ghurka 29.09.06, 05:27 dajcie mi jakies rady bo musze zaczac grac Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeuszx Re: kto gra w golfa? 29.09.06, 09:48 Jak to "muszę"? Wchodzisz to towarzystwo, czy jak? ) Odpowiedz Link
ghurka Re: kto gra w golfa? 30.09.06, 03:47 no niestety tadziu jest duza presja wiec bede musial zaczac.golf mi sie wydawal idiotyczny ale kazdy wydaje sie lubic ten "sport".ja tam wole walic w worek lub biegac po gorach i lasach.niestety trzeba sie dostosowac do srodowiska. Odpowiedz Link
cuski A mnie sie wydaje, ze... 19.10.06, 19:35 A mnie sie tak wydaje, ze tylko snoby graja w golfa Odpowiedz Link
ghurka Re: Ja bym pogral w... 20.10.06, 02:16 ja tez.dlatego se kupilem chalupke z jeziorkiem do plywania i lowienia rybek ,oraz z kortami.ale golf to wymog dzisiejszego swiata interesow.tak sie nawiazuje kontakty i je pielegnuje.to tak jak sex w malzenstwie.bez tego sie nie da nic pielegnowac. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Golf??? 23.10.06, 16:24 To ta dyscyplina,co sie kijkami macha do pileczki i w dolek??? Trza miec dobrego cela,chyba byc skoncentrowanym,a raczej napewno A wogole,to golf kojarzy mi sie z wyzszymi sferami:I...nie wiem moze przez te amerykanskie filmy,hihihihi Odpowiedz Link
cuski Aniol 23.10.06, 16:33 Bo tak jest... golf to bardzo drogi sport i nie kazdy moze sobie na niego pozwolic. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Wiem:) 23.10.06, 16:37 Dlatego ja nie grom,a nawet powiem,ze nie wiem jak mozna z tego grania miec przyjemnosc?? Odpowiedz Link