Dodaj do ulubionych

Gdzie chcecie pojechac?

03.09.02, 15:10
Cześć makrelki!

Smutne takie siedzicie, noski pospuszczane, markotne jakieś? Na rowerek by
się wskoczyło, co? Hehe... No to teraz myszki powiedzcie, dokąd byście
chcieli się zapędzić? Co zobaczyć? Ile kilometrów połknąć w ciągu jednej
wycieczki?
Obserwuj wątek
    • Gość: drZbuszu Re: Gdzie chcecie pojechac? IP: *.cors.gov.pl 03.09.02, 15:52
      migro napisał:

dokąd byście
      > chcieli się zapędzić? Co zobaczyć? Ile kilometrów połknąć w ciągu jednej
      > wycieczki?
      >
      ja bym chetnie do kazimierza pojechał hehe. janowiec tez bym zobaczyl i promem
      popłynął. ile kilometrow ? powiedzmy około 150 byloby ok. ale jesli
      przejechalbym ponad 170 to tez bym sie cieszył.
      a moze arkadia i te rejony - nie wiem jak to jest na mapie ale moze nieborow ,
      baranow moze zelazowa wola to chyba wszystko w kednym rejonie ?

i to by było na tyle online na dzis...
      do zobaczenia u turka
      marcin
      • migro Re: Gdzie chcecie pojechac? 03.09.02, 15:57
        Gość portalu: drZbuszu napisał(a):

> a moze arkadia i te rejony - nie wiem jak to jest na mapie ale moze
        > Nieborow , baranow moze zelazowa wola to chyba wszystko w kednym rejonie ?

Arkadia, Nieborów, Żelazowa Wiola jak najbardziej do zaliczenia w jednej
        wycieczce... Ale już byłem w tym roku tam... A co jest w Baranowie?
        • Gość: AeR Re: Gdzie chcecie pojechac? IP: *.waw.cdp.pl 03.09.02, 17:04
          Witam Wszystkich Szwendaczkow,

No tak,...tydzien temu Kozlowka, teraz Baranow...no,no...NIEeee ! , za co, za
          co to...? He, he...

Na Kazimierz ! Natychmiast ! :))) Wyjazd w sobote lub niedziele o 6:00 z
          Wilanowa. Tak !
          Powrot tego samego dnia, na kolach lub "pciagiem"...z Deblina, bo Deblin bez
          watpienia piekny wieczorem jest i chociaz ja na pensje nie czekam, to "pciag"
          wycieczkowy, a wiec tanszy bedzie , nie mowiac juz o samych kilometrach...
          Ach...kurde balans :))) do Kazimierza "wjedziemy-wplyniemy" od strony Janowca,
          co za panorama, miodzio wprost , juz mi sie slipia smieja :))) do tej
          krajobrazowej uczty ...i pojemy oczywiscie, pojemy sobie,a jak, w ktoryms
          grillu przy rynku lub nad Wisla... Nawet piwa bym sie napil tam wlasnie, a
          co ?! Ho, ho, a potem "na Pulawy", do Palacow, do Sybillii, do
          Azotow...to "przecie jeno" 14 kilometrow, no nie ?
          A wieczorkiem...a wieczorkiem, jak bulwarem, szosa nad rzeka...ach... slonce
          byloby akurat na drugim brzegu, achhh...puscie wodze wyobrazni...widzicie to
          swiatlo na wodzie...i " pare labadkow", i rybaka... ehhh, w
          takich "romanticznych" warunkach "bzykalibysmy" do Deblina...to dobrze, ze
          stacja jest za miastem, nasz wieczorny przejazd "na swiatlach" ( ...bo na co te
          lampy kupiliscie, a ? ) pozostawilby mieszkancom nizapomniane
          wrazenia...acha...tam jest kawa po 1-dnej zlotowce, lokal znam, mowie
          Wam...taaaka kaaawa ! I juz :)...a ze 200 km...no...no nie badzcie tacy
          wyrachowani, co Wy, "na licznik jezdzicie", czy co ? :)))

No i jak ? ...bedzie ?

AeR

• Gość: Paweł Re: Gdzie chcecie pojechac? IP: *.acn.pl / 10.132.130.* 03.09.02, 19:11
      Chętnie przyłączę się do każdej wycieczki rowerowej, byle bez konieczności
      jazdy pociągiem wte czy wewte. Sobota lub niedziela OK, kierunek obojętny.
      Pozdrawiam
    • szpmm Re: Gdzie chcecie pojechac? 03.09.02, 23:26
      Do Draconessy!!!
      • draconessa Re: Gdzie chcecie pojechac? 16.09.02, 09:42
        Trza bylo przyjechac:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka