belkot_belkot_belkot 03.10.06, 17:26 Ja mu się dziwię Na inteligentnego wygląda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witek.bis Re: Sikorski zostaje 03.10.06, 17:27 "Pozory mylą" - powiedział jeż schodząc ze szczotki ryżowej. Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: Sikorski zostaje 03.10.06, 17:28 Kaczyński trzyma Sikorskiego za jaja i nie chce puścić. Zresztą w PiSie każdy każdego za jajka trzyma, mając na każdego haki i każdy boi się sprzeciwić Jarkowi. PiS to partia zbudowana na strachu. Odpowiedz Link Zgłoś
kacza.republika.bananowa może z odpowiedzialności za Polskę 03.10.06, 17:32 wie z kim ma do czynienia Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Sikorski zostaje 03.10.06, 17:37 belkot_belkot_belkot napisał: > Ja mu się dziwię > Na inteligentnego wygląda walczył z bin ladenen w afganistenie przeciwko rosjanom teraz wysyła naszych biednych zołnierzy do afganistanu by walczyli z bin ladenem paranoja Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: Sikorski zostaje 03.10.06, 17:53 rzewuski1 napisał: > > paranoja ja bym powiedział - paradoks:) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Sikorski zostaje 03.10.06, 17:55 To już jego problem. Macierewicz nominalnie podwładny Sikorskiego ma własny gabinet i rzecznika a o swoich wynurzeniach informuje premiera i prezydenta z pominięciem formalnego zwierzhcnika. Może ów pocałunek w rekę nie był gafą a próbą pokazania "Radkowi - Plakietce" kim jest naprawdę w systemie IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Sikorski zostaje ale... 04.10.06, 21:50 wymógł na premierze dymisję Macierewicza! www.rzeczpospolita.pl/wydarzenia/061004_5.html Niebardzo rozumiem komu teraz podlegają nowe służby. Z powyższej informacji nic nie wynika. może jest tak, że Sikorski nie chciał go na zastępcę ale ścierpi go na niższym stanowisku. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Tylko Sikorski może odtajnić ... 04.10.06, 21:52 raport Macierewicza >>> www.dziennik.krakow.pl/public/?2006/10.04/Kraj/20/20.html Fragment: Tylko minister obrony narodowej, czyli obecnie Radosław Sikorski może odtajnić tzw. raport Antoniego Macierewicza dotyczący działalności Wojskowych Służb Informacyjnych - zgodnie twierdzą dwaj prawnicy: prof. Andrzej Rzepliński z Uniwersytetu Warszawskiego oraz prof. Jan Widacki z Krakowskiej Szkoły Wyższej im. Andrzeja Frycza Modrzewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś