kiko5 03.06.07, 08:35 - powiedział L. Dorn. Fakt - najlepszy dowód, że takie Olejniczaki chodzą spokojnie ulicami, a różni osrojcy zajmują się na na forum pierdołami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiko5 Re: W Polsce zamordyzmu nie ma ! 03.06.07, 08:53 Nomen omen - król osrojów znowu buszuje na forum jako kikoo46 i 444 Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: W Polsce zamordyz jest 03.06.07, 08:56 kiko5 napisała: > Nomen omen - król osrojów znowu buszuje na forum jako kikoo46 i 444 A frau_blada jako kiko5 Odpowiedz Link Zgłoś
kiko5 Re: W Polsce zamordyz jest 03.06.07, 09:01 i tu się mylisz, doktorze :)) dr.freud napisał: > kiko5 napisała: > > > Nomen omen - król osrojów znowu buszuje na forum jako kikoo46 i 444 > > A frau_blada jako kiko5 Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: W Polsce zamordyz jest 03.06.07, 09:48 kiko5 napisała: > i tu się mylisz, doktorze :)) Ty sie mylisz kiko5 - nie jestem doktorem, mój nick do dr.freud i stanowi inteh=gralną całośc. Skoro sie mylesz w tej, sprawie mozna domniemywac ża także w sprawi frau_gladej, ale nie bedę sie upierał. Nie ważne czy frau_blada to ty, ważne ze ten sam mocodawca. Odpowiedz Link Zgłoś
kiko5 Re: W Polsce zamordyz jest 03.06.07, 11:30 Tak dr. freud, idee PiSu dodają mi mocy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Poprzednio mówl że Marcinkiwicz będzie premierem 03.06.07, 08:55 do 2009 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
os_rooj Re: dr.freud też kokoś? :))) 03.06.07, 10:21 O wPiS jdbad pod Twoim dr.freud jednie mi szło ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: dr.freud też kokoś? :))) 03.06.07, 10:28 A co ja poradzę, ze tak się wkleiło?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
os_rooj Re: dr.freud też kokoś? :))) 03.06.07, 10:34 Ano nic, a pożartować nie można?..;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usmial Re: dr.freud też kokoś? :))) 03.06.07, 10:28 ty piszesz prawde a kiko Prawde! Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: dr.freud też kokoś? :))) 03.06.07, 10:31 Czyli ona pisze po niemiecku. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies3 Re: W Polsce zamordyzmu nie ma ! 03.06.07, 10:06 Jeszcze nie ma,ale kto wie,kto wie...może wkrótce, wszystko idzie w dobrym kierunku... Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: W Polsce zamordyzmu nie ma ! 03.06.07, 10:06 Mnie się zamordyzm pisowski podoba. Im więcej ludzi zamordują tym szybciej wylądują za kratkami. Tak działa demokracja. Odpowiedz Link Zgłoś
os_rooj Re: W Polsce zamordyzmu nie ma ! 03.06.07, 10:13 haen1950 napisał: > Mnie się zamordyzm pisowski podoba. Im więcej ludzi zamordują tym szybciej > wylądują za kratkami. Tak działa demokracja. Innymi słowy - "im więcej z.zero ludzi zamorduje" tym lepiej..? Odpowiedz Link Zgłoś
fury11 Re: W Polsce zamordyzmu nie ma ! 03.06.07, 10:24 Oni nie będą mordować. Będą ciumkać, memłać, seplenić, dziumdziać, bebłać, ględzić kaleką polszczyzną, irasiadować, wolskować, agencić, esbekać, WSIoczyć, spieprzadzjdziadować, łżeelicić, układować - tak długo, aż wszyscy uciekną do zielonej bezpiecznej Irlandii, gdzie ludzie żyją normalnie, zarabiają godnie, nie szukają geja w całym, a kelner przynosi zza morza zimnego browca Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: W Polsce zamordyzmu nie ma ! 03.06.07, 10:28 A przy okazji rąbną taką kasę, że nikt się w tym nie połapie. Cała pyskowka jest wyłącznie w celu odwrócenia uwagi od tego procederu. Przygotowali się do niego znakomicie - cała państwowa kasa i wszystkie instytucje kontrolne w ich łapach. Ziobro już lata do Szwajcarii konta zakładać - tajnie i pod pozorem. Odpowiedz Link Zgłoś
fury11 Re: W Polsce zamordyzmu nie ma ! 03.06.07, 11:24 teoria odbijającej się piłeczki. Każda partia uczy się na błędach własnych i innych. Lewica już nigdy nie będzie tą bandą ostentacyjnych złodziei i aferzystów - piłeczka boleśnie odbija się od ściany, uczy się, leci w innym kierunku z okrzykami ojejku", pary poszło siedzieć, paru pójdzie - oni też się uczą, wyciągają wnioski na przyszłość. Będą ostrożniejsi, mniej cwani. Prawica pilnie się uczy - już nie będzie takich bezczelnych złodziejstw w Polsce jak za bezojadów. Będą cisi maluczcy złodziejaszkowie, ściubolący po trochę kasiorkę na starość. Nie muszą domagać się jak Pęczak niejaki tapicerek w mercu koloru słoniowatego. Uciułają na domek z ogródkiem, nowe sznurówki, a może i adidaski nawet. Skromniutcy będą. Im wystarczy. I jeszcze żeby syn ciotki wuja szwagra pracę dostał, bo psychologię skończył, a do rolnictwa by chciał. To samo zrobi bezjajeczne PO. Szczególnie po tej partii widać, o co w Polsce chodzi - o kasę, kasę, kasiorkę. PiS zabrał wszystkim bankomacik o nazwie Polska ,stąd dąsy, fochy i buńczuczność zalem podszyta. A tak naprawdę w oczkach widać: dopuśćcie, dajcie cyca, my też chcemy, my też mamy syna ciotki wuja. LPR-u nie liczę, bo nawet piwo o tylu procentach do picia się nie nadaje. Do zsypu, nie do polityki. Kont w Szwajcarii nie pozakładają. Piłeczki odbijają się, uczą, minimalizują potrzeby. I mimo wszystko turlają się do przodu. Polska wszystko przetrzyma Odpowiedz Link Zgłoś
kiko5 Re: W Polsce zamordyzmu nie ma ! 03.06.07, 11:32 jaja za jajami, choć to nie Wielkanoc..... Odpowiedz Link Zgłoś
kiko5 Re: W Polsce zamordyzmu nie ma ! 03.06.07, 11:59 ale takiego Wołka na przykład warto by czasem z mordę złapać..... Odpowiedz Link Zgłoś
fury11 Re: W Polsce zamordyzmu nie ma ! 03.06.07, 12:24 ideologię, podbudowę moralną, uzasadnienie działalności drobnych cwaniaczków - od SLD po PiS - dorabiają posłuszni publicyści, żurnalia wszelkiej maści po obu stronach barykady i naiwniaki na forum. Kasy z tej wojny popaprańców nie będę mieć ani ja, ani ty, Kikuś. Czym się Kaczory różnią od Babiuchów czy Siwaków? Wykształceniem? Nie wierzę. Średnio wykształcony Polak zna słowa własnego hymnu przynajmniej. Politykę trzeba pieprzyć, bo polityka jest pieprzona - powiedział Lennon. Obiad niedzielny rodzinie ugotowałaś? Smacznego. Polską się nie przejmuj, poradzi sobie. Karawana PiSu będzie szła, aż zniknie za horyzontem jak wszystkie poprzednie. Zostanie g.. wielbłądzie i tych psów, co szczekają. Karawana jak zwykle zabierze Twoje i moje pieniądze do juków. Nas, Bieduinów Odpowiedz Link Zgłoś
os_rooj Re: W Polsce zamordyzmu nie ma ! 03.06.07, 12:18 ino kokosi co niemiara;) kiko5 napisała: > - powiedział L. Dorn. Odpowiedz Link Zgłoś
os_rooj W Polsce zamordyzmu nie ma? do czasu coorko;) 03.06.07, 12:27 skocz.pl/PoraNaKaczora kiko5 napisała: > - powiedział L. Dorn. Odpowiedz Link Zgłoś
kiko5 Re: W Polsce zamordyzmu nie ma? do czasu coorko;) 03.06.07, 18:07 osroje nisko latają, będzie burza Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 Re: W Polsce zamordyzmu nie ma ! 03.06.07, 18:09 co fakt z osrojcami to fakt ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
os.rooj Re: W Polsce zamordyzmu nie ma ! 03.06.07, 18:12 goldzia, co z wklejkami w twym wątku? :-)) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=63574905&a=63576703 Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Wykonczylas chaziaja!! 09.06.07, 23:28 Bog wraz z narodem polskim nie wybacza ci chuci! Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo7 W Polsce zamordyzmu nie ma ! 09.06.07, 23:05 - powiedział L. Dorn. Fakt - najlepszy dowód, że takie Olejniczaki chodzą spokojnie ulicami, a różni osrojcy zajmują się na na forum pierdołami. A PiS i tak władzy nie odda! Odpowiedz Link Zgłoś