wartburg4 09.12.06, 23:03 Łyżwiński. Przecież badania genetyczne zrobiono pod nadzorem prokuratora nasłanego przez Ziobrę. Powinny być zrobione jeszcze raz za granicą. Gdzie Ziobro z kolegami nie będzie mógł manipulować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klarek_i Nie bądź idiotą. W ten sposób to wszystko można 09.12.06, 23:05 zanegować. Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 można powtórzyć badania w nieco wiarygodniejszych 09.12.06, 23:07 okolicznościach. Myślisz, że to takie trudne, zamienić próbki? Odpowiedz Link Zgłoś
zarafi Re: można powtórzyć badania w nieco wiarygodniej 09.12.06, 23:22 Łyżwiński nie jest ojcem dziecka właśnie dlatego, że można powtórzyć badanie w innych okolicznościach, a wtedy jakiekolwiek manipulacje od razu wyszłyby na wierzch. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Najgorsze jest to, że patrząc na działania Ziobry 09.12.06, 23:09 nie mogę powiedzieć, że masz chorą fantazję :( Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: Najgorsze jest to, że patrząc na działania Zi 09.12.06, 23:16 man_sapiens napisał: > nie mogę powiedzieć, że masz chorą fantazję :( Tu nie trzeba fantazji. Wystarczy trochę znajomości ludzi i zasad funkcjonowania aparatu władzy nad Wisłą. Kwaśniewski w baaaardzo podobny sposób "udowodnił", że nie mógł spotkać się w Juracie z Ałaganowem. Jakby służby specjalne nie umiały podrobić takiego "dowodu" - biletu lotniczego i rachunku hotelowego z Irlandii. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Dla mnie to jest oczywiste, że ojcem dziecka jest 09.12.06, 23:14 Renata Beger Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Dla mnie to jest oczywiste, że ojcem dziecka 09.12.06, 23:20 Ale Ty jestes dupek do kwadratu. Akurat w tej kwestii wykluczenie ojcostwa Łyżwińskiego ma drugorzędne znaczenie.Problemem jest zajmowanie się imponderabiliami a nie sprawami konkretnymi tzn. gospodarczymi, społecznymi, służba zdrowia , stanem finansów państwa etc. Tylko z tego względu z obecnego układu należy wyrugować formację A.Leppera i R.Giertycha a nie przy pomocy chybionych i sztucznie wywoływanych skadnalów obyczajowych.GW dała jak to sie kolowialnie mówi ciała i nic tego faktu nie zmieni.Zarzuty do w.w formacji sa powazniejsze od tych ze sfery obyczajowej - np. fakt zaanektowania przez ZUS pieniędzy z OFE to jest skandal, podniesienie składek na OC , nazistowskie wyczyny organizacji wspieranej przez R.Giertycha. Odpowiedz Link Zgłoś
kobyla_u_plota Dla mnie to jest oczywiste, że ojcem dziecka Łyżwy 09.12.06, 23:21 jest Lepper! Mimo zastrzeżeń co do Wielkości 'jego' możliwości;) Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Dla mnie to jest oczywiste, że ojcem dziecka 09.12.06, 23:23 Pieprzysz troche, a szkoda. Fakty sa faktami. Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: Dla mnie to jest oczywiste, że ojcem dziecka 09.12.06, 23:35 pla_cebo napisała: > Pieprzysz troche, a szkoda. Fakty sa faktami. te "fakty" uważasz za wiarygodne? Ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Dla mnie to jest oczywiste, że ojcem dziecka 10.12.06, 19:53 wartburg4 napisał: > pla_cebo napisała: > > > Pieprzysz troche, a szkoda. Fakty sa faktami. > > te "fakty" uważasz za wiarygodne? Tak uwazam ze nie ma podstaw by je negowac. Zreszta co za problem przekazac material genetyczny do jakiegos zagranicznego laboratorium? Odpowiedz Link Zgłoś
kilimandzaro5 Re: Dla mnie to jest oczywiste, że ojcem dziecka 09.12.06, 23:43 no właśnie dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: Dla mnie to jest oczywiste, że ojcem dziecka 09.12.06, 23:50 kilimandzaro5 napisała: > no właśnie dla ciebie. o tobie, złotko, się nie wypowiadałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Dla mnie to jest oczywiste, że ojcem dziecka 09.12.06, 23:55 wystarczy za cały komentarz ;))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=53677194&a=53678214 Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: Dla mnie to jest oczywiste, że ojcem dziecka 09.12.06, 23:59 jesteś b. zakochany w swoim bełkocie Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro wychodzisz na durnia nie pierwszy i nie ostatni ;) 10.12.06, 00:06 Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 piesku... nie szczekaj, bo i tak nikt nie zwaraca 10.12.06, 15:05 ciebie uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
nurni ----------------------------Camil le 10.12.06, 15:29 Sluchaj, ja takie watki wsadzam sobie..... w Moje Forum :) Swiadectwa totalnej glupoty trzeba archiwizowac i co jakis czas przypominac. Tak by mysl (nie wiem czy to wlasciwe slowo) przetrwala :) Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: ----------------------------Camil le 10.12.06, 17:14 Ale przecież w przypadku tego jegomościa archiwizować wypadałoby - stosownie do Twojej zasady- praktycznie wszytsko ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 wsadzaj, wsadzaj, tylko uważaj, żebyś sobie 10.12.06, 19:37 krzywdy nie zrobił, buraku :)))) Albo żeby ktoś twojej cnoty wbrew twojej woli nie wykorzystał :)))) nurni napisał: > Sluchaj, ja takie watki wsadzam sobie..... w Moje Forum :) > > Swiadectwa totalnej glupoty trzeba archiwizowac i co jakis czas przypominac. > Tak by mysl (nie wiem czy to wlasciwe slowo) przetrwala :) Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: wsadzaj, wsadzaj, tylko uważaj, żebyś sobie 10.12.06, 21:21 wartburg4 napisał: > krzywdy nie zrobił, buraku :)))) > > Albo żeby ktoś twojej cnoty wbrew twojej woli nie wykorzystał :)))) Ha ha ha - zasmial sie polski.kolejarz4 po radziecku. Pisz, pisz - jestes do pokazywania :) Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 no... ale przyznaj się, wsadziłeś już sobie, czy 10.12.06, 21:26 jeszcze się wahasz? nurni napisał: > wartburg4 napisał: > > > krzywdy nie zrobił, buraku :)))) > > > > Albo żeby ktoś twojej cnoty wbrew twojej woli nie wykorzystał :)))) > > > Ha ha ha - zasmial sie polski.kolejarz4 po radziecku. > > > Pisz, pisz - jestes do pokazywania :) > Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: no... ale przyznaj się, wsadziłeś już sobie, 10.12.06, 21:54 wartburg4 napisał: > jeszcze się wahasz? Rozwijasz sie wartburg. Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: no... ale przyznaj się, wsadziłeś już sobie, 10.12.06, 21:59 o tobie, niurni, nie da się tegto powiedzieć... niuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: Dobra. Od dziś już można mówić. Augusto Pinoc 10.12.06, 20:05 mówisz o sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek A ty już byłeś na badaniach? 10.12.06, 20:20 O psia krew. To ona mnie też podała do badań? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus stary idiota wartburg4 wyjawia co wg. Niego jest 10.12.06, 16:22 oczywistym. Przyznaję,że jest to bardzo śmiałe wyznanie, nawet jak na starego idiotę mającego się za inteligenta. Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 homosiu, wiem, że obiad był niestrawny, ale to 10.12.06, 19:41 jeszcze nie powód, żeby tak zasmradzać to forum. Daj sobie spokój i weź napar z szałwii. Bardzo pomaga na wzdęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
prawie_magister Re: Dla mnie to jest oczywiste, że ojcem dziecka 10.12.06, 16:36 o kurcze, wartburg! byłeś przy tym i dopiero teraz o tym piszesz? pewnie pełniłeś funkcje alfonsa... Odpowiedz Link Zgłoś
cichydon1 Re: Dla mnie to jest oczywiste, że ojcem dziecka 10.12.06, 17:25 Jestem ja.. Tylko, ze matki sobie nie przypominam, bo ciagle jestem nawalony. A o jakie dziecko chodzi? bo ja jak widzę dziewicę to mam imperatyw: poczac. Ale w Radomsku nie bylem a w Kielcach tylko raz w 1977ale przejazdem i z autobusu nie wysiadałem. Odpowiedz Link Zgłoś
neoufik Badania powinny być wykonane w trzech niezależnych 10.12.06, 19:50 instytutach. Tak jest na całym świecie. Weryfikacja wyniku badań jest koniecznością. Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: Badania powinny być wykonane w trzech niezale 10.12.06, 20:09 neoufik napisał: > instytutach. Tak jest na całym świecie. > Weryfikacja wyniku badań jest koniecznością. masz całkowitą rację. Tylko w takim postpeerelowskim kołchozie jak IV RP podobny tryb orzekania jest możliwy... Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Badania powinny być wykonane w trzech niezale 10.12.06, 20:22 neoufik napisał: > instytutach. Tak jest na całym świecie. Ktorym swiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: Badania powinny być wykonane w trzech niezale 10.12.06, 20:25 pla_cebo napisała: > Ktorym swiecie? tym wielkim, który taki strach budzi... Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Badania powinny być wykonane w trzech niezale 10.12.06, 22:16 Co się denerwujesz, była tam jej prawniczka, która musi znać procedury. Gdyby miała zastrzeżenia to będzie je przedstawiać. Sprawa nie zakończyła się w piątek. Materiał genetyczny faceta nietrudno uzyskać, przy takim natężeniu afery znajdzie sponsorów. Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: Badania powinny być wykonane w trzech niezale 10.12.06, 22:19 haen1950 napisał: > Materiał genetyczny faceta nietrudno uzyskać, na to liczę :) Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Badania powinny być wykonane w trzech niezale 10.12.06, 22:23 wartburg4 napisał: > pla_cebo napisała: > > > Ktorym swiecie? > > tym wielkim, który taki strach budzi... Czy myslisz naprawde, ze tego typu badania zleca sie trzem instytutom? Czy jestes w stanie wskazac jakies przepisy w tym wzgledzie np. w USA, UK czy np. Francji? Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: Badania powinny być wykonane w trzech niezale 10.12.06, 22:29 nie chodzi o ilość instytutów, tylko o stopień zaufania wobec do tych, ktorzy nadzorują badania. Mam podstawy, żeby w tej sprawie uznać go za niewystarczający. pla_cebo napisała: > wartburg4 napisał: > > > pla_cebo napisała: > > > > > Ktorym swiecie? > > > > tym wielkim, który taki strach budzi... > Czy myslisz naprawde, ze tego typu badania zleca sie trzem instytutom? Czy > jestes w stanie wskazac jakies przepisy w tym wzgledzie np. w USA, UK czy np. > Francji? Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Dla mnie to jest oczywiste, że ojcem dziecka 11.08.07, 19:20 Cos sie wyjasnilo? Nikt nic nie wyjasnial???? Przeciez oszustwo Ziobry mialo byc "oczywiste" ! Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Dla mnie to jest oczywiste, że ojcem dziecka 11.08.07, 19:23 nurni napisał: > Cos sie wyjasnilo? > > Nikt nic nie wyjasnial???? Wartburg pewnie wyjasnil:) Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Co tak nerwowo? 11.08.07, 19:34 Nerwowo? :) Przypominam wszystki moje ulubione watki. Az szkoda by przepadly w czelusciach forum. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=53664125&a=67343015 Prawda? :) jaa_ga napisała: > Poczekajmy na nowe rozdanie Odpowiedz Link Zgłoś