Dodaj do ulubionych

kataryna.kataryna jest...

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.03, 18:22
..ubekiem.
spoko, nie profesjonalnym, a mentalnym.

oddelegowana przez redakcje wyborczej do kreowania jedynej, glownie anty-
Rywinowej prawdy, zeby sobie przypadkiem ktos nie pomyslal inaczej.

...zeby nie pomyslal, ze michnik robi nad glowami narodu kolosalne interesy -
bo ma pomyslec, ze on sluzy polsce.

...zeby nie pomyslal, ze korupcja moralna, kiedy to sie dzwoni do premiera
rzadu, aby wyskubac wlasciwa dla siebie ustawe, jest zla - bo to byla obrona
interesow mediow prywatnych i wolnosci slowa.

...zeby nie pomyslal przypadkiem, ze gazeta stworzona na zaufamniu milionow
polakow, ktorzy czekali na wolna prase, jest teraz po prostu cwanym,
cynicznym graczem szmalcowo-politycznym (jedno bez drugiego ani rusz, nie ma
znaczenia) - bo przeciez chodzi o wolny dostep do przekazu alternatywnego,
jak polsat.

boze, ilez trzeba zaklamania (kataryno), zeby kazac ludziom nie widziec
prawd oczywistych i spychac ich na manowce w rodzaju "oleksy powiedzial"
i "jola kandyduje".

albo...powiedz ile ci placa.
innej drogi nie widze.
Obserwuj wątek
    • Gość: Roman P. Re: kataryna.kataryna jest... IP: *.energis.pl 17.11.03, 18:28
      No, jest troche tendencyjna, to fakt, ale nie nazywaj od razu czlowieka
      ubekiem, bo nie znasz chyba znaczenia tego slowa.
    • kataryna.kataryna Re: kataryna.kataryna jest... 17.11.03, 18:33
      Gość portalu: proste napisał(a):

> ..ubekiem.
      > spoko, nie profesjonalnym, a mentalnym.

Protestuję! Jestem ubekiem jak najbardziej profesjonalnym!

> oddelegowana przez redakcje wyborczej do kreowania jedynej, glownie anty-
      > Rywinowej prawdy, zeby sobie przypadkiem ktos nie pomyslal inaczej.

To chyba jasne. Antyrywinową prawdę muszę w pocie czoła kreować, bo prawda
      materialna jest jak najbardziej prorywinowa.

> ...zeby nie pomyslal, ze michnik robi nad glowami narodu kolosalne interesy -
      > bo ma pomyslec, ze on sluzy polsce.

Ale przy takim bystrzaku jak ty nawet ja, ubek profesjonalny, jestem bezsilna.

> ...zeby nie pomyslal, ze korupcja moralna, kiedy to sie dzwoni do premiera
      > rzadu, aby wyskubac wlasciwa dla siebie ustawe, jest zla - bo to byla obrona
      > interesow mediow prywatnych i wolnosci slowa.

Czytałeś mój zakres obowiązków? Dokładnie tak w nim stoi.

> ...zeby nie pomyslal przypadkiem, ze gazeta stworzona na zaufamniu milionow
      > polakow, ktorzy czekali na wolna prase, jest teraz po prostu cwanym,
      > cynicznym graczem szmalcowo-politycznym (jedno bez drugiego ani rusz, nie ma
      > znaczenia) - bo przeciez chodzi o wolny dostep do przekazu alternatywnego,
      > jak polsat.

No, nie taki wolny, trochę trzeba za ten Polsat zapłacić.

> boze, ilez trzeba zaklamania (kataryno), zeby kazac ludziom nie widziec
      > prawd oczywistych i spychac ich na manowce w rodzaju "oleksy powiedzial"
      > i "jola kandyduje".

Nie mów do mnie "Boże" bo mnie to krępuje. Ja po prostu lubię rozkazywać. A
      najbardziej lubię rozkazywać im myśleć. Ale ty się broń!

> albo...powiedz ile ci placa.

Płacą mi dużo ale za to, że mnie zdemaskowałeś obetną mi premię jak nic.

> innej drogi nie widze.

Matrix, panie, Matrix.

• kkkaczory_piss_brothers dobre:)..naprawde dobre,smieszne..konfabulantko:)) 17.11.03, 21:56
        kataryna.kataryna napisała:
        > Protestuję! Jestem ubekiem jak najbardziej profesjonalnym!
        > Ale przy takim bystrzaku jak ty nawet ja, ubek profesjonalny, jestem
        bezsilna.
        > Czytałeś mój zakres obowiązków? Dokładnie tak w nim stoi.
        > No, nie taki wolny, trochę trzeba za ten Polsat zapłacić.
        > Płacą mi dużo ale za to, że mnie zdemaskowałeś obetną mi premię jak nic.
        > Matrix, panie, Matrix.

I co jeszcze sobie wymyslisz?:))))))
        np. na temat....
    • wieslaw.rewerski Re: kataryna.kataryna jest... 17.11.03, 18:47

> ..ubekiem.
      >
      >
      > ...zeby nie pomyslal, ze michnik robi nad glowami narodu kolosalne interesy -
      > bo ma pomyslec, ze on sluzy polsce.
      >
      > ...zeby nie pomyslal, ze korupcja moralna, kiedy to sie dzwoni do premiera
      > rzadu, aby wyskubac wlasciwa dla siebie ustawe, jest zla - bo to byla obrona
      > interesow mediow prywatnych i wolnosci slowa.
      >
      > ...zeby nie pomyslal przypadkiem, ze gazeta stworzona na zaufamniu milionow
      > polakow, ktorzy czekali na wolna prase, jest teraz po prostu cwanym,
      > cynicznym graczem szmalcowo-politycznym (jedno bez drugiego ani rusz, nie ma
      > znaczenia) - bo przeciez chodzi o wolny dostep do przekazu alternatywnego,
      > jak polsat.
      >
      > boze, ilez trzeba zaklamania (kataryno), zeby kazac ludziom nie widziec
      > prawd oczywistych i spychac ich na manowce w rodzaju "oleksy powiedzial"
      > i "jola kandyduje".
      >
      > albo...powiedz ile ci placa.
      > innej drogi nie widze.

Załóżmy, że z Kataryną jest tak, jak napisałeś(aś).

Czy jednak oznacza to, że ktokolwiek broni Ci kreować - jak piszesz - prawdę
      inną niż anty-Rywinowa? Czy nie możesz bez inwektyw oraz insynuacji, lecz mocą
      argumentów propagować tu swoje poglądy? Jeśli to, co pisze tu Kataryna, jest
      dla Ciebie nieznośne, to dlaczego nie ograniczasz się do meritum, lecz robisz
      wycieczkę personalną? Byłoby to i dużo ciekawsze, i miałoby mocniejszą wymowę.
      A tak to powstało wrażenie, że Twoim celem jest zdyskredytowanie niewygodnego
      adwersarza... Wrażenie to jest tym mocniejsze, że Kataryna wielokrotnie dawała
      wyraz swojemu rozczarowaniu do red. Michnika. Rozczarowaniu nie mieszczącemu
      się w Twojej insynuatorskiej prezentacji jej wypowiedzi...

Wiesław Rewerski
      • Gość: nick niestaly kataryna.kataryna jest... nie jest... jest...! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.03, 20:35
        ano broni.
        3 posty anty-katarynowe (bez zniewag, szkalowania, ot, podwazajace jej
        obiektywizm - nic wiecej) zostaly zwyczajnie zdjete przez portalowa cenzure.

tu sie wala tysiac postow antyzydowskich, antypolskich, antymichnikowych,
        antykwasniewskich - i wycinane sa tylko wowczas, gdy padaja w nich wulgaryzmy.
        na kataryne wystarczy napisac cos z rana, zeby zniklo przed obiadem - stad ten
        post napisany popoludniu, jak juz cenzorzy poszli lulu, moze do rana wytrzyma.

wiec zanim napiszesz "nikt ci nie broni", to westchnij gleboko, bo broni jak
        najbardziej.

liczba postow kataryny, napisanych w tonie wybielajacym michnika - sorki, moze
        mieszkam na innej planecie, ale te wszystkie biedne istoty ludzkie, ktore
        spotykam, sa na agorowe manipulacje przy ustawie po prostu wsciekle - jest
        chorobliwie przewazajaca, ona po prostu pacyfikuje to forum antyrywinowym
        jadem, cos jak jerzy lukaszewicz kazal prasie w 70-tych.
        posty antyrywinowe sa podlewane ochoczo i rozmnazane, posty antymichnikowe (w
        kontekscie ustawy) sa usuwane.
        czego jeszcze panu potrzeba, panie wieslawie?
        • wieslaw.rewerski Re: kataryna.kataryna jest... nie jest... jest... 17.11.03, 21:08
          wieslaw.rewerski napisał:

> Czy jednak oznacza to, że ktokolwiek broni Ci kreować - jak piszesz - prawdę
          > inną niż anty-Rywinowa?

Gość portalu: nick niestaly napisał(a):

> ano broni.
          > 3 posty anty-katarynowe (bez zniewag, szkalowania, ot, podwazajace jej
          > obiektywizm - nic wiecej) zostaly zwyczajnie zdjete przez portalowa cenzure.
          >
          > tu sie wala tysiac postow antyzydowskich, antypolskich, antymichnikowych,
          > antykwasniewskich - i wycinane sa tylko wowczas, gdy padaja w nich wulgaryzmy.
          > na kataryne wystarczy napisac cos z rana, zeby zniklo przed obiadem - stad
          > ten
          > post napisany popoludniu, jak juz cenzorzy poszli lulu, moze do rana wytrzyma.
          > wiec zanim napiszesz "nikt ci nie broni", to westchnij gleboko, bo broni jak
          > najbardziej.

Piszesz zbyt sprawnie, abym nie podejrzewał manipulacji w tym, co wyżej
          zacytowałem.

W swoim poprzednim poście napisałem, że nikt nie broni Ci kreować prawdy innej
          niż anty-Rywinowa. Tymczasem Ty starasz się wykazać, że broni Ci wyrażać opinie
          anty-Katarynowe. Rozumiem, że "antykatarynizm" utożsamiasz z "prorywinizmem".
          Twoje prawo - dopóki robisz to niepublicznie. Uważam jednak, że na forum
          dyskusyjnym nie należy zajmować się personalnie osobami anonimowymi (jak np.
          Kataryna), ale problemami. Jeżeli problemy te uosabiane są przez kogoś
          publicznego (jak np. Rywin), to wypowiedzi o tym kimś takim mają sens. Ale nie
          o Katarynie! Kimże ona jest, aby godzić się na obrażanie jej? Czy zrobiła coś
          takiego, co uczyniłoby ją osobą publiczną, która powinna liczyć się z tym, że
          będzie traktowana równie bezpardonowo, jak ludzie ze świata polityki, władzy i
          biznesu? Daruj, ale w usuwaniu postów o kimś takim, jak Kataryna, nie widzę nic
          niewłaściwego. Podobnie zresztą należałoby zrobić z postem, w którym i Ty
          zostałeś nazwany szczurem i ubekiem - jeśli dobrze pamiętam.

Proponuję na forum zajmować się sprawami i problemami, a nie sobą nawzajem.
          Zwłaszcza wtedy, gdy robione jest to w sposób agresywny...

Wiesław Rewerski
          • Gość: Mr.Zero Re: kataryna.kataryna jest... nie jest... jest... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.03, 23:56
            Osoba, ktora pisze swoje dezyderaty w miejscu publicznym podlega osadowi
            publicznemu. Nie ma tak, ze mozna sponiewierac jakiegos
            czlowieka "publicznego", ale ten, co sponiewieral nie podlega ocenie. Kataryna
            podlega ocenie jak najbardziej, zwlaszcza, ze najprawdopodobniej jest
            pracownikiem "Agory" oddelegowanym do kreowania "prawdy" na tym forum.
            • Gość: bratek zgoda IP: *.biaman.pl 17.11.03, 23:59
              Nie ze wszystkim, co tu napisałeś, się zgadzam, ale z jednym tak - z twoim
              nickiem. Dobrałeś go sobie bardzo trafnie.
            • Gość: GoniącyPielęgniarz Do wielonickowca IP: *.clean4all.com 18.11.03, 13:43
              Gość portalu: Mr.Zero napisał:

>Kataryna podlega ocenie jak najbardziej,

Jak najbardziej masz rację, zwłaszcza, że ktoś taki jak Ty, kto bardzo
              wnikliwie zapoznawał się i analizował osobowość i mentalność (ubecką jak
              twierdzisz) Kataryny, zwrócił pewnie uwagę również na to, co się dzieje i
              działo już dawno wokół niej na forum. Pewnie gdyby większość
              najwierniejszych "fanów" Kataryny otrzymało w odpowiednio wczesnym czasie pomoc
              psychiatryczną, która im się należała bez dwóch zdań, to dzisiaj sprawa
              wyglądałaby zupełnie inaczej. Pewnie gdyby nie to, że ilość "fanów" Kataryny
              utrzymuje się mniej więcej na stałym poziomie i czekają oni tylko na tego typu
              wątki, żeby móc zwymiotować, to co w ich osobowości i mentalności jest
              najpiękniejszego, to podejrzewam, że mogło by to wyglądać nieco inaczej. Po
              prostu to, że jest tu kilka osób, które uwielbiają zakładać wątki o sobie
              nawzajem tylko po to, aby się tam obrzucać błotem, nie znaczy, że wszystkim
              odpowiadałaby taka dyskusja na ich temat.

>zwlaszcza, ze najprawdopodobniej jest pracownikiem "Agory" oddelegowanym do
              >kreowania "prawdy" na tym forum

Może więcej konkretów bym prosił, bo jakoś nie jestem w stanie uwierzyć Ci na
              słowo. A jeżeli nie zdołasz zebrać dowodów, to może chociaż motywy, jakimi
              kieruje się Agora, gdy "oddelegowuje" na tego typu forum swoich pracowników w
              celu głoszenia swojej "prawdy". Chyba zbyt wysoko cenisz opinię osób, które
              zabierają tutaj głos, skoro podejrzewasz, że taka spólka jak Agora prowadzi
              tajną kampanię na swoim forum w celu wywierania wpływu na opinię internautów. W
              tej kwestii to chyba Kaszpirowski byłby skuteczniejszy. A co z innymi spółkami
              i wydawcami prasy? Czy oni też tu sieją propagandę przy wykorzystaniu
              zawodowych manipulatorów? Cholera, ja wiedziałem, że to forum ma coś dziwnego w
              sobie, ale nigdy nie podejrzewałem, że tutaj taka walka toczy. Bo to przecież
              ogromne pieniądze. Pieniądze i władza. Czuję się taki bezbronny.

• basia.basia Do GP 18.11.03, 15:38
                Gość portalu: GoniącyPielęgniarz napisał(a):

> Czuję się taki bezbronny.

Uważaj na to co mówisz, bo się zlecą tutaj stada goniących pielęgniarek:)
                Ja sama się tak wzruszyłam, że też gotowa jestem się Tobą bezbronnym
                zaopiekować:)

• Gość: GoniącyPielęgniarz Re: Do GP :)) IP: *.clean4all.com 18.11.03, 17:05
                  :))
        • basia.basia mijasz się z prawdą efemeryczny nicku oraz ... 17.11.03, 21:09

jesteś (nicku) niedoinformowany.

> ano broni.
          > obiektywizm - nic wiecej)

Tu jest ta nieprawda. Ja widziałam dwa wątki ( trzeci mi umknął )
          i wiem co w nich było. Bardzo miło ze strony admina, że raczył
          wyciąć te posty. Mnie również zdarza się być atakowaną w wulgarny
          sposób i admin raczy interweniować. Piszę "raczy" ponieważ bywa
          opieszały, co może wynikać z lenistwa.

Powyższe jest o mijaniu się z prawdą.

> zostaly zwyczajnie zdjete przez portalowa cenzure.
          >
          > antykwasniewskich - i wycinane sa tylko wowczas, gdy padaja w nich
          wulgaryzmy.
          > na kataryne wystarczy napisac cos z rana, zeby zniklo przed obiadem - stad
          ten
          > post napisany popoludniu, jak juz cenzorzy poszli lulu, moze do rana
          wytrzyma.

Nie zniknie, bo w tym nie ma pospolitego chamstwa.

>
          > najbardziej.
          >
          > liczba postow kataryny, napisanych w tonie wybielajacym michnika - sorki,
          moze
          > mieszkam na innej planecie,

Niedoinformowanie. Wystarczy, że sobie poczytasz wątki założone w dniach
          ostatnich "występów" Michnika. Wielu z nas dało w nich wyraz rozczarowaniu
          oraz zawodowi jaki nam sprawił. Być może Katarynie właśnie sprawił największy
          zawód, bo najwięcej nadziei pokładała w tym człowieku, który jest już częścią
          naszej historii ale ostatnie, jego własne poczynania sprawiają, że jej i nie
          tylko jej bohater spadł z cokołu z wielkim hukiem.

ale te wszystkie biedne istoty ludzkie, ktore
          > spotykam, sa na agorowe manipulacje przy ustawie po prostu wsciekle - jest
          > chorobliwie przewazajaca, ona po prostu pacyfikuje to forum antyrywinowym
          > jadem,

To jest po prostu bzdura. Całą tę sprawę dla wygody nie tylko my nazywamy
          aferą Rywina. Rywin jest pierwszym przewracającym się elementem domina, nie
          wiadomo jeszcze co będzie na końcu. Może Agora? Może Michnik? Nie wiem.

cos jak jerzy lukaszewicz kazal prasie w 70-tych.
          > posty antyrywinowe sa podlewane ochoczo i rozmnazane, posty antymichnikowe
          (w
          > kontekscie ustawy) sa usuwane.
          > czego jeszcze panu potrzeba, panie wieslawie?
          • Gość: anka Re: tu się różnię IP: *.acn.pl 17.11.03, 21:40
            dla mnie daaawno spadł z hukiem
            jak zaczął uprawiać propagandę w gazecie
            a czytałam ją wnikliwie
            szczególnie komentarze na szarym tle były środkiem piorącym mózgi
            tzw.inteligencji (czyli ludziom którym baaardzo zależało na legitce)

po kolejnym
            "my ludzie gzety" trutututut

wymiękłam
            i powiedziłam
            dość
            :)
          • Gość: Oko Weza Re: mijasz się z prawdą efemeryczny nicku oraz .. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.03, 00:05
            Odpowiedzi beda dwie:
            1. to, ze ty dopuszczasz final z Michnikiem czy Agora w jakiejs roli - to twoj
            sukces. Niestety, nie kataryny, ktora takiej mozliwosci nie dostrzega.
            2. niestety, to ty mijasz sie z prawda. nie napisze, ze klamiesz, choc byloby
            to nawet na miejscu, bo jak ocenic osobe, ktora nie pisze prawdy? Otoz
            zalozone przeze mnie watki (2) wylecialy po kilku minutach, zanim ktokolwiek
            zdazyl sie wpisac. Ich tresc byla w tytule: "Kim jest kataryna?". Dalej
            bylo "po prostu pytam, bo widze, ze jest tu cala masa postow autorstwa tej
            osoby, mnostwo osob ja podziwia, ale mnostwo ja bez pardonu atakuje, co sie
            zawsze dzialo na tym forum, kiedy ktos je nieswiadomie zawlaszczal, albo kiedy
            niejaki Luzer, a wiec Adam Michnik, pisywal tutaj swoje eseje". Otoz ten watek
            nie przetrwal nawet kwadransa, ale na szczescie moj przytyk, ze go zdjeto,
            zostal utrzymany kilka godzin i znalazly sie w nim komentarze osob, ktore moj
            oryginal widzialy. Masz zle oczy lub intencje, basiu.basiu.
            PS
            Tak, nie mam stalego nicka, bo nie bawi mnie druga tozsamosc - bawi mnie
            zabawa w nicki. Ale poki wiesz, ze jestem tym samym kims, nie czyn mi
            wyrzutow, bo moje 25 nickow jest tyle samo wiele warte, co jakikolwiek staly,
            nawet jesli jest podwojny.

• basia.basia Re: mijasz się z prawdą efemeryczny nicku oraz .. 18.11.03, 10:01
              Gość portalu: Oko Weza napisał(a):

> 2. niestety, to ty mijasz sie z prawda. nie napisze, ze klamiesz, choc
              byloby
              > to nawet na miejscu, bo jak ocenic osobe, ktora nie pisze prawdy? Otoz
              > zalozone przeze mnie watki (2) wylecialy po kilku minutach, zanim ktokolwiek
              > zdazyl sie wpisac. Ich tresc byla w tytule: "Kim jest kataryna

Widziałam co innego, np. Kataryna to stara qrwa. Jeśli Twoje wątki trwały
              tylko kilka minut to znaczy, że ich nie zauważyłam. Wynika stąd, że pojawił
              się również jakiś "prawdziwy wielbiciel" Kataryny.
        • iza.bella.iza Re: kataryna.kataryna jest... nie jest... jest... 18.11.03, 02:12

> obiektywizm - nic wiecej) zostaly zwyczajnie zdjete przez portalowa cenzure.
          > antykwasniewskich - i wycinane sa tylko wowczas, gdy padaja w nich wulgaryzmy.
          > na kataryne wystarczy napisac cos z rana, zeby zniklo przed obiadem

Żeby się jakiś post utrzymał na 1 stronie od śniadania do obiadu, to musi ktoś
          (i to na ogół niejeden) podjąć wątek. Poszukaj swoich porannych postów na
          stronach następnych - napewno są. Przypomnij tylko sobie jakim nickiem je
          podpisałeś. Tak często je zmieniasz, że pewnie nie będzie to łatwe - tu na tym
          wątku naliczyłam ich kilka "proste", "nick niestały", "mr. zero" itd. Jak
          zaczniesz się logować, to wyszukiwarka sama Ci je znajdzie, nawet na oślej
          ławce. No, ale trzeba mieć trochę cywilnej odwagi, żeby inwektywy pod cudzym
          adresem i pisanie bzdur podpisywać loginem, za który w konsekwensji można dostć
          na własną skrzynkę całkiem już osobistą korespondencję - nie zawsze przyjemną.

> stad ten post napisany popoludniu, jak juz cenzorzy poszli lulu, moze do rana
          wytrzyma.

Tak, ten się utrzyma, bo ktoś zechciał podjąć wątek. Poza tym korespondowanie z
          samym sobą też utrzymuje go przy życiu. Masz Tym razem więcej szczęścia.
          Gratuluję.

> najbardziej. liczba postow kataryny, napisanych w tonie wybielajacym
          > michnika -

Można na palcach jednej ręki policzyć i to pod warunkiem, że ręka ta przeżyła
          smutne spotkanie z kosiarką i jest nieco okaleczona.

> sorki, moze
          > mieszkam na innej planecie,

Najwyraźniej

> ale te wszystkie biedne istoty ludzkie, ktore
          > spotykam,

Też bym była biedna jakbym Cię spotkała - na szczęście ominęło mnie to.

> ona po prostu pacyfikuje to forum antyrywinowym jadem,

I chwała jej za to!!! My siepacze, forumowe kundelki razem z nią będziemy
          zionąć tym jadem panie Rywin!!!

> posty antyrywinowe sa podlewane ochoczo i rozmnazane,

I będą nadal - dopóki Rywin i spółka nie trafią do pudła!!!
    • Gość: bratek tętent ubeckich szczurów IP: *.biaman.pl 17.11.03, 19:21
      Żenujące. Nie dość, że wstydzisz się podpisać stałym nickiem, to jeszcze
      wypuszczasz w świat świńską ubecką fałszywkę. Jednak szkoda, że w 1989 r nie
      przeprowadzono głębokiej deratyzacji ubeków.
      • Gość: bratek w czynie społecznym, po prostu IP: *.biaman.pl 17.11.03, 19:24
        Zdradzę ci w sekrecie, że napisałem to całkowicie za darmo i jak będzie trzeba,
        zrobię to ponownie.
        • Gość: anka Re: w czynie społecznym, po prostu IP: *.acn.pl 17.11.03, 20:40
          a kataryna broni redaktora,bo nie doczytałam...?
          tak poza tym spoko jest

• Gość: bratek odp. IP: *.biaman.pl 17.11.03, 22:19
            W tej sytuacji nie ma najmniejszego znaczenia, czy broni redaktora czy nie. Nie
            o to się rozchodzi.
      • Gość: babariba tak na marginesie tylko... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 19.11.03, 00:53
        ...coś mi się wydaje bratku, ze też niekoniecznie jesteś mocno przywiązany do jednego nicka, a kiedyś broniłeś prawa do wielokrotnej zmiany nawet w jednym watku
        pzdr, babariba jednonickowa
        • Gość: züberman odzywaj się, jeśli masz coś do powiedzenia IP: *.biaman.pl 20.11.03, 18:11
          Gość portalu: babariba napisał(a):

> ...coś mi się wydaje bratku, ze też niekoniecznie jesteś mocno przywiązany do
          j
          > ednego nicka, a kiedyś broniłeś prawa do wielokrotnej zmiany nawet w jednym
          wat
          > ku
          > pzdr, babariba jednonickowa

źle Ci sie wydaje w ogóle i szczególe. Zgadzam sie na zmianę nicków tylko jeśli
          jest oczywiste, że pod nimi jest zawsze jedna i ta sama osoba. Obojętnie jaki
          nick wybiorę, będzie wiadomo, że to "bratek". Więc nie mydl oczu i zwracaj
          uwagę na to, co naprawdę jest ważne.
          Osoba, która zaczęła ten wątek, powinna mieć jeden stały nick i powinien on
          brzmieć "debil".
    • Gość: t1s Re: kataryna.kataryna jest... IP: *.acn.waw.pl 17.11.03, 20:43
      A te małe, zielone ludziki. Nadal Cię porywają i robią na Tobie eksperymenty?
    • Gość: J 68-89 No i się rypło! IP: 217.98.232.* 17.11.03, 21:14
      No to się rypło! A było tak znakomicie. Powiem szczerze, że była najlepsza ze
      wszystkich, których tutaj zatrudniamy. Ale skoro się wydało, to trzeba będzie
      ją zwolnić. Może za ostro szarżowała. Za karę damy jej wilczy bilet. No cóż,
      nic nie trwa wiecznie.

Ale, jak to się mówi, nie ma tego złego, coby na dobre nie wyszło. Bo ja tu
      widzę, że się nowy talent pojawił: "kataryna jest ubekiem.spoko, nie
      profesjonalnym, a mentalnym.", "...ona po prostu pacyfikuje to forum
      antyrywinowym jadem...", "...posty antyrywinowe sa podlewane ochoczo i
      rozmnazane...". Język już macie właściwie opanowany. Trzeba będze tylko
      popracować nad lepszym kamuflowaniem się.

ps.
      Podajcie jeszcze łaskawie dane tych, co to pomagają w rozmnażaniu, bo nimi też
      trzeba będzie się zająć. Oczywiście damy wam wolną rękę przy kompletowaniu
      nowego zespołu.

Pozdrowienia

Szef tajnego projektu
      pod roboczą nazwą
      "GW-UB-KATARYNA"
      w skrócie GUK
      • rolotomasi Re: 17.11.03, 21:22
        A co mnie obchodzi(pardonKK) kim jest Ten czy Tamta ? Chcesz to czytaj, nie ->
        to sam pisz lepiej. Nie znam KK i rzadko czytam, bo za długo pisze. Ale jest i
        ma pozycję, Jak chcesz ją podciąć to yntelygencjom a nie siłom.
        Ps. O SB, to macie rzadkie pojęcie jak qpa , którą rozlewacie po wciąż jeszcze
        wonnym Kraj-u, więc nie nadużywajcie skrótu tego, jako Wam obcego.
        ps2.Już spokojnie: jako że nie posiadam telepromptera do przewijania
        tasiemcowych cytatych kawałów - skracajcie się jeśli można
      • kataryna.kataryna Re: No i się rypło! 17.11.03, 21:22
        Gość portalu: J 68-89 napisał(a):

> No to się rypło! A było tak znakomicie. Powiem szczerze, że była najlepsza ze
        > wszystkich, których tutaj zatrudniamy. Ale skoro się wydało, to trzeba będzie
        > ją zwolnić. Może za ostro szarżowała. Za karę damy jej wilczy bilet. No cóż,
        > nic nie trwa wiecznie.

Nieeeeee! Szefie! Dajcie mi jeszcze szansę!
        Ja od początku mówiłem, że trzeba to rozegrać inaczej, podzielić moją robotę na
        kilka-kilkanaście nicków, wrzucać od czasu do czasu wątki antyreligijne, trochę
        pokląć, żeby się ludzie nie skapli. A wyście posłuchali ZG7. Teraz wychodzi, że
        to ja miałem rację, ludzie jednak nie są takie głupie, niektórych się może da
        omamić ale co bardziej inteligentni musieli mnie kiedyś przejrzeć. Do dupy
        wymyśliliśmy z tymi adminami, ostrzegałem, że jak mnie będą tak ostentacyjnie
        chronić to ludzie nabiorą podejrzeń. A teraz kurde kicha.

PS.
        Szefie, a jakbym się tymczasowo na forum Katowice przeniósł? Tam w związku ze
        Starachowicami też jest trochę roboty. Ja mam żonę i trójkę dzieci.
        • Gość: J 89-03 Re: No i się rypło! IP: 217.98.232.* 17.11.03, 21:36
          Ok, ale to będzie ostatnia szanasa. Robię to dla waszych dzieci pracowniku. Ale
          jeszcze jedna wpadka i się pożegnamy. Zastosujcie się do poniższych zaleceń:
          - nie bądźcie mentalnym ubekiem (udawajcie kobietę, na litość boską, czogośmy
          was na tych kursach uczyli?!)
          - nie pacyfikujcie jadem
          - nie dopuszczajcie do tego, aby waszą pracę tak ochoczo podlewano i rozmnażano

ps
          Nie przenoście się na fora regionalne, bo tam działa agent, który podaje się za
          posła
          ps1
          Zmieniłem ksywę dla niepoznaki.
          • Gość: agent (tajny bard) Re: No i się rypło! IP: *.biaman.pl 17.11.03, 22:04
            :)))

(..zo)
        • maksimum Re: No i się rypło! W TROJKE DZIECI NIE WIERZE! 17.11.03, 21:40

> Gość portalu: J 68-89 napisał(a):
          >
          > > No to się rypło! A było tak znakomicie. Powiem szczerze, że była najlepsza
          > ze
          > > wszystkich, których tutaj zatrudniamy. Ale skoro się wydało, to trzeba będ
          > zie
          > > ją zwolnić. Może za ostro szarżowała. Za karę damy jej wilczy bilet. No có
          > ż,
          > > nic nie trwa wiecznie.
          >
          >
          >
          > Nieeeeee! Szefie! Dajcie mi jeszcze szansę!
          > Ja od początku mówiłem, że trzeba to rozegrać inaczej, podzielić moją robotę
          na
          >
          > kilka-kilkanaście nicków, wrzucać od czasu do czasu wątki antyreligijne,
          trochę
          >
          > pokląć, żeby się ludzie nie skapli. A wyście posłuchali ZG7. Teraz wychodzi,
          że
          >
          > to ja miałem rację, ludzie jednak nie są takie głupie, niektórych się może da
          > omamić ale co bardziej inteligentni musieli mnie kiedyś przejrzeć. Do dupy
          > wymyśliliśmy z tymi adminami, ostrzegałem, że jak mnie będą tak ostentacyjnie
          > chronić to ludzie nabiorą podejrzeń. A teraz kurde kicha.
          >
          > PS.
          > Szefie, a jakbym się tymczasowo na forum Katowice przeniósł? Tam w związku ze
          > Starachowicami też jest trochę roboty. Ja mam żonę i trójkę dzieci.

Mam troche doswiadczenia i w trojke dzieci nie wierze!
          • Gość: anka Re: No i się rypło! W TROJKE DZIECI NIE WIERZE! IP: *.acn.pl 17.11.03, 21:42
            można prosić o rozwinięcie? :)
            • maksimum Re: No i się rypło! W TROJKE DZIECI NIE WIERZE! 17.11.03, 21:48
              Gość portalu: anka napisał(a):

> można prosić o rozwinięcie? :)

OCZYWISCIE ANKA!

Nie tylko rodzice wplywaja na dzieci,ale i dzieci zmieniaja rodzicow.
              Trzeba miec wiecej cierpliwosci.Nauczyc sie SHARE some things.
              Mam dwojke dzieci i musze zrezygnowac z niektorych ambicji na rzecz lepszego
              zajecia sie dziecmi.

• Gość: anka Re: No i się rypło! W TROJKE DZIECI NIE WIERZE! IP: *.acn.pl 17.11.03, 23:12
                co to znaczy tatku,mhm? :)
                • maksimum Re: No i się rypło! W TROJKE DZIECI NIE WIERZE! 18.11.03, 01:41

> co to znaczy tatku,mhm? :)

To znaczy,ze Kataryna ma po prostu racje,taka CZYSTA,SUCHA I NIEPODWAZALNA,a w
                  zyciu licza sie rowniez emocje.
                  I ja nie widze u niej emocji,a zycie bez emocji jest takie proste,oczywiste i
                  niepodwazalne.
                  • Gość: marcee Re: No i się rypło! W TROJKE DZIECI NIE WIERZE! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.03, 15:04
                    Ja tez nie wierze w trojke dzieci ale z innych powodow

POza tym zycie w zycie ludzkie wpisanych jest wiele emocji , dziecko to tylko
                    jedna z nich
                    to ze dla zcesci osob najwieksza emocja jest dziecko to nie znaczy ze dla
                    innych musi byc tak samo
                    ale to jeszcze nic
                    zycie takich ludzi (nie posiadajacych dzieci) jest tak samo wartosciowe jak
                    tych posiadajacych
                    w Ciemnogrodzie zwykle jednak sadzi sie ze nie
                    • lupus.lupus Re: No i się rypło! W TROJKE DZIECI NIE WIERZE! 18.11.03, 15:11
                      Z jakich powodów marcee?
                      • lupus.lupus Re: No i się rypło! W TROJKE DZIECI NIE WIERZE! 18.11.03, 15:24
                        Cholera. Teraz widzę,że chodziło o dzieci Kataryny.
                        Chciałem wiedzieć co Ty marcee sądzisz o trójce dzieci.
                      • Gość: marcee bo widzisz Lupku IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.03, 15:25
                        jako kobieta dostrzeglam rodzaj leciutkiej ironii w pseudblagalnym napisie
                        Kataryny do rzekomego szefa
                        z trojki dzieci sie nie zartuje bo to problem nie lada
                        poza tym wyczulam ze kataryna nie nalezy do zwolennikow wielodziectwa i jesli
                        juz to ja stawiam ze ma tylko jedno dziecko i ile je ma

a tak w ogole Lupek o to pytales czy o powody wartosciowania ludzi w zaleznosci
                        od ilosci dziatwy w Ciemnogrodzie?

oj ja czuje ze Katryne znowu glowa rozboli
                        • Gość: marcee ja bym chciala miec tez jedno IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.03, 15:36
                          ale coz
                          pan bog nie poblogoslawil...
                          • maksimum Re: ja bym chciala miec tez jedno 18.11.03, 21:17
                            Gość portalu: marcee napisał(a):

> ale coz
                            > pan bog nie poblogoslawil...

To przeciez ja mam Cie "blogoslawic",chyba ze zmienilas zdanie w miedzyczasie i
                            lupek Ci wystarczy.
                            • lupus.lupus Re: ja bym chciala miec tez jedno 19.11.03, 13:03
                              maksimum napisał:

> Gość portalu: marcee napisał(a):
                              >
                              > > ale coz
                              > > pan bog nie poblogoslawil...
                              >
                              > To przeciez ja mam Cie "blogoslawic",chyba ze zmienilas zdanie w miedzyczasie
                              i lupek Ci wystarczy.

Ja mam okres godowy dopiero w marcu :)Ni i gdzie mi do Ciebie :) Zresztą
                              Marcee, o ile wiem korzystała też z nicku lafirynda, a na lafiryndy jak mówi
                              mądrość ludowa należy uważać :)
                              Maciek, cieszę się,że aktywnie wróciłeś na forum.
                              Pozdrawiam Marcee i Ciebie.
                        • lupus.lupus Re: bo widzisz Lupku 19.11.03, 12:32

> a tak w ogole Lupek o to pytales czy o powody wartosciowania ludzi w
                          >zaleznosci od ilosci dziatwy w Ciemnogrodzie?

Na pewno nie o dzieci Kataryny :) Lupek :) Mam nadzieję,że to nie od dupka.
                          Pytałem ogólnie o macierzyństwo. Na niedawnym spotkaniu towarzyskim rozmowa
                          skierowała się właśnie na ten temat. Większość pytanych o to pań udzielała
                          takiej właśnie odpowiedzi.Bez dzieci w tym momencie, ale w przyszłości trójka.
                          Wydało mi się to wielce interesujace.

> oj ja czuje ze Katryne znowu glowa rozboli
                          Marcepanno, proszę daj już z tym spokój. Robi się fatalna atmosfera. Widzisz
                          jakie tu zoo ściąga.

• kataryna.kataryna Re: bo widzisz Lupku 20.11.03, 17:50

> jako kobieta dostrzeglam rodzaj leciutkiej ironii w pseudblagalnym napisie
                          > Kataryny do rzekomego szefa
                          > z trojki dzieci sie nie zartuje bo to problem nie lada
                          > poza tym wyczulam ze kataryna nie nalezy do zwolennikow wielodziectwa i jesli
                          > juz to ja stawiam ze ma tylko jedno dziecko i ile je ma
                          >
                          > a tak w ogole Lupek o to pytales czy o powody wartosciowania ludzi w
                          zaleznosci
                          >
                          > od ilosci dziatwy w Ciemnogrodzie?
                          >
                          > oj ja czuje ze Katryne znowu glowa rozboli

Dlaczego ma mnie głowa rozboleć? Nie wiem dlaczego wyczułaś, że nie należę do
                          zwolenników wielodziectwa, ja się na ten temat w ogóle nie wypowiadam bo to
                          indywidualna sprawa każdego, trudno być zwolennikiem jedno-, wielo-, lub
                          bezdziectwa jako takiego bo to sprawa osobista i nikt nie ma prawa się wtrącać.
                          Jeśli ktoś nie chce mieć dzieci, jego prawo, jeśli ktoś chce mieć piątkę, też.
                          Tu nie ma żadnej właściwej liczby, każdy ma swoją własną wizję szczęścia. Jeśli
                          o mnie chodzi, to wychowałam się z dwójką rodzeństwa, moi rodzice też mieli
                          dużo rodzeństwa i wiem, że miałabym o wiele smutniejsze dzieciństwo bez brata,
                          siostry, kuzynów, ciotek i wujków. Z pewnością miałabym wygodniejsze życie jako
                          jedyna inwestycja swoich rodziców ale ominęłoby mnie tak wiele nieprzeliczalnej
                          na żadne pieniądze radości, że konieczność dzielenia się wszystkim z
                          rodzeństwem to doprawdy drobiazg. A głoszenie, że im więcej dzieci tym większy
                          ciemnogród jest piramidalna bzdurą jaką nawet nie warto się zajmować. I dowodem
                          ograniczenia umysłowego człowieka, który nie jest w stanie uznać, że niektórzy
                          mają kilkoro dzieci nie dlatego, że nie znają antykoncepcji, tylko dlatego, że
                          po prostu chcą.

Nie żebym zapraszała tu do dyskusji na temat dzietności, tłumaczę się tylko bo
                          nie chcę być utożsamiana z idiotycznym poglądem, że człowiek powinien mieć
                          jedno dziecko. Każdy decyduje sam - wcale, jedno, dziesięć. Niech ma tyle, ile
                          jest w stanie wychować na dobrych i szczęśliwych ludzi. Wychować, co nie jest
                          tożsame z utrzymać.

PS. Cieszę się, że z mojego żartu dyskutujecie na poważnie tylko ilość dzieci a
                          nie to, że się podawałam za faceta.
                          • Gość: marcee Kataryna to KALKOMANIA WYZSZYCH UCZUC IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.03, 20:23
                            Nie rozumiem dlaczego dajesz mnie ponownie odczuc jak glupsza jestem od Ciebie,
                            myslalam ze to co napisalam bylo po prostu zabawne. I w sam raz na forum.
                            Generalnie zgadzam sie ze wszystkim co raczylas napisac i to nawet do mnie.
                            Ja sie nie wtracam do innych bo malo mnie obchodzi cos poza mna, jestem
                            egoistka choc mam brata. Nie chce ciebie atakowac bron boze ale jednak
                            POSLUZYLAS SIE TROJKA DZIECI DLA OSIAGNIECIA KOMIZMU. Czyz nie?
                            To fakt.
                            Mozliwe ze Twoim problemem jest brak doskonalosci albo raczej sama sobie
                            stawiasz wygorowane poprzeczki i jesli nawet masz osiagi to je negujesz albo
                            ich nie dostrzegasz.
                            Tak mysle ze to moze byc prawda, bo jednak jestes wsrod ludzkiego wyspiska
                            czyli na forum a pzreciez to NAJGLUPSZA z zabaw jakie moga byc na swiecie, bo
                            nie z zywym czlowiekiem.
                            I jeszcze jedno.
                            Napisalas tak wzniosle ze czulam niemal jak lewitujesz ze swa wybitnoscia nad
                            moim debilizmem umyslowym. Niestety fakty w Polsce sa takie:
                            malo kto szczyci sie wielodziectwem, nawet jesli byly to planowane dzieci a
                            posiadanie siedmiorga dzieciakow jest postzregane jako cos dziwacznego i
                            wzbudza zainteresowanie, czesto negatywne komentarze
                            Sama bylam tego swiadkiem, bo jedna z moich kolezanek wlasnie ma siedmioro
                            dzieci. Sama sie niezdrowo zapytalam skad az tyle? Ale poniewaz zareagowalam na
                            to pozytywnie wiec zostalam zaliczona do grona milych znajomych i zaproszona
                            nawet do domu.
                            Twoja wypowiedz jest tez nienaturalna gdyz pieniadze sa najwazniejszym
                            czynnikiem w zyciu i one warunkuja takze rozwoj psychofizyczny dziecka. Myslisz
                            ze dzieciak wychowany w biedzie bedzie zadowolony i szczesliwy? Watpie. Zreszta
                            bieda materialna przelozy sie u nas w Polsce na cala reszte jego pozniejszych
                            zachowan. Nie twierdze ze bieda odczlowiecza ale jestem dosyc blisko tego.

ps.
                            wiem ze cie irytuje nieuzywanie przeze mnie polskich znakow ale mnie jest tak
                            wygodniej
                            • kataryna.kataryna Re: Kataryna to KALKOMANIA WYZSZYCH UCZUC 21.11.03, 20:39

> Nie rozumiem dlaczego dajesz mnie ponownie odczuc jak glupsza jestem od
                              Ciebie,
                              >
                              > myslalam ze to co napisalam bylo po prostu zabawne. I w sam raz na forum.
                              > Generalnie zgadzam sie ze wszystkim co raczylas napisac i to nawet do mnie.
                              > Ja sie nie wtracam do innych bo malo mnie obchodzi cos poza mna, jestem
                              > egoistka choc mam brata. Nie chce ciebie atakowac bron boze ale jednak
                              > POSLUZYLAS SIE TROJKA DZIECI DLA OSIAGNIECIA KOMIZMU. Czyz nie?
                              > To fakt.
                              > Mozliwe ze Twoim problemem jest brak doskonalosci albo raczej sama sobie
                              > stawiasz wygorowane poprzeczki i jesli nawet masz osiagi to je negujesz albo
                              > ich nie dostrzegasz.
                              > Tak mysle ze to moze byc prawda, bo jednak jestes wsrod ludzkiego wyspiska
                              > czyli na forum a pzreciez to NAJGLUPSZA z zabaw jakie moga byc na swiecie, bo
                              > nie z zywym czlowiekiem.
                              > I jeszcze jedno.
                              > Napisalas tak wzniosle ze czulam niemal jak lewitujesz ze swa wybitnoscia nad
                              > moim debilizmem umyslowym. Niestety fakty w Polsce sa takie:
                              > malo kto szczyci sie wielodziectwem, nawet jesli byly to planowane dzieci a
                              > posiadanie siedmiorga dzieciakow jest postzregane jako cos dziwacznego i
                              > wzbudza zainteresowanie, czesto negatywne komentarze
                              > Sama bylam tego swiadkiem, bo jedna z moich kolezanek wlasnie ma siedmioro
                              > dzieci. Sama sie niezdrowo zapytalam skad az tyle? Ale poniewaz zareagowalam
                              na
                              >
                              > to pozytywnie wiec zostalam zaliczona do grona milych znajomych i zaproszona
                              > nawet do domu.
                              > Twoja wypowiedz jest tez nienaturalna gdyz pieniadze sa najwazniejszym
                              > czynnikiem w zyciu i one warunkuja takze rozwoj psychofizyczny dziecka.
                              Myslisz
                              >
                              > ze dzieciak wychowany w biedzie bedzie zadowolony i szczesliwy? Watpie.
                              Zreszta
                              >
                              > bieda materialna przelozy sie u nas w Polsce na cala reszte jego pozniejszych
                              > zachowan. Nie twierdze ze bieda odczlowiecza ale jestem dosyc blisko tego.
                              >
                              >
                              > ps.
                              > wiem ze cie irytuje nieuzywanie przeze mnie polskich znakow ale mnie jest tak
                              > wygodniej

Marcee, czy ja mogę coś powiedzieć, żebyś mi nie przypisała najgorszych
                              intencji? Przecież to w ogóle nie było do Ciebie, a już na pewno nie przeciwko
                              Tobie. Sprostowałam tylko to co napisałaś o moich poglądach, a i to tylko
                              dlatego, że czytałam na tym forum tyle bzdur o wielodzietności i jej związku z
                              ciemnogrodem, że nie chciałabym być z tym kojarzona. Kurcze, ale to nie był
                              przytyk do Ciebie, to są naprawdę prywatne sprawy każdego, można dobrze
                              wychować jedno dziecko i źle trójkę, można odwrotnie, nie ma reguły. Marcee,
                              nie próbuj mnie wpędzać w poczucie winy, że niby Cię źle traktuję czy coś bo to
                              Ty mnie regularnie atakujesz, a teraz wychodzi, że znowu coś źle powiedziałam,
                              znowu się wywyższam i znowu masz o co mieć do mnie pretensje. Twoje święte
                              prawo mnie nie lubić ale nie rób z siebie ofiary mojego złego charakteru. Ja Ci
                              nie wróg.

PS. Nie irytuje mnie brak polskich znaków.
                              • Gość: marcee no , ewentualnie moze byc IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.03, 20:51
                                Widac tak wybitnie napisalam ze nie masz jak odeprzec moich znakomitych
                                argumentow.

• maksimum Re: no , ewentualnie moze byc 21.11.03, 21:11

> Widac tak wybitnie napisalam ze nie masz jak odeprzec moich znakomitych
                                  > argumentow.

Ja juz chcialem odpierac Twoje argumenty,ale przypomnial mnie sie znajomy,ktory
                                  ma piatke dzieci wlasnie tu w NYC.
                                  Jak zaczal u mnie pracowa mial trojke rozwydrzonych dzieciakow i nie moglem sie
                                  nadziwic jak oni sobie rade daja.
                                  Jedna z ich corek chodzi z moja corka do polskiej szkoly i w tym roku beda
                                  mialy komunie.
                                  Czasami jak rozmawialem z jego zona,to ona byla very sharp,a innymi razy jakas
                                  taka spowolniona.
                                  Jej stary wszystko wyjasnil,ze ona z tych nerwow juz na prozac'u jedzie.
                                  Spotkalismy sie kiedys w kosciele i widze,ze ona malego dzieciaka ma na reku.
                                  To Twoje Goska?
                                  Tak!
                                  Czemu mnie Edek nic nie powiedzial?
                                  A bo pytales?
                                  No fakt,nie pytalem,ale mogl sam z tym wyskoczyc.
                                  A Edek:Pan Bog dal jeszcze jednego.
    • Gość: AGORA Katarynko,ważna jest treść postu-nie jego obecność IP: *.pl / 213.17.244.* 17.11.03, 22:49
      'Krasnoludki is bullshit!' - to fakt, Katarynko

Gość portalu: Krzys52 napisał(a):

> Katarynka)
      > Nie rozumiem, poddajesz w wątpliwość istnienie religii? To po cholerę tyle
      > wypisujesz o czymś co nie istnieje?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=9015011&a=9044345
      ******************************************************************************
      Katarynko ważna jest treść !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Nie jest ważne umieszczenie pustego postu na końcu dyskusji !!!!!!!!!!!!

Autor: kataryna.kataryna
      Re: 'Krasnoludki is bullshit!' - to fakt, Kataryn

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=9015011&a=9044441

Za to tobie nie zapłacimy.

Helena Łuczywo

> ..ubekiem.

camrut napisała:

> gburowatoscia kataryno popisalas sie i to w dosc nieszczesliwy na sam koniec
      > sposob. W dosc nieszczesliwy, bo wystarczylo honorowo przyjac narzucajace
      sie
      > z oczywistoscia racje. Ty jednak wybralas ten drugi wariant stajac sie
      > prawdziwa egzemplifikacja penego rodzaju moralnosci....zwazywszy na jej dosc
      > popularny na tym forum zywot, nie powinnas mniec watpliwosci o czym pisze :)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=8993005&a=9129582

Re: Teraz Powinna Zeznawac Rumiana Kataryna . . :

> Kataryna wie jaka jest prawda o Rywinie, i nie tylko. Wie jaka jest Prawda.
      > .
      > Katarynko zglos sie na zeznania to nie bedziesz sie rumienic. :))
      > .
      > K.P.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=8614533&a=8627864
      > boze, ilez trzeba zaklamania (kataryno),

Re: Kretynka Katarynka :(

> A Ty sie z tego cieszysz, kretynko. :(
      > .
      > K.P.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=8735418&a=8736991
    • colas.breugnon kataryna to maszyna 18.11.03, 08:13
      Pierwotnie taka skrzynka z korbką, która grała melodie,
      współcześnie - program Creative Labs dla portali internetowych.
      Ta nasza istotnie trochę się zacina, ale to i z naszej winy:
      ten program dostosowuje się do otoczenia, niestety.
    • Gość: zniesmaczony k-k. To jest zły człowiek ta kataryna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 11:27
      Dobrzy ludzie tak samo jak i żli przyciągaja do siebie fanów. Kataryna jako
      człowiek ziejący jadem do innych ma tu paru fanów typu kwiatek-bratek , basia-
      basia...
      Całe szczęście że k-k nie żyła w latach stalinowskich i nie była śledczym np w
      Informacji Wojskowej , gdyz zadatki na kapitana w tej instytucji ma znakomite...
      (:
      • Gość: srasia.srasia [...] IP: *.chello.pl 18.11.03, 11:30
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: anka Re: To jest zły człowiek ta kataryna? IP: *.acn.pl 18.11.03, 11:30
        Popatrz jakie to dziwne.
        Trochę jej postów przeczytałam i niczego takiego stwierdzić nie mogę.
        Jak do tej pory przeczytałam same rozsądne rzeczy.
        Z którymi nie potrafię się nie zgodzić.

poza wątkiem o obronie Michnika,do którego nie dotarłam,a o którym ktoś
        wspomnieć raczył.Ale i tu domyślam się jak być mogło.

• maksimum BARDZO MADRA DZIEWCZYNA,TA KATARYNA! 18.11.03, 21:20

> Popatrz jakie to dziwne.
          > Trochę jej postów przeczytałam i niczego takiego stwierdzić nie mogę.
          > Jak do tej pory przeczytałam same rozsądne rzeczy.
          > Z którymi nie potrafię się nie zgodzić.

Identycznie jak ja.

> poza wątkiem o obronie Michnika,do którego nie dotarłam,a o którym ktoś
          > wspomnieć raczył.Ale i tu domyślam się jak być mogło.

Tam sie troche z Kataryna poroznilem i dlatego nie odpowiada na moje posty.
      • lupus.lupus Re: To jest zły człowiek ta kataryna 18.11.03, 11:41
        Jakie to wszystko kiepskie.
      • lupus.lupus Re: To jest zły człowiek ta kataryna 18.11.03, 11:47
        Gość portalu: zniesmaczony k-k. napisał(a):

> Całe szczęście że k-k nie żyła w latach stalinowskich i nie była śledczym np
        w Informacji Wojskowej , gdyz zadatki na kapitana w tej instytucji ma
        znakomite..

Całe szczęście, że ty nie żyjesz w latach stalinowskich i nie jesteś
        dziennikarzem np "Trybuny Ludu", gdyz zadatki na redaktora naczelnego w tej
        instytucji masz znakomite...
    • Gość: bratek raz jeszcze o potrzebie deratyzacji IP: *.biaman.pl 18.11.03, 12:38
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=9141987&a=9143102
      • lupus.lupus Re: raz jeszcze o potrzebie deratyzacji 18.11.03, 13:05
        Bratek, Ty znowu w klimatach ubeckich?
        "Tętent ubeckich szczurów". I ty zarzucasz komuś infantylizm...
        • Gość: züberman Re: raz jeszcze o potrzebie deratyzacji IP: *.biaman.pl 20.11.03, 18:33
          Jak zwykle, dostrzegłeś to, co najwazniejsze.
          Nie, ja zarzucałem ubeckie metody. Doczytaj pierwszy wpis w tym wątku, to
          zrozumiesz, dlaczego.
          Ale jeśli nie zrozumiesz, to sięgnij do słownika i sprawdź, co to "infantylizm"
          i jak się ma do Twojego pytania. Jeśli mimo to nie zrozumiesz, to popytaj się
          znajomych lub - lepiej - specjalistów.

• Gość: züberman ostatnie słowo do Lupusa w sprawie ubecji IP: *.biaman.pl 20.11.03, 18:43
            Boczysz się, że kogoś porównuję do ubeckiego szczura? A co Cię w tym tak boli?
            Zauważ, że ta sama osoba, której przed zarzutem bycia ubeckim szczurem bronisz,
            nie wahała się preparować właśnie ubeckiego w stylu donosu. Coś Ty taki
            delikatny, gdy nie o Twój honor idzie?
            Jeżeli to jest jakaś Twoja perwersyjna czy infantylna gra o względy Basi,
            Kataryny tudzież tych, co Katarynę opluwają, tudzież jednych i drugich, to
            daruj sobie. Dawno walkę wygrałeś (byłeś zresztą jedynym zawodnikiem w
            konkursie) i nie musisz nic więcej udowadniać. Ja w tej walce nie uczestniczę i
            z góry ustępuję Ci pola.
    • lupus.lupus irracjonalizm 18.11.03, 13:01
      Wątki antykatarynowe są coraz bardziej irytujące. Co chcesz tym udowodnić?
      Kreowanie jedynej prawdy? Tu nikt niczego nie kreuje. Każdy ma prawo
      przedstawić swoją opinię. Robi to również Kataryna. Przedstawia swoje zdanie.
      Zamiast tworzyć tak idiotyczne wątki zabierz głos w dyskusji, komentuj,
      analizuj, polemizuj z nią. Chyba ,ze nie potrafisz i po prostu zazdrościsz.
      Przypominasz małe dziecko kopiące inne tylko dlatego,że tamto lepiej układa
      klocki. Nie potrafisz polemizować to zakładasz wątek: "Kataryna to ubek
      mentalny" Żałosne.
      Cenzura? Chyba żartujesz. Tu nikt nikogo nie cenzuruje z wyjatkiem wulgaryzmów.
      Sporo osób ostro hula sobie z "Agorą" i samą "GW" ( z autorem tego postu
      włącznie) i nikt ich nie cenzuruje.

Piszesz:
      >boze, ilez trzeba zaklamania (kataryno), zeby kazac ludziom nie widziec
      >prawd oczywistych i spychac ich na manowce w rodzaju "oleksy powiedzial"
      >i "jola kandyduje".

Masz okazję się wykazać.Przedstawić te "prawdy oczywiste". Zabieraj się do
      roboty zamiast zarzucać komuś zakłamanie. Jednak po stylu jaki tu prezentujesz
      nie wróżę ci sukcesu.
      Wszystko to w bardzo, bardzo kiepskim stylu.
    • Gość: byk Re: kataryna.kataryna jest... IP: 157.25.119.* 18.11.03, 13:07
      Zgadzam się
      • Gość: srasia.srasia Re: kataryna.kataryna jest adminem ! IP: *.chello.pl 18.11.03, 13:23
        Zgadza się. AGORA płaci i wymaga !
        • lupus.lupus Re: kataryna.kataryna jest adminem ! 18.11.03, 13:25
          Wracaj do terrarium.
          • gini Re:Agora ma weza w kieszeni i tyle 18.11.03, 13:29
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=9147807&v=2&s=0
            Ja im zlozylam powazna propozycje, ale widac cienko przeda, skoro nie chca
            moich uslug, albo po prostu chytre sa i tyle.
            Wandzia mnie zawiodla.
            • Gość: srasia.srasia [...] IP: *.chello.pl 18.11.03, 14:45
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • Gość: love [...] IP: *.energis.pl 18.11.03, 23:49
                wiadomosc musiala zakluc w oczy cenzora, czyli musiala miec sporo prawdy w
                tresci.
        • zbychooo Re: kataryna.kataryna jest Michnikiem!!! 18.11.03, 15:14
          Gość portalu: srasia.srasia napisał(a):

> Zgadza się. AGORA płaci i wymaga !

a srasia.srasia jest głuptakiem i małym zawistnym człowieczkiem...
    • here.tyk tak poważnie mówiąc 18.11.03, 14:50
      to chyba oczywiste, że portal zatrudnia masę wolontariuszy
      i różnorako wynagradzanych współpracowników - do moderowania,
      wodzirejowania, klaki, prowokacji i czegoś tam jeszcze.
      Takie jego prawo.
      A czy Pani Katarynie płaci się 1 gr od sprowokowanego wpisu na jej wątku,
      czy tylko finansuje się stałe łącze i prenumeratę Wyborczej,
      czy obiecuje pracę za tysiąc postów powyżej stu wpisów, to chyba drugorzędne.
      Czytanie jej nie jest przecież obowiązkowe, prawda?
      • gini Re:Proste i jasne 18.11.03, 15:12
        Mozna sie z Kataryna nie zgadzac, wiec jak zaklada watek czy pisze post to
        mozna sie jej wpisac na nie, tak jak ja to robie czasami.
        Zakladanie watkow personalnych wyzywanie od ubekow itd...wcale mi sie nie
        podoba.
        Jestem prawie dwa lata na tym forum na FA, i ciagle to przerabiam.
        Teraz to sie juz przyzwyczailam, ze za mna laza, poczatki byly ciezkie.
        • lupus.lupus Re:Proste i jasne 18.11.03, 15:16
          Ja do Aktualności jakoś nie mogę się przekonać. Widzę,że tam brylujesz. Co to
          persona ten Zawadzki?
          • gini Re:Proste i jasne 18.11.03, 15:30
            lupus.lupus napisał:

> Ja do Aktualności jakoś nie mogę się przekonać. Widzę,że tam brylujesz. Co to
            > persona ten Zawadzki?

A ja sama nie wiem, jak go zakwalifikowac, chyba psychiczny.Bo komu by sie
            chcialo dyskutowac samemu z soba.
            ZZaklada watek koniecznie z Zydem w temacie, a pozniej dopisuje same idiotyzmy
            pod adresem innych.
            Albo idiota albo prowokator.
            • Gość: sisiu-sisiu Na FA jest Zawadzki-Zawadzki a na FK K- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 15:37
              • Gość: McMurphy Re: Na FA jest Zawadzki-Zawadzki a na FK K- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 15:47
                a w Tworkach Sisiu-Sisiu
                • Gość: srasia.srasia Ktoś rozpędził to towarzystwo wzajemnej adoracji ! IP: *.chello.pl 18.11.03, 16:52
                  Sprawa działalności na forum etatowych pracowników GW i Wydawnictwa powinna być
                  do końca wyjaśniona !
                  • gini Re: Ktoś rozpędził to towarzystwo wzajemnej adora 18.11.03, 16:55
                    Gość portalu: srasia.srasia napisał(a):

> Sprawa działalności na forum etatowych pracowników GW i Wydawnictwa powinna
                    być
                    >
                    > do końca wyjaśniona !

Ja sie nie zgadzam bo sie staram o robote w wyborczej.
                    Nic nie bedzie wyjasniane, zmienie sobie tylko nicka.
        • maksimum Re:Proste i jasne. MASZ RACJE GINI I LUBIE CIE TEZ 18.11.03, 21:24
          gini napisała:

> Mozna sie z Kataryna nie zgadzac, wiec jak zaklada watek czy pisze post to
          > mozna sie jej wpisac na nie, tak jak ja to robie czasami.
          > Zakladanie watkow personalnych wyzywanie od ubekow itd...wcale mi sie nie
          > podoba.

Chca dokuczyc dziewczynie,ze jest spora indywidualnoscia na tym forum.

> Jestem prawie dwa lata na tym forum na FA, i ciagle to przerabiam.
          > Teraz to sie juz przyzwyczailam, ze za mna laza, poczatki byly ciezkie.
          • maksimum MOZNA SIE Z NIA NIE ZGADZAC,ALE SMUTNO BEZ NIEJ 19.11.03, 00:34
            maksimum napisał:

> gini napisała:
            >
            > > Mozna sie z Kataryna nie zgadzac, wiec jak zaklada watek czy pisze post to
            >
            > > mozna sie jej wpisac na nie, tak jak ja to robie czasami.
            > > Zakladanie watkow personalnych wyzywanie od ubekow itd...wcale mi sie nie
            > > podoba.
            >
            > Chca dokuczyc dziewczynie,ze jest spora indywidualnoscia na tym forum.
            >
            > > Jestem prawie dwa lata na tym forum na FA, i ciagle to przerabiam.
            > > Teraz to sie juz przyzwyczailam, ze za mna laza, poczatki byly ciezkie.

A wsrod tych lazacych moga tez byc wielbiciele!
            • gini Re: MOZNA SIE Z NIA NIE ZGADZAC,ALE SMUTNO BEZ NI 19.11.03, 00:56
              maksimum napisał:

> maksimum napisał:
              >
              > > gini napisała:
              > >
              > > > Mozna sie z Kataryna nie zgadzac, wiec jak zaklada watek czy pisze po
              > st to
              > >
              > > > mozna sie jej wpisac na nie, tak jak ja to robie czasami.
              > > > Zakladanie watkow personalnych wyzywanie od ubekow itd...wcale mi sie
              > nie
              > > > podoba.
              > >
              > > Chca dokuczyc dziewczynie,ze jest spora indywidualnoscia na tym forum.
              > >
              > > > Jestem prawie dwa lata na tym forum na FA, i ciagle to przerabiam.
              > > > Teraz to sie juz przyzwyczailam, ze za mna laza, poczatki byly ciezki
              > e.
              >
              > A wsrod tych lazacych moga tez byc wielbiciele!

Macieju to ja juz nie chce.Ja sie obede bez wielnicieli.
              Tylko nie wiem co oni zrobia beze mnie.
              W kogo beda walic, kogo beda wyzywac, zostawic ich tak na pastwe losu?
              Nie moge po prostu.Mam bardzo dobre serduszko patriotyczne, z reszta i bez
              reszty tez.
              • maksimum Re: MOZNA SIE Z NIA NIE ZGADZAC,ALE SMUTNO BEZ NI 19.11.03, 01:25
                gini napisała:

> maksimum napisał:
                >
                > > maksimum napisał:
                > >
                > > > gini napisała:
                > > >
                > > > > Mozna sie z Kataryna nie zgadzac, wiec jak zaklada watek czy pis
                > ze po
                > > st to
                > > >
                > > > > mozna sie jej wpisac na nie, tak jak ja to robie czasami.
                > > > > Zakladanie watkow personalnych wyzywanie od ubekow itd...wcale m
                > i sie
                > > nie
                > > > > podoba.
                > > >
                > > > Chca dokuczyc dziewczynie,ze jest spora indywidualnoscia na tym forum
                > .
                > > >
                > > > > Jestem prawie dwa lata na tym forum na FA, i ciagle to przerabia
                > m.
                > > > > Teraz to sie juz przyzwyczailam, ze za mna laza, poczatki byly c
                > iezki
                > > e.
                > >
                > > A wsrod tych lazacych moga tez byc wielbiciele!
                >
                > Macieju to ja juz nie chce.Ja sie obede bez wielnicieli.
                > Tylko nie wiem co oni zrobia beze mnie.

Zgina bez Ciebie jak bez wody,nie udawaj,ze nie wiesz!

> W kogo beda walic, kogo beda wyzywac, zostawic ich tak na pastwe losu?

Absolutnie nie gini!
                To jest cena popularnosci.Chodza za Toba tabunami,a Ty wybierasz najlepszych.

> Nie moge po prostu.Mam bardzo dobre serduszko patriotyczne, z reszta i bez
                > reszty tez.

Usmiechaja sie do Ciebie wielbiciele,to Ty tez do nich mozesz i to wszystko.
                A jak Ty myslisz Jolka zostanie wybrana na prezydentowa?
                Jakby sie nie umizgiwala do cizby,to cizba by na nia laseczke polozyla.
                Nie mam racji gini?
    • Gość: fisiu-fisiu k-k "ubija" na forum jakis swój materialny interes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 11:42
      I ma tu paru klakierów takie różne basie , kwiatki , bratki itp osobnikow. K-k
      załatwia te swoje marne interesiki w sposób charakterystyczny dla l.50-tych
      czyli pomowieniami , oszczerstwami itp. Mysle ze 95 % forumowiczów nie czyta
      jej "przemyslen" gdyz na odleglosc czuja jej nieszczerość i jadowitość.
      • zbychooo Re: Swój prywatny interes ubija............ 19.11.03, 12:12
        Gość portalu: fisiu-fisiu napisał(a):

> I ma tu paru klakierów takie różne basie , kwiatki , bratki itp osobnikow. K-
        k
        > załatwia te swoje marne interesiki w sposób charakterystyczny dla l.50-tych
        > czyli pomowieniami , oszczerstwami itp. Mysle ze 95 % forumowiczów nie czyta
        > jej "przemyslen" gdyz na odleglosc czuja jej nieszczerość i jadowitość.

A mnie się wydaje, że swój prywatny, mały interesik ubija w tym wątku niejaki:
        fisiu-fisiu, siusiu-siusu, srasia.srasia itd. Jak same nicki wskazują mamy tu
        do czynienia z wszechogarniającą KOLAKĄ! A to co najbardziej boli naszego
        kloacznego koleżke, to to, że własnie 95% forumowiczów czyta jej przemyślenia
        (oczywiście nie wszyscy się z nimi zgadzają), ale czytają kolego, czytają...
        No cóż, zazdrość to nie jest złe uczucie, ale chorobliwa i obsesyjna zazdrość
        jaka wypływa z twoich wąskich, zaciśniętych usteczek, rozbieganych świńskich
        oczek i małego rozumku - jest naprawdę ŻAŁOSNA...
        I przestań już sztucznie podtrzymywać ten wątek, przecież czuć na kilometr te
        twoje kilkanaście nicków!!!
        • basia.basia Re: Swój prywatny interes ubija............ 19.11.03, 12:33
          zbychooo napisał:

> Gość portalu: fisiu-fisiu napisał(a):
          > A mnie się wydaje, że swój prywatny, mały interesik ubija w tym wątku
          > niejaki: fisiu-fisiu, siusiu-siusu, srasia.srasia itd.

A mnie się zdaje, że to nie jest prywatny "interesik" wielonikowca.
          Prywatna to jest tylko zawiść o styl "pióra" Kataryny, która poza
          wszystkim ma nadzwyczajne poczucie humoru:) Więc czepianie się o jad
          itd. jest idiotyczne. A "fantazja" wielonikowca zaczyna się i kończy
          na wymyślaniu coraz to bardziej prymitywnych ksyw zalatujących kiblem;
          jakżeż by inaczej kiedy to jest mieszkaniec okolic zbliżonych do...

Pozdrawiam

• Gość: GoniącyPielęgniarz Re: Swój prywatny interes ubija............ IP: *.clean4all.com 19.11.03, 12:50
            Ale to nie jest wielonickowiec, jak już pewnie zauważyłaś. Ten z tego wątku ma
            inny adres.
            • basia.basia Re: Swój prywatny interes ubija............ 19.11.03, 13:03
              Gość portalu: GoniącyPielęgniarz napisał(a):

> Ale to nie jest wielonickowiec, jak już pewnie zauważyłaś. Ten z tego wątku
              ma
              > inny adres.

Tutaj chyba są trzej różni ale jeden ma te urologiczne nicki:)

• Gość: GoniącyPielęgniarz Re: k-k "ubija" na forum jakis swój materialny IP: *.clean4all.com 19.11.03, 12:32

>I ma tu paru klakierów takie różne basie , kwiatki , bratki itp osobnikow. K-k
        >załatwia te swoje marne interesiki w sposób charakterystyczny dla l.50-tych
        >czyli pomowieniami , oszczerstwami itp. Mysle ze 95 % forumowiczów nie czyta
        >jej "przemyslen" gdyz na odleglosc czuja jej nieszczerość i jadowitość.

Hmm
        • lupus.lupus Re: k-k "ubija" na forum jakis swój materialny 19.11.03, 12:36
          W samą porę Pielęgniarzu :) Pacjenci sami się proszą. Ty wiesz jak z nimi
          postępować.Sugeruję psycholeptyki:meskalinę psylocybinę i kwas lizergowy.

PS. Zastanawiam się jednak czy to nie są pacjenci dla weteryniarza.

• Gość: GoniącyWeterynarz Re: k-k "ubija" na forum jakis swój materialny IP: *.clean4all.com 19.11.03, 12:45
            Taką opcję też trzeba będzie rozważyć :)
      • Gość: bratek/züberman wyjaśnienie IP: *.biaman.pl 20.11.03, 18:29

> I ma tu paru klakierów takie różne basie , kwiatki , bratki itp osobnikow. K-
        k
        > załatwia te swoje marne interesiki w sposób charakterystyczny dla l.50-tych
        > czyli pomowieniami , oszczerstwami itp.

Gruby błąd, fisiu-fisiu, z rozpaczy i w pijackim amoku bijesz na oślep. Nie
        jestem żadnym zwolennikiem Kataryny, tylko zdrowego rozsądku. Zdrowy rozsądek
        każe mi ją szanować, a ciebie traktować jak psychopatę.

Mysle ze 95 % forumowiczów nie czyta
        > jej "przemyslen" gdyz na odleglosc czuja jej nieszczerość i jadowitość.

No właśnie. Nie myśl za często, bo wyraźnie ci to nie służy. Wracaj pod budkę z
        piwem, może ktoś da ci parę groszy na bełta.
    • Gość: dr Freud Re: kataryna.kataryna jest... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.03, 15:53
      nietykalna ?
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=9203555
    • Gość: ?????????????????? Re: kataryna.kataryna jest... IP: *.pl / 81.210.124.* 21.11.03, 14:22
      Znam polski dobrze, ale nigdy nie sadziłem, że to jakieś przekleństwo czy
      słowo potrafiące wywołać trzęsienie ziemi w administracji...a przynajmniej
      kasowanie wątków.

Przed chwila widziałem tu ze trzy watki bez żadnych ubliżeń o katarynie.
      Przed chwila, bo chwile potem je zdjęto.
      Co to za metody????
      CZy ktoś jeszcze ma wątpliwości kim jest kataryna???

Na zadane pytanie odpowiem: kataryna kojarzy mi się z nawiedzonym adminem.

• Gość: Szczery kataryna.kataryna to admin . IP: *.chello.pl 21.11.03, 22:17
        Po podobnej aferze w Bydgoszczy wyrzucono dziennikarza GW z roboty.
        Nie życze tego adminowi (kataryna.kataryna) bo ma żonę i dwoje dzieci (jedno
        nawet podobne do niego).
        • kataryna.kataryna Re: kataryna.kataryna to admin . 21.11.03, 22:21
          Gość portalu: Szczery napisał(a):

> Po podobnej aferze w Bydgoszczy wyrzucono dziennikarza GW z roboty.
          > Nie życze tego adminowi (kataryna.kataryna) bo ma żonę i dwoje dzieci (jedno
          > nawet podobne do niego).

Mnie nikt nie wyrzuci, mam chody u Michnika.
        • Gość: Marian mądrala Re: kataryna.kataryna to admin . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.03, 22:22

> Po podobnej aferze w Bydgoszczy wyrzucono dziennikarza GW z roboty.
          > Nie życze tego adminowi (kataryna.kataryna) bo ma żonę i dwoje dzieci (jedno
          > nawet podobne do niego).

Kasia jesliś chłop to mam Cie w....trosce!
          • Gość: Szczery Ma teraz chłopię cykora ! IP: *.chello.pl 21.11.03, 22:27
            Wstawaj, wstawj
            .... nie udawaj !

Nie bój się koleś, my Cię nie wydamy.
            Ale na wszelki wypadek spróbuj się przenieść do FAKT-u lub SE ... .
            • kataryna.kataryna Re: Ma teraz chłopię cykora ! 21.11.03, 22:30

> Wstawaj, wstawj
              > .... nie udawaj !
              >
              > Nie bój się koleś, my Cię nie wydamy.
              > Ale na wszelki wypadek spróbuj się przenieść do FAKT-u lub SE ... .

Mówiłam przecież, że mam chody u Michnika. A ściśle rzecz biorąc nie chody a
              haka. To ja podawałam kawę Michnikowi i Rywinowi, w cukierniczce był trzeci
              magnetofon, który zarejstrował to co zostało wymazane z dwóch pozostałych. I
              teraz mogę tu robić co mi się podoba bo nikt nie chce, żeby nagranie trafiło do
              Marka Barańskiego.
              • maksimum WIEDZIALEM ZE KASKA MA KWITY NA MICHNIKA 22.11.03, 00:24

> Mówiłam przecież, że mam chody u Michnika. A ściśle rzecz biorąc nie chody a
                > haka. To ja podawałam kawę Michnikowi i Rywinowi, w cukierniczce był trzeci
                > magnetofon, który zarejstrował to co zostało wymazane z dwóch pozostałych. I
                > teraz mogę tu robić co mi się podoba bo nikt nie chce, żeby nagranie trafiło
                do Marka Barańskiego.

I dlatego od poczatku tak dbala o to,ze przecieki to zrodlo zycia wielu
                dziennikarzy,a niektorym daje sie wybic duzo ponad przecietnosc!
                • Gość: Marian -mądrala Re: Maximum głupoty w poscie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.03, 00:55
                  maksimum napisał:

> kataryna.kataryna napisała:
                  >
                  > > Mówiłam przecież, że mam chody u Michnika. A ściśle rzecz biorąc nie chody
                  > a
                  > > haka. To ja podawałam kawę Michnikowi i Rywinowi, w cukierniczce był trzec
                  > i
                  > > magnetofon, który zarejstrował to co zostało wymazane z dwóch pozostałych.
                  > I
                  > > teraz mogę tu robić co mi się podoba bo nikt nie chce, żeby nagranie trafi
                  > ło
                  > do Marka Barańskiego.
                  >
                  > I dlatego od poczatku tak dbala o to,ze przecieki to zrodlo zycia wielu
                  > dziennikarzy,a niektorym daje sie wybic duzo ponad przecietnosc!

Wybic się nie jak: Żakowski,Wołek, Lis ,ziemkiewicz niezależny ,gaWRYLUK ,
                  PARANDOWSKA I SETKI SERWILISTÓW to nie sztuka myśli to sztuka sprytu.
                  kk to talent i to trzeba doceniać i Bogu dziękować, że pisze na forum i uczy
                  nAS POLSZCZYZNY.
                  albo królem waszym ONUC będzie
                  • maksimum Re: Maximum głupoty w poscie 22.11.03, 01:03
                    Gość portalu: Marian -mądrala napisał(a):

> maksimum napisał:
                    >
                    > > kataryna.kataryna napisała:
                    > >
                    > > > Mówiłam przecież, że mam chody u Michnika. A ściśle rzecz biorąc nie
                    > chody
                    > > a
                    > > > haka. To ja podawałam kawę Michnikowi i Rywinowi, w cukierniczce był
                    > trzec
                    > > i
                    > > > magnetofon, który zarejstrował to co zostało wymazane z dwóch pozosta
                    > łych.
                    > > I
                    > > > teraz mogę tu robić co mi się podoba bo nikt nie chce, żeby nagranie
                    > trafi
                    > > ło
                    > > do Marka Barańskiego.
                    > >
                    > > I dlatego od poczatku tak dbala o to,ze przecieki to zrodlo zycia wielu
                    > > dziennikarzy,a niektorym daje sie wybic duzo ponad przecietnosc!
                    >
                    >
                    > Wybic się nie jak: Żakowski,Wołek, Lis ,ziemkiewicz niezależny ,gaWRYLUK ,
                    > PARANDOWSKA I SETKI SERWILISTÓW to nie sztuka myśli to sztuka sprytu.
                    > kk to talent i to trzeba doceniać i Bogu dziękować, że pisze na forum i
                    uczy
                    > nAS POLSZCZYZNY.
                    > albo królem waszym ONUC będzie

Jak ty jestes taki tepy i pijany,to niewatpliwie wymagasz dlugiej i cierpliwej
                    nauki.
                    • Gość: Marian-madrala Re: Maximum głupoty w poscie kolegi i moim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.03, 01:19
                      Jak ty jestes taki tepy i pijany,to niewatpliwie wymagasz dlugiej i cierpliwej
                      > nauki.

Drogi maximusie! zakładam ,że funcja jest głupota i reprezentujesz maximum
                      tejże
                      I TĘPY I PIJANY CZY COŚ MOZESZ JESZCZE DODAC ZEBY WZMOCNIĆ SWOJA ARTGUMENTACJĘ?

cZYTAĆ mROŻKA ZALECAM , zacznij od "czworo na tratwie"
                      Myśl i myśl a potem pisz!
    • Gość: proste zalozylem ten watek, to sie wpisze jako 100 :)) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.03, 01:23
      dajcie juz spokoj, idioci.
      ja bym juz tu slowa nie napisal.
      ale to ja.
    • Gość: Palnick Re: kataryna.kataryna jest...MAM jej zdjęcie : IP: *.stenaline.com 22.11.03, 01:37

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=9228934&a=9240245
      • maksimum Re: kataryna.kataryna jest...MAM jej zdjęcie : 22.11.03, 02:04
        Gość portalu: Palnick napisał(a):

>
        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=9228934&a=9240245

Ta w zoltym ,to Marcee.

channels.netscape.com/ns/men/gallery.jsp?floc=g-chabot12&gname=chabot1&gproj=c&grurl=http%3A%2F%2Fforum.gazeta.pl%2Fforum%2F72%
        2C2.html%3Ff%3D28%26w%3D9228934%26a%3D9240245&photo=2

Kataryna,to ta tygrysica w wysokiej trawie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka