Dodaj do ulubionych

schlecker - macie?

31.08.06, 11:40
dotąd omijałam ten market drogeryjny ale w poszukiwaniu czegośtam wstąpiłam i zwietrzyłam ichnią markę AS. Konkretnie płyn do prania czarnych rzeczy. Ładnie pachnie, dozowanie sporo mniejsze niż perwolla a cena niższa. Wyprodukowane w niemczech. Jeszcze nie prałam.

Zauważyłam sporo asortymentu pod nazwą AS. Jakieś odplamiacze, odświerzacze, i widać że towar "schodzi" /no chyba że nie uzupełniają/.

Ktoś coś wie o tych wyrobach?
Obserwuj wątek
    • karolinka251 Re: schlecker - macie? 31.08.06, 13:07
      nie znam? gdzie jest ten market?
      • zeberkaa Re: schlecker - macie? 31.08.06, 14:06
        schlecker.com/ wygląda że w całej europie, tyle że u nas póki co w powijakach, ja spotkałam w świdnicy na dolnym śląsku
        • speer Re: schlecker - macie? 31.08.06, 19:39
          Widzialem Schleckera w Niemczech, w Warszawie jeszcze nie ma. Zywnosci tam nie
          ma prawda?
          • zeberkaa Re: schlecker - macie? 31.08.06, 21:24
            Prawda, tyle co w rossmanie, jakieś ciasteczka, batony, muesli, niektóre ciacha jak z lidla.
            • raggiodelsole Re: schlecker - macie? 09.09.06, 14:23
              ja mam szampon AS-bdbsmile
              • zeberkaa Re: schlecker - macie? 12.09.06, 17:16
                A ja potwierdzam, że ten AS do prania czarnego jest ok, a dzis szarpnęłam sie na żel do WC AS za ok 5 zł. Rewelacja, rzeczywiście żelnawet jak kapnie do bajorka to trzyma forme, nie rozpuszcza się w mgnieniu oka, czyści jak należy i pachnie na 6+.
                • zeberkaa Re: schlecker - macie? 21.10.06, 14:34
                  I jeszcze wypróbowałam AS "Style Max Flatting Balm Wyprostuj obiekt swojej próżności." Efekt wydłużonych, aksamitnie lśniących włosów, ochtona UV.

Taniocha z 5 zł kosztowała.

Dla mnie cód mniód i orzeszki, choc nie takiego efektu się spodziewałam. Moje półdługie, niesforne, gęste włosy wysmarowane tym cudem i wysuszone na grubej szczotce może nie wyprostowały sie do końca, bo zawsze się podwijają, ale za to nie wija się, lecz gładko leżą a raczej stoją..... big_grin Tak jak podnosilam je szczotka od skóry głowy, tak zostały, byłam na treningu, brałam prysznic w czepku na głowie, przespałam całą noc, i nadal mam włosy odstające od głowy, dzisiaj nawet trochę jakby bardziej. Ciągle próbuję je zaczesać płasko a one ciągle takie jak spod suszarki. I żadnego śladu jakiegokolwiek preparatu na nich. Ani wysuszone, ani natłuszczone. Normalne sprężyste włosy.
                  Ogólnie to mam na głowie gar bardziej imponujący niż Jolanta Kwaśniewska. Nie jestem tym specjalnie zachwycona, bo miały tradycyjnie opaśc, ale za to jestem zdumiona.
    • agatazieba Re: schlecker - macie? 29.10.06, 20:49
      odświeżacz, nie odświerzacz. a w schleckerze jest strasznie drogo. kiedyś
      trafiłam 8 zł różnicy w cenie kremu, w porównaniu ze sklepem obok. i szampony
      też drogie. tylko czasem trafi się jakaś okazja.
      • droga.mleczna1 Re: schlecker - macie? 30.10.06, 21:26
        schlecker i rossmann to najtansze drogerie w Niemczech. Z produktami bywa
        roznie. Mozna sie nadziac i mozna cos dobrego wypatrzyc. Ostatnio w Warszawie
        wstapilam do Rossmana. To tak wyglada jakby to wielkie Hallo bylo. Nic
        specjalnego tak naprawde.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka