jola_iza 26.11.07, 12:21 Tak się zastanawiam ilu zwolenników ma tak naprawdę PiS? Bo na tym forum to tylko sami wyznawcy Jarkacza a nie zwolennicy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kecawa Re: Zwplennicy PiS? 26.11.07, 17:47 jestem krytyczny wobec Kaczora co nie oznacza iż nie popieram mojej partii. pozdrawiam serdecznie kecaw kaczysta Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Zwplennicy PiS? 26.11.07, 18:18 Każdy ma swoje,właściwe miejsce.Które go boli.Jedynie po śmierci nie można zmienić zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
bubba49 Re: Zwplennicy PiS?tylko krowa nie zmienia poglądó 26.11.07, 18:23 w,czy człowiek świadomie głosuje na partię która,grozi innym politykom,wymyśla drakońskie kary,sądy 24h,i prawo i sprawiedliwośc ma w du-pie.liczy się tylko TERAZ KU.. MY. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda.maupa Re: Zwplennicy PiS? 26.11.07, 18:20 Duża część tych trollowatych wątków jest autorstwa wyznawców innych partii. Już od jakiegoś czasu przestałam większość winy zwalać na PiS. Na tym forum jest o wiele większy przegląd polityczny niż tylko PO-PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Zwplennicy PiS? 26.11.07, 19:06 ruda.maupa napisała: > Duża część tych trollowatych wątków jest autorstwa wyznawców innych partii. > Już od jakiegoś czasu przestałam większość winy zwalać na PiS. Na tym forum jes > t o wiele większy przegląd polityczny niż tylko PO-PiS. Wyznawcy mogą być tylko w PiSie, reszta to zwolennicy. Czym się różni wyznawca od zwolennika chyba nie muszę tłumaczyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Zwplennicy PiS? 26.11.07, 19:12 Pierd...ć system,w którym od żłobu odsuwane są bardziej szalone zwierzęta,by dac żreć równie chciwym,lecz bardziej ucywilizowanym ,ale przy tym podobnym z oblicza do poprzednich(przeczytane na forum). Odpowiedz Link Zgłoś