cuski 06.07.05, 04:15 Piszmy w tym watku, jakiego utworu/zespolu muzycznego sluchamy w danej chwili W tej chwili slucham Bon Jovi ! Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
himera24 Re: Watek muzyczny 06.07.05, 04:23 cuski napisał: > Piszmy w tym watku, jakiego utworu/zespolu muzycznego sluchamy w danej > chwili > > W tej chwili slucham Bon Jovi ! ja tam akurat teraz nic nie slucham, ale dzisiejszego dnia do pracy i z pracy sluchalam System of a Down "Steal this album!", a szczegolnie kawalek Ego Brain. "You see my pain is real, watch my world dissolve..." Odpowiedz Link
tenzinn Re: Watek muzyczny 06.07.05, 04:34 A ja slucham teraz The Congos - Feast Of the Passover. Takie proste reggae. Momentami smutne, momentami porywajace. Odpowiedz Link
tenzinn Re: Watek muzyczny 06.07.05, 04:37 Jak ktos chce to w tym momencie niech kliknie na moja sygnaturke, wtedy przekona sie co teraz slucham. Zapraszam. Odpowiedz Link
cuski Re: Watek muzyczny 06.07.05, 04:40 Jaki program musze miec, zeby sluchac to Twoje COS ? He he he... Pozdrawiam Odpowiedz Link
cuski Re: Watek muzyczny 06.07.05, 04:45 Tak myslalem ! Musze sobie go najpierw sciagnac ! PS. Dzieki ! Pozdrawiam Odpowiedz Link
tenzinn Re: Watek muzyczny 06.07.05, 04:48 www.winamp.com pod tym linkiem wszystko znjadziesz i sciagniesz Odpowiedz Link
cuski Re: Watek muzyczny 06.07.05, 04:51 Dzieki ! Moze inni tez skorzystaja ! PS. Po ostatniej awarii komputera, nie mam w nim prawie nic Pozdrawiam Odpowiedz Link
edytkus Re: Watek muzyczny 06.07.05, 04:43 W tej chwili niczego, ale w samochodzie wracajac z pracy czesto slucham Garbage albo Darude. W sumie ich plyty siedza w odtwarzaczu na stale Znajoma wakacjuszka przywiozla niedawno skladanki z Polski i tego tez ostatnio slucham - nie znam wykonawcow ale podoba mi sie Odpowiedz Link
cuski Re: Watek muzyczny 07.07.05, 03:30 Wlasnie slucham Szymona Wydre "Teraz wiem". Do nieba nie chodze, bo jest mi nie po drodze... Pozdrawiam Odpowiedz Link
cuski Re: Watek muzyczny 09.07.05, 03:21 Wlasnie slucham sobie T-Love PS. Tylko nie mow, nie mow, mi... Pozdrawiam Odpowiedz Link
rysunkowapostac Re: Watek muzyczny 10.07.05, 03:28 A ja z konkurecyjnego forum sie dowiedzialem... www.polskastacja.pl Odpowiedz Link
cuski Re: Watek muzyczny 10.07.05, 05:03 Kurcze, dziewczyna w pracy, a ja siedze przed kompem z browarkiem i slucham ITALO DISCO, he he he... Przypominam sobie miedzy innymi utwory Savage. Kurcze, jak ja dawno tego nie sluchalem. Pozdrawiam Odpowiedz Link
tenzinn Re: Watek muzyczny 20.07.05, 04:26 Wlasnie zassalem set Matta Hardera " 5am ". Powalil mnie z nog. Mega zejebista muzyka. Odpowiedz Link
mysiakkkk Re: Watek muzyczny 21.07.05, 12:23 Witam!!! Fun Lovin'Criminals Korean Bodega))))Pozdrawiam z forum Dla Dojrzałych po 30-tce Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Watek muzyczny 07.10.05, 17:32 Urszula-"Dzis juz wiem".I wierze w dobry czas,kiedy bol odejdzie.....taki sam bliski lecz inny tak.....i Anioly w moich snach............... Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Watek muzyczny 16.12.05, 15:44 W tej chwili leci sobie:"Jestes piekna jak milion dolarow....." Odpowiedz Link
cuski Mysza 17.12.05, 02:21 Mysza, widze, ze Ty sluchasz tego samego, co M4v na radio puszcza PS. 1 A wlasnie, co z naszym radyjkiem ? Moze by je tak reaktywowac ? PS. 2 M4v, co Ty na to ? Odpowiedz Link
mysza_81 Powiem tak 17.12.05, 13:07 Spodobaly mi sie niektore kawalki)Wiesz,chodzily za mna te piosenki,no i musialam sobie je sciagnac,hehehe Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Watek muzyczny 09.01.06, 15:33 cuski napisał: > Piszmy w tym watku, jakiego utworu/zespolu muzycznego sluchamy w danej > chwili > > W tej chwili slucham Bon Jovi ! > > Pozdrawiam a ja slucham sobie nowej piosenki dody 2 bajki polecam to taka slodka ballada dos dla ucha i duszy trzymajcie sie cieplo Odpowiedz Link
cuski Magda 10.01.06, 01:12 Magda, jak masz te piosenke Dody (zapisana w formacie mp 3), to wyslij mi na mojego maila - pojdzie na radio )) Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Magda 12.01.06, 22:48 cuski napisał: > Magda, jak masz te piosenke Dody (zapisana w formacie mp 3), > to wyslij mi na mojego maila - pojdzie na radio )) kurcze nie mam jej ale wiesz co wejdz na www.interie zejdz nizej i bedzie tam doda tytul piosenki 2 bajki super jest taka slodka wiesz co nastawilam sobie budzik wstane rano o 6 mojego czasu i poslucham sobie radyjka mam nadzieje,ze jeszcze bedzie grac Odpowiedz Link
cuski 6 rano ??? 13.01.06, 05:20 6 rano ??? Hmmm... to u nas jesli dobrze licze bedzie 11 w nocy... mysle, ze jeszcze o tej porze radio bedzie hulalo )) Odpowiedz Link
speranzaa Re: Watek muzyczny 15.01.06, 21:14 slyszeliscie ta piosenke : moherowe berety panuja itd. , usmialam si eprzy niej Odpowiedz Link
cuski Jasne ze slyszalem !!! 16.01.06, 06:50 Jasne ze slyszalem !!! PS. Nawet mam ja w swoich zasobach radiowych )) Odpowiedz Link
speranzaa Re: Watek muzycznyczy - czy ktos ma/ 22.01.06, 22:23 czy ktos ma piosenke Oxy Gen z plyty Toxygen? to prosze na emaial wyslac mi, z gory dzieki. Odpowiedz Link
mysza_81 Speranzoo 22.01.06, 22:46 Speranzoo,ale kogo ta piosenka jest? Bo znalazlam sporo takim utworow,wiec nie wiem o ktora Ci chodzi Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Speranzoo 23.01.06, 14:01 A pamietasz jak sie nazywa ten zespol z Sopotu? PS.Jak mi sie uda to przesle Ci liste wyszukanych piosenek pod ta nazwa,ktora podalas.Mam jakas piosenke...wczoraj ja chcialam Ci wyslac z poczty gazetowej,ale dlugo schodzilo,wiec z braku cierpliwosci zostawilam sobie to na dzisiajMoze sie uda,a jak nie to skorzystam z innej mozliwosci Odpowiedz Link
speranzaa Re: Speranzoo 23.01.06, 19:42 dzieki bardzo Mysza, nie pamietam nazwy zespolu, ta piosenke puscil na radio albo Tomek albo Filip. moze ktorys z naszych DJ ma ja? Odpowiedz Link
mysza_81 Watek muzyczny 11.03.06, 11:53 Gloria Gaynor "Can't Take My Eyes Of You" PS.Piosenka z filmu "Teoria z spisku" z Melem Gibsonem&Julia Roberts. I love you babe.....))) Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Watek muzyczny 11.03.06, 17:15 cuski napisał: hej ja wlasnie slucham zajebistej piosenki spiewa joy tytul to touch by touch polecam tez dawid lyme bambina siuper,ale nic nie przebije mojej piosenki era anemo cale szczescie mam teledysk z netu i moge sluchac ile wlezie ale zawsze chetnie poslucham go w waszym radyjku > Piszmy w tym watku, jakiego utworu/zespolu muzycznego sluchamy w danej > chwili > > W tej chwili slucham Bon Jovi ! > > Pozdrawiam Odpowiedz Link
cuski Watek muzyczny 12.03.06, 01:07 A ja se slucham w tej chwili Smolenia i Laskowika )) Odpowiedz Link
nanuk24 Re: Watek muzyczny 12.03.06, 07:52 W tej wlasnie chwili slucham Hair z musicalu pod tym samym tytulem. Odpowiedz Link
nanuk24 Re: Watek muzyczny 12.03.06, 07:53 Wiem, wiem, ze troche pozno, ale ja w sluchawkach, zeby sasiadow nie pobudzic Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Watek muzyczny 30.03.06, 17:17 Papa Dance PS.Musialabym zalozyc osobny post do kazdej piosenki,a tak pisze,ze jest 12 utworow,ktore wpadly w ucho Odpowiedz Link