13.10.05, 19:18
Pewnego razu,dawno,dawno temu zyl sobie Krol.Krol mial piekna
corke,ksiezniczke.
Obserwuj wątek
    • mysza_81 Re: Bajka!Cd. 13.10.05, 19:22
      Ale mieli jeden duzy problem.Wszystko czego dotknela sie ksiezniczka,stawalo
      sie miekkie.Wszystko jedno co:metal, drewno,plastik,czegokolwiek dotknela
      rozpuszczalo sie.

PS.Chcecie wiedziec co bylo dalej?To czytajcie dalej,zobaczymy co
      wyjdzie,hhehehe
      • mysza_81 Re: Bajka!Cd. 13.10.05, 19:25
        Z tego powodu Krol martwil sie okrutnie.Nikt nie chcial poslubic
        ksiezniczki.Zmartwiony Krol zastanawial sie,kto chcialby pomoc jego corce?
        wezwal wiec najtezszych czarownikow i magikow.....
        • mysza_81 Re: Bajka!Cd. 13.10.05, 19:27
          Stary czarnoksieznik poradzil Krolowi:"Jezeli Twoja corka dotkie czegos,co nie
          stopi sie w jej rekach,bedzie uleczona".Krol slyszac te slowa bardzo sie
          ucieszyl....
          • mysza_81 Re: Bajka!Cd. 13.10.05, 19:31
            Nastepnego dnia Krol oglosil oredzie.Kazdy mezczyzna,ktory przyniesie jakis
            przedmiot,ktory w rekach ksiezniczki sie nie rozpusci,bedzie mogl ja poslubic i
            zostanie nastepsca tronu.Trzech mlodych ksiazat podjelo wyzwanie....
            • mysza_81 Re: Bajka!Cd. 13.10.05, 19:39
              Pierwszy przyniosl kawalek twardego tytanu.Ale,kiedy tylko ksiezniczka wziela
              metal w swoje rece,ten rozpuscil sie jak podgrzany wosk.Ksiaze odszedl
              zmartwiony....

PS.No nie poddawajcie sie,jeszcze tylko dwoch jegomosci zostalosmile
              • aga309 Re: Bajka!Cd. 13.10.05, 19:54
                No i napewno wszystko się rozpuści, oprócz miłości, która jest
                twarda jak skała! smile))

Ps. GADAJ DALEJ smile))
                • mysza_81 Re: Bajka!Cd. 13.10.05, 19:57
                  Czytaj dalej!A przeczytaj pocztesmile
              • mysza_81 Re: Bajka!Cd. 13.10.05, 19:57
                Drugi ksiaze przyniosl ogromny diament,wiedzial bowiem,ze diament jest
                najtwardszy na swiecie.Ale kiedy tylko ksiezniczka wziela diament w swoje
                rece,ten rozpuscil sie jak sopel na wiosne.Ten ksiaze tez poszedl jak
                niepyszny...
                • mysza_81 Re: Bajka!Cd. 13.10.05, 20:01
                  Wtedy zjawil sie trzeci ksiaze.Powiedzial do ksiezniczki,"wloz raczke do mojej
                  kieszeni i zgadnij,co tam jest".Ksiezniczka zrobila,co powiedzial,i
                  zaczerwinila sie.Poczula cos bardzo twardego.Trzymala to w reku.I to cos sie
                  nie rozpuscilo!!!!!....
                  • mysza_81 Re: Bajka!Cd. 13.10.05, 20:03
                    Ucieszyl sie stary Krol.Ucieszyli sie takze wtedy wszyscy mieszkancy
                    krolestwa.A trzeci ksiaze ozenil sie z ksiezniczka,a potem zyli dlugo i
                    szczesliwie.

PS.Co bylo dalej?...
                    • mysza_81 Pytanie??? 13.10.05, 20:04
                      Co ksiaze trzymal w kieszeni?

PS.smile))
                      • mysza_81 Chcecie znac odpowiedz?? 13.10.05, 20:06
                        smileOczywiscie pastylki M&M.Przeciez to one rozpuszczaja sie w ustach, a nie w
                        dloni

PS.A o czym mysleliscie?smile
                        • mysza_81 A o czym mysleliscie? 13.10.05, 20:07
                          No wlasnie ja sobie nic nie zdazylam pomyslec hheehehe
                          • aga309 Re: A o czym mysleliscie? 13.10.05, 20:11
                            Wogóle sobie nic nie pomyślałamsmile))
                            Tylko tak trochę sobie pomyślałam, ale zaraz zreflektowałam się ,
                            że głodnemu chleb na myślismile)

Ps. Bogusiu to co było na meilu jest zajebiste, mam uśmiech od ucha do ucha))))
                            Ten papier toaletowy na głowie i te piękne gołodupne owieczki, a ta małpa na
                            końcu mnie powaliła )))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                            • mysza_81 Re: A o czym mysleliscie? 13.10.05, 20:12
                              Wiem,ale mi i tak szkoda bo chcialam to umiescic na forumsadAle nie da radysad
                              • aga309 Re: A o czym mysleliscie? 13.10.05, 20:14
                                Dlaczego się nie da? Byłoby to super , ale ja tym bardziej nie umiem tego
                                zrobić . Och jaka szkoda(((
                                • mysza_81 Re: A o czym mysleliscie? 13.10.05, 20:16
                                  Aga trza z Cuskim pogadac.Juz dostal to na maila,mam nadzieje,ze mnie zato nie
                                  potepismile)))
                                  • aga309 Re: A o czym mysleliscie? 13.10.05, 20:24
                                    Myślę , że pomoże !
                                    Tomku ratuj !!!! smile)))
                                    • cuski Zaraz, zaraz... 14.10.05, 01:53
                                      Zaraz, zaraz... wlasnie sprawdzam, coscie mi to naprzysylaly smile))
                                  • cuski Ide sprawdzic poczte ! :) 14.10.05, 01:51
                                    Ide sprawdzic poczte ! smile
                                • cuski Dziewczyny ! 14.10.05, 01:50
                                  Dziewczyny, z takimi problemami, to albo do mnie, albo do doktora M4vericka smile))
                              • cuski Mysza 14.10.05, 01:49
                                Mysza, wyslij mi te cudenka, a ja cos wykombinuje i wrzuce je na forum smile))
                        • cuski Caly czas myslalem... 14.10.05, 01:47
                          Caly czas myslalem o tych pastylkach, he he he...

PS. A wiec zgadlem !!! smile))
                      • cuski Zgadlem ? 14.10.05, 01:44
                        Trzeci ksiaze trzymal w kieszeni emem-ensy, ktore tak M4verick lubi smile))

PS. Zgadlem ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka