kasiap66 20.02.07, 11:45 hej wiecie gdzie mieszka andrzej chyra? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: basia Re: andrzej chyra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 16:59 to powiedz :) wiem ze kiedys mieszkal w okolicy Madalinskiego ale wtedy mieszkal z Cielecka, a teraz gdzie mieszka?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: andrzej chyra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 17:01 boze ale powtarzam wyraz "mieszka" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiap66 Re: andrzej chyra 20.02.07, 19:28 w sumie to bardziej wolalbym jego adres e-mailowy ale jakbys mi powiedzial gdzie mieszka to ułatwiło by mi to sprawe gdyz musze sioe z nim skontaktowac jestem jego kolezanka z liceum a organizowane jest spotkanie po latach.jesli ktos zna jego e-mailo to bardzo prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
kasiap66 Re: andrzej chyra 20.02.07, 19:54 jesli ktos zalatwi mi jego e-mailoa to sie odwdziecze oczywiscie finansowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lap Re: andrzej chyra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 21:49 szkoda czasu mam nadzieje ze nikt na to nie pojdzie Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: andrzej chyra 21.02.07, 07:53 Chciałabyś, żeby ktoś ujawnił Twój adres e-mail i adres? Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda.li Re: andrzej chyra 21.02.07, 22:25 Możesz wpisać w wyszukiwarkę i tam jest sporo na jego temat między innymi można wysłać e-maila do agencij gudejko to przekażą mu twoją wiadomość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klippi Re: andrzej chyra IP: *.aster.pl 26.02.07, 22:39 p.Chyra jest z Gryfowa Śląskiego , więc nie rozumiem czemu szukasz na tym forum ?? ..a serio to pracuje w Teatrze Rozmaitości , więc tam się przejedź w jakikolwiek dzień po godzinie 20 to pewno się spotkacie :) Odpowiedz Link Zgłoś