Gość: Arcykretyn Re: Happening w bikini przeciwko KFC IP: *.19.165.21.osk.enformatic.pl 13.06.06, 18:21 Brunetka jest bardzo ladna, ma tajemnicze spojrzenie, subtelne i delikatne rysy twarzy... Ma cos w sobie ewidentnie... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam Re: Happening w bikini przeciwko KFC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 18:29 Australijka wcale nie jest taka najgorsza . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Happening w bikini przeciwko KFC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 19:07 > Brunetka jest bardzo ladna, ma tajemnicze spojrzenie, subtelne i delikatne rysy > twarzy... Ma cos w sobie ewidentnie... ;-) Hehe, rozwalasz mnie, zerknij tu: wiadomosci.wp.pl/gid,8347888,img,8347902,kat,32834,galeriazdjecie.html?G%5Bpage%5D=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brrrr pasztety przeciwko KFC!!! IP: 194.183.32.* 13.06.06, 19:27 powinno to sie tak nazywac ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Re: Happening w bikini przeciwko KFC IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 13.06.06, 19:04 Te dziewczyny są co najwyżej przeciętne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbynek Kentucky Frightened Chickens !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 19:40 Już 8 lat temu proponowałem odczytać tak skrót KFC: Kentucky Frightened Chickens - Przerażone Kurczaki z Kentucky !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale kury :) Trzeba bylo im troche ziarek podsypac :)))))))) IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 20:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tay Re: Happening w bikini przeciwko KFC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 20:11 Polacy zaczynaja mnie coraz bardziej wku..ac. Jakosc komentarzy zenujaca, ale co sie dziwic, w koncu ktos glosuje na leppera, giertycha i kaczki. Powiem wam ze najwiekszym szokiem po wyjezdzie z tego zadupia europy jest to, ze ludzie dookola sa mili, mysla, wspolczuja innym itd., czyli zwyczajnie maja cos co nazywa sie empatia i kultura. Polska to nie jest kraj katolikow, tylko katoli - debili, chamow, nierobow, prostakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzecia kawa Re: Happening w bikini przeciwko KFC IP: *.natpool7.outside.ucf.edu 13.06.06, 22:29 Masz racje "tay" - wiekszosc komentarzy na tym forum jest, po prostu, kompletnie i totalnie zenujaca. Koniec, kropka! Odpowiedz Link Zgłoś
zdzis1 Re: Happening w bikini przeciwko KFC 13.06.06, 20:12 Ha! czyli ta polterrorystyczna organizacja (PETA) dotarla do Polski. Niestety nie sa to "warm and fuzzy people" , ktorzy chca pomagac zwierzetom. Prosze sobie poszukac informacji na temat tej grupy - troche mozna sie dowiedziec tutaj (Penn and Teller, Bullshit) spikedhumor.com/articles/10624/Penn_and_Teller_PETA.html zdzis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karo Re: Happening w bikini przeciwko KFC IP: *.akademiki.uni.torun.pl 13.06.06, 20:30 no przecież mają wyglądać jak kurczaki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr G Re: Happening w bikini przeciwko KFC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 20:39 Odrazu widać która to Polka :P Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Tylko **S-A-M-O-B-R-O-N-A** uratuje czikeny,... 13.06.06, 20:39 tylko Endrju Lepper wraz z madame Kofana Anana moga uratować czikeny wyzyskiwane przez liberalne kompanie z Ameryki.Endrju zrobi blokade przed KFC wykorzystując szerokie siedzenie Kofany do zablokowania wejscia. Precz z tyranią liberałów i P latf O rmersów, niech zyją wolne czikeny, riliz de kurczak..! Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Zamknąć * Jolę DYWITY w klatce przed KFC... 13.06.06, 20:44 a wtenczas żaden hamburger nie zje kurczaka. Precz z Rokitą i Platformą,powołac komisje do spraw kurczaków mordowanych przez kucharzy z Układu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: Happening w bikini przeciwko KFC IP: 83.238.176.* 13.06.06, 21:14 To prawda co mówią te panie, sama widziałam kiedyś w materiałach Reutersa nagrania z nocnej zmiany an fermie KFC, pracownicy dla jaj rzucali kurami o ścianę i deptali je. Porąbani zwyrodnialcy. Nie kupujcie w KFC, po tym co widziałam żygać mi się chce jak widzę restauracje tej sieci. Niech się szefostwo tej zwyrodniałej firmy udławi kawałekim kurczaka... Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka_ Drodzy krytykujacy urode dziewczyn 13.06.06, 21:30 Oczywiscie wszyscy na forum wiemy, ze NIE jestescie gromada pryszczatych wyrostkow. I wiemy, ze jestesie tak piekni, ze jakby was to tej klatki wsadzili to z miejsca ktos zaproponowalby wam udzial w wyborach na mistera.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Drodzy krytykujacy urode dziewczyn IP: 194.183.32.* 13.06.06, 23:07 zenujaca jestes. feministka? Spkjrz prawdzie w oczy! Na swiecie jest tysiace pieknych kobiet-tu trafily sie paskudy. Przykre, ale prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plyne Re: Happening w bikini przeciwko KFC IP: *.chello.pl 13.06.06, 21:54 Ja mam pytanie z innej beczki - dlaczego szanowna autorka arytykułu nie napisała, w jakim mieście się to działo? Jeśli pisała to do stołecznego dodatku Wyborczej, to dalczego Ci, którzy wrzucili to na ogólnoświatowy portal ani słowem się nie zająknęli o miejscu akcji? Czy wychodzą z założenia, że wszystko co się dzieje, dziać się musi w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Happening w bikini przeciwko KFC IP: *.kopernik.silesianet.pl 13.06.06, 22:01 Nie jadam w KFC, na szczęście. Chociaż raz mi się zdażyło. Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: Happening w bikini przeciwko KFC 13.06.06, 22:23 Nie martw sie, w Polsce wiekszasc (jesli nie wszystkie) kurczaki sa zabijane tak samo. Nie ma wiec roznicy czy KFC czy nie. Ale moze od fastfudow zacznie sie cos zmieniac, oni wkoncu sa duzymi odbiorcami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ercek Re: Happening w bikini przeciwko KFC IP: *.icpnet.pl 13.06.06, 23:19 ty za to na pewno jestes piekny! Ciekawe czemu zawsze najwieksze paszczury musza krytykowac wyglad innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sztukmistrz Re: Happening w bikini przeciwko KFC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 00:16 cóż, tak miała działać ta demonstracja. "atrakcyjne" laski miały być wabikiem. Nie dziwię się zatem, że większość ocenia urodę tych kobiet (zgadzam się, że w tym przypadku wątpliwą). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Re: Happening w bikini przeciwko KFC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 00:36 Money for nothing, and chicks for free............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Zabic wszystkie kurczaki, zeby sie nie meczyly! IP: *.chello.pl 14.06.06, 00:41 Trzymanie kur w klatkach - okrutne. Na wolnosci zyc nie moga. Trzeba je zjesc z milosci do zwierzat. Odtad kazdy rosol bedzie moim protestem przeciw PETA. :-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Ludzie, przeciez PETA klamie !!!!! :-( IP: *.chello.pl 14.06.06, 00:55 Ludzie, nie dajcie sie nabrac!!! PETA wymysla te polamane kosci, zyewcem obrzeiranie z pierza itp. To jedna z radykalnych organizacji, uwaza ze zwierzat nie nalezy hodowac wcale i klamie, zeby miec poparcie wiecej niz garstki oszolomow. Liczy ze ludziom nie chce sie sprawdzac. Zobaczcie: www.petakillsanimals.com - drastyczne! PETA zabila psy i koty, zeby nie cierpialy w niewoli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem je wsadzono za brzydote do tej klatki!! IP: 194.183.32.* 14.06.06, 01:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Happening w bikini przeciwko KFC IP: *.sd.sd.cox.net 14.06.06, 04:50 Jak by kurczaki wiedzialy ze takie brzydkie dziewczyny walcza o ich prawa, to same zaczely by lamac' sobie skrzydelka i popelniac' samobojstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pako Re: Kochajmy nasze dziewczyny!!! IP: 195.189.52.* 14.06.06, 07:00 Patrząc na klatkę moge sie założyć,że zgadnę Ktora z nicch jest Polką a która Australijką. Kochajmy nasze dziewczyny!!!To najpiękniejsze kobiety w Europie i na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pako Re: Kochajmy nasze dziewczyny!!! IP: 194.183.32.* 14.06.06, 09:18 ta jest wyjatkiem :) zdarzaja sie brzydkie polki co widac na zdjeciach Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz.gajowniczek takie laski sa najlepsze 14.06.06, 07:15 bzdury opowiadacie takie dziewczęta są najlepsze żadne tam cukierkowe blondynki tylko takie szare myszki jak wybieram taka w agencji to zawsze jestem zadowolony zawsze udostępnia mi wszystkie otwory! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: takie laski sa najlepsze IP: 194.183.32.* 14.06.06, 09:19 hahahahahaha donbre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrunia Jestem za ludzkim zabijaniem ptaka dla jedzenia. IP: 217.153.6.* 14.06.06, 09:16 Byłbym za tym nawet gdyby to był mój i miałbym wolność wyboru... Ale "laski" w klatce mi szkoda - moze wlazłaby do łóżka ?? Byłoby medialniej i wygodniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin W. Są brzydkie, bo.. IP: 194.183.32.* 14.06.06, 09:23 kury tez nie wygladaja dobrze na fermach. Moim zdaniem to dobrze, ze wybrali brzydkie dziewczyny, bo ladne by tylko wszystko dezorganizowaly :) A tak przynajmniej gadacie o tym i o to chyba w tej calej akcji chodzilo. Odpowiedz Link Zgłoś