Gość: albert IP: *.pl 18.07.02, 23:06 Co słychac z drugą jezdnia KEN i Rosoła. Deklarowano, ze będa gotowe do wrzesnia. A nic nie dzieje się ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: uf Re: Rosoła + KEN IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.02, 10:32 No właśnie, co z tą rozbudową KENu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krecik Re: Rosoła + KEN IP: *.pse.pl 19.07.02, 11:52 Gość portalu: uf napisał(a): > No właśnie, co z tą rozbudową KENu? Ponoć porobili już wymiary i plany gotowe wszystkie, nic tylko budować :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uf Re: Rosoła + KEN IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.02, 10:17 Wjeżdżając wiaduktem z KEN na Rzymowskiego widziałem kilka barakowozów i jakieś maszyny (drogowe?) na trawniku pod tym wiaduktem. Czy to forpoczta ekipy poszerzającej KEN? Może wiecie coś na ten temat? uf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubert rozbudowa KEN-u IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.02, 01:29 Niby KEN juz poszerzaja ale nurtuje mnie jedna sprawa! Dlaczego na nowobudowanych jezdniach nie wytycza sie oddzielnego pasa do skretu w lewo? Przeciez pojazdy skrecajace w lewo beda blokowac jeden z pasow do jazdy prosto! Jakos pasy do skretu w prawo beda. Czy ktos tu nie pomyslal czy to tak specjalnie? Bo wg mnie to bez sensu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pix Re: Rosoła + KEN IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 02.09.02, 11:16 Rozbudowa ma się dobrze. szczegóły: www.e-ursynow.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=63 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubert Re: Rosoła + KEN IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.02, 01:00 No wiec co z tymi skretami w lewo??? Odpowiedz Link Zgłoś