zapijaczony_ryj 23.10.07, 10:08 Dzień Dobry. W związku z zaistniała sytuacją,uprzejmie donosimy,zdejmujemy z Państwa telefonu usługę "codzienny podsłuch", co wpłynie na obnizenie połączeń krajowych o 20%. Serdeczne pozdrowienia_CBA. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzej.01 Re: Dostałem SMSa od CAB 23.10.07, 10:27 Toładnie z ich strony, że na ostatek myślą o tanim państwie. Odpowiedz Link Zgłoś
amokis Kto by ciebie chciał podsłuchiwać głupku. 23.10.07, 10:32 Kto by ciebie chciał podsłuchiwać głupku. Jesteś zerem kompletnym.A kto by chciał i po co podsłuchiwać kompletne zero. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.01 Re: Kto by ciebie chciał podsłuchiwać głupku. 23.10.07, 10:38 amokis napisał: ... A kto by chciał i po co podsłuchiwać kompletne zero. A właśnie, że Ziobro podsłuchiwali. Po co ? Sami swoi mają takie zwyczaje nawet wewnątrz swojej mafii! Odpowiedz Link Zgłoś
zdrowy_na_umysle Re: Kto by ciebie chciał podsłuchiwać głupku. 23.10.07, 15:56 andrzej.01 napisał: > amokis napisał: > ... A kto by chciał i po co podsłuchiwać kompletne zero. > > A właśnie, że Ziobro podsłuchiwali. > Po co ? Sami swoi mają takie zwyczaje nawet wewnątrz swojej mafii! > no tak dokladnie Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Jak to kto?Jeszce mniejsze zero, czyli 23.10.07, 11:25 amokis napisał: > Kto by ciebie chciał podsłuchiwać głupku. > Jesteś zerem kompletnym.A kto by chciał i po co podsłuchiwać > kompletne zero. pl.youtube.com/watch?v=DZ607mJxnic PiSdacka mundralo Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Ale usługę "mordo ty moja" 23.10.07, 10:46 ukrywającą na bilingach numery 3 wybranych telefonów masz nadal aktywną? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
porter77 Re: Dostałem SMSa od CAB 23.10.07, 15:59 zapijaczony ryj przesłał to dalej i tak własnie telefonnie gsm nabijaja kase ne tepych polaczkach przedłuzajacych łancuszki esemesowe Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany straszne, 20 gr za zart 23.10.07, 16:21 no po prostu ci Polacy to takie durnie, ze sie chca powyglupiac za 20 gr!!! IDIOCI! Kto by sie chcial posmiac! Tylko jakies niedojrzale emocjonalnie POkemony i POkrami. Pozwol, ze sam bede decydowal na co wydam moje 20gr i komu dam zarobic, nie narazajac sie jednoczesnie na jakies uwagi o "tepych polaczkach". Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Dostałem SMSa od CAB 23.10.07, 16:14 ;-))))))))))))))) dostalam identycznego! Odpowiedz Link Zgłoś
rudadziwka Re: Dostałem SMSa od CAB 23.10.07, 16:20 wanda43 napisała: > ;-))))))))))))))) > dostalam identycznego! I też przeslalas dalej?, czy Ci szkoda bylo 20 gr jak poprzednikowi? Odpowiedz Link Zgłoś
porter77 Re: Dostałem SMSa od CAB 23.10.07, 16:20 Polacy to jednak idioci-bawia sie w łancuszki smsowe jak dzieci,nawet JP II w to wmieszaja by nabijac kase dla operatora,ja tez dostałem i co z tego wynika?ma ktos te 20 % tansze rozmowy naiwniaczki? Odpowiedz Link Zgłoś