Dodaj do ulubionych

giełda w slomczynie

11.03.03, 11:21
Podobno na giełdzie samochodowej w Słomczynie mozna kupić tez rowery. Może
ktos sie orientuje czy to prawda i co tam sprzedają?
Obserwuj wątek
    • yuurei Re: giełda w slomczynie 11.03.03, 15:10
      luisszefka napisała:

> Podobno na giełdzie samochodowej w Słomczynie mozna kupić tez rowery. Może
      > ktos sie orientuje czy to prawda i co tam sprzedają?

Co sprzedają? Głównie pewnie modele, po których właściciele płaczą.
      • Gość: Seco Re: giełda w slomczynie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.03, 09:08
        Kupuja rower browerzysty manka za 400 pln, wypasionego fulla i-drive za 400 pln
        bez papierow a potem pier... na policji ze nie wiedzieli ze kradziony i stawia
        sie im nic nie znaczacy zarzut nieumyslnego paserstwa!!!!!!

A jaby taki cham!!! dostal 500 godzin robot publicznych czyli ganianie z miotla
        po marszalkowskiej a to tego rok w zawiasach, i przepadek krzdzionego sprzetu
        to by sie zastanowil nad kupowaniem "okazji"

Wrrrrr!!!!!!
    • Gość: Seco Re: giełda w slomczynie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.03, 09:12
      Powiem tak. Za nic w swiecie nie lkupuj tam rowercia bez papierow. Tylko z
      papierami. Miej pewnosc, ze nie jest kradziony.

Seco
    • Gość: Luiza Re: giełda w slomczynie IP: *.ichp.pl 09.04.03, 15:25
      Ok. Jeśli nie w Słomczynie to gdzie? (z resztą może mogłabym tam odkupić swój
      rowerek...)No właśnie- ukradli mi, a teraz na nowy mnie stać, więc gdzie mogę
      kupić używany z papierami. Jest jakaś giełda w Warszawie?
      • Gość: Luiza Re: giełda w slomczynie IP: *.ichp.pl 09.04.03, 15:27
        Gość portalu: Luiza napisał(a):

> Ok. Jeśli nie w Słomczynie to gdzie? (z resztą może mogłabym tam odkupić swój
        > rowerek...)No właśnie- ukradli mi, a teraz na nowy mnie stać, więc gdzie mogę
        > kupić używany z papierami. Jest jakaś giełda w Warszawie?
        POPRAWKA zamiast stać NIE STAĆ oczywiście sorki
        • yuurei Sklepy rowerowe 09.04.03, 17:45
          Sporo sklepów rowerowych ma wzięte w komis używane rowery.
      • Gość: drZbuszu Re: giełda w slomczynie IP: *.cors.gov.pl 09.04.03, 15:43
        Gość portalu: Luiza napisał(a):

> Ok. Jeśli nie w Słomczynie to gdzie? (z resztą może mogłabym tam odkupić swój
        > rowerek...)No właśnie- ukradli mi, a teraz na nowy mnie stać, więc gdzie mogę
        > kupić używany z papierami. Jest jakaś giełda w Warszawie?

nic nie wiem o takiej giełdzie w wawce, ale uzywane rowery mozna kupic szukajac
        ogłoszen na pl.rec.rowery, na allegro sa tez ogłoszenia w bikeBoardzie i chyba
        tez na ich stronie, w piatkowej gazecie wyborczej jest dział z ogloszeniami o
        sprzedazy uzywanych sprzetow sportowych m.in. rowerow. w tym slomczynie to
        chyba rzeczywiscie kradzione rowerki sprzedaja... jak ktos chce kupic uzywany
        rower i miec pewnosc ze nie kupuje kradzionego to moim zdaniem powinien
        zapomniec o slomczynie

pozdr
        m
        • Gość: Paulus Re: giełda w slomczynie IP: *.pl / 192.168.0.* 09.04.03, 22:36
          Gość portalu: drZbuszu napisał(a):

w tym slomczynie to
          > chyba rzeczywiscie kradzione rowerki sprzedaja... jak ktos chce kupic uzywany
          > rower i miec pewnosc ze nie kupuje kradzionego to moim zdaniem powinien
          > zapomniec o slomczynie

Zgadzam się co do joty, kradzione na 100% jak nie w Polsce to gdzieś na
          zachodzie np. w Holandii, wygląda to tak, że przyjeżdżają ciężarówką z Polski,
          wjeżdżają w boczną ulicę Amsterdamu i po prostu pakują na pakę rowery z ulicy,
          tam nikt ich nie przypina, dlatego dużo w Słomczynie jest holenderskich damek...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka