nowytor.nowytor8 03.10.07, 10:44 i Romki znowu będą chlastać. Tym razem jako premier na UW do studentów i nauczycieli akademickich. Pięknie mówi. Jego wystąpienie nagradzane jest owacjami! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obseerwator czemu "kłamco" ? 03.10.07, 11:14 pewnie w TVPiS dają oklaski, tak jak śmiech w sitcomach się podkłada. Wielbiciele JarKacza słyszą zatem więcej niz przeciętny wykształciuch, z włączonym TVN24 Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Kaczor znowu:) na wizji w TV3, a to się Donki 03.10.07, 10:45 Zdziwiłbym się, gdyby TVPiSs pokazała dłużej kogoś oprócz Prezesa. Oświeć mnie nowotwór - ciamka i mlaska tam jako premier czy jako kandydat??? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Jak ładnie.... 03.10.07, 10:45 nowytor.nowytor8 napisał: >> Tym razem jako premier na UW do studentów i nauczycieli akademickich. > Pięknie mówi. Jego wystąpienie nagradzane jest owacjami! A co mówi? Oprócz tego że pięknie? Może reformuje szkolnictwo wyższe? Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Jak ładnie.... 03.10.07, 10:48 dr.krisk napisał: > Może reformuje szkolnictwo wyższe? Nie podpowiadaj mu takich rzeczy! Jeszcze na jaki pomysł wpadnie i dopiero będzie tragedia... Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Jak ładnie.... 03.10.07, 10:56 Se nie wlacze,bo od prawie 2 lat z zasady Tvpis nie wlaczam.Wiec oswiec mnie czy studenci witaja Kaczora z taka radoscia jak ich dziadkowie witali Gomulke? W pis bez zmian.Sierota od konika po zbowidocu dzialaczu jest w Rumi pelnomocnikiem pis do spraw wyborow w miescie Rumia.Brawo.Tak trzymac.Ciesze sie.Rumianie z cala pewnoscia w odpowiedni sposob docenia dzialania waadz parti o pseudonimie pis. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Trzysekundowe owacje :))) 03.10.07, 10:56 Popędziłem obejrzeć. Piękne wystąpienie Bulgotka nagrodzone zostało trzysekundowymi owacjami sali (patrzyłem na zegarek). To się nazywa fantazja nowytorowa! Fakt - pięknie mówil. O intligencji, ze tom sprawom siem zajmniemy... Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Trzysekundowe owacje :))) 03.10.07, 11:08 poslugujac sie kaczym jezykiem , kaczy PIS dziarskim krokiem zmierza w pis-du . Odpowiedz Link Zgłoś
kontrol-k tak, przy okazji... 03.10.07, 11:09 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4469042.html Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj TYlko proszę się nie śmiać z pięknie mówi 03.10.07, 11:10 nowytor.nowytor8 napisał: > i Romki znowu będą chlastać. > Tym razem jako premier na UW do studentów i nauczycieli akademickich.Pięknie mówi. Jego wystąpienie nagradzane jest owacjami! Tak napisał ten "dowcipas"co go Katyń w tyłek uwiera nie wiem dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: TYlko proszę się nie śmiać z pięknie mówi 03.10.07, 11:16 Czy owacje trwaja nadal? Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor.nowytor8 boś świnia i menda, jeżeli nie rozumiesz, że 03.10.07, 11:19 pewnych granic, nawet w żartach, się nie przekracza. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: boś świnia i menda, jeżeli nie rozumiesz, że 03.10.07, 11:22 nowytor.nowytor8 napisał: > pewnych granic, nawet w żartach, się nie przekracza. To nie przekraczaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Czy owacje jeszcze trwają? 03.10.07, 11:22 Ech, nowytorku poczciwy, rozbawiłeś mnie. Dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Bartoszewski pewnie z zazdrości sie skręca..... 03.10.07, 11:29 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=69920491 Ale trzysekundowych owacji nie dostał!!!! Odpowiedz Link Zgłoś