mysza_81 13.10.05, 19:18 Pewnego razu,dawno,dawno temu zyl sobie Krol.Krol mial piekna corke,ksiezniczke. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysza_81 Re: Bajka!Cd. 13.10.05, 19:22 Ale mieli jeden duzy problem.Wszystko czego dotknela sie ksiezniczka,stawalo sie miekkie.Wszystko jedno co:metal, drewno,plastik,czegokolwiek dotknela rozpuszczalo sie. PS.Chcecie wiedziec co bylo dalej?To czytajcie dalej,zobaczymy co wyjdzie,hhehehe Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Bajka!Cd. 13.10.05, 19:25 Z tego powodu Krol martwil sie okrutnie.Nikt nie chcial poslubic ksiezniczki.Zmartwiony Krol zastanawial sie,kto chcialby pomoc jego corce? wezwal wiec najtezszych czarownikow i magikow..... Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Bajka!Cd. 13.10.05, 19:27 Stary czarnoksieznik poradzil Krolowi:"Jezeli Twoja corka dotkie czegos,co nie stopi sie w jej rekach,bedzie uleczona".Krol slyszac te slowa bardzo sie ucieszyl.... Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Bajka!Cd. 13.10.05, 19:31 Nastepnego dnia Krol oglosil oredzie.Kazdy mezczyzna,ktory przyniesie jakis przedmiot,ktory w rekach ksiezniczki sie nie rozpusci,bedzie mogl ja poslubic i zostanie nastepsca tronu.Trzech mlodych ksiazat podjelo wyzwanie.... Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Bajka!Cd. 13.10.05, 19:39 Pierwszy przyniosl kawalek twardego tytanu.Ale,kiedy tylko ksiezniczka wziela metal w swoje rece,ten rozpuscil sie jak podgrzany wosk.Ksiaze odszedl zmartwiony.... PS.No nie poddawajcie sie,jeszcze tylko dwoch jegomosci zostalo Odpowiedz Link
aga309 Re: Bajka!Cd. 13.10.05, 19:54 No i napewno wszystko się rozpuści, oprócz miłości, która jest twarda jak skała! )) Ps. GADAJ DALEJ )) Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Bajka!Cd. 13.10.05, 19:57 Drugi ksiaze przyniosl ogromny diament,wiedzial bowiem,ze diament jest najtwardszy na swiecie.Ale kiedy tylko ksiezniczka wziela diament w swoje rece,ten rozpuscil sie jak sopel na wiosne.Ten ksiaze tez poszedl jak niepyszny... Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Bajka!Cd. 13.10.05, 20:01 Wtedy zjawil sie trzeci ksiaze.Powiedzial do ksiezniczki,"wloz raczke do mojej kieszeni i zgadnij,co tam jest".Ksiezniczka zrobila,co powiedzial,i zaczerwinila sie.Poczula cos bardzo twardego.Trzymala to w reku.I to cos sie nie rozpuscilo!!!!!.... Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Bajka!Cd. 13.10.05, 20:03 Ucieszyl sie stary Krol.Ucieszyli sie takze wtedy wszyscy mieszkancy krolestwa.A trzeci ksiaze ozenil sie z ksiezniczka,a potem zyli dlugo i szczesliwie. PS.Co bylo dalej?... Odpowiedz Link
mysza_81 Chcecie znac odpowiedz?? 13.10.05, 20:06 Oczywiscie pastylki M&M.Przeciez to one rozpuszczaja sie w ustach, a nie w dloni PS.A o czym mysleliscie? Odpowiedz Link
mysza_81 A o czym mysleliscie? 13.10.05, 20:07 No wlasnie ja sobie nic nie zdazylam pomyslec hheehehe Odpowiedz Link
aga309 Re: A o czym mysleliscie? 13.10.05, 20:11 Wogóle sobie nic nie pomyślałam)) Tylko tak trochę sobie pomyślałam, ale zaraz zreflektowałam się , że głodnemu chleb na myśli) Ps. Bogusiu to co było na meilu jest zajebiste, mam uśmiech od ucha do ucha)))) Ten papier toaletowy na głowie i te piękne gołodupne owieczki, a ta małpa na końcu mnie powaliła ))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
mysza_81 Re: A o czym mysleliscie? 13.10.05, 20:12 Wiem,ale mi i tak szkoda bo chcialam to umiescic na forumAle nie da rady Odpowiedz Link
aga309 Re: A o czym mysleliscie? 13.10.05, 20:14 Dlaczego się nie da? Byłoby to super , ale ja tym bardziej nie umiem tego zrobić . Och jaka szkoda((( Odpowiedz Link
mysza_81 Re: A o czym mysleliscie? 13.10.05, 20:16 Aga trza z Cuskim pogadac.Juz dostal to na maila,mam nadzieje,ze mnie zato nie potepi))) Odpowiedz Link
aga309 Re: A o czym mysleliscie? 13.10.05, 20:24 Myślę , że pomoże ! Tomku ratuj !!!! ))) Odpowiedz Link
cuski Zaraz, zaraz... 14.10.05, 01:53 Zaraz, zaraz... wlasnie sprawdzam, coscie mi to naprzysylaly )) Odpowiedz Link
cuski Dziewczyny ! 14.10.05, 01:50 Dziewczyny, z takimi problemami, to albo do mnie, albo do doktora M4vericka )) Odpowiedz Link
cuski Mysza 14.10.05, 01:49 Mysza, wyslij mi te cudenka, a ja cos wykombinuje i wrzuce je na forum )) Odpowiedz Link
cuski Caly czas myslalem... 14.10.05, 01:47 Caly czas myslalem o tych pastylkach, he he he... PS. A wiec zgadlem !!! )) Odpowiedz Link
cuski Zgadlem ? 14.10.05, 01:44 Trzeci ksiaze trzymal w kieszeni emem-ensy, ktore tak M4verick lubi )) PS. Zgadlem ? Odpowiedz Link