Dodaj do ulubionych

sławiński, bydlaku! przeproś Papieża i idź precz. A TVP MILCZY!!!!!

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.01, 22:53
TVP może nadal spokojnie chwalić się "największą wiarygodnością" w
społeczeństwie: słowem o chamskiej wypowiedzi Sławińskiego się nie zająknęła -
czyli nikt nic wie, nikt nic nie widział. Szczyt obłudy! Takich to mamy
obrońców pożal się Boże wolnego słowa, kierujących mediami.
Myślę, że gdyby ktoś z dziennikarzy, pracujący (szczególnie na kierowniczym
stanowisku!) którejś z prywatnych stacji powiedziałby podobną rzecz, wyleciałby
na zbity pysk - za nadużywanie wolnego słowa. Ale to bydle bez polotu i stylu,
ucieleśnienie obślizłego wazeliniarastwa i dziennikarskiej nijakości, może
sobie mówić co chce - jego przydupas "rzecznik prasowy TVP" -co za tupet!-
wyraża swoje nieomal oburzenie, że Sławińskiemu broni się wolności słowa, bo
przecież Papież się nazywa Wojtyła, etc.. I jakie święte oburzenie na
niemoralne zachowanie dziennikarzy (z Rzeczypospolitej), którzy ujawnili pismo
szefa "Wiadomości". Nie, trzymajcie mnie, bo.... .
W zasadzie to ma rację: powinniśmy mu być wdzięczni, że tego starucha z
Watykanu nie nazywa jak jego poprzednicy "klechą z Wadowic".
Ładny kwiatek publicznych mediów na okoliczność zamachu na "pana K.Wojtyłę".
Nawet Ali Agca już prosił o wybaczenie, a takie bydlaki jeszcze nie dojrzeli do
okazywania papieżowi choćby minimum należnego szacunku. Ale sławiński wie, że
ani Papież nie poda go do sądu, a tu w kraju kolesie go zawsze obronią.
Gdzie są ci przebojowi dziennikarze TVP i Polskiego Radia, informujący
społeczństwo o sławińskim? Boją się takiego wypierdka mamuta? bliższy jest im
niż etyka dziennikarska (o samym papieżu nie wspominając).
A propos. 1 program Pol.Radia zbiera poparcie społeczeństwa w celu poprawienia
zasięgu na UKF-ie. Uważam, że milczenie np. o tym (choć nie tylko),
dyskwalifikuje tę rozgłosnię. Swoją drogą, jak to się stało, że PR 1 nagle
rozpoczął kampanię o poparcie. Nie wiedzieli dotychczas, że od lat są odbierani
na UKF-ie, i to właśnie słabo??!!! Tak się dba o wypełnianie obowiązków
medialnych i marketing (z drugiej strony), gdy dba się bardziej o pańską
rączkę, która "konia tuczy".
Obserwuj wątek
    • Gość: Wojtek Re: sławiński, bydlaku! przeproś Papieża i idź precz. A TVP MILCZY!!! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 14.05.01, 23:19
      Gość portalu: JaPoz napisał(a):

> TVP może nadal spokojnie chwalić się "największą wiarygodnością" w
      > społeczeństwie: słowem o chamskiej wypowiedzi Sławińskiego się nie zająknęła -
      [wycięte kupę śmiecia]

Czy ty się człowieku dobrze czujesz? Plujesz nienawiścią na lewo i prawo i żądasz
      szacunku dla Papieża? W pełni popieram Sławińskiego - jeśli nawet jest
      człowiekiem niewierzącym (czyli Papież nie jest dla niego żadnym "Ojcem Świętym",
      tylko zwyczajnym "gościem") to i tak potraktował go z pełnym szacunkiem,
      wymieniając jego imię i nazwisko oraz pełnioną funkcję. Dość mam już tej paranoi
      w naszym kraju - ile czasu można znosić terror fanatyków i dewotów, którzy
      zamiast poświęcać czas rodzinie psują życie innym ludziom!
      • Gość: JHeart Re: DO WOJTKA IP: 204.174.215.* 15.05.01, 21:31
        Gos´c´ portalu: Wojtek napisa?(a):

> Gos´c´ portalu: JaPoz napisa?(a):
        >
        > > TVP moz˙e nadal spokojnie chwalic´ sie˛ "najwie˛ksza˛ wiarygodnos´cia˛" w
        > > spo?eczen´stwie: s?owem o chamskiej wypowiedzi S?awin´skiego sie˛ nie
        zaja˛kne˛
        > ?a -
        > [wycie˛te kupe˛ s´miecia]
        >
        > Czy ty sie˛ cz?owieku dobrze czujesz? Plujesz nienawis´cia˛ na lewo i prawo i
        z˙a˛da
        > sz
        > szacunku dla Papiez˙a? W pe?ni popieram S?awin´skiego - jes´li nawet jest
        > cz?owiekiem niewierza˛cym (czyli Papiez˙ nie jest dla niego z˙adnym "Ojcem
        S´wie˛tym
        > ",
        > tylko zwyczajnym "gos´ciem") to i tak potraktowa? go z pe?nym szacunkiem,
        > wymieniaja˛c jego imie˛ i nazwisko oraz pe?niona˛ funkcje˛. Dos´c´ mam juz˙ tej
        parano
        > i
        > w naszym kraju - ile czasu moz˙na znosic´ terror fanatyków i dewotów, którzy
        > zamiast pos´wie˛cac´ czas rodzinie psuja˛ z˙ycie innym ludziom!
        Wojtku!
        Wspaniala odpowiedz!!!!
        Dopiero otworzylem ta strone, i przyznam sie ze spodziewalem sie tej typowego
        (przepraszam za stereotyp) polskiego koscielnego belkotu. Milo widziec ze nie
        wszyscy w Polsce jeszcze stracili rozum. Gratuluje!
        Przerazeniem ogarnia mnie fakt, ze tak wiele ludzi z mentalnoscia afganskich
        ekstremistow muzulmanskich, wchodzi w sklad rzadu polskiego. Ludzie tego pokroju,
        tak jak kiedys komunisci, teraz trzymaja wielu Polakow na obczyznie.
        Powodzenia Wojtek.
    • Gość: ewa Re: sławiński, bydlaku! przeproś Papieża i idź precz. A TVP MILCZY!!! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.01, 23:35
      Czy Papa wstydzi się swego nazwiska i funkcji? A może Ty się wstydzisz? A
      powinieneś chociaż za bydlaka.
      • Gość: Maksior Re: sławiński, bydlaku! przeproś Papieża i idź precz. A TVP MILCZY!!! IP: *.*.*.* 14.05.01, 23:59
        To jest chyba juz typowe dla naszego narodu malych mozdzkow - w 1000-letniej
        historii naszego panstwa bylismy przez Watykan tyle razy zrobieni w ch..., ze
        zliczyc trudno (sic! poczynajac od Mieszka I). A my dalej, im bardziej nas
        przekreca, tym bardziej leziemy im w dupe (sorry za dobor slow, ale pewnych
        faktow inaczej wyrazic sie nie da). Od kiedy Wojtyla zostal papiezem, ogolny
        orgazm siegnal szczytu. Ludzie, czy Polacy dojda kiedys do wniosku, ze lepiej
        myslec samodzielnie i liczyc glownie na siebie ??? Czy tez zechcemy pozostac
        przy mentalnosci stada baranow, bo myslenie boli ? Zycze milych refleksji.
        • muma ogólne RE 15.05.01, 00:05
          Maksior! To, o czym piszesz, to zupełnie inna sprawa. Ja tam nie chodze do
          kościoła, a Papież nie jest dla mnie osobiście autorytetem moralnym. Rzecz w
          czym innym: otóż nazwanie Papieża panem Wojtyłą było celowe - miało obrazić
          Papieża. Kto tego nie rozumie, niech spada na drzewo, a kto udaje, że nie
          rozumie, to niech nie szczeka, bo nie ma po co.
          Nazwanie Papieża "pan Wojtyła" jest zwykłym chamstwem i nie ma nic wspólnego z
          tym, co sądzimy o Papieżu, kościele itd. Ten, kto tak robi, jest dla mnie
          czerwoną szmatą i tyle.
          • Gość: Maksior Re: ogólne RE IP: *.*.*.* 15.05.01, 00:16
            Jezeli tak, to szkoda tracic sily na dyskusje - roznie oceniamy to samo
            zachowanie, ale nie ma to chyba wiekszego znaczenia :)) Pozdrowienia !
          • Gość: Jezus Re: ogólne RE IP: 203.202.95.* 15.05.01, 00:56
            muma napisał(a):

> Maksior! To, o czym piszesz, to zupełnie inna sprawa. Ja tam nie chodze do
            > kościoła, a Papież nie jest dla mnie osobiście autorytetem moralnym. Rzecz w
            > czym innym: otóż nazwanie Papieża panem Wojtyłą było celowe - miało obrazić
            > Papieża. Kto tego nie rozumie, niech spada na drzewo, a kto udaje, że nie
            > rozumie, to niech nie szczeka, bo nie ma po co.
            > Nazwanie Papieża "pan Wojtyła" jest zwykłym chamstwem i nie ma nic wspólnego z
            > tym, co sądzimy o Papieżu, kościele itd. Ten, kto tak robi, jest dla mnie
            > czerwoną szmatą i tyle.

No dobrze, to ja cie nazwe "muma". Czujesz sie obrazony/a?

• Gość: elart Re: ogólne RE IP: *.dialup.xtra.co.nz 15.05.01, 05:04
            Jezli dzielisz ludzi tylko na komunistow lub koscielnych to swiadczy ze jestes
            intekyualnym dnem z ktorym nie warto nawet polemizowac.
          • Gość: elart Re: ogólne RE muma IP: *.dialup.xtra.co.nz 15.05.01, 05:07
            Jezeli dzielisz ludzi tylko na komunistow i koscielnych to swiadczy ze jestes
            intelektualnym dnem z ktorym nie warto nawet poleminzowac.
          • Gość: elart Re: ogólne RE muma IP: *.dialup.xtra.co.nz 15.05.01, 05:09
            muma!Jezeli dzielisz ludzi tylko na komunistow i koscielnych to swiadczy ze
            jestes kompletnym intelektualnym dnem z ktorym nie warto nawet polemizowac.
          • Gość: Repol muma - czarna szmata IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.05.01, 23:28
            muma napisał(a):
            >Ten, kto tak robi, jest dla mnie
            > czerwoną szmatą i tyle.

A ty dla mnie czarną .....
    • Gość: elart Re: sławiński, bydlaku! przeproś Papieża i idź precz. A TVP MILCZY!!! IP: *.dialup.xtra.co.nz 15.05.01, 01:34
      Szanowny panie ktory smiesz nazywac innych bydlakami.
      Jezeli jest pan taki wierzacy i uduchowiony to jak moze panu przejsc przez usta
      tak obrazliwe slowa.Polska jest krajem wolnym i kazdy ma w nim prawo do
      wypowiedzi.Moim zdaniem nie ma nic obrazliwego z slowach "p.Karol Wojtyla".
      Prosze pamietac ze przed Bogiem wszyscy jestesmy rowni.Biblia mowi aby nikogo
      nie wywyzszac! Nikt z nas nie uniknie sadu Bozego.Nawet ci ktorzy na ziemi sa
      uwazani ze lepszych lub bardziej swietych.
      Jezeli naprawde zalezy panu aby podobac sie Bogu i Go nie obrazac to niech
      cytat z Biblii " Nikogo tez na ziemi nie nazywajcie ojcem swoim,albowiem jeden
      jest Ojciec wasz,Ten w niebie."
      Ewangelia Sw.Mateusza 23,9
      bedzie w pana sercu przez cale zycie
      Z powazaniem
      Artur Grabczewski
      • Gość: Swiadek Re: Tylko do pana Artura IP: 206.112.105.* 15.05.01, 07:34
        Gość portalu: elart napisał(a):

> Szanowny panie ktory smiesz nazywac innych bydlakami.
        > Jezeli jest pan taki wierzacy i uduchowiony to jak moze panu przejsc przez usta
        >
        > tak obrazliwe slowa.Polska jest krajem wolnym i kazdy ma w nim prawo do
        > wypowiedzi.Moim zdaniem nie ma nic obrazliwego z slowach "p.Karol Wojtyla".
        > Prosze pamietac ze przed Bogiem wszyscy jestesmy rowni.Biblia mowi aby nikogo
        > nie wywyzszac! Nikt z nas nie uniknie sadu Bozego.Nawet ci ktorzy na ziemi sa
        > uwazani ze lepszych lub bardziej swietych.
        > Jezeli naprawde zalezy panu aby podobac sie Bogu i Go nie obrazac to niech
        > cytat z Biblii " Nikogo tez na ziemi nie nazywajcie ojcem swoim,albowiem jeden
        > jest Ojciec wasz,Ten w niebie."
        > Ewangelia Sw.Mateusza 23,9
        > bedzie w pana sercu przez cale zycie
        > Z powazaniem
        > Artur Grabczewski

Szanowny Panie Arturze(drogi bracie)

Czy aby napewno wierzy Pan w to co pisze, czy aby o tego typu spotkaniach naucza
        sie w Domu Krulestwa?

Obudz sie Bracie.
        • Gość: Jan Re: Swiadek IP: 204.174.215.* 15.05.01, 21:40
          krolestwa -pisze sie przez o zamkniete, Krulu Borzy!!!
    • Gość: Tedi Re: sławiński, bydlaku! przeproś Papieża i idź precz. A TVP MILCZY!!! IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 15.05.01, 07:50
      Sam jestes bydlak .
      I prawdopodobnie chorujesz na BSE!!!
      • Gość: Jan Re: sławiński, bydlaku! przeproś Papieża i idź precz. A TVP MILCZY!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.05.01, 08:56
        Do Świadka: po pierwsze Królestwa przez "o" z kreską, po drugie Artur ma rację.

Na Ziemii wszyscy są wobec Boga równi i nie ma nic obraźliwego w nazwaniu
        PapieżaKarolem Wojtyłłą, którym w istocie jest.
        W piśmie, które było pismem urzędowym a nie artykułem do gazety, redaktor miał
        prawo użyć prawdziwego nazwiska Papieża oraz podać jego funkcję jaką pełni w
        Państwie Watykan.
        Istotą tego sporu jest to, że kolesie Pana Redaktora postanowili mu zrobić koło
        pióra i opublikowali pismo, które nie w tym celu zostało napisane, a wtedy to
        już całkiem inna rozmowa.

A przy okazji wyszło na tym forum, ile miłości do bliźniego jest w niektórych
        "wierzących"...
        • Gość: Repol Re: sławiński, bydlaku! przeproś Papieża i idź precz. A TVP MILCZY!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.05.01, 17:35
          Tak jest - wcześnie rzadziła czerwona mafia a teraz
          zcarna. I nie wiadomo która gorsza. A takich tłumoków
          jak w tym poscie w naszym kraju nie barkuje. Katolicy
          co by w imie wiary na stosach palili i w dyby
          zakówali. Maży im się Inkwizycja. Ale na szczęście
          wielu przeciwstawia się rządom czarnych a już niedługo
          jak rządzić będzie SLD (nie jestem ich sympatykiem) to
          czarnuchy pójda do pieca. Ich miejsce jest w kościele
          i organizacjach pomocowych a nie polityce. A panowie
          polityce z ZchN i temu podobnych niech lepiej się
          zajmą działalnością dobroczynną a nie politykierstwem.
          Ciekawe czy wszyscy będą tak kochać w polsce papieża
          jak umrze Wojtyła a wybiorą czarnego. Coś mi się to
          nie widzi. I chciałbym zobaczyć Czrneckiego czy innych
          oszołomów z tego forum jak całują go w rączkę.
          • Gość: Jakob Re: sławiński, bydlaku! przeproś Papieża i idź precz. A TVP MILCZY!!! IP: 206.112.125.* 15.05.01, 20:14
            Gość portalu: Repol napisał(a):

> Tak jest - wcześnie rzadziła czerwona mafia a teraz
            > zcarna. I nie wiadomo która gorsza. A takich tłumoków
            > jak w tym poscie w naszym kraju nie barkuje. Katolicy
            > co by w imie wiary na stosach palili i w dyby
            > zakówali. Maży im się Inkwizycja. Ale na szczęście
            > wielu przeciwstawia się rządom czarnych a już niedługo
            > jak rządzić będzie SLD (nie jestem ich sympatykiem) to
            > czarnuchy pójda do pieca. Ich miejsce jest w kościele
            > i organizacjach pomocowych a nie polityce. A panowie
            > polityce z ZchN i temu podobnych niech lepiej się
            > zajmą działalnością dobroczynną a nie politykierstwem.
            > Ciekawe czy wszyscy będą tak kochać w polsce papieża
            > jak umrze Wojtyła a wybiorą czarnego. Coś mi się to
            > nie widzi. I chciałbym zobaczyć Czrneckiego czy innych
            > oszołomów z tego forum jak całują go w rączkę.

Brawo Repol.

Nawet sie nie spodziewales ze tak Ci latwo pojdzie, teraz juz masz doswiadczenie
            wiec do dziela.
            Zal mi Cie , ale nie bardzo moge Ci pomoc.
            • muma towarzysze Szmaciaki! 17.05.01, 00:17
              Nazwanie mnie czarną szmatą nie jest dla mnie obraźliwe, choć nie ma nic
              wspólnego z rzeczywistością. Mogę być socjalistą wśród imperialistów, komunistą
              wśród kapitalistów, Żydem wśród hitlerowców, czarnym wśród czerwonych i
              czerwonym wśród czarnych.
              Nie wyjeżdżajcie mi tuy z biblią itd. Oczywiście, że wszyscy są równi,
              zwłaszcza wobec Boga. Chodzi o pewne zasady, dobry ton, którego komuszkom
              akurat zawsze bardzo brakowało i brakuje. I po tym poznać tow. Szmaciaka
              właśnie :-)
              • Gość: paul Re: towarzysze Szmaciaki! IP: 203.202.95.* 17.05.01, 00:48
                muma napisał(a):

> Nazwanie mnie czarną szmatą nie jest dla mnie obraźliwe, choć nie ma nic
                > wspólnego z rzeczywistością. Mogę być socjalistą wśród imperialistów, komunistą
                >
                > wśród kapitalistów, Żydem wśród hitlerowców, czarnym wśród czerwonych i
                > czerwonym wśród czarnych.
                > Nie wyjeżdżajcie mi tuy z biblią itd. Oczywiście, że wszyscy są równi,
                > zwłaszcza wobec Boga. Chodzi o pewne zasady, dobry ton, którego komuszkom
                > akurat zawsze bardzo brakowało i brakuje. I po tym poznać tow. Szmaciaka
                > właśnie :-)

Sadzac z Twoich wypowiedzi, to chyba jestes ksiadz Szmaciak. Koniec dyskusji.
              • Gość: Repol Re: towarzysze Szmaciaki! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.01, 00:55
                muma napisał(a):

> Nazwanie mnie czarną szmatą nie jest dla mnie obraźliwe,
                Chodzi o pewne zasady, dobry ton, którego komuszkom
                > akurat zawsze bardzo brakowało i brakuje. I po tym poznać tow. Szmaciaka
                > właśnie :-)

Mh.. cóż mumo to Ty zaczęłaś od "czerwonych szmat" , nie pamiętasz ???

Chodzi o pewne zasady !!! Dobry ton !! Którego "komuszkom" (jak Ty) brakuje !

I po tym Cię poznać - jak piszesz :-))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka