jk-24 30.04.08, 07:04 minister obrony narodowej tworzy polską armię , która składać się będzie jeno z jenerałów. Cały świat nam bydzie zazdrościć tego ministra, co to jest przełozonym jeno jenerałow, kudy tam innym do takiej persony. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rotepirat Postępowy ? gdzie tam - to platfus 30.04.08, 07:44 120 generałów - darmozjadów to o 100 za dużo. Mamy małą armię. Na co nam tylu. Siedzi taki grubas za biurkiem, albo w kasynie i się wymądrza. Ambitni tylko w gębach. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Postępowy ? gdzie tam - to platfus 30.04.08, 16:19 rotepirat napisał: > 120 generałów - darmozjadów to o 100 za dużo. Mamy małą armię. Na co nam tylu. > Siedzi taki grubas za biurkiem, albo w kasynie i się wymądrza. > > Ambitni tylko w gębach. Taki np. Głódź... Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Znam bardziej 'Postępowych" PiS daków 30.04.08, 07:47 jk-24 napisał: > minister obrony narodowej tworzy polską armię , która składać się > będzie jeno z jenerałów. Cały świat nam bydzie zazdrościć tego > ministra, co to jest przełozonym jeno jenerałow, kudy tam innym do > takiej persony. Stworzyli więcej jenerałów: Podczas uroczystości minutą ciszy uczczono pamięć ppor. Łukasza Kurowskiego, który we wtorek zginął w Afganistanie. "Lech Kaczyński nominował 18 osób na stopnie generalskie. Generałem broni został dowódca Sił Powietrznych Andrzej Błasik, drugą gwiazdkę otrzymali też zastępca dowódcy Sił Powietrznych gen. Krzysztof Załęski oraz zastępca szefa BBN gen. bryg. Roman Polko. Nominacje na pierwszy generalski stopień - generała brygady - odebrało jedenastu pułkowników, czterech komandorów otrzymało stopień kontradmirała". Odpowiedz Link Zgłoś
jk-24 Re: Znam bardziej 'Postępowych" PiS daków 30.04.08, 08:06 anie mówiłem,że platfus jak małpa małpuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_siurek Ten nie małpuje 30.04.08, 08:19 jk-24 napisał: > anie mówiłem,że platfus jak małpa małpuje ? On tak ma: Odpowiedz Link Zgłoś
jk-24 Re: Ten nie małpuje 30.04.08, 08:25 jedna małpa od platfusów lata na drzwiach od stodoły druga małpa od platfusów armię jenerałów chce stworzyć, czemu on taki skromny jest od razu mógł zgłosić 1000 jenrałow. Odpowiedz Link Zgłoś
pisatiel.killing Całkowita racja.Biurkowych generałów mam w dupie. 30.04.08, 09:30 Odpowiedz Link Zgłoś
jk-24 Re: Całkowita racja.Biurkowych generałów mam w du 30.04.08, 14:47 a czemu on wnioskował tylko o kilkunastu jenerałów ? winien wnioskować o setki albo i tysiące. Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Postępowy platfus 30.04.08, 14:51 Klich(lekarz psychiatra)chce by na czele 1000 żołnierzy stał generał. "Kto żyje dostatecznie długo,ten doczeka wszystkiego.Przyjaciele staną się wrogami,a wrogowie- przyjaciółmi.Mędrcy-głupcami,a głupcy-mędrcami.Białe będzie czarnym,a czarne-białym.Wystarczy nie spieszyć się z umieraniem"(A Minkiewicz). Odpowiedz Link Zgłoś
jk-24 Re: Postępowy platfus 01.05.08, 15:00 ja się pytam dlaczego ten platfus Klich kręci lody tylko dla pietnastu ? Odpowiedz Link Zgłoś