Dodaj do ulubionych

Wątek sportowy

• homosovieticus Polsat sport extra fantastyczny mecz tenisowy 13.08.06, 21:41
      Final CANADIAN oPEN. wARETO ZOBACZYĆ !
      • camille_pissarro Re: Polsat sport extra fantastyczny mecz tenisowy 13.08.06, 21:45
        rzeczywiscie nieźle żonglują, ogladam od 2 seta ;))
    • goniacy.pielegniarz Robert Kubica dziewiąty w kwalifikacjach 26.08.06, 15:33
      Robert Kubica (BMW-Sauber) wystartuje jutro z piątej linii w Grand Prix Turcji
      na Istanbul Park. Polak zajął dziewiąte miejsce w trzeciej rundzie
      kwalifikacji.

sport.gazeta.pl/sport/1,65025,3575034.html

1. Felipe Massa (Brazylia) Ferrari 1.26,907
      2. Michael Schumacher (Niemcy) Ferrari 1.27,284
      3. Fernando Alonso (Hiszpania) Renault 1.27,321
      4. Giancarlo Fisichella (Włochy) Renault 1.27,564
      5. Ralf Schumacher (Niemcy) Toyota 1.27,569
      6. Nick Heidfeld (Niemcy) BMW Sauber 1.27,785
      7. Jenson Button (Wielka Brytania) Honda 1.27,790
      8. Kimi Raikkonen (Finlandia) McLaren 1.27,866
      9. Robert Kubica (Polska) BMW Sauber 1.28,167
      10. Mark Webber (Australia) Williams - Cosworth 1.29,436

Gratulacje!
      Jutro pierwsze punkty w karierze? Trzymajmy kciuki!

• obraza.uczuc.religijnych Ralf zmieniał silnik i 10 miejsc do tyłu. 26.08.06, 16:03
        Kubica na ósmym miejscu, wystartuje z jedej linni z Raikkonenem.
        • ab554 A to inny polski walczak 27.08.06, 14:05

video.google.com/videoplay?docid=6874118210220590168&q=Nastula
          • ab554 Re: A to inny polski walczak 27.08.06, 14:07
            Na drugiej stronie- nice film about great polish fighter- 4 min - polecam!
      • jaa_ga Robert Kubica siódmy w kwalifikacjach :-)) 09.09.06, 18:31
        Kubica siódmy w kwalifikacjach do GP Włoch
        Robert Kubica z zespołu BMW-Sauber siódmy w walce o pole position do
        niedzielnego Grand Prix Włoch na legendarnym torze w Monza. Najszybszy był Kimi
        Raikkonen z McLarena, który na ostatnim okrążeniu kwalifikacji wyprzedził
        Michaela Schumachera o 0,002 s

sport.gazeta.pl/sport/1,65025,3606939.html
        • jaa_ga Re: Robert Kubica trzeci ...może być sensacja... 10.09.06, 14:37
          Matko, trzymamy z Synem kciuki...mocno trzymamy...:-)
          • goniacy.pielegniarz Re: Robert Kubica trzeci ...może być sensacja... 10.09.06, 14:41
            Żeby tylko dojechał!
            • nielubiegazety2 Robert Kubica trzeci ... GOoooooooooooo ! 10.09.06, 15:12

• jaa_ga Re: Robert Kubica trzeci ... Huraaaaaa!!!! 10.09.06, 16:13
                :-)))))))))))

Powiedział, że na pierwszej szykanie, po starcie,
                musiał zjechać kołem na pobocze i potem do pierwszego pit stop'u,
                koło Mu buksowało.
                Co będzie, jak wyeliminuje się takie "wpadki"?...
                Co będzie jak ekipa wyeliminuje "wpadki" czasowe, jak w II pit stop'ie?...
                Łoł :-))))))))
    • homosovieticus Brawo Kubica! Oby tak dalej! 28.08.06, 06:41
      Spoko i do przodu!
      Przyszlość najbliższa może być Pańską!
      • homosovieticus Ogladajcie wielki Turniej Tenisowy US Open 30.08.06, 18:38
        Transmisja, od poniedziałku, na kanale eurosportu.Jest na co popatrzeć. graja
        najlepsi tenisisci i tenisistki Świata.Z Polaków jeden Kubot i nasza wschodząca
        gwiazdka -Radwańska. Można także śledzic turniej w necie:
        www.usopen.org/en_US/index.html
    • homosovieticus Sensacja! Polak-Lukasz kubot awansowal do II-giej 31.08.06, 06:28
      rundy US Open 2006.
      Lukasz pokonal tenisistę belgijskiego skasyfikowanego o sto miejsc wyżej.
    • homosovieticus Polak Kubot dzielnie walczy w US Open 2006 01.09.06, 19:25
      Można sledzic przebieg pojedynku tenisistów tutaj:

www.usopen.org/en_US/scores/index.html
      • goniacy.pielegniarz Kubot - przełamanie w piątym secie. 01.09.06, 22:40
        Pod dwóch przegranych setach Łukasz się podnosi? Oby wytrzymał.
        • homosovieticus prowadzi w gemach 5:4 i ma serw! 01.09.06, 23:16
          Dopingujmy Go!
          • homosovieticus Wygral! Brawo Lukasz! 01.09.06, 23:19
            6:4 dla Polaka. Izraelczyk odprawiony z kwitkiem
    • homosovieticus W trzeciej rundzie czeka Davydenko! 01.09.06, 23:27
      Rozstawiony w turnieju z numerem 7-mym.Może powtorzy się dzień "Cudu nad Wislą"
      i Dawidenko-wnuk czerwonoarmiejca z 1920-stegorównież zostanie pokonany.
      • homosovieticus Czyżby ostatni występ Agassiego? 03.09.06, 19:21
        Amerykaninowi odmawia wlaśnie posluszeństwa organizm lub blefuje?
    • homosovieticus No i co łamagi forumowe? Dzisiaj pierwszy półfinał 09.09.06, 17:44
      - transmisja w Eurosporcie o godzinie 18-tej- US Open 2006 a Wy gdakacie i
      bijecie pianę na forum.
      W półfinale wystapią Federer vs Dawidenko.
      Polecam gorąco antysporciuchy!
      ps
      W finale "Laseczek " Rosjanka i Belgijka.
      Także trzeba oglądac!
    • homosovieticus Niewiarygodny sukces Kubicy przyćmil inne sportowe 10.09.06, 16:26
      wydarzenia.Coraz więcej fachowców od formuly 1 widzi w Polaku następcę
      wielkiego Niemca, który wlaśnie obwieścil zakończenie kariery sportowej po
      tegorocznych wyścigach.
      Tron pozostanie więc pustym. Czy Kubica zdola już w nadchodzącym sezonie usiąść
      na nim chociaż na chwilkę?
      Mam nadzieję ,że tak.
      ps
      Dzisiak final US OPEN 2006 w tenisie ziemnym.
      Grać będą Szwajcar Feder vs Amrykanin Roddick.
      Trzymam z Federerem i wierzę w sukces Szwajcara.
      • praaya Re: Niewiarygodny sukces Kubicy przyćmil inne spo 10.09.06, 16:33
        homosovieticus napisał:

> Dzisiak final US OPEN 2006 w tenisie ziemnym.
        > Grać będą Szwajcar Feder vs Amrykanin Roddick.
        > Trzymam z Federerem i wierzę w sukces Szwajcara.

Chyba, że amerykańska publiczność mu to uniemozliwi. Wygrał dwa ostatnie
        finały, ale zadnego nie grał z Amerykaninem...
        • homosovieticus Szowinizm amerykańskiej publiczności jest widoczny 10.09.06, 16:49
          także na stadionie tenisowym.
          Uważam jednak,że Federer potrafi zyskać sobie sympatię tej "dziwnej publiki" i
          pokonać, dzięki wspanialej technice i roztropności sportowej, swego rywala.
          Dokona tego, moim zdaniem, najwyżej w czterech setach!
          • praaya Re: Szowinizm amerykańskiej publiczności jest wid 10.09.06, 17:01
            homosovieticus napisał:

> także na stadionie tenisowym.
            > Uważam jednak,że Federer potrafi zyskać sobie sympatię tej "dziwnej publiki"
            i
            > pokonać, dzięki wspanialej technice i roztropności sportowej, swego rywala.
            > Dokona tego, moim zdaniem, najwyżej w czterech setach!

Dlatego napisałam, że na szczęście jest juz przyzwyczajony do rozgrywania
            finałów w takich warunkach. Zauważ jednak, że mogą mu tak łatwo nie wybaczyć
            wyeliminowania Blake'a. Ameryka kocha go bardziej niż Roddicka. Nie wiem czy
            pamiętasz taki ćwierćwinał Roddicka Z Hewittem 4 lata temu. Chociaż nie lubię
            Hewitta trzymałam za niego kciuki. Może byc tak jak podczas wczorajszego finału
            pań - pełna kultura, a może być prawdziwe bydło. No zobaczymy. Przekonany sie o
            22.30;)

Miło spotkać fana tenisa na forum:)
            • homosovieticus Prawdą jest,że milo spotkać fankę tenisa na Forum 10.09.06, 17:31
              Tenis przyciąga ludzi swoją pozorną prostotą i latwością a w rzeczywistości
              jeswt to jedna z trudniejszych technicznie gier z pilką.
              psw
              Milego i emocjonujcego oglądania życzy Nieznajomy
              • praaya Re: Prawdą jest,że milo spotkać fankę tenisa na F 10.09.06, 17:44
                homosovieticus napisał:

> Tenis przyciąga ludzi swoją pozorną prostotą i latwością a w rzeczywistości
                > jeswt to jedna z trudniejszych technicznie gier z pilką.

Mnie przyciagnął Karol Stopa i półfinał AO miedzy Agassim a już nie pamiętam
                kim. I tak mi zostało. Podczas turniejów wielkiego szlema wyłączam telefon, z
                nikim się nie spotykam i nic mnie nie obchodzi:) Nie wiem co w nim tak naprawdę
                jest pociagającego. 1. do ostatniej piłki nie wiadomo kto wygra, 2. szansę mają
                w sumie wszyscy, dwumetrowy Safin i mikroskopijny Gasquet, posągowa Serena i
                maleńka Justine, 18 i 36-latkowie mogą stoczyć równy mecz. Nie ma dopingu, gra
                jest jeden na jeden, i chociaż to się zmienia na niekorzyść nadal obowiązują
                zasady fairplay. Jest w tym duzo szachów, sporo matematyki(geometrii), ważne są
                też czynniki czysto psychiczne. Innymi słowy liczą się nie tylko mięsnie(
                chociaż jakiś czas temu podniósł się alarm, ze juz teraz tylko mięsnie) ale
                również wojna psychologiczna, taki tenisowy poker..itd, zreszta wiesz:)

pozdrawiam:) lecę po winko na te okazję:)

do usłyszenia po meczu:)
                • homosovieticus Re: Prawdą jest,że milo spotkać fankę tenisa na F 10.09.06, 17:48
                  Będzie milo wymienić wrażenia po wielkim - mam taką nadzieję- finale
                  tenisowego - pikowego szlema.
                  • praaya Re: Prawdą jest,że milo spotkać fankę tenisa na F 10.09.06, 17:55
                    homosovieticus napisał:

> Będzie milo wymienić wrażenia po wielkim - mam taką nadzieję- finale
                    > tenisowego - pikowego szlema.

Mi również. Mam nadzieję, że nie będę taka wkurzona jak po wczorajszym finale.
                    Niestety, Szarapowa była jak czołg. Myślę, że jeszcze ze dwa sezony pochodzi na
                    siłownię i bedzie mogła startowac w męskim turnieju.
                    • homosovieticus Re: Prawdą jest,że milo spotkać fankę tenisa na F 10.09.06, 18:00
                      Szarapowej daleko jeszcze do Syreny. Jej sylwetka i stroje sportowe
                      podkreślają ,że ceni sobie przede wszystkim swoją kobiecoś i wdzięk slowiański.
                      Podoba Mi się znaczniej bardziej niż przwreklamowana przez media Kurnikowa.
                      • praaya Re: Prawdą jest,że milo spotkać fankę tenisa na F 10.09.06, 18:06
                        homosovieticus napisał:

> Szarapowej daleko jeszcze do Syreny. Jej sylwetka i stroje sportowe
                        > podkreślają ,że ceni sobie przede wszystkim swoją kobiecoś i wdzięk
                        slowiański.
                        > Podoba Mi się znaczniej bardziej niż przwreklamowana przez media Kurnikowa.

No nie wiem czy czarna wieczorowa suknia ma wiele wspolnego ze sportowym
                        strojem, a poza tym nie lubie oszukiwania na korcie. Jej jęli to oszustwo,
                        słuzą tylko temu by zdeprymować przeciwniczkę. Za to jej nie znoszę. Nie zycze
                        jej jednak, żeby skonczyła jak Kurnikowa czy Dokic, dobrze jest mieć na korcie
                        zawodniczkę której zyczy się źle. Jesli chodzi o panów nie lubię safina, bo
                        zdarzyło mu się kilka razy nie poda creki po przegranym meczu.

A poza tym z tego co sobie poczytałam w wątkach politycznych jestesmy na dwóch
                        róznych biegunach...czyli fani tenisa są wszędzie;)
                      • goniacy.pielegniarz Re: Prawdą jest,że milo spotkać fankę tenisa na F 10.09.06, 18:06
                        homosovieticus napisał:

> Szarapowej daleko jeszcze do Syreny. Jej sylwetka i stroje sportowe
                        > podkreślają ,że ceni sobie przede wszystkim swoją kobiecoś i wdzięk
                        slowiański.
                        > Podoba Mi się znaczniej bardziej niż przwreklamowana przez media Kurnikowa.

Deja vu?
                    • goniacy.pielegniarz Re: Prawdą jest,że milo spotkać fankę tenisa na F 10.09.06, 18:03
                      Ale za to jaka uroda! Bije moim zdaniem na głowę Kurnikową, której urodą się
                      wszyscy zachwycali.

p.s.
                      Serena nie przeszła do męskiego, to i żadnej innej to nie grozi.
                      • praaya Re: Prawdą jest,że milo spotkać fankę tenisa na F 10.09.06, 18:07
                        goniacy.pielegniarz napisał:

> Ale za to jaka uroda! Bije moim zdaniem na głowę Kurnikową, której urodą się
                        > wszyscy zachwycali.

tja, jak tylko mowa o Szarapowej to od razu fani się zbiegają...ech.
                        >

> p.s.
                        > Serena nie przeszła do męskiego, to i żadnej innej to nie grozi.

Serene lubię, Szarapowej nie. Chciałam być złośliwa:))
                        >
                        >
                        • goniacy.pielegniarz Re: Prawdą jest,że milo spotkać fankę tenisa na F 10.09.06, 18:10
                          praaya napisała:

> Serene lubię, Szarapowej nie. Chciałam być złośliwa:))

A ja nie znoszę Sereny. Zabija dla dwie rzeczy, które cenię, oglądając kobiecy
                          tenis. Ale o tym ciiisza:)
                          • praaya Re: Prawdą jest,że milo spotkać fankę tenisa na F 10.09.06, 18:12

> praaya napisała:
                            >
                            >
                            > > Serene lubię, Szarapowej nie. Chciałam być złośliwa:))
                            >
                            > A ja nie znoszę Sereny. Zabija dla dwie rzeczy, które cenię, oglądając
                            kobiecy
                            > tenis. Ale o tym ciiisza:)

No to wojna!

:)
                            >
                            >
                            • goniacy.pielegniarz Re: Prawdą jest,że milo spotkać fankę tenisa na F 10.09.06, 18:17
                              praaya napisała:

> No to wojna!
                              >
                              > :)

Jaka wojna? Nie ma o co walczyć, bo mam nadzieję, że czas Sereny się kończy i
                              myślę, że razem z tatkiem skończą jako gwiazdy, ale niekoniecznie w świecie
                              tenisowym.
                              • praaya Re: Prawdą jest,że milo spotkać fankę tenisa na F 10.09.06, 18:21

> praaya napisała:
                                >
                                >
                                > > No to wojna!
                                > >
                                > > :)
                                >
                                > Jaka wojna? Nie ma o co walczyć, bo mam nadzieję, że czas Sereny się kończy i
                                > myślę, że razem z tatkiem skończą jako gwiazdy, ale niekoniecznie w świecie
                                > tenisowym.

Tego samego życzę Marii Szarapowej. Znam kilka osób, które deklarują, że jak
                                znikną z kortów panienki pojękujące niewspolmiernie do wkladanego w uderzenie
                                wysiłku zaczną ogladać tenis. Maria Szarapowa to pierwsza kortowa oszustka, a
                                na jej ojca reaguje wysypką.

Kurde, tyle wspanialych tenisistów, tyle wspanialych tenisitek, a zawsze
                                zejdzie na temat Szarapowej ech.
                                >
                                • goniacy.pielegniarz Re: Prawdą jest,że milo spotkać fankę tenisa na F 10.09.06, 18:34
                                  praaya napisała:

> Kurde, tyle wspanialych tenisistów, tyle wspanialych tenisitek, a zawsze
                                  > zejdzie na temat Szarapowej ech.

www.maria-sharapova-screensaver.com/maria_sharapova_3.jpg

Bardzo mi chwilami przypomina jedną moją znajomą, zwłaszcza z uśmiechu. Tylko
                                  wiek nie ten.
                                  • praaya Re: Prawdą jest,że milo spotkać fankę tenisa na F 10.09.06, 18:44

> praaya napisała:
                                    >
                                    >
                                    > > Kurde, tyle wspanialych tenisistów, tyle wspanialych tenisitek, a zawsze
                                    > > zejdzie na temat Szarapowej ech.
                                    >
                                    >
                                    > www.maria-sharapova-screensaver.com/maria_sharapova_3.jpg
                                    >
                                    > Bardzo mi chwilami przypomina jedną moją znajomą, zwłaszcza z uśmiechu. Tylko
                                    > wiek nie ten.
                                    >

To może ja wam zacznę chłopaków wklejac. co?:)

to jest Carlos Moya - poznajcie się:)

www.tennisview.com.br/dados/produtos/entrevista/d7192.jpg
                                    >
                                    • goniacy.pielegniarz Re: Prawdą jest,że milo spotkać fankę tenisa na F 10.09.06, 18:48
                                      praaya napisała:

> To może ja wam zacznę chłopaków wklejac. co?:)
                                      >
                                      > to jest Carlos Moya - poznajcie się:)
                                      >
                                      > www.tennisview.com.br/dados/produtos/entrevista/d7192.jpg

Nie wiem, czy to kwestia światła czy czegoś innego, ale jakoś mnie to zdjęcie
                                      nie rusza:)
                                      • praaya Re: Prawdą jest,że milo spotkać fankę tenisa na F 10.09.06, 18:52

> praaya napisała:
                                        >
                                        >
                                        > > To może ja wam zacznę chłopaków wklejac. co?:)
                                        > >
                                        > > to jest Carlos Moya - poznajcie się:)
                                        > >
                                        > > www.tennisview.com.br/dados/produtos/entrevista/d7192.jpg
                                        >
                                        >
                                        > Nie wiem, czy to kwestia światła czy czegoś innego, ale jakoś mnie to zdjęcie
                                        > nie rusza:)
                                        >

Myślę, że to kwestia koszulki. Gdyby ją ściągnał gwarantuję Ci, że byłoby
                                        inaczej:)
                                        >
                                        • goniacy.pielegniarz Re: Prawdą jest,że milo spotkać fankę tenisa na F 10.09.06, 18:57
                                          praaya napisała:

> Myślę, że to kwestia koszulki. Gdyby ją ściągnał gwarantuję Ci, że byłoby
                                          > inaczej:)

Wypraszam sobie!
                                          :)
            • goniacy.pielegniarz Re: Szowinizm amerykańskiej publiczności jest wid 10.09.06, 18:08
              Ale zdaje się, że Hewitt i tak nie jest powszechnie lubiany.
              • praaya Re: Szowinizm amerykańskiej publiczności jest wid 10.09.06, 18:12

> Ale zdaje się, że Hewitt i tak nie jest powszechnie lubiany.

Zalezy gdzie. W Australii wręcz przeciwnie;-) Ostatnio się bardzo zmienił,
                złagodniał..co niestety (na szczęscie?) nie wyszło jego grze na dobre. W kazdym
                razie Hewitt już jest skonczony, ale cieszę się z odrodzenia Youznego, juz
                dawno zwróciłam na niego uwagę.
                >
                >
                >
                • homosovieticus Stopa się uśmiecha i potakuję glową. 10.09.06, 18:17
                  Jużnyj to, najprawdopodobniej, zmarnowany talent.
                  • praaya Re: Stopa się uśmiecha i potakuję glową. 10.09.06, 18:23
                    homosovieticus napisał:

> Jużnyj to, najprawdopodobniej, zmarnowany talent.

Może jeszcze nie do konca zmarnowany. Ma dopiero 25 lat. 5 lat pięknej kariery
                    przed nim../chociaz to samo mówiło się o Srichapanie, kiedy doszedł do
                    ćwierćfinału Wimbledonu 3 lata temu.
                    • homosovieticus Re: Stopa się uśmiecha i potakuję glową. 10.09.06, 18:26
                      Obaj tenisiści nie są znani w tenisowym swiatku jako tytani pracy.
                      Wspólczesny zawodowy tenis to polączenie talentu i niewyobrażalnie ciężkiej i
                      nudnej pracy.
                      • praaya Re: Stopa się uśmiecha i potakuję glową. 10.09.06, 18:32
                        homosovieticus napisał:

> Obaj tenisiści nie są znani w tenisowym swiatku jako tytani pracy.
                        > Wspólczesny zawodowy tenis to polączenie talentu i niewyobrażalnie ciężkiej i
                        > nudnej pracy.

Ja najbardziej kocham nie-tytana Carlosa Moyę:) Lubię jak nie-tytani muszą
                        nadrabiać sprytem:)
                        • homosovieticus Za poważnych tenistów uważam Samprasai Federera. 10.09.06, 18:35
                          Lubilem zaś bardzo Wojownika z Australi i Jego ofensywny styl gry.
                          • praaya Re: Za poważnych tenistów uważam Samprasai Federe 10.09.06, 18:46
                            homosovieticus napisał:

> Lubilem zaś bardzo Wojownika z Australi i Jego ofensywny styl gry.

Masz na mysli Raftera? Załapałam się na jego ostatni mecz...
                            • goniacy.pielegniarz Re: Za poważnych tenistów uważam Samprasai Federe 10.09.06, 18:57
                              praaya napisała:

> homosovieticus napisał:
                              >
                              > > Lubilem zaś bardzo Wojownika z Australi i Jego ofensywny styl gry.
                              >
                              > Masz na mysli Raftera? Załapałam się na jego ostatni mecz...

A który był ostatni? Ja pamiętam dwa finały Wimbledonu - z Samprasem i z
                              Ivanisevicem.
              • homosovieticus Chyba masz rację. 10.09.06, 18:15
                Także nie darzylem Australijczyka sympatią.Razilo mni Jego zachowanie na korcie.
      • goniacy.pielegniarz Trzymam za Federera. 10.09.06, 18:25
        Kobiecego finału nie miałem okazji obejrzeć.
        • homosovieticus Re: Trzymam za Federera. 10.09.06, 18:28
          Dobry tenis na wysokim technicznym poziomie. Bez fajerwerków.Szarapowa bardzo
          chiala wygrać i ...wygrala.
          Brawo Marusia!
          • praaya Re: Trzymam za Federera. 10.09.06, 18:34
            homosovieticus napisał:

> Dobry tenis na wysokim technicznym poziomie. Bez fajerwerków.Szarapowa bardzo
            > chiala wygrać i ...wygrala.
            > Brawo Marusia!

Jakie to słodkie:P No dobra, juz się nie wyzłośliwiam. Co maskotka to maskotka
            w końcu.
            • goniacy.pielegniarz Re: Trzymam za Federera. 10.09.06, 18:59
              praaya napisała:

> Jakie to słodkie:P No dobra, juz się nie wyzłośliwiam. Co maskotka to
              maskotka
              > w końcu.

Typową maskotką to była Kurnikowa. Maryśka to poważna tenisistka i proszę mi
              jej tu nie obrażać.
        • praaya Re: Trzymam za Federera. 10.09.06, 18:31

> Kobiecego finału nie miałem okazji obejrzeć.

No to jak Wy trzymacie za Federera ja powinnam trzymać za Roddicka:))W sumie z
          sympatii do Brada Gilberta (chociaż już się rozstali) mogę za niego trzymać:)
          Chciałabym, żeby to był piękny, wyrównany 5-setowy mecz...No dobra, i zeby
          wygrał Roddick:) ja tak łatwo nie zmieniam zdania, ale w tym przypadku w sumie
          jest mi wszystko jedno...Federer juz tyle wygrał,.. a ja lubię takie powroty.
          To świadczy o tym, że kazdy dastaje swoją drugą szansę i o tym, że tenis to
          piekna sprawa;-)
          >
          • goniacy.pielegniarz Re: Trzymam za Federera. 10.09.06, 18:39
            Był jeden zawodnik w tym turnieju, którego bym dopingował, gdyby grał w finale
            z Federerem i który mógłby w tak wspaniały sposób zakończyć karierę. Nie wiem
            tylko czy amerykańska publika wytrzymałaby ten mecz.
    • homosovieticus Stopa większe szanse na zwycięstwo daje Roddickowi 10.09.06, 22:45
      Ja w dalszym ciągu stawiam na Federera!
      • praaya Skoro Ty za Federera to ja za Roddicka! 10.09.06, 22:54
        homosovieticus napisał:

> Ja w dalszym ciągu stawiam na Federera!

w koncu jestesmy rózne opcje polityczne i nie mozemy byc za tym samym!:)To by
        było antypolskie!:)
        • goniacy.pielegniarz To w takim razie kto mi został? 10.09.06, 22:59
          Chyba tylko jakieś zdjęcie Szarapowej sobie pyknę na tapetę na pulpit i to
          byłoby na tyle.

p.s.
          Roger zmiecie Andy'ego, ot tak, od niechcenia.
          • praaya Re: To w takim razie kto mi został? 10.09.06, 23:15

> Chyba tylko jakieś zdjęcie Szarapowej sobie pyknę na tapetę na pulpit i to
            > byłoby na tyle.
            >
            > p.s.
            > Roger zmiecie Andy'ego, ot tak, od niechcenia.

>
            > goniacy.pielegniarz napisał:

> Chyba tylko jakieś zdjęcie Szarapowej sobie pyknę na tapetę na pulpit i to
            > byłoby na tyle.

A pykaj sobie..i tak wszyscy pykacie:P nie będe wam jej obrzydzac bo to bez
            sensu:P
            >

> p.s.
            > Roger zmiecie Andy'ego, ot tak, od niechcenia.

Wiem, ale skoro homo-s jest za Federerem a jednoczesnie za linią PiSu ja musze
            byc za rodddickiem. Nie mam wyjscia;)
            • goniacy.pielegniarz Re: To w takim razie kto mi został? 10.09.06, 23:18
              praaya napisała:

> A pykaj sobie..i tak wszyscy pykacie:P nie będe wam jej obrzydzac bo to bez
              > sensu:P

Napisałem to tylko po to, żeby Cię trochę podenerwować. Żartowałem. Tak
              naprawdę to Szarapową mam na tapecie od dawna. Nie, no żartowałem.

> > p.s.
              > > Roger zmiecie Andy'ego, ot tak, od niechcenia.
              >
              > Wiem, ale skoro homo-s jest za Federerem a jednoczesnie za linią PiSu ja
              musze
              > byc za rodddickiem. Nie mam wyjscia;)

A wiesz coś na temat poglądów finalistów?
              • praaya Re: To w takim razie kto mi został? 10.09.06, 23:34

> praaya napisała:
                >
                >
                > > A pykaj sobie..i tak wszyscy pykacie:P nie będe wam jej obrzydzac bo to b
                > ez
                > > sensu:P
                >
                > Napisałem to tylko po to, żeby Cię trochę podenerwować. Żartowałem. Tak
                > naprawdę to Szarapową mam na tapecie od dawna. Nie, no żartowałem.

Pomyśl. Jak ja mogę na poważnie rozmawiać o tenisie z kims kto ma Szarapową na
                tapecie? To tak jak ja bym miała Eminema a ty byś chciał ze mna pogadac o
                muzyce...rozumiesz?

>
                > > > p.s.
                > > > Roger zmiecie Andy'ego, ot tak, od niechcenia.
                > >
                > > Wiem, ale skoro homo-s jest za Federerem a jednoczesnie za linią PiSu ja
                > musze
                > > byc za rodddickiem. Nie mam wyjscia;)
                >
                > A wiesz coś na temat poglądów finalistów?

Nie. Wiem cos na temat ich poczucia humoru. Roddicka linia poczucia humoru mi
                bardziej odpowiada, a poza tym Federer słucha Szakiry:P
                >
                >
                >
                • goniacy.pielegniarz Re: To w takim razie kto mi został? 10.09.06, 23:47
                  praaya napisała:

> Pomyśl. Jak ja mogę na poważnie rozmawiać o tenisie z kims kto ma Szarapową
                  na
                  > tapecie? To tak jak ja bym miała Eminema a ty byś chciał ze mna pogadac o
                  > muzyce...rozumiesz?

Oj, dobra, już dobra! Nie mam jej na tapecie. Tak naprawdę mam jej makietę w
                  skali 1:1. Stoi przy lodówce. Czasami stoimy razem przy oknie i podziwiamy
                  widoki.

> Nie. Wiem cos na temat ich poczucia humoru. Roddicka linia poczucia humoru mi
                  > bardziej odpowiada, a poza tym Federer słucha Szakiry:P

Dobrze że nie Mandaryny.
    • homosovieticus Martwi mnie Connors w okularch.Wygląda jak 10.09.06, 23:22
      ktoś, kto przygotowal Federerowi jakąś paskudną psychologiczną niespodziankę.
      Pierwszy set stanowczo za latwy dla Szwajcara.
      • praaya Re: Martwi mnie Connors w okularch.Wygląda jak 10.09.06, 23:34
        homosovieticus napisał:

> ktoś, kto przygotowal Federerowi jakąś paskudną psychologiczną niespodziankę.
        > Pierwszy set stanowczo za latwy dla Szwajcara.

Nawet tu szukacie teorii spiskowych? współczuję.
        • dem-leftist Re: Martwi mnie Connors w okularch.Wygląda jak 10.09.06, 23:41
          ile jest ? :)
          • praaya Re: Martwi mnie Connors w okularch.Wygląda jak 10.09.06, 23:42
            dem-leftist napisał:

> ile jest ? :)

nie wiem:)))))) hehehe. wszystko przez Ciebie;))
      • goniacy.pielegniarz Re: Martwi mnie Connors w okularch.Wygląda jak 10.09.06, 23:55
        Myślę, że Roddick już swój limit szczęścia wykorzystał przy kilku szczęścliwych
        piłkach.
        • bio.mum Roddick!!!! 11.09.06, 00:16
          Roddick!!!!!
          • goniacy.pielegniarz Re: Roddick!!!! 11.09.06, 01:00
            bio.mum napisała:

> Roddick!!!!!

Wszystko jest tak, jak miało być.
            • kataryna.kataryna Re: Roddick!!!! 11.09.06, 01:02

> bio.mum napisała:
              >
              > > Roddick!!!!!
              >
              >
              > Wszystko jest tak, jak miało być.

Federer rządzi :)
              • goniacy.pielegniarz Federer!!!! 11.09.06, 01:05
                O, tak już lepiej:)
                • praaya Re: Federer!!!! 11.09.06, 01:19

> O, tak już lepiej:)

No brawo. Gratuluje ci goniacy pielegniazru. Byo mi bardzo miło poznac. do
                  nasteonego wilekiego szlema?

kataryna...musiałaś mi tu zepsuć?:P Nie chce sobie wyobrazac, ze ty tez jestes
                  fanka tenisa...tenis nie jest zakłamany:P
                  >
                  >
                  >
                  • kataryna.kataryna Re: Federer!!!! 11.09.06, 01:23
                    praaya napisała:

> kataryna...musiałaś mi tu zepsuć?:P Nie chce sobie wyobrazac, ze ty tez jestes
                    > fanka tenisa...tenis nie jest zakłamany:P

To sobie nie wyobrażaj. Chyba, że masz nerwicę natręctw i to silniejsze od Ciebie.
                    • praaya Re: Federer!!!! 11.09.06, 01:24
                      kataryna.kataryna napisała:

> praaya napisała:
                      >
                      > > kataryna...musiałaś mi tu zepsuć?:P Nie chce sobie wyobrazac, ze ty tez j
                      > estes
                      > > fanka tenisa...tenis nie jest zakłamany:P
                      >
                      >
                      >
                      > To sobie nie wyobrażaj. Chyba, że masz nerwicę natręctw i to silniejsze od
                      Cieb
                      > ie.

bbbrrrrr
    • homosovieticus Federer! Jesteś arcymistrzem tej arcytrudnej gry! 11.09.06, 01:31
      Brawo Roger!
      • praaya Re: Federer! Jesteś arcymistrzem tej arcytrudnej 11.09.06, 01:38
        homosovieticus napisał:

> Brawo Roger!

No! Przybijcie z kataryną. O czym nie pomyslicie uklada sie po waszej mysli.
        Brawo PiS! Brawo Federer! Przejęliscie wątek!! Kataryna i Semka Rulez!!
        Huurrraaa!!!
    • homosovieticus Karol Stopa myli się twierdząc,że Roddick byl 11.09.06, 01:38
      drugim, po Federerze, bohaterem US Open 2006. Moim zdaniem byl nim Rosjanin
      Jużnyj!
      • praaya Re: Karol Stopa myli się twierdząc,że Roddick byl 11.09.06, 01:39
        homosovieticus napisał:

> drugim, po Federerze, bohaterem US Open 2006. Moim zdaniem byl nim Rosjanin
        > Jużnyj!

pisałam juz o tym. Brawo PiS! dobranoc
    • kataryna.kataryna Artur Boruc 12.09.06, 20:46
      Ludzie się zmieniają jak zaczynają robić wielką karierę.

www.uefa.com/competitions/UCL/Players/Player=46853/index.html
    • zalogowany.franek Chelsea - Barcelona 18.10.06, 20:44
      GP, przykro mi, ale po wczorajszym blamażu Arsenalu dziś szykuje Ci się kolejny przykry wieczór.

Visca el Barca!
      • homosovieticus Re: Chelsea - Barcelona 19.10.06, 00:37
        Przykry może nie byl ale nudnawy.Zwyięstwo niebieskich chlopców Abramowicza
        zaslużone.
    • homosovieticus Jak tam sprawy Kubicy? 21.10.06, 19:28
      Nie mam tv a komp jest bez karty. Nie wiem także nic jak dzisiejszy pólfinal w
      Madrycie Federer vs Nabaldian
      • homosovieticus Kubicę uskrzydla sukces rządu Premiera Kaczyńskieg 22.10.06, 21:07
        Brawo Kubica. Będziemy mieli pociechę z tego chlopca.
    • jaa_ga UFF... :-))) Złotka wygrały z Koreą Pd. :-)) 01.11.06, 09:11
      Ciężko było - 3:2
      PS. Uwielbiam siatkówkę :-))
    • homosovieticus " Diabolo" zdobyl tytul mistrza świata IBF dzięki 26.11.06, 07:58
      stolikowym sztuczkom.Moim zdaniem walkę przegral.Dziwię się komentatorom,
      którzy nie chcieli tego dostrzec.
    • homosovieticus Cóż za mecz!! Przegrywamy z Ruskimi 1:2 ale w 28.11.06, 09:09
      trzecim secie prowadzimy i ...możemy wygrać.
      • homosovieticus I jest 2:2 hurraaaa! Czy wytrzymamy i pokonamy 28.11.06, 09:19
        Rosjan? Wierzę w nasze zwyciestwo! Do przodu chłopcy, uczcijcie pamięc Wagnera!
    • goniacy.pielegniarz To jaki wynik jutro??? n/t 02.12.06, 10:56

• homosovieticus Chłodna ocena umiejetności obu drużyn nakazuje 02.12.06, 11:15
        uważać Brazylię za faworyta.
        Wierze jednak, bo bardzo chcę, w zwyciestwo naszych siatkarzy w stosunku 3:2
        lub 3:1
    • homosovieticus Nadal vs Murray pojedynek, który przejdzie do 22.01.07, 13:02
      historii Australian Open. Niezwykle zacieta i bardzo wyrównana gra obu młodych
      tenisistów w 4-tej (czwartej) rundzie AO.
      Pierwszego seta wygrywa Murray 7:6 ,który nie jest faworytem specjalistów. Ja
      jednak stawiam nie na Hiszpana lecz na wojowniczego Szkota.
      Mecz jest niezwykle interesujacy i na bardzo wysokim poziomie. Obaj tenisiści
      serwują ponad 200km/godz.
      Jest na co popatrzeć!
    • homosovieticus Czyzby załamanie Nadala? Murray prowadzi 4:1 22.01.07, 13:21
      w drugim secie. Szykuje się zapewne niesamowita koncówka meczu. nadal znany jest
      z żelaznej wytrzymałosci i wielkiej bojowosci.
    • homosovieticus Juz tylko 4:3 dla Murray'a. Brawo Nadal ! 22.01.07, 13:34
      Mecz ten,perełką jest.
      • homosovieticus A jednak wygrywa Nadal i napotyka Gonzalesa w 1/4 22.01.07, 15:58
        finału AO 2007.
        Będzie się więc działo w tym ćwiercfinale:)))
    • obraza.uczuc.religijnych MŚ w piłce ręcznej 22.01.07, 17:43
      Polska remisuje w 25 min z Niemcami 11-11.
      Pewnie Tusk dogadał się z Merkel nad głową Kuchcińskiego.
      • obraza.uczuc.religijnych 14-12 do przerwy dla Polaków. 22.01.07, 17:55
        Czym Tusk przekupił Merkel ponad głową Kuchcińskiego?
        • obraza.uczuc.religijnych No i wygrali 27-25. 22.01.07, 18:50
          Tusk sprzedał Merkel nasze interesy narodowe w zamian za dziadka.
    • homosovieticus Piękny pojedynej laseczek w 1/4 finalu w Melbourne 23.01.07, 05:31
      Czarnoskurna i atletycznie zbudowana Syrena Wiliams pokonala po prawie
      trzygodzinnej walce odrobinie puszystą córę Izraela. Mecz móg się podobać a o
      końcowym zwycięstwie zadecydowala kondycja. Lepszą miala Wiliams.
      Oto obraz walki na korcie:
      Serena Williams (USA)def Shahar Peer (ISR)[16] 3-6 6-2 8-6
    • homosovieticus A teraz rozpocząl się superciekawy pojedynej dwóch 23.01.07, 05:36
      Amerykanów. Naprzeciw sibie staneli dawni koledzy ze szkólki tenisowej Endy
      Roddick i Max Fish.
      Serwuje Maź. Mecz zapowiada się niezwykle emocjonująco. Zapraszam serdecznie na
      Road Laver Arena!

www.australianopen.com/en_AU/scores/index.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka