emerytka2006 19.02.06, 19:29 ... do pisywania pod wieloma nickami: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=37098378&a=37109443 I kto tu jest trollem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmkkll Jaki pierwszy? 19.02.06, 19:33 Sporo było takich przypadków. Mnie bawił jeden z poprzednich nicków bladej(wszystko wskazuje na to, że to ona): tiny.pl/mclm Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: Jaki pierwszy? 19.02.06, 20:04 Emartyka robi szum i sztuczne zamieszanie. Ja to nazywam ubeckimi zabawami. Sama ze 2-3 tygodnie temu w trakcie jednego watku pisalam, ze mieniam nick z bladatwarz na frau, bo mi sie znudzil. Nawet tlumaczylam jej dlaczego wybralam frau. Ale to takie wredne babsko. Demencja i zolc calkiem ja oslabiaja. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Emerytka mija sie prawda jak zwykle! 19.02.06, 20:06 • Re: Meller musi odejść, bo jest winien zbrodni w emerytka2006 12.02.06, 13:39 + odpowiedz frau_blada napisała: > Nick zmienilam, bo tamten mi sie po prostu znudzil. Czy niemiecki nick ma coś wsplnego z Twoimi odczuciami antyżydowskimi? Przyznaj się, Bladuchna! > Pracuje nad sygnaturka. Po sygnaturce (identycznej mnie poznasz. > Cos nie chce mi wejsc. Bo trzeba się wylogować i jeszcze raz zalogować i wtedy będzie prawidłowo. • Re: Meller musi odejść, bo jest winien zbrodni w frau_blada 12.02.06, 13:54 + odpowiedz Chcialam cos z bla na poczatku i wszystko pozajmowane. Nawet blaustrumpf! A jakie byloby odpowiednie. :) Frau_blada jakos brzmi. Pani_blada? ble Mrs_blada? ble NIe przepadam za Niemcami. Niewlasciwe skojarzenie. Tym bardziej, ze wiesz Niemcy mi sie zle kojarza: Eichmann, Hitler, Goebells.... przedsiebiorstwo holokaust. To z watku o Mellerze! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=36665218&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin A czy trzeba az "aktu" przyznania sie ? Niektore 19.02.06, 19:33 sklonowane osoby da sie wyczuc na kilometr ... Zeby chociaz styl zmieniali/ly a tu nic jedzie to samo pod innym nickiem a potem strasznie oburzona/y jak ja wyczuja ;) emerytka2006 napisała: > ... do pisywania pod wieloma nickami: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=37098378&a=37109443 > I kto tu jest trollem? Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Po raz pierwszy forumowicz przyznał się 19.02.06, 19:37 Są również inne ciekawe przypadki, kiedy dwie osoby piszą pod tym samym nickiem. Nawet kiedyś bardzo na tym forum słynne. Odpowiedz Link Zgłoś
emerytka2006 Re: Po raz pierwszy forumowicz przyznał się 19.02.06, 19:39 p.smerf napisał: > Są również inne ciekawe przypadki, kiedy dwie osoby piszą pod tym samym nickiem > . > Nawet kiedyś bardzo na tym forum słynne. Rozumiem, że piszesz o włamaniu na moje konto? Tyle, że to nie było śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Po raz pierwszy forumowicz przyznał się 19.02.06, 20:08 > Rozumiem, że piszesz o włamaniu na moje konto? Ach nie! To były dwie osoby, które pisały bardzo długo i obficie, używając zgodnie tego samego konta. Odpowiedz Link Zgłoś
emerytka2006 Re: Po raz pierwszy forumowicz przyznał się 19.02.06, 20:11 p.smerf napisał: > > Rozumiem, że piszesz o włamaniu na moje konto? > > Ach nie! To były dwie osoby, które pisały bardzo długo i obficie, używając > zgodnie tego samego konta. Możesz przypomnieć o kogo chodziło? Odpowiedz Link Zgłoś
entefuhrer A co wiele nicków ma wspólnego z trollingiem ? 19.02.06, 19:41 Prawdziwy troll zawsze wali z tego samego - póki mu nie przejdzie albo mu nie pojadą po ip ; potem dodaje cyferkę czy literkę do starego nicka - i apiać to samo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Bywa i tak, że dwie osoby podszywają się pod 19.02.06, 19:42 jednego nicka :)))) szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=asienka33&ile=15&sort=data_desc&spojnik=and&forum=28&poz=0&A_szukaj= autor&zywe=2&x=8&y=13 Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Ten link nie dziala 19.02.06, 20:21 musisz skopiować całość do paska odresowego albo wpisać w wyszukiwarkę: asienka33 Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Po raz pierwszy forumowicz przyznał się 19.02.06, 19:44 Oj, to już dziś nie zaśniesz! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: Po raz pierwszy forumowicz przyznał się 19.02.06, 19:49 Takich ilości bredni, jakie produkuje frau blada, pod jednym nickiem zmieścić nie sposób. Teraz tworzyć będzie pod pseudonimem frau cienka. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Po raz pierwszy forumowicz przyznał się 19.02.06, 19:51 wartburg4 napisał: > Takich ilości bredni, jakie produkuje frau blada, pod jednym nickiem zmieścić > nie sposób. Teraz tworzyć będzie pod pseudonimem frau cienka. Cieńka_frał ? :-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Ja jej ciagle proponuje "Fuhrerin Blada - jeszcze 19.02.06, 19:55 nie skorzystala. Niemniej zapewne skorzysta po kolejnym banie - jej zmiany nickow sa wymuszone ingerencja cenzora. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Nie kombinuj krynica sam piszesz pod paroma 19.02.06, 20:00 nickami .......... kropek_oxford napisał: > nie skorzystala. Niemniej zapewne skorzysta po kolejnym banie - jej zmiany > nickow sa wymuszone ingerencja cenzora. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Pisze TYLKO pod jednym. O zmianie z kropekuk 19.02.06, 20:08 informowalem - jakis fallus wyzywal mnie od tego, co to znaczy po norwesku:) Nie projektuj na innych swej wlasnej sklonnosci do SAMOKLONOWANIA. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Udam, ze wierze krynico ;) 19.02.06, 20:16 kropek_oxford napisał: > informowalem - jakis fallus wyzywal mnie od tego, co to znaczy po norwesku:) > Nie projektuj na innych swej wlasnej sklonnosci do SAMOKLONOWANIA. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Przytocz tu choc dwa moje inne nicki, klamczuchu:) 19.02.06, 20:23 Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin "entefuhrer" chociazby tak sie zapierales siebie 19.02.06, 20:35 pod tym nickiem ....., ze az sie zdradziles swoja metoda na dzien dobry "ty faszysto" a potem juz bylo po staremu ;) kropek_oxford napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
przecinek_cambridge Nawet sobie nie zdajesz sprawy z tego jaki... 19.02.06, 20:59 ...jesteś pocieszny ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
entefuhrer O, przepraszam! Znajdź jakiegokolwiek mojego... 19.02.06, 21:01 ...posta z "faszystą" - albo odszczekaj! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Bzdury pisze 19.02.06, 20:12 Zabanowali mnie jak za duzo pisalam o Heli i Londzie raz. Co zreszta uwiecznilam lwatkiem, ktory mial 106 wpisow ILE OSOB JEST ZABANOWANYCH??? (106) i znajdowal sie tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=27665064 I o swiecie holokaustu drugi raz. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Nie wiedzialem dokladnie kiedy, blada. Niemniej 19.02.06, 20:23 ty nie jestes pacynarzem, co ci uczciwie przyznaje - zglaszasz uczciwie nowe nicki i jestes pod nimi rozpoznawalna. Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: Po raz pierwszy forumowicz przyznał się 19.02.06, 20:09 henryk.log napisał: > wartburg4 napisał: > > > Takich ilości bredni, jakie produkuje frau blada, pod jednym nickiem zmie > ścić > > nie sposób. Teraz tworzyć będzie pod pseudonimem frau cienka. > > Cieńka_frał ? :-)))))))))))) To może już cieńka_frała? Żeby nie było wątpliwości, że ktoś sie pod nią podszywa, np. jakiś męski frał? Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Ale ja ich uzywalam, gdy nie trzeba bylo sie logow 19.02.06, 19:59 ac. :)))))))))))))) Teraz uzywam frau Bladatwarz uzywalam jeszcze sporadycznie dla kropka, ale szkoda na niego czasu. Zmienilam sygnaturke na dowod, ze admini majstruja przy postach i wycinaja je glupio. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: Ale ja ich uzywalam, gdy nie trzeba bylo sie 19.02.06, 20:14 Dwa inne nicki uzywalam, ale niestety nie dzialaja jak sie pisze z jednego komputera. Znaja je 4 osoby z tego forum, z ktorymi pisalam prywatnie, gdy nas za Londe i Hele banowali. :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
emerytka2006 Re: Ale ja ich uzywalam, gdy nie trzeba bylo sie 19.02.06, 20:17 frau_blada napisała: > Dwa inne nicki uzywalam, ale niestety nie dzialaja jak sie pisze z jednego > komputera. Dlaczego? > Znaja je 4 osoby z tego forum, z ktorymi pisalam prywatnie, gdy nas za Londe i > Hele banowali. ... w tym ja:) Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Zaluje, ze Cie przeprosilam za ubecka krowe! 19.02.06, 20:24 Do Ciebie nigdy nie pisalam na ten temat nickow uzywanych na forum. Dlaczego nie dzialaja nie wiem. Jak sie zablokuje jedno logowanie, to juz drugie z tego samego komputera nie wchodzi. KIedys wchodzilo. Teraz nie. Czy masz demancje starcza emerytko? O zmianie mojego niku pisalysmy 12 lutego 2006. Stosujesz metody typowe dla prowokatorow. Zaluje, ze Cie przeprosilam za ubecka krowe! • Re: Meller musi odejść, bo jest winien zbrodni w emerytka2006 12.02.06, 13:39 + odpowiedz frau_blada napisała: > Nick zmienilam, bo tamten mi sie po prostu znudzil. Czy niemiecki nick ma coś wsplnego z Twoimi odczuciami antyżydowskimi? Przyznaj się, Bladuchna! > Pracuje nad sygnaturka. Po sygnaturce (identycznej mnie poznasz. > Cos nie chce mi wejsc. Bo trzeba się wylogować i jeszcze raz zalogować i wtedy będzie prawidłowo. • Re: Meller musi odejść, bo jest winien zbrodni w frau_blada 12.02.06, 13:54 + odpowiedz Chcialam cos z bla na poczatku i wszystko pozajmowane. Nawet blaustrumpf! A jakie byloby odpowiednie. :) Frau_blada jakos brzmi. Pani_blada? ble Mrs_blada? ble NIe przepadam za Niemcami. Niewlasciwe skojarzenie. Tym bardziej, ze wiesz Niemcy mi sie zle kojarza: Eichmann, Hitler, Goebells.... przedsiebiorstwo holokaust. To z watku o Mellerze! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=36665218&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
emerytka2006 Bladziutka 19.02.06, 20:35 frau_blada napisała: > Do Ciebie nigdy nie pisalam na ten temat nickow uzywanych na forum. > Dlaczego nie dzialaja nie wiem. Widocznie jesteś zabanowana (ale żeby od razu na wszystkie? Co ty wypisujesz po nocach?). > Jak sie zablokuje jedno logowanie, to juz drugie z tego samego komputera nie > wchodzi. KIedys wchodzilo. Teraz nie. Albo masz coś z komputerem albo dostał się do niego jakiś włamywacz (lepiej to sprawdź!). > Czy masz demancje starcza emerytko? O zmianie mojego niku pisalysmy 12 lutego > 2006. Stosujesz metody typowe dla prowokatorow. Ale ja nie piszę ani o nicku Bladatwarz, ani Froy_Blada tylko o tych trzecich. Nie odwracaj kota ogonem, w wątku o Białorusi napisałaś: "Piana mi nie mogla wyjsc na usta, bo ja raczej spokojna jestem. KIedys sie unosilam, ALE NIE JAKO BLADA ANI FRAU (podkreslenie moje - E.z.Rz.). Teraz juz jestem spokojna". Teraz rozumiesz, że się wkopałaś? > Zaluje, ze Cie przeprosilam za ubecka krowe! O... A przed chwilą założyłaś wątek o wyzwiskach. Gratuluję konsekwencji! Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Na forum mozna bylo kiedys pisac bez logowania 19.02.06, 20:48 Na forum mozna bylo kiedys pisac bez logowania Mialam wtedy mase nickow. NIe trzeba ich bylo w ogole pamietac. Ty rozumiesz po polsku czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Po raz pierwszy forumowicz przyznał się 19.02.06, 20:27 Smok5 ma 3 nicki, sam to napisał nie dawno :-) Odpowiedz Link Zgłoś