fnoll 27.05.05, 11:27 w większości: jajka i puszki (od warzywnych po rybne) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irenka82 Re: co warto kupować w dyskontach 29.05.05, 10:13 w lidlu mozna kupic wszystko bez obaw,moze poza wodami,ale one zawsze sa niedobre i smakuja jak plyn do naczyn. w biedronce puddingi mont everest i wyroby mleczne,oraz slodycze. ja poluje na japonki z lidla,beda od 2 czerwca Odpowiedz Link
frida2 Re: co warto kupować w dyskontach 29.05.05, 18:21 irenka82 napisała: > ja poluje na japonki z lidla,beda od 2 czerwca Dzięki za info Irenko, jak nie dostanę mojego numeru w trollu to polece do lidla, przez jakiś czas się w nich pochodzi Odpowiedz Link
fnoll Re: co warto kupować w dyskontach 29.05.05, 18:23 irenka82 napisała: > w lidlu mozna kupic wszystko bez obaw, chyba żartujesz albo już zapomniałaś jak smakuje rzeczywiście ŚWIEŻE mięso - lub wegetarianką jesteś? no i choćby taka pieczeń z indyka (tak się chyba to cudo nazywa) nie polecam kupować, nie polecam kosztować, nie polecam wąchać jak to to pachnie dwa dni po otwarciu... poza tym lidl ma tylko jeden znośny płyn do płukania (silan) i to w najmniej atrakcyjnym zapachu - pozostałe nadają się... no nie wiem do czego?? kurcze, naprawdę nie znam sklepu, w którym możnaby kupować "wszystko bez obaw" może jakiś wybredny jestem, czy jak? Odpowiedz Link
fnoll jeszcze o "ciemnej stronie" lidla... ;) 29.05.05, 18:28 jak mogłęm zapomnieć o tak traumatycznym przeżyciu? chyba instynktownie próbowałem je wyprzeć... kaszanka... OHYDA absolutnie ciemna strona lidla Odpowiedz Link
sloggi Re: jeszcze o "ciemnej stronie" lidla... ;) 29.05.05, 19:36 Kupiłeś kaszankę w dyskoncie? (musiałeś?) Odpowiedz Link
fnoll Re: jeszcze o "ciemnej stronie" lidla... ;) 29.05.05, 20:54 szalone, nie? cóż... curiosity killed the cat... niemalże! z tym że sam sobie byłem "zwierzątkiem eksperymentalnym" Odpowiedz Link
sloggi Re: jeszcze o "ciemnej stronie" lidla... ;) 29.05.05, 23:54 Raz kupiłem konserwę tyrolską w LP, ale była ok. A paprykarz szczeciński mają pyszny. Odpowiedz Link
fnoll Re: jeszcze o "ciemnej stronie" lidla... ;) 30.05.05, 12:13 ja sobie cenię szproty w puszce z Lidla - nie są tak smaczne jak trzy razy droższe klasyczne "winter sprats", ale dają rady no i szczerze mówiąc wolę tę lidlową wersję kukurydzy z pudliszek, niż tę droższą dosładzaną Odpowiedz Link
irenka82 Re: co warto kupować w dyskontach 29.05.05, 21:00 miesko jadam w duzych ilosciach,ale kupuje na rynku.w lidlu kupowalam czasem kabanosy pakowane prozniowo i szynke(chyba) z indyka,tez prozniowo pakowana.dobre. chemii gospodarczej nie jadam,ale plyn do szyb W5 jest ok. przesadzilam z tym "wszystko bez obaw",przepraszam Odpowiedz Link
speer Re: co warto kupować w dyskontach 29.05.05, 21:17 irenka82 napisała: > miesko jadam w duzych ilosciach,ale kupuje na rynku.w lidlu kupowalam czasem > kabanosy pakowane prozniowo i szynke(chyba) z indyka,tez prozniowo pakowana.dob > re. > chemii gospodarczej nie jadam,ale plyn do szyb W5 jest ok. > przesadzilam z tym "wszystko bez obaw",przepraszam Ja w LIDLu kupuje mnostwo rzeczy, szczegolnie chemia jest godna polecenia, artykoly mleczne tez pyszne... Odpowiedz Link
a0017 Re: co warto kupować w dyskontach 29.05.05, 11:53 Właściwie wszystko, bo jest taniej, a jakość najczęściej identyczna! Odpowiedz Link
babcia.hela Re: co warto kupować w dyskontach 30.05.05, 16:24 Najczęściej spośród dyskontów odwiedzam Biedronkę. Zawsze patrzę na producenta. Częst zdarza się, że obok leży reklamowany produkt, a obok to samo w kiepskim opakowaniu. Czasem zajrzę nawet na skład. Np. makaron biedronkowy robi Lubella, a mleko bywa z Mlekowity, albo z Łowicza. Wafelki Estella (przekręciłam?) to tańsza wersja Wafli Teatralnych z Kopernika bodajże. Wiele jest takich produktów. A wygrywa zdecydowanie mrożonka - mieszanka chińskich warzyw - wielkie to, a kosztuje coś ponad 3zł. Te warzywka szczególnie polecam! Odpowiedz Link
kot961 Re: co warto kupować w dyskontach 21.06.05, 10:13 Żywności raczej nie kupuję. Lidl dla mnie to przede wszystkim świetne źródło zaopatrzenia w wina. Tano i niektóre b. dobre. Poza tym np.: ostatnio kupiłam sodełko żeliwe na rower, zupełnie inaczej się jeździ. Odpowiedz Link
akara3 Re: co warto kupować w dyskontach 22.06.05, 12:38 1. w lidlu napój energetyzujący. smaczny. próbowałam w LP - lipa. 2. frytki w lidlu - duze , chrupiace, fajne. z Biedronki - odpada -małe, wypierdki. 3. w lidlu arbuz za 1,50 a w warzywniaku koło mnie 2,90. !!! Odpowiedz Link
niutaki Re: co warto kupować w dyskontach 30.08.05, 09:33 w biedronce zawsze kupuję "mleko prawdziwe", bardzo dobre. Odpowiedz Link
gagunia Z Lidla... 16.09.05, 18:54 polecam sos smietanowy do pieczeni. Rewelacyjny. Robilam na wywarze z miesa. Wywaru bylo duzo, wiec sos srednio gesty, ale pyszny Odpowiedz Link