piotrgdansk6 17.03.07, 20:05 wiadomosci.onet.pl/1504577,11,1,1,,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
logo.vlad Jeszcze niech się PiS rozpadnie... 17.03.07, 20:08 ...to może na gruzach powstanie coś co będzie choćby z grubsza przypominać normalną prawicę. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: POpaprańcy kaput? ;)) 17.03.07, 20:10 Zgadza się. Właśnie szukają czwartego kUalicjanta (sejmowy plankton), hahahaha. Tylko patrzeć, jak zrobią nabór w zakładach karnych, może to nawet na zdrowie im wyjdzie...oczywiście PiSdusiów mam na mysli, to oni są rządziciele na dziś. A może....główny strateg okaże szlachetność i poda się do dymisji? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk6 Schowaj bejzbola, peolska kibolko! 17.03.07, 20:12 Może wtedy zauważysz, że njus dotyczy twojej Partii ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Schowaj bejzbola, peolska kibolko! 17.03.07, 20:25 Jakiej mojej, ja do żadnej partii nie należę. A że ty dałbyś sobie jaja uciąć za PiSdusiów...to widać, słychać i czuć. A jak nastanie dekaczyzacja, to co zrobisz? Tylko się nie wieszaj.....nie warto..... Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk6 Znać kulturę peolskiego wyksztalciucha! 17.03.07, 20:27 Wszędzie was poznam, POlszewicy ;)) > Jakiej mojej, ja do żadnej partii nie należę. A że ty dałbyś sobie jaja uciąć > za PiSdusiów...to widać, słychać i czuć. Odpowiedz Link Zgłoś
nautilus.pompilius [...] 18.03.07, 00:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Bękarty Unii Wolności 17.03.07, 20:54 Myślałem, że się szybciej rozpadną, ale lepiej późno niż nigdy. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Bękarty Unii Wolności 18.03.07, 07:31 t-800 napisał: > Myślałem, że się szybciej rozpadną, ale lepiej późno niż nigdy. ;-) ------ W rzeczy samej. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Kapusie z PiSu już od półtora roku rzężą 17.03.07, 21:03 o rozpadzie PO. Tyle na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
palnick [...] 17.03.07, 23:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: POpaprańcy kaput? ;)) Ja wohl ! :-) 17.03.07, 23:49 Jeśli nie masz pojęcia o języku niemieckim,nie używaj go.Nie ujawniaj również tajnych charakterystyk Kaczyńskich,opieprzą cię za to.To że zmieniłeś tytuł,nie tłumaczy cię. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk6 Tusk - najlepszy kandydat Niemców na prezydenta 17.03.07, 23:55 RP! www.asme.pl/grafika/tusk_wyborczy2005.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: POpaprańcy kaput? ;)) Ja wohl ! :-) 18.03.07, 00:17 alistair-p napisał: > Jeśli nie masz pojęcia o języku niemieckim,nie używaj go.Nie ujawniaj również > tajnych charakterystyk Kaczyńskich,opieprzą cię za to.To że zmieniłeś tytuł,nie tłumaczy cię. ------- Wiem, że to przykre przeczytać wszystkie cechy Donaldziny w punktach. Rozumiem brak argumentów. Wszak jesteś Permanentnie Ocipiały :-) Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: POpaprańcy kaput? ;)) Ja wohl ! :-) 18.03.07, 08:40 Robisz błędy ortograficzne.Zabrałeś się nawet za niemiecki.To nie ma nic wspólnego z twoimi "przekonaniami". Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: POpaprańcy kaput? ;)) Ja wohl ! :-) 18.03.07, 10:35 Rozumiem brak argumentów. Wszak jesteś Permanentnie Ocipiały :-) Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: POpaprańcy kaput? ;)) 18.03.07, 08:57 Ja wohl,yes,yes. Czy to rydz czy PieS? I nie piotrgdansk lecz Peter von Danzig. Cierpisz na chorobe sieroca? Idz sieroto po ZOMO przytul sie do twojego podopiecznego wielblada.Troche ciepla rodzinnego dobrze ci zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: POpaprańcy kaput? ;)) 18.03.07, 09:00 Jakie "von" ? To zwykły cham!! Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: POpaprańcy kaput? ;)) 18.03.07, 10:14 Von oznacza to samo co polskie "z". Co do meritum,zgadzam sie. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: POpaprańcy kaput? ;)) 18.03.07, 10:59 x2468 napisał: > Von oznacza to samo co polskie "z". > Co do meritum,zgadzam sie. ***************************** Niemiecki znam jako,tako :-)) W wypadku nazwisk,"von"przed nazwą rodzinnej miejscowości(pózniej nazwiska)oznaczało szlacheckie pochodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: POpaprańcy kaput? ;)) 18.03.07, 10:49 Jeszcze jedno.W XV wieku zbudowany w la Rochelle "Peter von Danzig" byl jednym za najwiekszych okretow zachodniego swiata..Naziole pisza ze byl to "Piotr z Gdanska". de.wikipedia.org/wiki/Peter_von_Danzig Odpowiedz Link Zgłoś
surykatka333 na trzy frakcje proniemiecką tuska pro krakowsko 18.03.07, 10:22 na trzy frakcje proniemiecką tuska pro krakowsko małopolską rokity i nowo utworzoną z odpadu tych dwóch pragmatyczną płażyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś