luisszefka 11.03.03, 11:21 Podobno na giełdzie samochodowej w Słomczynie mozna kupić tez rowery. Może ktos sie orientuje czy to prawda i co tam sprzedają? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yuurei Re: giełda w slomczynie 11.03.03, 15:10 luisszefka napisała: > Podobno na giełdzie samochodowej w Słomczynie mozna kupić tez rowery. Może > ktos sie orientuje czy to prawda i co tam sprzedają? Co sprzedają? Głównie pewnie modele, po których właściciele płaczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seco Re: giełda w slomczynie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.03, 09:08 Kupuja rower browerzysty manka za 400 pln, wypasionego fulla i-drive za 400 pln bez papierow a potem pier... na policji ze nie wiedzieli ze kradziony i stawia sie im nic nie znaczacy zarzut nieumyslnego paserstwa!!!!!! A jaby taki cham!!! dostal 500 godzin robot publicznych czyli ganianie z miotla po marszalkowskiej a to tego rok w zawiasach, i przepadek krzdzionego sprzetu to by sie zastanowil nad kupowaniem "okazji" Wrrrrr!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seco Re: giełda w slomczynie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.03, 09:12 Powiem tak. Za nic w swiecie nie lkupuj tam rowercia bez papierow. Tylko z papierami. Miej pewnosc, ze nie jest kradziony. Seco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luiza Re: giełda w slomczynie IP: *.ichp.pl 09.04.03, 15:25 Ok. Jeśli nie w Słomczynie to gdzie? (z resztą może mogłabym tam odkupić swój rowerek...)No właśnie- ukradli mi, a teraz na nowy mnie stać, więc gdzie mogę kupić używany z papierami. Jest jakaś giełda w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luiza Re: giełda w slomczynie IP: *.ichp.pl 09.04.03, 15:27 Gość portalu: Luiza napisał(a): > Ok. Jeśli nie w Słomczynie to gdzie? (z resztą może mogłabym tam odkupić swój > rowerek...)No właśnie- ukradli mi, a teraz na nowy mnie stać, więc gdzie mogę > kupić używany z papierami. Jest jakaś giełda w Warszawie? POPRAWKA zamiast stać NIE STAĆ oczywiście sorki Odpowiedz Link Zgłoś
yuurei Sklepy rowerowe 09.04.03, 17:45 Sporo sklepów rowerowych ma wzięte w komis używane rowery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drZbuszu Re: giełda w slomczynie IP: *.cors.gov.pl 09.04.03, 15:43 Gość portalu: Luiza napisał(a): > Ok. Jeśli nie w Słomczynie to gdzie? (z resztą może mogłabym tam odkupić swój > rowerek...)No właśnie- ukradli mi, a teraz na nowy mnie stać, więc gdzie mogę > kupić używany z papierami. Jest jakaś giełda w Warszawie? nic nie wiem o takiej giełdzie w wawce, ale uzywane rowery mozna kupic szukajac ogłoszen na pl.rec.rowery, na allegro sa tez ogłoszenia w bikeBoardzie i chyba tez na ich stronie, w piatkowej gazecie wyborczej jest dział z ogloszeniami o sprzedazy uzywanych sprzetow sportowych m.in. rowerow. w tym slomczynie to chyba rzeczywiscie kradzione rowerki sprzedaja... jak ktos chce kupic uzywany rower i miec pewnosc ze nie kupuje kradzionego to moim zdaniem powinien zapomniec o slomczynie pozdr m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulus Re: giełda w slomczynie IP: *.pl / 192.168.0.* 09.04.03, 22:36 Gość portalu: drZbuszu napisał(a): w tym slomczynie to > chyba rzeczywiscie kradzione rowerki sprzedaja... jak ktos chce kupic uzywany > rower i miec pewnosc ze nie kupuje kradzionego to moim zdaniem powinien > zapomniec o slomczynie Zgadzam się co do joty, kradzione na 100% jak nie w Polsce to gdzieś na zachodzie np. w Holandii, wygląda to tak, że przyjeżdżają ciężarówką z Polski, wjeżdżają w boczną ulicę Amsterdamu i po prostu pakują na pakę rowery z ulicy, tam nikt ich nie przypina, dlatego dużo w Słomczynie jest holenderskich damek... Odpowiedz Link Zgłoś