Dodaj do ulubionych

proszę rada

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 09:50
cześć,
chciałbym kupic nowe MTB. Myślałem ok. 2.500/3.000 zł.
Ktos Was czy mogłby polecac mnie jaka sklepa w Warszawie i marka (giant,
scott, ..)
przepraszam jesli napisam tak złe po polsku, mam nadzieja ze rozumiecie !!

ciao

Davide
Obserwuj wątek
    • Gość: Roberto Re: proszę rada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 11:36
      Dawido,

Za kwote 2,500-3000 mozesz nabyc calkiem ladny rowerek. Mysle, ze powinienes
      pochodzic po sklepikach i poprzymierzac sie troche do rowerkow. Mozesz pojechac
      do Gianta ( salonow jest mnostwo , Wheelera, Kellys'a a takze do Scotta lu
      Autora.
      Ja bym szukal czegos na LX\XT, hamulcach hydraulicznych i boomberze
      • Gość: dawido Re: proszę rada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 12:10
        ciao Roberto,
        dzięki za odpowiada, czy ty wiesz jak nazywa się ulica gdzie jest ten sklep?
        dzięki
    • Gość: Slawek.K Re: proszę rada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 14:53
      Cześć
      Gianta znajdziesz w "Bikemanie" (Al. Wyzwolenia 14, Bartoka 11, Samolotowa 4.
      W "Ski-Teamie" znajdziesz Konę,Kleina, GaregoFishera, Specjalized i Cube. Sklepy 17-Stycznia 36/38 i Karolkowa 17/19.
    • Gość: ewa Re: proszę rada IP: *.mz.gov.pl / *.devs.futuro.pl 13.07.05, 15:43
      a w skiteamie teraz jakies przeceny i to nie jest reklama;-) po prostu fajny
      rowerek kupila tam kolezanka i teraz placze,ze cena spadla calkiem sporo;-)
    • Gość: dawido Re: proszę rada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 22:37
      Dzieki Robert, Slawek i Ewa za pomoc.

Dzisiaj kupiłem Giant na skepie bike man na Ursynowie. Sprzedawci nie są bardzo
      sympaticzni natomiast tam kupiłem

biłem mark 66 - za malo rowerow
      swiat roweru, - tak samo ale bardzo miły (myslę ze tam pojadę na serwis
      ale bardzo dobrze sprzedawca spotkalem w skiteam ul. 17 styczniu (w ten sklepie
      bardzo lubiłem Merida mtb) ale niestety nie biła mojej miara.

mojm zdania ze najlepszy sklep jest skiteam ul karolkowa tak jak mowiła Ewa

uwazyłem ze nie ma zadnego firma Włoska. Pecha bo mamy duzo dobre firme!!

no dobrze teraz mam rower ... więc jesli ktoś ma ochotę pojechać z mną na jakis
      wiczeczka ja będę bardzo zadowolone

ja jestem 30letnie, lubię chodzic nie bardzo szybko ale przez 40/50 km i więcej
      bez problemu.

Biłem na rowesze w Holandia, Hiszpania (camino de Santiago), Austria oczywiście
      we Włoszech (mój kraj) i między miesiącem idę do Toskanii od wczasów pod gruszą
      do innego

jeśli macie ochotę powiedzieć o tym działanie chętnie
      Byłbym także zadowolony przyjąć radzisz od was na drogach interesujących w
      Polsce i oby tylko zrobić ich razem, dlaczego nie?

Pozdrawiam

Davide

• Gość: Slawek.K Re: proszę rada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 22:47
        No to gratulacje.

PS.
        Gdybyś powiedział, że rower ma być zrobiony we Włoszech, wysłałbym Cię do sklepu na ul. Nowowiejską. Widziałem u nich Colnago.
        • Gość: dolczewita Re: proszę rada IP: *.itpp.pl 15.07.05, 00:16
          i bianczi
          • Gość: dawido Re: proszę rada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 08:22
            kurci !! to znacie ze nie robiłem dobrze moja badania !!!
            Ale na pewno Colnago jest za droga i Bianchi zalezy co jest w sklepie.

Pozdrawiam i jeszcie dziekuję za pomoc

ciao
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka