nuova 17.04.12, 20:15 Dove żel z masłem shea i wanilią. W takie deszczowe zimne wieczory, jak te kwietniowe, jest bombowy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muza24 Re: Z czym do wanny? cz. II 18.04.12, 17:27 Jeżeli chodzi o dłuższe kąpiele to polecam saszetki z olejkami do kąpieli firmy Apart (ja swoje kupuję w rossmanie). Cenowo nie wychodzi może najtaniej - koszt saszetki to o ile pamiętam 2-3 zł, ale jeżeli ktoś stosuje takie kąpiele sporadycznie to myślę, że warto ponieść ten koszt. Do wyboru jest kilka wersji nie będę teraz wymyślała jakich. Olejek nie robi żadnej super piany, ale dają super zapach i ponieważ to olejki, to po kąpieli nie używam już balsamu. Pod prysznić to dove - seria z cytrusami, albo jeżynowa ziaja w mega butli. P. Odpowiedz Link
prunio4 Re: Z czym do wanny? cz. II 21.04.12, 23:14 z solą prawdziwą: bocheńską lub z Morza Martwego plus naturalnych olejków 5-10 kropel. Wszelkie Dovy i Palmolive to cena pięknego opakowania i reklamy w zamian za przesuszoną/zapchaną chemią skórę. Odpowiedz Link
olciaalcia Re: Z czym do wanny? cz. II 25.04.12, 21:46 ja lubię produkty ze Starej Mydlarni - olejki do kąpieli są boskie Odpowiedz Link
agach77 Re: Z czym do wanny? cz. II 14.05.12, 13:26 prawidłowa odpowiedź gazeta_mi_placi napisała: > Z mężem. Odpowiedz Link
nuova Re: Z czym do wanny? cz. II 26.06.12, 08:24 Rilanja body z drogerii Schlecker (wersja z olejkiem Arganowym oraz Afrika). Odpowiedz Link
nuova Re: Z czym do wanny? cz. II 27.07.12, 20:30 www.originalsource.pl/ Polecam czekoladę z miętą i Dragon fruit z capsicum. Odpowiedz Link
nuova Re: Z czym do wanny? cz. II 06.12.12, 19:51 Skusiłam się na Pomarańczę z lukrecją i Sliwkę z s. klonowym i to jest strzał w 10 Odpowiedz Link
nuova Re: Z czym do wanny? cz. II 01.10.12, 10:40 Płyn do kąpieli Be Beauty nawilżający z oliwką i aloesem, ale szału nie robi. Odpowiedz Link
nuova Re: Z czym do wanny? cz. II 01.10.12, 10:46 Na zimne wieczory i chłodne poranki w celu ocieplenia atmosfery używam żelu pod prysznic Tesori d'Oriente Jaśmin Jawajski. Odpowiedz Link
nuova Re: Z czym do wanny? cz. II 01.10.12, 10:59 I jeszcze moje 3 grosze na zimną aurę - płyn/żel Felce Azzurra Dolce lub Elegante. Oba słodkie, cięższe, korzenne. Kibicuję żeby pojawiły się w delikatesach PiP Bo jak na razie w PiP są żele Felce wersje dla mężczyzn. Odpowiedz Link
nuova Re: Z czym do wanny? cz. II 30.09.14, 10:56 duża butla, z pompką, wersja mleko i wanilia Odpowiedz Link