bio.mum 24.04.07, 16:12 Modlę się o to, żeby wyciągnął z Pisdu i PO jak największą liczbę posłów. Nawet za Marka Borowskiego tak mocno nie ściskałam kciuków:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmikki Re: Kto z Was życzy powodzenia Markowi Jurkowi? 24.04.07, 16:13 ciagnij, Marek! ciągnij Jurek! tych posłów z PiSu Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Oczywiście Jurkowe ciągnięcie- inaczej wyciąganie 24.04.07, 16:19 mmikki napisał: > ciagnij, Marek! ciągnij Jurek! > tych posłów z PiSu jest zgodne z katechizmem. Za to go kochamy. Marzy mi się, żeby wyciągnął po dwudziestu z kazdej partii, nawet z SLD;-) Odpowiedz Link Zgłoś
indris Ja życzę.... 24.04.07, 16:15 ..w leczeniu. A jak przedtem rozpieprzy PiS to tym lepiej. Amicus Plato sed magis amica veritas (Arystoteles) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Bóg Ci wynagordzi... nt 24.04.07, 16:20 indris napisał: > ..w leczeniu. A jak przedtem rozpieprzy PiS to tym lepiej. > Amicus Plato sed magis amica veritas > (Arystoteles) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Dam na tace! 24.04.07, 16:23 burasuka napisał: > I oby koniu zabrał! Koniu własnoręcznie Jurkowi sypie owies, byle tylko go nie wygnał na poniewierkę z rydzykowej stajni:-) cześć Adam:-) > Cześć :) Odpowiedz Link Zgłoś
burasuka Re: Dam na tace! 24.04.07, 16:26 Łaska pańska na pstrej kaczce jeździ, poseł bez nazwiska i koniowie będą musieli bardzo ssać pulchną dłoń ojdyra... Oj tak to zobaczyć... bezcenne :) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Dam na tace! 24.04.07, 16:32 burasuka napisał: > Łaska pańska na pstrej kaczce jeździ, poseł bez nazwiska i koniowie będą musiel > i > bardzo ssać pulchną dłoń ojdyra... > Oj tak to zobaczyć... bezcenne :) Wolałabym obejrzeć "Dom woskowych Ciał" II z Paris Hilton niż ssanie kciuka Ojdyra na żywo... Odpowiedz Link Zgłoś
burasuka Hmmm "Czas apokalipsy" 24.04.07, 16:36 A tam włodarze IV repy. Z kobiet coś mniej kościstego (tylko nie myśl o Sobeckiej;) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Nie chodzi o kosci tylko o poziom 24.04.07, 16:42 burasuka napisał: > A tam włodarze IV repy. > Z kobiet coś mniej kościstego (tylko nie myśl o Sobeckiej;) widowiska:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
burasuka Re: Nie chodzi o kosci tylko o poziom 24.04.07, 16:51 Widowiska? Byle na koniec tych ściekowych czasów nie odbyła się uroczystość z Rubikiem i Marylą... I czekam aż będę mógł powiedzieć "Dziś ... kaczyzm się skończył" Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Rubik,Maryla, Rosiewicz,iMichał Kamiński 24.04.07, 16:56 burasuka napisał: > Widowiska? Byle na koniec tych ściekowych czasów nie odbyła się uroczystość z > Rubikiem i Marylą... I czekam aż będę mógł powiedzieć "Dziś ... kaczyzm się > skończył" i wiec poparcia dla PiSu. Oto widowisko, którym poczęstujemy Europę. Do kazdego biletu organizatorzy dołączą aviomarin. Odpowiedz Link Zgłoś
dewot007 Re: Kto z Was życzy powodzenia Markowi Jurkowi? 24.04.07, 16:30 Owszem - popieram. Jarek obiecał, że jak Marek wyciągnie na klub, to PiS zrobi wybory ! Ech ! To by było piknie ! Szkoda, że nawet w PiSie nikt w jego strachy nie wierzy. . . . "Czasem zdarzają się takie sytuacje, że trzeba powiedzieć prawdę i prezydent bierze to na siebie. Sądzę, że historia oceni to dobrze" – Jarosław Kaczyński do dziennikarzy w Sejmie – 8.09.06 Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re:Pamiętasz jak dał na tacę w inentcji deszczu?* 24.04.07, 16:34 dewot007 napisał: > Owszem - popieram. > > Jarek obiecał, że jak Marek wyciągnie na klub, to PiS zrobi wybory ! > Ech ! > To by było piknie ! > Szkoda, że nawet w PiSie nikt w jego strachy nie wierzy. > > . . . > > spadł deszcz?? spadł!! Myslisz, ze nie da w intencji klubu???? *z budżetu Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal "Proszę się nie śmiać!" :))) 24.04.07, 16:37 "Ja wiem że panom wartości chrześcijańskie nie są szczególnie bliskie, ale jak znają państwo lepszy sposób to proszę zaproponować" :))) Jesteś przeciw aborcji --> Jesteś za wieczną suszą!:) A nie mówiłem, że Ty i Platforma i w ogóle Układ jesteście temu winni;)? P.S Dziń dybry:) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: "Proszę się nie śmiać!" :))) 24.04.07, 16:40 socjalliberal napisał: > "Ja wiem że panom wartości chrześcijańskie nie są szczególnie bliskie, ale jak > znają państwo lepszy sposób to proszę zaproponować" :))) > > Jesteś przeciw aborcji --> Jesteś za wieczną suszą!:) > > A nie mówiłem, że Ty i Platforma i w ogóle Układ jesteście temu winni;)? To cytaty z Jurka? Jeśli chodzi o drugi cycat to odnosze wrażenie, ze jego połowicy wyschło źródełko po prostu. Stąd te nerwowe ruchy hehe > > P.S Dziń dybry:) Ty mnie tak długo nie lekceważ bo wiesz, że ja szybko łapię doła:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: "Proszę się nie śmiać!" :))) 24.04.07, 16:55 Z mojego ukochanego dwuimiennego marszałka poprzeplatane z moimi wnioskami;) I nie oskarżaj mnie o lekceważenie, to mnie się lekceważy;) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: "Proszę się nie śmiać!" :))) 24.04.07, 16:59 socjalliberal napisał: > Z mojego ukochanego dwuimiennego marszałka poprzeplatane z moimi wnioskami;) Ja się do Ciebie uśmiecham poniekąd jakby powiedział Edgar. > > I nie oskarżaj mnie o lekceważenie, to mnie się lekceważy;) Jak na coś nie odpowiedziałąm, to tlyko dlatego, że wcześniej wyciągn ęłam wtyczke. nie każ mi się tłumaczyć bo cię przez kolano przełoże! Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: "Proszę się nie śmiać!" :))) 24.04.07, 17:03 bio.mum napisała: > > Ja się do Ciebie uśmiecham poniekąd jakby powiedział Edgar. > Imienia Pana ... nadaremno! Facet mi się ciągle kojarzy z komiksami Kaczora Donalda, przez to swoje drugie(pierwsze:>?) imię. > Jak na coś nie odpowiedziałąm, to tlyko dlatego, że wcześniej wyciągn ęłam > wtyczke. nie każ mi się tłumaczyć bo cię przez kolano przełoże! Tak jest psze panią! I chodziło akurat o inne;) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: "Proszę się nie śmiać!" :))) 24.04.07, 17:36 socjalliberal napisał: > > > > Jak na coś nie odpowiedziałąm, to tlyko dlatego, że wcześniej wyciągn ęła > m > > wtyczke. nie każ mi się tłumaczyć bo cię przez kolano przełoże! > > Tak jest psze panią! I chodziło akurat o inne;) Ja ci dam inne!!! :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: "Proszę się nie śmiać!" :))) 24.04.07, 17:46 bio.mum napisała: > Ja ci dam inne!!! > > > :-))))) > Ej, nie Sobeckizuj się :) A myślałaś może o roli takiego Wallenroda na prawicy? Zostałabyś, hmm, to by się pewno zwało 'Matką Przełożoną', i byś od środka tych nazioli rozwaliła:) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Gdzie mi tam do Sobeckiej... 24.04.07, 17:49 socjalliberal napisał: > > bio.mum napisała: > > > Ja ci dam inne!!! > > > > > > :-))))) > > > > Ej, nie Sobeckizuj się :) > Ją prawdziwy ginekolog przewierca. Chazan mu dali na chrzcie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Ona dziewica;) 24.04.07, 17:50 Niepokolane poczęcia po prostu, czy tam dzieworództwo, jak zwał tak zwał Odpowiedz Link Zgłoś
kamerdyner4 Re: Kto z Was życzy powodzenia Markowi Jurkowi? 24.04.07, 16:38 Jesli stworzy wlasny klub zacznie tworzyc tez i tytuły. Bedziemy mieć jakąs Matkę Boską Włoszczowską bądz powroci temat Jezusa krola Polski. Boże miej nas w opiece. Odpowiedz Link Zgłoś
burasuka Re: Kto z Was życzy powodzenia Markowi Jurkowi? 24.04.07, 16:41 Henryk Kwiatek nas wspomoże i Edgar od Centrum Cywilizacji Wszechświata. kamerdyner4 napisał: > Boże miej nas > w opiece. Odpowiedz Link Zgłoś
os_rooj Ja Ma'Jurkowi z głębi serca a może jeszcze z niż- 24.04.07, 16:44 szej głębi powodzenia życzę i niech mu Oj.Dyro zawsze Dziewicą będzie;) bio.mum napisała: > Kto z Was życzy powodzenia Markowi Jurkowi? > Modlę się o to, żeby wyciągnął z Pisdu i PO jak największą liczbę posłów. > Nawet za Marka Borowskiego tak mocno nie ściskałam kciuków:-) ps ...a dostępu do MŚ, ni widu ni słychu? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Ja Ma'Jurkowi z głębi serca a może jeszcze z 24.04.07, 16:47 os_rooj napisał: > szej głębi powodzenia życzę i niech mu Oj.Dyro zawsze Dziewicą będzie;) > > bio.mum napisała: > > > Kto z Was życzy powodzenia Markowi Jurkowi? > > Modlę się o to, żeby wyciągnął z Pisdu i PO jak największą liczbę posłów. > > > Nawet za Marka Borowskiego tak mocno nie ściskałam kciuków:-) > > ps > ...a dostępu do MŚ, ni widu ni słychu? zmienia Pan te nicki jak rękawiczki;-) Czuję się pouczona, prosze policzyć do dziesięciu:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
burasuka Re: Ja Ma'Jurkowi z głębi serca a może jeszcze z 24.04.07, 16:52 > zmienia Pan te nicki jak rękawiczki;-) Czuję się pouczona, prosze policzyć do > dziesięciu:-)) Znaczy TW? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum eeeeeeee 24.04.07, 16:56 burasuka napisał: > > zmienia Pan te nicki jak rękawiczki;-) Czuję się pouczona, prosze policzy > ć do > > dziesięciu:-)) > Znaczy TW? taka włochata forumowa maskotka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
os_rooj Re: Ja Ma'Jurkowi z głębi serca a może jeszcze z 24.04.07, 16:54 bio.mum napisała: > os_rooj napisał: > > > szej głębi powodzenia życzę i niech mu Oj.Dyro zawsze Dziewicą będzie;) > > > > bio.mum napisała: > > > > > Kto z Was życzy powodzenia Markowi Jurkowi? > > > Modlę się o to, żeby wyciągnął z Pisdu i PO jak największą liczbę p > osłów. > > > > > Nawet za Marka Borowskiego tak mocno nie ściskałam kciuków:-) > > > > ps > > ...a dostępu do MŚ, ni widu ni słychu? > > zmienia Pan te nicki jak rękawiczki;-) ..nicki jak rękawiczki..-->> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=38995&w=60751069&a=60992455 > Czuję się pouczona, prosze policzyć do > dziesięciu:-)) acha i wy(za)logować się wprzódy?;P ps i z dalekiego Manchester Pozdrowienia:D Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Ja Ma'Jurkowi z głębi serca a może jeszcze z 24.04.07, 16:58 os_rooj napisał: > > > > zmienia Pan te nicki jak rękawiczki;-) prosze mi nie inkubować:DDDDD > > acha i wy(za)logować się wprzódy?;P > > ps > i z dalekiego Manchester Pozdrowienia:D pozdrowienia ze stolicy coraz bardziej zapyziałego panstwa katolickiego w środku Europy > Odpowiedz Link Zgłoś