Dodaj do ulubionych

Internet&telewizja polećcie u kogo

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 00:35
Właśnie przeprowadziłam się na Mokotów, na Bukowińską dokładnie. Muszę teraz
złożyć internet i kablówkę. W skrzynce znalazłam ulotkę Aster, ale nie wiem
czy to dobra oferta... Polećcie coś w dobrej cenie (nie potrzebuję 100
kanałów, właściwie tylko podstawowe). A może bardziej sie opłaca wziąć osobno
internet i osobno tv (np w cyfrowym polsacie?) Będę bardzo, bardzo, bardzo
wdzięczna za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: do Kasi Re: Internet&telewizja polećcie u kogo IP: *.chello.pl 17.01.07, 02:43
      Robiłem kilka tyg. temu dla kolegi analizę kosztów w różnych konfiguracjach -
      TV + Internet + telefon, najtaniej zawsze wyjdzie pakiet w 1 firmie. Sprawdź w
      internecie, czy masz okablowany budynek w Asterze, Chello (czyli UPC) czy innej
      firmie, porównaj ceny, zamów i po sprawie.
    • Gość: a Re: Internet&telewizja polećcie u kogo IP: 212.180.147.* 17.01.07, 10:50
      jeżeli chodzo o neta to najlepszy jest upc, ma najlepiej zabezpieczone łącza,
      • Gość: wisińka Re: Internet&telewizja polećcie u kogo IP: *.aster.pl 18.01.07, 14:13
        Aster ma korzystną umowę na rok czasu - 3 w 1 i w miarę tanio, ale uwaga! po
        roku koniec i zaczynają się ceny wołające o pomstę do nieba! A jak jest w UPC?
        Jak to wygląda po roku, bo jestem ciekawa?
        • Gość: mokotowianin Re: Internet&telewizja polećcie u kogo IP: *.chello.pl 18.01.07, 15:23
          po roku, na miesiąc przed upływem wypowiadasz dalszą umowę
          i korzystasz dalej z promocji, na nowo (UPC)
        • jan-w Re: Internet&telewizja polećcie u kogo 18.01.07, 16:16
          W aster, także po roku korzystasz z nowej promocji.
        • wilk11 Re: Internet&telewizja polećcie u kogo 18.01.07, 16:52
          >>ma korzystną umowę na rok czasu - 3 w 1

Prawie 180 to korzystna cena? biorąc pod uwagę, że rozmowy w abonamencie są
          TYLKO miejscowe?
          Za tv i internet płacę 160 i to jest bardzo wiele. Programy raz po raz są
          wycofywane i nie masz na to żadnego wpływu. Akurat te najchętniej oglądane
          wycofywane są najczęściej (to nie jest spiskowa teoria)
          Jestem skazany na Aster, bo nie mam innych możliwości, ale nigdy nikomu bym jej
          nie polecił.

>>le uwaga! po
          > roku koniec i zaczynają się ceny wołające o pomstę do nieba!

Zgadza się. Trzeba być bardzo ostrożnym (skasowali mnie tak, płacę gapowe)
    • Gość: Mena Re: Internet&telewizja polećcie u kogo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 12:15
      Polecam usługi i doradztwo fachowca:- tel. 600191112
      • Gość: jurcia Re: Internet&telewizja polećcie u kogo IP: *.aster.pl 19.01.07, 16:41
        A co to za facowiec? od aster czy upc?
        • Gość: Mena Re: Internet&telewizja polećcie u kogo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 15:15
          Ten fachowiec jest od każdej telewizji.Nietylko doradza ale i montuje.
    • kasia359 Re: Internet&telewizja polećcie u kogo 20.01.07, 17:01
      Podpisałam z Aster, bo za bardzo nie miałam ruchu, UPC nie ma okablowanej mojej
      ulicy. Teraz płace 109 za internet, co jest bardzo duzo, z tv bedzie potem 133,
      tez niemalo, ale nie ma za bardzo wyjscia...
      • Gość: tez niestety aster Re: Internet&telewizja polećcie u kogo IP: *.aster.pl 21.01.07, 16:13
        No i własnie oni tak działają, bo to monopol jest. Nikt z wyboru (gdyby ten
        wybór miał) do astera by nie przystąpił.
        Dziś wrzucam dodatkowo uwagę o chamskim zachowaniu operatorów ich BOKu. Ale może
        też są ich ofiarami i zarabiają marnie, to tak też działają.
        • Gość: wisińka jak jest w upc? IP: *.aster.pl 23.01.07, 18:17
          tzn. pakiet 3 w 1? Ja niestety mogę mieć tylko aster :-( i te opłaty mnie
          dobijają. Jak to wygląda w upc, dużo taniej?
    • Gość: TOK Re: Internet&telewizja polećcie u kogo IP: 195.94.206.* 26.01.07, 14:57
      Albo Aster, albo UPC (Chello).
      Najlepiej pakiet TV+iNet+Tel... ja mam i to i to (w dwoch mieszkaniach).
      Ceny sa podobne.
      Podstawowa roznica, to ze Aster w zasadzie nie ma w kablu Radia (zostaly jakies
      niedobitki), wiec, jesli chcesz rowniez sluchac Radia z kablowki, to UPC, a
      jesli nie, to dowolnie.
      • jan-w Re: Internet&telewizja polećcie u kogo 26.01.07, 15:48
        Radia można słuchać też przez internet. W komputerze, albo przez wzmacniacz
        podłączony do internetu (np przez kiss).
        • wiesia.and.company Re: Telewizja kablowa niestety Aster, ale 01.02.07, 10:24
          internet merita. Czyli www.merita.waw.pl - przyjechali następnego dnia, założyli
          (mam kablowo, ale może być radiowo), od razu udostępnili sygnał. W Aster
          internet wyszedłby mi jednak drogo.
    • Gość: jajko ASTER IP: *.cargosped.com.pl 21.03.07, 16:36
      jesli tylko sie da - polecam 3w1 w Aster. za 100 zl jest przyzwoita ilosc
      programow tv, sensowna przepustowosc i do tego telefon (ktory w tepsie kosztuje
      jakies zwariowane pieniadze i abonament tez glupi...) korzystam z ich tv i
      lacza pare uilc dalej i jestem bardzo zadowolona. milego surfowania :)
      • Gość: heh Re: ASTER IP: *.aster.pl 21.03.07, 22:32
        >>3w1 w Aster. za 100 zl

Nie ma takiej oferty. Najtaniej to jest w pakiecie za 160.
        • Gość: wid_6 Re: ASTER IP: *.chello.pl 23.03.07, 12:57
          owszem jest 3 w 1 w Aster za 99,98 zł przez pierwsze 2 miesiące potem 136,98 -
          umowa na 12 miesięcy ( tv + internet*TwójNet + telefon*TwójKomfort) do tych 3
          usług jako gratis dostaje sie HBO lub Canal+ gratis na 6 miesięcy

pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka