Dodaj do ulubionych

Happening w bikini przeciwko KFC

• Gość: Arcykretyn Re: Happening w bikini przeciwko KFC IP: *.19.165.21.osk.enformatic.pl 13.06.06, 18:21
      Brunetka jest bardzo ladna, ma tajemnicze spojrzenie, subtelne i delikatne rysy
      twarzy... Ma cos w sobie ewidentnie... ;-)
      • Gość: Sam Re: Happening w bikini przeciwko KFC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 18:29
        Australijka wcale nie jest taka najgorsza .
      • Gość: hehe Re: Happening w bikini przeciwko KFC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 19:07
        > Brunetka jest bardzo ladna, ma tajemnicze spojrzenie, subtelne i delikatne
        rysy
        > twarzy... Ma cos w sobie ewidentnie... ;-)

Hehe, rozwalasz mnie, zerknij tu:
        wiadomosci.wp.pl/gid,8347888,img,8347902,kat,32834,galeriazdjecie.html?G%5Bpage%5D=2
        • Gość: brrrr pasztety przeciwko KFC!!! IP: 194.183.32.* 13.06.06, 19:27
          powinno to sie tak nazywac ;)))
    • Gość: FreakyMisfit Re: Happening w bikini przeciwko KFC IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 13.06.06, 19:04
      Te dziewczyny są co najwyżej przeciętne.
    • Gość: Zbynek Kentucky Frightened Chickens !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 19:40
      Już 8 lat temu proponowałem odczytać tak skrót KFC:
      Kentucky Frightened Chickens
      - Przerażone Kurczaki z Kentucky !!!
    • Gość: ale kury :) Trzeba bylo im troche ziarek podsypac :)))))))) IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 20:00
    • Gość: tay Re: Happening w bikini przeciwko KFC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 20:11
      Polacy zaczynaja mnie coraz bardziej wku..ac. Jakosc komentarzy zenujaca, ale
      co sie dziwic, w koncu ktos glosuje na leppera, giertycha i kaczki. Powiem wam
      ze najwiekszym szokiem po wyjezdzie z tego zadupia europy jest to, ze ludzie
      dookola sa mili, mysla, wspolczuja innym itd., czyli zwyczajnie maja cos co
      nazywa sie empatia i kultura. Polska to nie jest kraj katolikow, tylko katoli -
      debili, chamow, nierobow, prostakow.
      • Gość: trzecia kawa Re: Happening w bikini przeciwko KFC IP: *.natpool7.outside.ucf.edu 13.06.06, 22:29
        Masz racje "tay" - wiekszosc komentarzy na tym
        forum jest, po prostu, kompletnie i totalnie
        zenujaca. Koniec, kropka!
    • zdzis1 Re: Happening w bikini przeciwko KFC 13.06.06, 20:12
      Ha! czyli ta polterrorystyczna organizacja (PETA) dotarla do Polski. Niestety
      nie sa to "warm and fuzzy people" , ktorzy chca pomagac zwierzetom. Prosze sobie
      poszukac informacji na temat tej grupy - troche mozna sie dowiedziec tutaj (Penn
      and Teller, Bullshit)
      spikedhumor.com/articles/10624/Penn_and_Teller_PETA.html
      zdzis
    • Gość: Karo Re: Happening w bikini przeciwko KFC IP: *.akademiki.uni.torun.pl 13.06.06, 20:30
      no przecież mają wyglądać jak kurczaki:)
    • Gość: Mr G Re: Happening w bikini przeciwko KFC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 20:39
      Odrazu widać która to Polka :P
    • gilu33 Tylko **S-A-M-O-B-R-O-N-A** uratuje czikeny,... 13.06.06, 20:39
      tylko Endrju Lepper wraz z madame Kofana Anana moga uratować czikeny wyzyskiwane
      przez liberalne kompanie z Ameryki.Endrju zrobi blokade przed KFC wykorzystując
      szerokie siedzenie Kofany do zablokowania wejscia.
      Precz z tyranią liberałów i P latf O rmersów, niech zyją wolne czikeny, riliz de
      kurczak..!
    • gilu33 Zamknąć * Jolę DYWITY w klatce przed KFC... 13.06.06, 20:44
      a wtenczas żaden hamburger nie zje kurczaka. Precz z Rokitą i Platformą,powołac
      komisje do spraw kurczaków mordowanych przez kucharzy z Układu!
    • Gość: malina Re: Happening w bikini przeciwko KFC IP: 83.238.176.* 13.06.06, 21:14
      To prawda co mówią te panie, sama widziałam kiedyś w materiałach Reutersa
      nagrania z nocnej zmiany an fermie KFC, pracownicy dla jaj rzucali kurami o
      ścianę i deptali je. Porąbani zwyrodnialcy. Nie kupujcie w KFC, po tym co
      widziałam żygać mi się chce jak widzę restauracje tej sieci. Niech się
      szefostwo tej zwyrodniałej firmy udławi kawałekim kurczaka...
    • kobietka_ Drodzy krytykujacy urode dziewczyn 13.06.06, 21:30
      Oczywiscie wszyscy na forum wiemy, ze NIE jestescie gromada pryszczatych
      wyrostkow. I wiemy, ze jestesie tak piekni, ze jakby was to tej klatki wsadzili
      to z miejsca ktos zaproponowalby wam udzial w wyborach na mistera....
      • Gość: lol Re: Drodzy krytykujacy urode dziewczyn IP: 194.183.32.* 13.06.06, 23:07
        zenujaca jestes. feministka? Spkjrz prawdzie w oczy! Na swiecie jest tysiace
        pieknych kobiet-tu trafily sie paskudy. Przykre, ale prawdziwe.
    • tsheshek ta z prawej jest ok 13.06.06, 21:48
      ciekawe ktora to Polka?
    • Gość: plyne Re: Happening w bikini przeciwko KFC IP: *.chello.pl 13.06.06, 21:54
      Ja mam pytanie z innej beczki - dlaczego szanowna autorka arytykułu nie
      napisała, w jakim mieście się to działo? Jeśli pisała to do stołecznego dodatku
      Wyborczej, to dalczego Ci, którzy wrzucili to na ogólnoświatowy portal ani
      słowem się nie zająknęli o miejscu akcji? Czy wychodzą z założenia, że wszystko
      co się dzieje, dziać się musi w Warszawie?
    • Gość: jo Re: Happening w bikini przeciwko KFC IP: *.kopernik.silesianet.pl 13.06.06, 22:01
      Nie jadam w KFC, na szczęście. Chociaż raz mi się zdażyło.
      • titta Re: Happening w bikini przeciwko KFC 13.06.06, 22:23
        Nie martw sie, w Polsce wiekszasc (jesli nie wszystkie) kurczaki sa zabijane
        tak samo. Nie ma wiec roznicy czy KFC czy nie. Ale moze od fastfudow zacznie
        sie cos zmieniac, oni wkoncu sa duzymi odbiorcami...
    • Gość: ercek Re: Happening w bikini przeciwko KFC IP: *.icpnet.pl 13.06.06, 23:19
      ty za to na pewno jestes piekny! Ciekawe czemu zawsze najwieksze paszczury
      musza krytykowac wyglad innych.
      • Gość: Sztukmistrz Re: Happening w bikini przeciwko KFC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 00:16
        cóż, tak miała działać ta demonstracja. "atrakcyjne" laski miały być wabikiem.
        Nie dziwię się zatem, że większość ocenia urodę tych kobiet (zgadzam się, że w
        tym przypadku wątpliwą).
    • Gość: Mark Re: Happening w bikini przeciwko KFC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 00:36
      Money for nothing, and chicks for free.............
    • Gość: gosc Zabic wszystkie kurczaki, zeby sie nie meczyly! IP: *.chello.pl 14.06.06, 00:41
      Trzymanie kur w klatkach - okrutne.
      Na wolnosci zyc nie moga.
      Trzeba je zjesc z milosci do zwierzat.

Odtad kazdy rosol bedzie moim protestem przeciw PETA. :->
    • Gość: gosc Ludzie, przeciez PETA klamie !!!!! :-( IP: *.chello.pl 14.06.06, 00:55
      Ludzie, nie dajcie sie nabrac!!!

PETA wymysla te polamane kosci, zyewcem obrzeiranie z pierza itp. To jedna z
      radykalnych organizacji, uwaza ze zwierzat nie nalezy hodowac wcale i klamie,
      zeby miec poparcie wiecej niz garstki oszolomow. Liczy ze ludziom nie chce sie
      sprawdzac.

Zobaczcie: www.petakillsanimals.com

- drastyczne! PETA zabila psy i koty, zeby nie cierpialy w niewoli.
    • Gość: wiem je wsadzono za brzydote do tej klatki!! IP: 194.183.32.* 14.06.06, 01:25
    • Gość: Jurek Re: Happening w bikini przeciwko KFC IP: *.sd.sd.cox.net 14.06.06, 04:50
      Jak by kurczaki wiedzialy ze takie brzydkie dziewczyny walcza o ich prawa, to
      same zaczely by lamac' sobie skrzydelka i popelniac' samobojstwa.
    • Gość: Pako Re: Kochajmy nasze dziewczyny!!! IP: 195.189.52.* 14.06.06, 07:00
      Patrząc na klatkę moge sie założyć,że zgadnę Ktora z nicch jest Polką a która
      Australijką. Kochajmy nasze dziewczyny!!!To najpiękniejsze kobiety w Europie i
      na świecie.
      • Gość: pako Re: Kochajmy nasze dziewczyny!!! IP: 194.183.32.* 14.06.06, 09:18
        ta jest wyjatkiem :) zdarzaja sie brzydkie polki co widac na zdjeciach
    • grzegorz.gajowniczek takie laski sa najlepsze 14.06.06, 07:15
      bzdury opowiadacie
      takie dziewczęta są najlepsze
      żadne tam cukierkowe blondynki tylko takie szare myszki
      jak wybieram taka w agencji to zawsze jestem zadowolony
      zawsze udostępnia mi wszystkie otwory!
      • Gość: gosc Re: takie laski sa najlepsze IP: 194.183.32.* 14.06.06, 09:19
        hahahahahaha donbre
    • Gość: Jędrunia Jestem za ludzkim zabijaniem ptaka dla jedzenia. IP: 217.153.6.* 14.06.06, 09:16
      Byłbym za tym nawet gdyby to był mój i miałbym wolność wyboru... Ale "laski" w
      klatce mi szkoda - moze wlazłaby do łóżka ?? Byłoby medialniej i wygodniej...
    • Gość: Marcin W. Są brzydkie, bo.. IP: 194.183.32.* 14.06.06, 09:23
      kury tez nie wygladaja dobrze na fermach. Moim zdaniem to dobrze, ze wybrali
      brzydkie dziewczyny, bo ladne by tylko wszystko dezorganizowaly :)
      A tak przynajmniej gadacie o tym i o to chyba w tej calej akcji chodzilo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka