopen.org/en_US/scores/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Kubot - przełamanie w piątym secie. 01.09.06, 22:40 Pod dwóch przegranych setach Łukasz się podnosi? Oby wytrzymał. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Wygral! Brawo Lukasz! 01.09.06, 23:19 6:4 dla Polaka. Izraelczyk odprawiony z kwitkiem Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus W trzeciej rundzie czeka Davydenko! 01.09.06, 23:27 Rozstawiony w turnieju z numerem 7-mym.Może powtorzy się dzień "Cudu nad Wislą" i Dawidenko-wnuk czerwonoarmiejca z 1920-stegorównież zostanie pokonany. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Czyżby ostatni występ Agassiego? 03.09.06, 19:21 Amerykaninowi odmawia wlaśnie posluszeństwa organizm lub blefuje? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus No i co łamagi forumowe? Dzisiaj pierwszy półfinał 09.09.06, 17:44 - transmisja w Eurosporcie o godzinie 18-tej- US Open 2006 a Wy gdakacie i bijecie pianę na forum. W półfinale wystapią Federer vs Dawidenko. Polecam gorąco antysporciuchy! ps W finale "Laseczek " Rosjanka i Belgijka. Także trzeba oglądac! Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Niewiarygodny sukces Kubicy przyćmil inne sportowe 10.09.06, 16:26 wydarzenia.Coraz więcej fachowców od formuly 1 widzi w Polaku następcę wielkiego Niemca, który wlaśnie obwieścil zakończenie kariery sportowej po tegorocznych wyścigach. Tron pozostanie więc pustym. Czy Kubica zdola już w nadchodzącym sezonie usiąść na nim chociaż na chwilkę? Mam nadzieję ,że tak. ps Dzisiak final US OPEN 2006 w tenisie ziemnym. Grać będą Szwajcar Feder vs Amrykanin Roddick. Trzymam z Federerem i wierzę w sukces Szwajcara. Odpowiedz Link Zgłoś
praaya Re: Niewiarygodny sukces Kubicy przyćmil inne spo 10.09.06, 16:33 homosovieticus napisał: > Dzisiak final US OPEN 2006 w tenisie ziemnym. > Grać będą Szwajcar Feder vs Amrykanin Roddick. > Trzymam z Federerem i wierzę w sukces Szwajcara. Chyba, że amerykańska publiczność mu to uniemozliwi. Wygrał dwa ostatnie finały, ale zadnego nie grał z Amerykaninem... Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Szowinizm amerykańskiej publiczności jest widoczny 10.09.06, 16:49 także na stadionie tenisowym. Uważam jednak,że Federer potrafi zyskać sobie sympatię tej "dziwnej publiki" i pokonać, dzięki wspanialej technice i roztropności sportowej, swego rywala. Dokona tego, moim zdaniem, najwyżej w czterech setach! Odpowiedz Link Zgłoś
praaya Re: Szowinizm amerykańskiej publiczności jest wid 10.09.06, 17:01 homosovieticus napisał: > także na stadionie tenisowym. > Uważam jednak,że Federer potrafi zyskać sobie sympatię tej "dziwnej publiki" i > pokonać, dzięki wspanialej technice i roztropności sportowej, swego rywala. > Dokona tego, moim zdaniem, najwyżej w czterech setach! Dlatego napisałam, że na szczęście jest juz przyzwyczajony do rozgrywania finałów w takich warunkach. Zauważ jednak, że mogą mu tak łatwo nie wybaczyć wyeliminowania Blake'a. Ameryka kocha go bardziej niż Roddicka. Nie wiem czy pamiętasz taki ćwierćwinał Roddicka Z Hewittem 4 lata temu. Chociaż nie lubię Hewitta trzymałam za niego kciuki. Może byc tak jak podczas wczorajszego finału pań - pełna kultura, a może być prawdziwe bydło. No zobaczymy. Przekonany sie o 22.30;) Miło spotkać fana tenisa na forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Prawdą jest,że milo spotkać fankę tenisa na Forum 10.09.06, 17:31 Tenis przyciąga ludzi swoją pozorną prostotą i latwością a w rzeczywistości jeswt to jedna z trudniejszych technicznie gier z pilką. psw Milego i emocjonujcego oglądania życzy Nieznajomy Odpowiedz Link Zgłoś
praaya Re: Prawdą jest,że milo spotkać fankę tenisa na F 10.09.06, 17:44 homosovieticus napisał: > Tenis przyciąga ludzi swoją pozorną prostotą i latwością a w rzeczywistości > jeswt to jedna z trudniejszych technicznie gier z pilką. Mnie przyciagnął Karol Stopa i półfinał AO miedzy Agassim a już nie pamiętam kim. I tak mi zostało. Podczas turniejów wielkiego szlema wyłączam telefon, z nikim się nie spotykam i nic mnie nie obchodzi:) Nie wiem co w nim tak naprawdę jest pociagającego. 1. do ostatniej piłki nie wiadomo kto wygra, 2. szansę mają w sumie wszyscy, dwumetrowy Safin i mikroskopijny Gasquet, posągowa Serena i maleńka Justine, 18 i 36-latkowie mogą stoczyć równy mecz. Nie ma dopingu, gra jest jeden na jeden, i chociaż to się zmienia na niekorzyść nadal obowiązują zasady fairplay. Jest w tym duzo szachów, sporo matematyki(geometrii), ważne są też czynniki czysto psychiczne. Innymi słowy liczą się nie tylko mięsnie( chociaż jakiś czas temu podniósł się alarm, ze juz teraz tylko mięsnie) ale również wojna psychologiczna, taki tenisowy poker..itd, zreszta wiesz:) pozdrawiam:) lecę po winko na te okazję:) do usłyszenia po meczu:) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Prawdą jest,że milo spotkać fankę tenisa na F 10.09.06, 17:48 Będzie milo wymienić wrażenia po wielkim - mam taką nadzieję- finale tenisowego - pikowego szlema. Odpowiedz Link Zgłoś
praaya Re: Prawdą jest,że milo spotkać fankę tenisa na F 10.09.06, 17:55 homosovieticus napisał: > Będzie milo wymienić wrażenia po wielkim - mam taką nadzieję- finale > tenisowego - pikowego szlema. Mi również. Mam nadzieję, że nie będę taka wkurzona jak po wczorajszym finale. Niestety, Szarapowa była jak czołg. Myślę, że jeszcze ze dwa sezony pochodzi na siłownię i bedzie mogła startowac w męskim turnieju. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Prawdą jest,że milo spotkać fankę tenisa na F 10.09.06, 18:00 Szarapowej daleko jeszcze do Syreny. Jej sylwetka i stroje sportowe podkreślają ,że ceni sobie przede wszystkim swoją kobiecoś i wdzięk slowiański. Podoba Mi się znaczniej bardziej niż przwreklamowana przez media Kurnikowa. Odpowiedz Link Zgłoś
praaya Re: Prawdą jest,że milo spotkać fankę tenisa na F 10.09.06, 18:06 homosovieticus napisał: > Szarapowej daleko jeszcze do Syreny. Jej sylwetka i stroje sportowe > podkreślają ,że ceni sobie przede wszystkim swoją kobiecoś i wdzięk slowiański. > Podoba Mi się znaczniej bardziej niż przwreklamowana przez media Kurnikowa. No nie wiem czy czarna wieczorowa suknia ma wiele wspolnego ze sportowym strojem, a poza tym nie lubie oszukiwania na korcie. Jej jęli to oszustwo, słuzą tylko temu by zdeprymować przeciwniczkę. Za to jej nie znoszę. Nie zycze jej jednak, żeby skonczyła jak Kurnikowa czy Dokic, dobrze jest mieć na korcie zawodniczkę której zyczy się źle. Jesli chodzi o panów nie lubię safina, bo zdarzyło mu się kilka razy nie poda creki po przegranym meczu. A poza tym z tego co sobie poczytałam w wątkach politycznych jestesmy na dwóch róznych biegunach...czyli fani tenisa są wszędzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Prawdą jest,że milo spotkać fankę tenisa na F 10.09.06, 18:06 homosovieticus napisał: > Szarapowej daleko jeszcze do Syreny. Jej sylwetka i stroje sportowe > podkreślają ,że ceni sobie przede wszystkim swoją kobiecoś i wdzięk slowiański. > Podoba Mi się znaczniej bardziej niż przwreklamowana przez media Kurnikowa. Deja vu? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Prawdą jest,że milo spotkać fankę tenisa na F 10.09.06, 18:03 Ale za to jaka uroda! Bije moim zdaniem na głowę Kurnikową, której urodą się wszyscy zachwycali. p.s. Serena nie przeszła do męskiego, to i żadnej innej to nie grozi. Odpowiedz Link Zgłoś
praaya Re: Prawdą jest,że milo spotkać fankę tenisa na F 10.09.06, 18:07 goniacy.pielegniarz napisał: > Ale za to jaka uroda! Bije moim zdaniem na głowę Kurnikową, której urodą się > wszyscy zachwycali. tja, jak tylko mowa o Szarapowej to od razu fani się zbiegają...ech. > > p.s. > Serena nie przeszła do męskiego, to i żadnej innej to nie grozi. Serene lubię, Szarapowej nie. Chciałam być złośliwa:)) > > Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Prawdą jest,że milo spotkać fankę tenisa na F 10.09.06, 18:10 praaya napisała: > Serene lubię, Szarapowej nie. Chciałam być złośliwa:)) A ja nie znoszę Sereny. Zabija dla dwie rzeczy, które cenię, oglądając kobiecy tenis. Ale o tym ciiisza:) Odpowiedz Link Zgłoś
praaya Re: Prawdą jest,że milo spotkać fankę tenisa na F 10.09.06, 18:12 goniacy.pielegniarz napisał: > praaya napisała: > > > > Serene lubię, Szarapowej nie. Chciałam być złośliwa:)) > > A ja nie znoszę Sereny. Zabija dla dwie rzeczy, które cenię, oglądając kobiecy > tenis. Ale o tym ciiisza:) No to wojna! :) > > Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Prawdą jest,że milo spotkać fankę tenisa na F 10.09.06, 18:17 praaya napisała: > No to wojna! > > :) Jaka wojna? Nie ma o co walczyć, bo mam nadzieję, że czas Sereny się kończy i myślę, że razem z tatkiem skończą jako gwiazdy, ale niekoniecznie w świecie tenisowym. Odpowiedz Link Zgłoś
praaya Re: Prawdą jest,że milo spotkać fankę tenisa na F 10.09.06, 18:21 goniacy.pielegniarz napisał: > praaya napisała: > > > > No to wojna! > > > > :) > > Jaka wojna? Nie ma o co walczyć, bo mam nadzieję, że czas Sereny się kończy i > myślę, że razem z tatkiem skończą jako gwiazdy, ale niekoniecznie w świecie > tenisowym. Tego samego życzę Marii Szarapowej. Znam kilka osób, które deklarują, że jak znikną z kortów panienki pojękujące niewspolmiernie do wkladanego w uderzenie wysiłku zaczną ogladać tenis. Maria Szarapowa to pierwsza kortowa oszustka, a na jej ojca reaguje wysypką. Kurde, tyle wspanialych tenisistów, tyle wspanialych tenisitek, a zawsze zejdzie na temat Szarapowej ech. > Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Prawdą jest,że milo spotkać fankę tenisa na F 10.09.06, 18:34 praaya napisała: > Kurde, tyle wspanialych tenisistów, tyle wspanialych tenisitek, a zawsze > zejdzie na temat Szarapowej ech. www.maria-sharapova-screensaver.com/maria_sharapova_3.jpg Bardzo mi chwilami przypomina jedną moją znajomą, zwłaszcza z uśmiechu. Tylko wiek nie ten. Odpowiedz Link Zgłoś
praaya Re: Prawdą jest,że milo spotkać fankę tenisa na F 10.09.06, 18:44 goniacy.pielegniarz napisał: > praaya napisała: > > > > Kurde, tyle wspanialych tenisistów, tyle wspanialych tenisitek, a zawsze > > zejdzie na temat Szarapowej ech. > > > www.maria-sharapova-screensaver.com/maria_sharapova_3.jpg > > Bardzo mi chwilami przypomina jedną moją znajomą, zwłaszcza z uśmiechu. Tylko > wiek nie ten. > To może ja wam zacznę chłopaków wklejac. co?:) to jest Carlos Moya - poznajcie się:) www.tennisview.com.br/dados/produtos/entrevista/d7192.jpg > Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Prawdą jest,że milo spotkać fankę tenisa na F 10.09.06, 18:48 praaya napisała: > To może ja wam zacznę chłopaków wklejac. co?:) > > to jest Carlos Moya - poznajcie się:) > > www.tennisview.com.br/dados/produtos/entrevista/d7192.jpg Nie wiem, czy to kwestia światła czy czegoś innego, ale jakoś mnie to zdjęcie nie rusza:) Odpowiedz Link Zgłoś
praaya Re: Prawdą jest,że milo spotkać fankę tenisa na F 10.09.06, 18:52 goniacy.pielegniarz napisał: > praaya napisała: > > > > To może ja wam zacznę chłopaków wklejac. co?:) > > > > to jest Carlos Moya - poznajcie się:) > > > > www.tennisview.com.br/dados/produtos/entrevista/d7192.jpg > > > Nie wiem, czy to kwestia światła czy czegoś innego, ale jakoś mnie to zdjęcie > nie rusza:) > Myślę, że to kwestia koszulki. Gdyby ją ściągnał gwarantuję Ci, że byłoby inaczej:) > Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Prawdą jest,że milo spotkać fankę tenisa na F 10.09.06, 18:57 praaya napisała: > Myślę, że to kwestia koszulki. Gdyby ją ściągnał gwarantuję Ci, że byłoby > inaczej:) Wypraszam sobie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Szowinizm amerykańskiej publiczności jest wid 10.09.06, 18:08 Ale zdaje się, że Hewitt i tak nie jest powszechnie lubiany. Odpowiedz Link Zgłoś
praaya Re: Szowinizm amerykańskiej publiczności jest wid 10.09.06, 18:12 goniacy.pielegniarz napisał: > Ale zdaje się, że Hewitt i tak nie jest powszechnie lubiany. Zalezy gdzie. W Australii wręcz przeciwnie;-) Ostatnio się bardzo zmienił, złagodniał..co niestety (na szczęscie?) nie wyszło jego grze na dobre. W kazdym razie Hewitt już jest skonczony, ale cieszę się z odrodzenia Youznego, juz dawno zwróciłam na niego uwagę. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Stopa się uśmiecha i potakuję glową. 10.09.06, 18:17 Jużnyj to, najprawdopodobniej, zmarnowany talent. Odpowiedz Link Zgłoś
praaya Re: Stopa się uśmiecha i potakuję glową. 10.09.06, 18:23 homosovieticus napisał: > Jużnyj to, najprawdopodobniej, zmarnowany talent. Może jeszcze nie do konca zmarnowany. Ma dopiero 25 lat. 5 lat pięknej kariery przed nim../chociaz to samo mówiło się o Srichapanie, kiedy doszedł do ćwierćfinału Wimbledonu 3 lata temu. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Stopa się uśmiecha i potakuję glową. 10.09.06, 18:26 Obaj tenisiści nie są znani w tenisowym swiatku jako tytani pracy. Wspólczesny zawodowy tenis to polączenie talentu i niewyobrażalnie ciężkiej i nudnej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
praaya Re: Stopa się uśmiecha i potakuję glową. 10.09.06, 18:32 homosovieticus napisał: > Obaj tenisiści nie są znani w tenisowym swiatku jako tytani pracy. > Wspólczesny zawodowy tenis to polączenie talentu i niewyobrażalnie ciężkiej i > nudnej pracy. Ja najbardziej kocham nie-tytana Carlosa Moyę:) Lubię jak nie-tytani muszą nadrabiać sprytem:) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Za poważnych tenistów uważam Samprasai Federera. 10.09.06, 18:35 Lubilem zaś bardzo Wojownika z Australi i Jego ofensywny styl gry. Odpowiedz Link Zgłoś
praaya Re: Za poważnych tenistów uważam Samprasai Federe 10.09.06, 18:46 homosovieticus napisał: > Lubilem zaś bardzo Wojownika z Australi i Jego ofensywny styl gry. Masz na mysli Raftera? Załapałam się na jego ostatni mecz... Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Za poważnych tenistów uważam Samprasai Federe 10.09.06, 18:57 praaya napisała: > homosovieticus napisał: > > > Lubilem zaś bardzo Wojownika z Australi i Jego ofensywny styl gry. > > Masz na mysli Raftera? Załapałam się na jego ostatni mecz... A który był ostatni? Ja pamiętam dwa finały Wimbledonu - z Samprasem i z Ivanisevicem. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Chyba masz rację. 10.09.06, 18:15 Także nie darzylem Australijczyka sympatią.Razilo mni Jego zachowanie na korcie. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Trzymam za Federera. 10.09.06, 18:25 Kobiecego finału nie miałem okazji obejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Trzymam za Federera. 10.09.06, 18:28 Dobry tenis na wysokim technicznym poziomie. Bez fajerwerków.Szarapowa bardzo chiala wygrać i ...wygrala. Brawo Marusia! Odpowiedz Link Zgłoś
praaya Re: Trzymam za Federera. 10.09.06, 18:34 homosovieticus napisał: > Dobry tenis na wysokim technicznym poziomie. Bez fajerwerków.Szarapowa bardzo > chiala wygrać i ...wygrala. > Brawo Marusia! Jakie to słodkie:P No dobra, juz się nie wyzłośliwiam. Co maskotka to maskotka w końcu. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Trzymam za Federera. 10.09.06, 18:59 praaya napisała: > Jakie to słodkie:P No dobra, juz się nie wyzłośliwiam. Co maskotka to maskotka > w końcu. Typową maskotką to była Kurnikowa. Maryśka to poważna tenisistka i proszę mi jej tu nie obrażać. Odpowiedz Link Zgłoś
praaya Re: Trzymam za Federera. 10.09.06, 18:31 goniacy.pielegniarz napisał: > Kobiecego finału nie miałem okazji obejrzeć. No to jak Wy trzymacie za Federera ja powinnam trzymać za Roddicka:))W sumie z sympatii do Brada Gilberta (chociaż już się rozstali) mogę za niego trzymać:) Chciałabym, żeby to był piękny, wyrównany 5-setowy mecz...No dobra, i zeby wygrał Roddick:) ja tak łatwo nie zmieniam zdania, ale w tym przypadku w sumie jest mi wszystko jedno...Federer juz tyle wygrał,.. a ja lubię takie powroty. To świadczy o tym, że kazdy dastaje swoją drugą szansę i o tym, że tenis to piekna sprawa;-) > Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Trzymam za Federera. 10.09.06, 18:39 Był jeden zawodnik w tym turnieju, którego bym dopingował, gdyby grał w finale z Federerem i który mógłby w tak wspaniały sposób zakończyć karierę. Nie wiem tylko czy amerykańska publika wytrzymałaby ten mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Stopa większe szanse na zwycięstwo daje Roddickowi 10.09.06, 22:45 Ja w dalszym ciągu stawiam na Federera! Odpowiedz Link Zgłoś
praaya Skoro Ty za Federera to ja za Roddicka! 10.09.06, 22:54 homosovieticus napisał: > Ja w dalszym ciągu stawiam na Federera! w koncu jestesmy rózne opcje polityczne i nie mozemy byc za tym samym!:)To by było antypolskie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz To w takim razie kto mi został? 10.09.06, 22:59 Chyba tylko jakieś zdjęcie Szarapowej sobie pyknę na tapetę na pulpit i to byłoby na tyle. p.s. Roger zmiecie Andy'ego, ot tak, od niechcenia. Odpowiedz Link Zgłoś
praaya Re: To w takim razie kto mi został? 10.09.06, 23:15 goniacy.pielegniarz napisał: > Chyba tylko jakieś zdjęcie Szarapowej sobie pyknę na tapetę na pulpit i to > byłoby na tyle. > > p.s. > Roger zmiecie Andy'ego, ot tak, od niechcenia. > > goniacy.pielegniarz napisał: > Chyba tylko jakieś zdjęcie Szarapowej sobie pyknę na tapetę na pulpit i to > byłoby na tyle. A pykaj sobie..i tak wszyscy pykacie:P nie będe wam jej obrzydzac bo to bez sensu:P > > p.s. > Roger zmiecie Andy'ego, ot tak, od niechcenia. Wiem, ale skoro homo-s jest za Federerem a jednoczesnie za linią PiSu ja musze byc za rodddickiem. Nie mam wyjscia;) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: To w takim razie kto mi został? 10.09.06, 23:18 praaya napisała: > A pykaj sobie..i tak wszyscy pykacie:P nie będe wam jej obrzydzac bo to bez > sensu:P Napisałem to tylko po to, żeby Cię trochę podenerwować. Żartowałem. Tak naprawdę to Szarapową mam na tapecie od dawna. Nie, no żartowałem. > > p.s. > > Roger zmiecie Andy'ego, ot tak, od niechcenia. > > Wiem, ale skoro homo-s jest za Federerem a jednoczesnie za linią PiSu ja musze > byc za rodddickiem. Nie mam wyjscia;) A wiesz coś na temat poglądów finalistów? Odpowiedz Link Zgłoś
praaya Re: To w takim razie kto mi został? 10.09.06, 23:34 goniacy.pielegniarz napisał: > praaya napisała: > > > > A pykaj sobie..i tak wszyscy pykacie:P nie będe wam jej obrzydzac bo to b > ez > > sensu:P > > Napisałem to tylko po to, żeby Cię trochę podenerwować. Żartowałem. Tak > naprawdę to Szarapową mam na tapecie od dawna. Nie, no żartowałem. Pomyśl. Jak ja mogę na poważnie rozmawiać o tenisie z kims kto ma Szarapową na tapecie? To tak jak ja bym miała Eminema a ty byś chciał ze mna pogadac o muzyce...rozumiesz? > > > > p.s. > > > Roger zmiecie Andy'ego, ot tak, od niechcenia. > > > > Wiem, ale skoro homo-s jest za Federerem a jednoczesnie za linią PiSu ja > musze > > byc za rodddickiem. Nie mam wyjscia;) > > A wiesz coś na temat poglądów finalistów? Nie. Wiem cos na temat ich poczucia humoru. Roddicka linia poczucia humoru mi bardziej odpowiada, a poza tym Federer słucha Szakiry:P > > > Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: To w takim razie kto mi został? 10.09.06, 23:47 praaya napisała: > Pomyśl. Jak ja mogę na poważnie rozmawiać o tenisie z kims kto ma Szarapową na > tapecie? To tak jak ja bym miała Eminema a ty byś chciał ze mna pogadac o > muzyce...rozumiesz? Oj, dobra, już dobra! Nie mam jej na tapecie. Tak naprawdę mam jej makietę w skali 1:1. Stoi przy lodówce. Czasami stoimy razem przy oknie i podziwiamy widoki. > Nie. Wiem cos na temat ich poczucia humoru. Roddicka linia poczucia humoru mi > bardziej odpowiada, a poza tym Federer słucha Szakiry:P Dobrze że nie Mandaryny. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Martwi mnie Connors w okularch.Wygląda jak 10.09.06, 23:22 ktoś, kto przygotowal Federerowi jakąś paskudną psychologiczną niespodziankę. Pierwszy set stanowczo za latwy dla Szwajcara. Odpowiedz Link Zgłoś
praaya Re: Martwi mnie Connors w okularch.Wygląda jak 10.09.06, 23:34 homosovieticus napisał: > ktoś, kto przygotowal Federerowi jakąś paskudną psychologiczną niespodziankę. > Pierwszy set stanowczo za latwy dla Szwajcara. Nawet tu szukacie teorii spiskowych? współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
dem-leftist Re: Martwi mnie Connors w okularch.Wygląda jak 10.09.06, 23:41 ile jest ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
praaya Re: Martwi mnie Connors w okularch.Wygląda jak 10.09.06, 23:42 dem-leftist napisał: > ile jest ? :) nie wiem:)))))) hehehe. wszystko przez Ciebie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Martwi mnie Connors w okularch.Wygląda jak 10.09.06, 23:55 Myślę, że Roddick już swój limit szczęścia wykorzystał przy kilku szczęścliwych piłkach. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Roddick!!!! 11.09.06, 01:00 bio.mum napisała: > Roddick!!!!! Wszystko jest tak, jak miało być. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Roddick!!!! 11.09.06, 01:02 goniacy.pielegniarz napisał: > bio.mum napisała: > > > Roddick!!!!! > > > Wszystko jest tak, jak miało być. Federer rządzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
praaya Re: Federer!!!! 11.09.06, 01:19 goniacy.pielegniarz napisał: > O, tak już lepiej:) No brawo. Gratuluje ci goniacy pielegniazru. Byo mi bardzo miło poznac. do nasteonego wilekiego szlema? kataryna...musiałaś mi tu zepsuć?:P Nie chce sobie wyobrazac, ze ty tez jestes fanka tenisa...tenis nie jest zakłamany:P > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Federer!!!! 11.09.06, 01:23 praaya napisała: > kataryna...musiałaś mi tu zepsuć?:P Nie chce sobie wyobrazac, ze ty tez jestes > fanka tenisa...tenis nie jest zakłamany:P To sobie nie wyobrażaj. Chyba, że masz nerwicę natręctw i to silniejsze od Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
praaya Re: Federer!!!! 11.09.06, 01:24 kataryna.kataryna napisała: > praaya napisała: > > > kataryna...musiałaś mi tu zepsuć?:P Nie chce sobie wyobrazac, ze ty tez j > estes > > fanka tenisa...tenis nie jest zakłamany:P > > > > To sobie nie wyobrażaj. Chyba, że masz nerwicę natręctw i to silniejsze od Cieb > ie. bbbrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Federer! Jesteś arcymistrzem tej arcytrudnej gry! 11.09.06, 01:31 Brawo Roger! Odpowiedz Link Zgłoś
praaya Re: Federer! Jesteś arcymistrzem tej arcytrudnej 11.09.06, 01:38 homosovieticus napisał: > Brawo Roger! No! Przybijcie z kataryną. O czym nie pomyslicie uklada sie po waszej mysli. Brawo PiS! Brawo Federer! Przejęliscie wątek!! Kataryna i Semka Rulez!! Huurrraaa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Karol Stopa myli się twierdząc,że Roddick byl 11.09.06, 01:38 drugim, po Federerze, bohaterem US Open 2006. Moim zdaniem byl nim Rosjanin Jużnyj! Odpowiedz Link Zgłoś
praaya Re: Karol Stopa myli się twierdząc,że Roddick byl 11.09.06, 01:39 homosovieticus napisał: > drugim, po Federerze, bohaterem US Open 2006. Moim zdaniem byl nim Rosjanin > Jużnyj! pisałam juz o tym. Brawo PiS! dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Artur Boruc 12.09.06, 20:46 Ludzie się zmieniają jak zaczynają robić wielką karierę. www.uefa.com/competitions/UCL/Players/Player=46853/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowany.franek Chelsea - Barcelona 18.10.06, 20:44 GP, przykro mi, ale po wczorajszym blamażu Arsenalu dziś szykuje Ci się kolejny przykry wieczór. Visca el Barca! Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Chelsea - Barcelona 19.10.06, 00:37 Przykry może nie byl ale nudnawy.Zwyięstwo niebieskich chlopców Abramowicza zaslużone. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Jak tam sprawy Kubicy? 21.10.06, 19:28 Nie mam tv a komp jest bez karty. Nie wiem także nic jak dzisiejszy pólfinal w Madrycie Federer vs Nabaldian Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Kubicę uskrzydla sukces rządu Premiera Kaczyńskieg 22.10.06, 21:07 Brawo Kubica. Będziemy mieli pociechę z tego chlopca. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga UFF... :-))) Złotka wygrały z Koreą Pd. :-)) 01.11.06, 09:11 Ciężko było - 3:2 PS. Uwielbiam siatkówkę :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus " Diabolo" zdobyl tytul mistrza świata IBF dzięki 26.11.06, 07:58 stolikowym sztuczkom.Moim zdaniem walkę przegral.Dziwię się komentatorom, którzy nie chcieli tego dostrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Cóż za mecz!! Przegrywamy z Ruskimi 1:2 ale w 28.11.06, 09:09 trzecim secie prowadzimy i ...możemy wygrać. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus I jest 2:2 hurraaaa! Czy wytrzymamy i pokonamy 28.11.06, 09:19 Rosjan? Wierzę w nasze zwyciestwo! Do przodu chłopcy, uczcijcie pamięc Wagnera! Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Chłodna ocena umiejetności obu drużyn nakazuje 02.12.06, 11:15 uważać Brazylię za faworyta. Wierze jednak, bo bardzo chcę, w zwyciestwo naszych siatkarzy w stosunku 3:2 lub 3:1 Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Nadal vs Murray pojedynek, który przejdzie do 22.01.07, 13:02 historii Australian Open. Niezwykle zacieta i bardzo wyrównana gra obu młodych tenisistów w 4-tej (czwartej) rundzie AO. Pierwszego seta wygrywa Murray 7:6 ,który nie jest faworytem specjalistów. Ja jednak stawiam nie na Hiszpana lecz na wojowniczego Szkota. Mecz jest niezwykle interesujacy i na bardzo wysokim poziomie. Obaj tenisiści serwują ponad 200km/godz. Jest na co popatrzeć! Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Czyzby załamanie Nadala? Murray prowadzi 4:1 22.01.07, 13:21 w drugim secie. Szykuje się zapewne niesamowita koncówka meczu. nadal znany jest z żelaznej wytrzymałosci i wielkiej bojowosci. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Juz tylko 4:3 dla Murray'a. Brawo Nadal ! 22.01.07, 13:34 Mecz ten,perełką jest. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus A jednak wygrywa Nadal i napotyka Gonzalesa w 1/4 22.01.07, 15:58 finału AO 2007. Będzie się więc działo w tym ćwiercfinale:))) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych MŚ w piłce ręcznej 22.01.07, 17:43 Polska remisuje w 25 min z Niemcami 11-11. Pewnie Tusk dogadał się z Merkel nad głową Kuchcińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych 14-12 do przerwy dla Polaków. 22.01.07, 17:55 Czym Tusk przekupił Merkel ponad głową Kuchcińskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych No i wygrali 27-25. 22.01.07, 18:50 Tusk sprzedał Merkel nasze interesy narodowe w zamian za dziadka. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Piękny pojedynej laseczek w 1/4 finalu w Melbourne 23.01.07, 05:31 Czarnoskurna i atletycznie zbudowana Syrena Wiliams pokonala po prawie trzygodzinnej walce odrobinie puszystą córę Izraela. Mecz móg się podobać a o końcowym zwycięstwie zadecydowala kondycja. Lepszą miala Wiliams. Oto obraz walki na korcie: Serena Williams (USA)def Shahar Peer (ISR)[16] 3-6 6-2 8-6 Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus A teraz rozpocząl się superciekawy pojedynej dwóch 23.01.07, 05:36 Amerykanów. Naprzeciw sibie staneli dawni koledzy ze szkólki tenisowej Endy Roddick i Max Fish. Serwuje Maź. Mecz zapowiada się niezwykle emocjonująco. Zapraszam serdecznie na Road Laver Arena! www.australianopen.com/en_AU/scores/index.html Odpowiedz Link Zgłoś