Gość: aneczka_ IP: *.aster.pl 10.11.06, 16:53 co jest grane? nie mogę pić wody z kranu? wiecie moze co sie stalo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
corrina_f1 Re: beczkowozy na Stegnach 10.11.06, 19:22 Gdzie dokładniej te beczkowozy ? U mnie woda leci normalnie i kolorystycznie też nie odbiega od normy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monka Re: beczkowozy na Stegnach IP: *.stegny.2a.pl 10.11.06, 23:24 leci brudna woda z kranu. Mieszkam na Capri. Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: beczkowozy na Stegnach 11.11.06, 13:13 No to problem był na południowych, na północnych wszystko elegancko ;) Tak czy inaczej, współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
fefka01 Re: beczkowozy na Stegnach 13.11.06, 12:08 woda nie była zdatna do picia, ale sama nie wiem czemu i co to za awaria szkoda ze tak pozno powiesili kartki z inf bo dzien wczesniej juz syf leciał z kranu Odpowiedz Link Zgłoś
ulala Re: beczkowozy na Stegnach 13.11.06, 13:40 ruda woda....... bleh moja współlokatorka nie pomyślała i zrobiła pranie, ludzie jaki meksyk hihihi, 2 razy już prała i nie zeszło. I dobrze jej tak, jak głupia nie myśli a o wodzie wiedziała i widziała. To wiedzy wyższej nie wymaga. Odpowiedz Link Zgłoś
fefka01 Re: beczkowozy na Stegnach 13.11.06, 14:05 ma za swoje :D ale troszke mi jej szkoda, bo ciuszki trudno bedzie uratowac Odpowiedz Link Zgłoś