magdeczka27 12.01.06, 18:50 pozegnanie nadchodzi wielkimi krokami czyz nie ladnie zegnac sie wten sposob trzeba odejsc aby ustapic miejsca innym pa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysza_81 Mam dosc tego.... 12.01.06, 19:13 Mam dosc tego,juz nie mam sil Cie przekonywac,bo zamiast mi ulatwic droge,to Ty klody rzucasz...ale nie ciesz sie ja nie zrezygnuje. PS.Masz wrocic,to rozkaz!A jak nie to ja tez tu nie bede pisac i to bedzie szantarz,czego bym niechciala czynic. Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Mam dosc tego.... 12.01.06, 19:30 mysza_81 napisała: > Mam dosc tego,juz nie mam sil Cie przekonywac,bo zamiast mi ulatwic droge,to Ty > > klody rzucasz...ale nie ciesz sie ja nie zrezygnuje. > > PS.Masz wrocic,to rozkaz!A jak nie to ja tez tu nie bede pisac i to bedzie > szantarz,czego bym niechciala czynic. trudno sie mowi nie zwracaj na mnie uwagi Odpowiedz Link
mysza_81 Magda 12.01.06, 19:33 Magda,nie moge,bo tak jak Ci mowilam,ze chyba mam za zadanie pomagac ludziom,wiec nie ma takiej mozliwosci,bym sobie przestala zawracac glowe Twoja osoba Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Magda 12.01.06, 19:39 mysza_81 napisała: > Magda,nie moge,bo tak jak Ci mowilam,ze chyba mam za zadanie pomagac > ludziom,wiec nie ma takiej mozliwosci,bym sobie przestala zawracac glowe Twoja > osoba moze jestem glupia i sie przejmuje za bardzo moze on byl zmeczony i zly ze musi isc do pracy ale poczulam sie jak niepotrzebna urazil mnie bardzo najgorsze jest to zalezy mi na nim bardzo i to mnie boli najbardziej przeraza mnie to ze wiecej moglabym go nie zobaczyc ja tesknie za nim bardzo i brakuje mi go niech to zrozumie bo inaczej nie wiem co zrobie jestem zalamana ide sobie opije sie i tyle myszko nie smuc sie jak mozesz trzymaj kciuki za mnie moze jakis cud sie zdarzy bardzo potrzebuje tego pa zegnam Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Magda 12.01.06, 19:43 Magda,wiec Mu to powiedz,co tu w tym poscie napisalas.I prosze wez sie w garsc,bo mnie tez nie jest latwo,a jednak walcze do konca i wiem,ze nie warto plakac(przynajmniej czasami). Odpowiedz Link
cuski Cuda sie zdarzaja dosc czesto !!! 13.01.06, 05:10 Cuda sie zdarzaja dosc czesto, tylko MY ludzie dosc rzadko je dostrzegamy !!! Odpowiedz Link
cuski Mysza napisała: 13.01.06, 05:08 Mysza napisała: - Magda,nie moge,bo tak jak Ci mowilam,ze chyba mam za zadanie pomagac ludziom,wiec nie ma takiej mozliwosci,bym sobie przestala zawracac glowe Twoja osoba Oj punktuje moderatorka u admina za takie teksty )) Odpowiedz Link
mysza_81 Tomek,a teraz bedzie..... 13.01.06, 14:39 Tomek,a teraz bedzie krotka pilka za 3 punkty Mam na mysli pomoc nie tylko na Forum.Moje zasady sa zasadami zycia codziennego Odpowiedz Link
cuski Mysza napisała: 14.01.06, 00:59 Mysza napisała: - Tomek, a teraz bedzie krotka pilka za 3 punkty Mam na mysli pomoc nie tylko na Forum.Moje zasady sa zasadami zycia codziennego No to kurde zajefanie ! Odpowiedz Link
himera24 Re: pozegnanie 12.01.06, 23:05 magdeczka27 napisała: > pozegnanie nadchodzi wielkimi krokami czyz nie ladnie zegnac sie wten sposob > trzeba odejsc aby ustapic miejsca innym pa no to idz juz i przestan gledzic bez sensu. albo zostan i pisz z sensem. Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: pozegnanie 13.01.06, 11:20 himera24 napisała: > magdeczka27 napisała: > > > pozegnanie nadchodzi wielkimi krokami czyz nie ladnie zegnac sie wten sp > osob > > trzeba odejsc aby ustapic miejsca innym pa > > dzieki jestes cholernie mila nie masz serco dziewczyno czy co > no to idz juz i przestan gledzic bez sensu. > > albo zostan i pisz z sensem. > > > Odpowiedz Link
himera24 Re: pozegnanie 13.01.06, 21:32 magdeczka27 napisała: > himera24 napisała: > > > magdeczka27 napisała: > > > > > pozegnanie nadchodzi wielkimi krokami czyz nie ladnie zegnac sie w > ten sp > > osob > > > trzeba odejsc aby ustapic miejsca innym pa > > > > dzieki jestes cholernie mila nie masz serco dziewczyno czy co ja nie mam serca ty jestes glupia, nie wiem co jest gorsze. Odpowiedz Link
cuski Himera24 napisała: 14.01.06, 01:03 Himera24 napisała: - Ja nie mam serca ty jestes glupia, nie wiem co jest gorsze. Za to ja wiem co jest gorsze ! Odpowiedz Link
himera24 Re: Kasia 13.01.06, 21:33 mysza_81 napisała: > Kasia,to nie jest dobre pocieszenie w tej sytuacji. to nie bylo pocieszenie, tylko rada, ktora z reszta zakonczylam usmiechem wiec wszyscy tutaj swieci nie powinniscie byli brac tego tak serio. dzizys. Odpowiedz Link
cuski Himera24 napisała: 14.01.06, 01:07 Himera24 napisała: - To nie bylo pocieszenie, tylko rada, ktora z reszta zakonczylam usmiechem wiec wszyscy tutaj swieci nie powinniscie byli brac tego tak serio. dzizys. Wszyscy Swieci baluja w niebie ! Odpowiedz Link
cuski Madzia 13.01.06, 05:06 Madzia, a ja nie przyjmuje do wiadomosci Twojego pozegnania !!! PS. I prosze sie zameldowac obowiazkowo jutro na forum )) Odpowiedz Link
bolek2006 Jakie pozegnanie? 13.01.06, 05:20 Nawet gdybys miala raz kolo poludnia w niedziele tu zajrzec....i napisac: - czytam Was...To przeciez nie zajmie Ci duzo czasu...Czy myslisz, ze my nie mamy podobnych rozterek? Tez powinienem sie zajac tysiacem innych spraw....i zajme sie... Ps. o kuuuu slucham raczej niz ogladam BBC World serwice i...i usluszalem wodza , Krzaka, ktory znow powiedzial cuuus odkrywczego. O, Panie za jakie grzechy..obdarzyles nas takim "mundrkiem". Niezle zjechalem z tematu...nieprawdaz? Odpowiedz Link
cuski Co Krzaku powiedzial ??? 13.01.06, 05:23 Co Krzaku powiedzial ??? PS. A tak na marginesie, to kiedys znalem sie z Krzakiem... mam nawet gdzies z nim zdjecie... podobnie jak i ja pochodzi z Podkarpacia Odpowiedz Link
bolek2006 Re: Co Krzaku powiedzial ??? 14.01.06, 07:23 Hej, hej...nie Krzak(lewski) tylko Bush czyli Krzak. Nasz Krzak to chociaz jest przystojny. Odpowiedz Link
cuski He he he... 14.01.06, 15:01 He he he... Bolek, napisales "Krzaku", a ja od skojarzylem z Marianem, poniewaz to byla jego ksywka... wiele osob tak na niego mowilo )) PS. W takim razie co powiedzial Bushmen ??? )) Odpowiedz Link