b.krakus 27.01.06, 10:27 Kto oglądał ostatnią sejmową Nocną Zmianę, ten już chyba nie ma złudzeń, czym jest PiS i kim są jego liderzy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paul_78 [...] 27.01.06, 10:29 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: Edgar! Edgar! 27.01.06, 10:37 b.krakus napisał: > Kto oglądał ostatnią sejmową Nocną Zmianę, ten już chyba nie ma złudzeń, czym > jest PiS i kim są jego liderzy! Ja nie mialem zludzen. Pierdzielenie o tym, ze to normalna sytuacja w demokreacji to kpina. Fakt, ze w demokracji zmieszcza sie rozne skrajne metody dzialania, nie oznacza, ze jazda po bandzie prawa, przywoitosci i dobrych obyczajow nie powinna budzic sprzeciwu. Wczoraj oprocz ordynarnego handlu (co na to wyborcy?) znowu popisywal sie marszalek PiSejmu Jurek. Przy okazji - ciekawostke taka zaslyszalem, ze podobno Jurek przerwal obrady sejmu, bo Jarek musial pojechac do Lisa do Polsatu ... Kompromitacja, ale kompromitacja PiS to juz norma. Odpowiedz Link Zgłoś
b.krakus jak rozpętałem czwartą rzeczypospolitą 27.01.06, 10:57 edgar był tam niezrównany! Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony Budzi się Jarek koło Lecha i mówi: ,,ale naważyłem 27.01.06, 11:00 bigosu...'' - oto pierwsza scena z: ,,Jak rozpętałem czwartą Rzeczpospolitą''. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
b.krakus a potem jest scena 27.01.06, 11:12 jak lesiu, jarek i jędruś prowadzą byka do sejmu… Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony ,,Rany boskie dywersant!'' - krzyknął Lesiu gdy 27.01.06, 11:18 zobaczył Angelę Merkel ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
b.krakus pasiaste, łaciate, rydzykowe, giertychowate… 27.01.06, 13:31 pomożecie?! Odpowiedz Link Zgłoś