Dodaj do ulubionych

Platforma wibracyjna

IP: *.aster.pl 04.04.10, 16:41
Chciałabym zacząć korzystać z tego urządzenia, ale zupełnie nie wiem gdzie tego szukać, może coś polecicie ;-)
Obserwuj wątek
    • jan-w Re: Platforma wibracyjna 04.04.10, 19:37
      W sklepie. Np: www.nokaut.pl/masazery/platforma-wibracyjna-body-sculpture-bm-1500.html Ale to zawracanie głowy. Samooszukiwanie się zamiast sportu.
      • Gość: AGAT Re: Platforma wibracyjna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.10, 12:00
        WITAM WSZYSTKICH,
        JAK WIECIE SĄ RÓŻNE FORMY AKTYWNOŚCI RUCHOWEJ A PLATFORMY TRENINGOWE NA POCZĄTKU
        PRZEZNACZONE BYŁY TYLKO DLA ZAWODOWCÓW I OLIMPIJCZYKÓW. NA JEDNEJ Z PLATFORM
        ĆWICZĘ PONAD 2 LATA I MUSZE POTWIERDZIĆ JEJ DZIAŁANIE. DODATKOWO PRZEWINĘŁO SIĘ
        BARDZO DUŻO LUDZI, KTÓRZY UZUPEŁNIAJĄ TRENING O WIBROTRENING I SĄ W SZOKU,ŻE TO
        TAK DZIAŁA, OCZYWIŚCIE MÓWIMY O LEPSZEJ JAKOŚCI PLATFORMACH :)
        • jan-w Re: Platforma wibracyjna 03.08.10, 18:18
          Gość portalu: AGAT napisał(a):
          > DODATKOWO PRZEWINĘŁO SIĘ BARDZO DUŻO LUDZI,

Przez twoją platformę? Biedaku.. Czy przez firmę którą reklamujesz?

Zawracanie głowy takie jak pojawiające się co roku, "cudowne trenażery". Tylko
          prawdziwy sport daje efekty.
    • Gość: AGAT Re: Platforma wibracyjna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.10, 12:03
      POLECAM Warszawskie Centrum Sportu Młodzieżowego Agrykola, TAM JEST
      PROFESJONALNY TRENER OD WIBROTRENINGU
      • radiomis Re: Platforma wibracyjna 03.08.10, 13:46
        a co polecasz do WYLACZENIA CAPSa?
    • Gość: fitnesska Re: Platforma wibracyjna IP: *.Red-213-97-223.staticIP.rima-tde.net 09.02.11, 20:39
      Jesli chcesz korzystac z platformy znalazlam ostatnio swietna firme hiszpanska VIBROPLATE, porownywalam moce roznych platform i poziomy predkosci, maja takie jakie mozna znalezc w salonach fitness. Przekonalo mnie tez 10 lat gwarancji... bo to swiadczy o jakosci.
      I rzeczywiscie sa efekty! Polecam kupic taka dla siebie, bo teraz sa dostepne a jak porownasz karnet na fitness z cena ich platform to wychodzi duuuuzo taniej. Zadne Mango, kolezanka kupila i to taka zabawka... przychodzi do mnie cwiczyc haha.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka