Dodaj do ulubionych

Nauka angielskiego prosto z drzewa

IP: *.broadband.pl 10.03.07, 10:57
Bojkotujmy zaśmiecających. Może wtedy w końcu zauważą coś złego w tym co robią.
Obserwuj wątek
    • Gość: milh moze na czole z napisem 'idiot'? IP: *.maast1.lb.home.nl 10.03.07, 16:34
      ten pan powinien taka reklame powiesic na sobie, bedzie jeszcze ciekawsza.
    • jan-w Re: Nauka angielskiego prosto z drzewa 10.03.07, 16:58
      Popieram pana Piotra. Sam też czyszczę drzewa i latarnie ze śmieci.
    • Gość: Urban Fakturka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 08:55
      To dlaczego SGGW nie wystawi słonej im faktury za reklamę na terenie uczelni?
      I drugiej za sprzątanie?

Dawniej firmy zlecające plakatowanie ściemniały "my nie wiemy kto to wieszał, zlecaliśmy plakatowanie ale w legalnych miejscach", teraz nawet z tym nie kryją.

Wypowiedż p. Urbanka przypomina wypowiedzi jego "większego brata" Urbana podczas konferencji prasowych za komuny. "To co robimy jest wspaniałe, jak się komuś nie podoba to znaczy że jest głupi".

"To dobra idea, ale nie potrafią jej docenić administratorzy budynków, którzy nie znają języków" a ja 75% czasu w pracy mówię i piszę po angielsku i też jakoś nie doceniam tej idei. Ta "dobra idea" to zwykłe chamstwo.

Panie Urbanek, gdzie pan parkuje, przygotowałem karteczkę "car" i 4 mocne gwoździe do jej zamocowania - chcę uzupełnić "słownik uliczny".
    • Gość: Warszawiak Jeszcze robią błędy w reklamach IP: *.lan.altkom.pl 12.03.07, 12:55
      Na _lampach_ ulicznych widziałem naklejki z tłumaczeniem "street light" a to,
      jak pamietam, oznacza sygnalizator, zaś lampa uliczna to street lamp po prostu...
      I to ma być szkoła języków...:-/
      • Gość: tlumacz Re: Jeszcze robią błędy w reklamach IP: *.acn.waw.pl 25.03.07, 01:53
        sygnalizator = traffic lights

Takie reklamy mnie denerwuja, nalezy ukarac ta szkole.
    • Gość: pstrokaty łoś Re: Nauka angielskiego prosto z drzewa IP: *.chello.pl 12.03.07, 14:42
      u mnie na bloku zadna ulotka nie ma latwego zycia - jest efemeryczna bowiem jest
      bardzo duzy krag ludzi po prostu je zrywających - i to mi sie podoba :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka