Dodaj do ulubionych

lody w Lidlu

21.07.06, 22:28
A mi smakują lody z Lidla.
Rożki, takie na patyku za niecałą złotówkę.
A dlaa rodzinki bakaliowe z winogronami na opakowaniu.

A Wy gdzie kupujecie lodziska ??
Obserwuj wątek
    • sloggi Re: lody w Lidlu 22.07.06, 18:14
      Rzadko jadam, ale jeśli już to Movenpick tongue_out
      • mamapioo Re: lody w Lidlu 23.07.06, 06:24
        Jadlam tylko jedne lody z Lidla - takie na patyku w czekoladzie i z migdalami.
        Cos w stylu Magnum. Kosztuja 1,49! Rewelacja smile Gruba warstwa czekolady -
        mmmmm... Sam lod taki fajny tlusty smile Kaloryczna jek diabli ale super. Tylko
        mam problem czasem zeby zjesc calego bo troszke mdli pod koniec. Ale ja raczej
        malo slodkiego jem, wiec nie jestem przyzwyczajona smile
        • sloggi Re: lody w Lidlu 23.07.06, 09:45
          No to muszę się skusić.
        • sered też polecam te z migdałami... 23.07.06, 11:57
          cena rewelacyjna a jeszcze lepsza jakość, są przepyszne! z większych 1-litrowych polecam lody bakaliowe premium z leader pricea (ale koniecznie wyprodukowane dla leader price przez fimrę b&g - bodajże w pomarańczowym pudełku, bo są jeszcze w białym niby te same ale już wyprodukowane przez inną firmę i zupełnie inny smak). nie mogę się najeść: orzeszki, daktyle, rodzynki - pychotka!
    • swimmer84 pyszne są te litrowe bakaliowe :) /bt 23.07.06, 14:49
      .
      • yeti Re: pyszne są te litrowe bakaliowe :) /bt 24.07.06, 14:35
        Po te lody z migdałami z Lidla za 1.49 potrafimy z żoną się przejść na spacer -
        to jest jakieś 5 kilometry w jedną stronę. Lody rewelacja, bez polewy też super.
    • mili28 Re: lody w Lidlu 27.07.06, 14:43
      lody w lislu ok. choć te na patyku są za słodkie a te za 1.50 bez grosza to też
      bardzo słodkie. ja wolę rożki.
      • pszeszczep666 Re: lody w Lidlu 28.07.06, 14:35
        faktycznie nieco za słodkie, zwłaszcza jak na taki duży rozmiar, ale na spółe
        z kimś bardzo dobre. poza tym te z migdałami tak naprawdę niewiele się róznią w smaku od tych z orzechami za 90 gr
    • fnoll lubisz tluszcz kokosowy? 04.08.06, 22:29
      świetnie się odkłada w ciele, przyswajamy go lecz ledwo spalamy - najtańsze lody
      oraz inne produkty spożywcze, jak lewe masła i margaryny chemiczne, mają go w
      bród - bo jest najtańszym tłuszczowym wypełniaczem

wystarczy poczytać skład

mniam, mniam, mniam
      • zeberkaa Re: lubisz tluszcz kokosowy? 05.08.06, 11:48
        Najbardziej lubię takich przyjemniaczków co każdą przyjemność człowiekowi zbrzydzą. A wiesz jakie zycie jest perfidne i podstępne? Prowadzi do śmierci. na kobiec robaki będa nas wpylać - mnie trochę dłużej, bo sadło na d. troche im zajmie czasu.

Sorki, ale nie wytrzymałam, sa strony o dietach i tam zajrzę, jeśli będę chciała się udręczyć. A tak swoją drogą to jak byśmy "ledwo spalali" te tłuszcze, to już by mnie chyba musiało rozerwać.

Lubię tanie lody bo są bardziej wodniste, mniej tłuste, przynajmniej w odczuciu. I takie mi smakują.
        • skiela1 Re: lubisz tluszcz kokosowy? 05.08.06, 16:50
          niestety z tym tluszczem kokosowym to sama prawda.
          Ostanio cos czytalam...gdzies...ze ma by zabroniony w produkcji...ale zanim to
          przejdzie to duzo wody uplynie.
          • fnoll Re: lubisz tluszcz kokosowy? 06.08.06, 01:04
            sam wpylałem smaczne tanie lody, ale... tak sobie pomyślałem w perspektywie
            czasu i po odrzuceniu skrupułów - chcą zarobić skarmiając mnie szkodzącym mi
            gównem, i za te pojedyncze przyjemności zapłacę kiedyś własnym zdrowiem

to ja dziękuję

nie mam nadziei na to, że lejący ludziom w żyły tłuszcz kokosowy będą smażyć
            się w piekle - ich posiadłości będą lśnić pięknie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka