speranzaa 17.12.05, 07:27 widzieliscie King Konga? ja tak! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cuski Asiu i jakie wrazenia ??? 17.12.05, 16:09 Niestety nieee... PS. Asiu i jakie wrazenia ??? Odpowiedz Link
himera24 Re: kino 17.12.05, 20:59 speranzaa napisała: > widzieliscie King Konga? ja tak! slyszalam ze jest dlugi i nudny, no i konczy sie smutno... Odpowiedz Link
speranzaa Re: kino 17.12.05, 23:06 na poczatku jest nudny, potem akcja sie rozkreca a koniec jest smutnawy! Odpowiedz Link
cuski Asiu 17.12.05, 23:09 Asiu, czy najnowsza wersja "King Konga" rozni sie duzo od tej pierwotnej ? Odpowiedz Link
mysza_81 Jesli mnie pamiec nie myli... 17.12.05, 23:13 Jesli mnie pamiec nie myli,to chyba nie PS.A wiec o czym ten film jest??? Odpowiedz Link
mysza_81 Re: O olbrzymiej malpie :) 17.12.05, 23:16 I co dalej???? PS.Zaczynam sie bacTa malpa jest jak goryl???Taka duza.... Odpowiedz Link
cuski Goryl, goryl... 17.12.05, 23:20 Goryl, goryl... tyle, ze wielkosci powiedzmy przecietnego bloku mieszkalnego )) PS. Jezeli pomylilem size, to niech mnie ktos poprawi Odpowiedz Link
mysza_81 No to duzy... 17.12.05, 23:23 No to duzy ten goryl PS.Rozmiar XXXXXL,hehehe.I on pewnie cos zlego robil??? Odpowiedz Link
cuski Goryl byl dobry, tylko ludzie byli zli :))) 17.12.05, 23:25 Goryl byl dobry, tylko ludzie byli zli )) Odpowiedz Link
cuski No wlasnie o ten film chodzi :) 17.12.05, 23:35 No wlasnie o ten film chodzi PS. Mysza, czy Ty mnie czasem nie podpuszczasz ? He he he... Odpowiedz Link
mysza_81 Tomku 17.12.05, 23:38 Tomku,a dlaczego niby to mialabym robic??? PS.Jak juz wspomnialam jestem dociekliwa i wpisalam sobie w google i troszeczke poczytalam i teraz sobie sciagam filmi,a jak mi sie nie spodoba to sobie go usune)) Odpowiedz Link
cuski No to super !!! 17.12.05, 23:40 No to super !!! PS. A ja juz myslalem, ze mnie podpuszczasz )) Odpowiedz Link
mysza_81 Jak zaraz zaczne... 17.12.05, 23:43 Jak zaraz zaczne,to sie nie pozbierasz,hehehe.Chcialbys,ale nic z tego robaczku) PS.A swoja droga,to moze troszeczke,hehehee.Chcialam sprawdzic czy ogladales,hehehe.Oczywiscie zartowalam,hehehe Odpowiedz Link
cuski Ja ogladalem tylko... 17.12.05, 23:50 Ja ogladalem tylko pierwotna wersje "Kong Konga" Odpowiedz Link
mysza_81 Twoje posty i... 18.12.05, 00:08 Twoje posty i nie tylko Twoje.Wszytskie czytam jak zawsze Odpowiedz Link
cuski :)))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))) 18.12.05, 00:09 ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
speranzaa Re: Speranzaa 18.12.05, 00:33 szczerze mowiac to nie pamietam pierwotnej, malenstwo ze mnie bylo jak to ogladalam. a Ty Mysza nie zartuj , z enie wiesz o cyzmm jest King Kong!!!!!! o olbrzymiej gorilli i blondyneczce Odpowiedz Link
mysza_81 Speranzaa 18.12.05, 11:52 Jestem smiertelnie powazna))Naprawde nie wiedzialam o czym ten film jest Poczytalam tu i owdzie i co nie co juz wiem PS.Dzieki za informacje Odpowiedz Link
himera24 Bogna zalamalas mnie:(( 19.12.05, 04:09 no zeby o king kongu nie slyszec to trzeba sie w dzungli wychowac ) Odpowiedz Link
mysza_81 Kasia 19.12.05, 09:00 Kasia,powaznie nie slyszalam.....nom prawie trafilas,ze w dzungli sie trza bylo wychowac,hehehe PS.Kasia co raz bardziej mnie zaskakujesz.Twoje wypowiedzi sa pelne humoru,choc czasem niektorzy by mogli to inaczej odebrac.Kasia,tak trzymaj-przynajmniej do mojej osobyPodobalo mi sie,heheehe Odpowiedz Link
himera24 a jednak obejrzalam !!! 19.12.05, 04:08 obejrzalam King Konga, bylam przyjemnie zaskoczona, film naprawde mi sie podobal, ale konca nie obejrzalam bo wyszlismy z filmu, nie chcialam sobie psuc humoru, ktory i tak mam jak zawsze zjeb&&y Odpowiedz Link
cuski "War of the World" 19.12.05, 04:12 A czy ktos z Was ogladal moze film "War of the World" ? PS. Kupilem ten film w prezencie i nie wiem, czy dobrze zrobilem ? Odpowiedz Link
himera24 ja widzialam 19.12.05, 20:38 cuski napisał: > A czy ktos z Was ogladal moze film "War of the World" ? Film jest naprawde dobry, dobrze zrobiles! Odpowiedz Link
homerowy_beret A na "Pamietnikach Gejszy"... 20.12.05, 05:19 A na "Pamietnikach Gejszy" jeszcze nie bylem. Samemu nie chce mi sie isc, a przyjaciele czekaja, az beda grali blisko nich. Czyli na dalekich przedmiesciach. No i ja bede mogl tam dojechac....Ha ha ha.. Odpowiedz Link
cuski A ja se sprobuje... 20.12.05, 05:21 A ja se sprobuje sciagnac ten film poprzez Kaaze )) Odpowiedz Link
himera24 Re: A na "Pamietnikach Gejszy"... 02.01.06, 02:41 Warto na tn film sie wybrac, naprawde niesamowity. Odpowiedz Link
speranzaa Re: kino 28.12.05, 02:08 bylam dzis w kinie z moimi malymi rozbojnikami, ocyzwiscie w czasie pracy))) ogladalismy "Cheaper by dozen". mozna sie usmiac jak kon))) Odpowiedz Link
cuski A ja musze... 28.12.05, 02:12 A ja musze sobie obejrzec "Saw 2"... wlasnie sciaglem sobie przez Kazee PS. Ogladal Ktos z Was obie czesci tego filmu ??? Ktora lepsza ??? Odpowiedz Link
speranzaa Re: A ja musze... 28.12.05, 02:16 nie , nie ogladalam. ogladalam za to "Madagascar". fanom Shreka na pewno sie spodoba. aha i jeszcze jest dobry film komedia" meet the fockers". nie nowy , ale zajebisty do smiechu. Odpowiedz Link
cuski Asiu 28.12.05, 02:19 Asiu, widze ze sie troche rozpisalas... SUPER !!! PS. Ale, aby uprzyjemnic Ci pisanie, proponuje Ci przestestowac pewne radyjko Odpowiedz Link
cuski Asiu 28.12.05, 05:18 U gory w stopce naszego forum widnieje napis: "Nasze Radio Chicago" - kliknij w ten link i wpisz w wyszukiwarce wlasnie "Radio Chicago" (druga pozycja na liscie, to wlasnie radio, ktore mam na mysli). PS. Radyjko narazie jest w wersji testowej Odpowiedz Link
bolek2006 Rumor has it. 29.12.05, 04:58 Komedia z Jennifer Anniston. Moze byc. Jedynie Jenifer wyglada kiepsko. Chudzinka. Rozlaka z Bradem jednak nie przeszla jej obojetnie. Odpowiedz Link
speranzaa Re: NArnia 02.01.06, 01:43 Kroniki Narni, podobno piekna basn, ja sie wybieram, byl ktos , jakie wrazenia? Odpowiedz Link
himera24 Re: NArnia 02.01.06, 02:41 speranzaa napisała: > Kroniki Narni, podobno piekna basn, ja sie wybieram, byl ktos , jakie wrazenia? ja bylam. film fajny ale nie powalajacy. Odpowiedz Link
bolek2006 Pamietniki gejszy. 02.01.06, 04:39 W koncu sie wybralem. Tlumy ludzi w kinie pierwszego stycznia.I to nie tylko na Gejszy... Przyszlo mi siedziec w pierwszym rzedzie. Zawsze byly luzy i pustki. Moze dlatego dosc zle odebralem ten film. Troche za wolna akcja. Niby konczy sie dobrze. Cienka granica miedzy Gejsza a pania lekkich obyczajow. Zwlaszcza tuz po wojnie. Nigdy tak jasno nie uswiadomilem sobie, za wojska USA tam tez kontrolowaly sytuacje. Ciekawe jak inni odbiora ten film. Miejsc w pierwszym rzedzie nie polecam. Ps. jeszcze raz Szczesliwego Nowego Roku. Odpowiedz Link