Gość: ouimet IP: *.sympatico.ca 12.11.03, 18:18 ciekawia mnie nazwiska organizatorow,a raczej opiekunow gangu.... z Sejmu .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: Seks, kasety i szantaż IP: *.zawiercie.sdi.tpnet.pl 12.11.03, 18:19 pewnie poszli za daleko - sfilmowali jakiegos posla i posel sie zdenerwowal....... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freyjka z drugiej strony... IP: *.chello.pl 12.11.03, 18:54 no tak z drugiej strony - tej pozytywnej - to może ofiarom teraz odechce się zdrady... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MS Re: Seks, kasety i szantaż IP: 217.153.133.* 13.11.03, 11:53 nie rozumiem dlaczego Policja zajmuje sie takimi sprawami? Dlaczego moje pieniądze są wydawane na ochronę takich baranów? Dlaczego Państwo ciągle próbuje pełnić rolę matki/ojca? Przecież to problem tych ludzi którzy zdradzają a nie mój. Dziwny jest ten lewacki świat :-( Pzdr. MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filmofil Re: Seks, kasety i szantaż IP: 193.217.231.* 13.11.03, 18:30 A mowimy ze nasi rodacy nie maja talentow organizacyjnych. Lodz od dawna slynie z produkcji filmow zatem nie dziwi rakt ze tu rodza sie oryginalne pomysly.Szkoda tylko ze tak ograniczone grono widzow moze podziwiac te produkcje. Tq sie NAZYWA kino elitarne, nie jakas tam rywinowska masowka. Odpowiedz Link Zgłoś