torpeda.wulkaniczna 08.05.07, 12:41 Ruch Ola znacznie ubogaca postać Pana Widackiego. Tu trochę o nim: www.rzeczpospolita.pl/dodatki/druga_strona_070508/druga_strona_a_3.html Demokrata, że hej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
socjalliberal Jak śmiesz wypominać Kaczorom Kryżego i 08.05.07, 12:46 Wassermana!!!!!!????? A Wildstein pokazuje swoją prawdziwą mordę - najpierw mówi o wykorzystywaniu śmierci Bildy w celach politycznych, a teraz jak atakuje RnRD? "Raz ku.., zawsze ku.." - że zacytuję ulubieńców polskiej prawicy. Nie da się być prezesem reżimowej telewizji i wyjść z tego tak szybko czysto. Odpowiedz Link Zgłoś
torpeda.wulkaniczna Re: Jak śmiesz wypominać Kaczorom Kryżego i 08.05.07, 12:49 Kolega pobłądził? Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Synu mamuta potomku Abrahama 08.05.07, 12:52 zejdź z tej błędnej drogi - (c) by sympatyczny ksiądz Odpowiedz Link Zgłoś
lolitka.w.trabancie Jestem demokratą, cokolwiek by to nie znaczyło 08.05.07, 12:52 powiedział kiedyś pewien kosmita, bohater popularnego amerykańskiego sitcomu. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Nie bardzo rozumiem. 08.05.07, 12:55 Ludzie mają przecież prawo organizować się w dowolny sposób i pod dowolnym szyldami. Odpowiedz Link Zgłoś
torpeda.wulkaniczna Re: Nie bardzo rozumiem. 08.05.07, 12:57 A ktoś zabrania? A czy wolno takie inicjatywy komentować? Ich załozycieli również poznać trochę lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Nie bardzo rozumiem. 08.05.07, 12:58 Jasne, że wolno komentować :) Kto zechce, zapisze się tam - niezależnie od tego, jak to skomentujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
torpeda.wulkaniczna Re: Nie bardzo rozumiem. 08.05.07, 13:06 Jestem porażony głębią Twojego spostrzeżenia. Głęboka Wodo. Chociaż ... trochę się domyślałem, że choćbym się pochlastał, zapluł i otruł, to - niezależnie jak skomentuję - kto zechce, to się zapisze. Dobrze, że mnie w tym utwierdziłaś. Już się chlastać niebede. Innym zostawię plucie i trucie. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda : ) 08.05.07, 13:08 > Chociaż ... trochę się domyślałem, że choćbym się pochlastał, zapluł i otruł, > to - niezależnie jak skomentuję - kto zechce, to się zapisze. To jest chyba oczywiste :) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Mecenas Widacki. Podpora Ruchu Ola 08.05.07, 12:56 www.nowe-panstwo.pl/archiwum/nr28/glowna/242_felieton_wildstein.htm Odpowiedz Link Zgłoś
torpeda.wulkaniczna Dziękuję, Złota Babeczko. 08.05.07, 13:01 RuchOla rzecz mocno Widackim wsparta. Pogmerali w papierach po wiceministrze/obrońcy gangsterów? Odpowiedz Link Zgłoś
torpeda.wulkaniczna Ale fajnie. 08.05.07, 13:11 Bolo najpierw nogę podawał, potem lewą wzmacniał. Teraz pomaszeruje do Ola, bo Kaczyńskich znielubiał. Panie Wałęsa, jak tam z tym ruchem Pana Mnietka, co to miał go powołać? Rusza się, czy połączy z Panem Kwaśniewskim? Teraz RuchOla wspierać będzie Bola. Demokraci wszystkich mafii, łączcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
torpeda.wulkaniczna Re: Dziękuję, Złota Babeczko- jeszcze raz. 08.05.07, 13:29 Internet piękna rzecz. Polecam wszystkim studium "przypadku" zapodane przez Babeczkę Złotą: Odpowiadasz na : goldenwomen napisała: > nowaonline.strefa.pl/38Darski2.htm Babeczko, zapraszam na Mistrzostwa w Płukaniu Złota! Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Dziękuję, Złota Babeczko- jeszcze raz. 08.05.07, 13:35 mam go sporo :)))))))))))dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek1 Re: Mecenas Widacki. Podpora Ruchu Ola 08.05.07, 14:48 Inicjatur Ruchu Na Rzecz NRD jest podporą conajmniej kruchą. Odpowiedz Link Zgłoś
torpeda.wulkaniczna Re: Mecenas Widacki. Podpora Ruchu Ola 08.05.07, 15:30 A jeśli jest dość ważną, centralną postacią w kilku procesach - przyda się Ruchowi Ola. No i to szerokie spektrum znajomości. Przyda się jeszcze bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Wildstein chce marnie skończyć 08.05.07, 15:42 "Dopiero ekspertyza wykonana w latach 90. na podstawie tych samych danych stwierdziła jednoznacznie, iż było to zabójstwo." Przecież w latach 90 Adam Michnik trzymał łapę na wszystkim w Polsce, gnębił Semke, Wildsteina i Żiemkiewicza, olewał Lichocką, a co najważniejsze Kiszczak był człowiekiem honoru! Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor5 Michnik chyba jest na to za głupi. On raczej 08.05.07, 18:20 za bufona robi Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor5 Ależeście się Supermena-Widackiego czepili 08.05.07, 16:01 Człowiek wielkich zasług i dużej przenikliwości, a także miszcz salonów bernardo.salon24.pl/14182,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
torpeda.wulkaniczna Re: Ależeście się Supermena-Widackiego czepili 08.05.07, 18:22 To on chce się podczepić. Jak go skubną, rozedrze się, ze to atak polityczny. Ale miło wiedzieć, kogo skupił ( bardzo ładne słówko) Olo z Jolo (Jablonex) i swojo tytaniczno aureolo. Odpowiedz Link Zgłoś